Rasmus´ profile

Reviews (8)

Kondomland.dk

Fantastisk og fremragende!

Fantastiske produkter og priser!
Og fremragnede leveringstid!

#97563

eVoice.dk

Fantastisk!

Jeg bestilte admin via. eVoice.dk, og der gik MAKS 2 minutter, før jeg havde admin. Da jeg gik ind på serveren efter at jeg havde betalt, havde jeg ihvertfald admin! :-)

Emil Thor Andersen found this review useful

Monday, October 17, 2011

Reply from eVoice.dk

Vi er glade for at du er tilfreds! Vi stræber efter at være så præcise med vores "levering", som mulig. Bl.a. bidrog du selv til det, ved at skrive en besked til os, lige inden dit køb - så vi var parate til at aktivere det! Vi er som sagt glade for at du er tilfreds, og håber at du vil forlænge det, når det engang udløber!

Med venlig hilsen,
eVoice.dk

UnoEuro Webhosting

Super!

Unoeuro, er klart det bedste hosting site, som jeg har oplevet til dato. Deres support er vildt god, og deres løsninger med f.eks. 1-click fungere også fantastisk. Bruger selv meget PHP og MySQL, som også virker helt upåklageligt hos UnoEuro, og forhold til andre hosting sider.

Proshop

Levering

Uanset hvilken løsning man vælger hos Proshop, får du altid varen, efter meget kort tid. Endda, hvis du vælger at hente den selv, modtager du en sms, hvor der står den er klar - netop hvor du lige har fuldført betalingen. Perfekt! :-)

Cdon

Levering

Jeg bestilte et spil onsdag eftermiddag (kl. 13), og modtog det først mandag, lidt langsom levering, derfor bliver jeg nødt til at give den en stjerne mindre. Men udover leveringen var servicen i supporten meget god! :-)

Coolshop

Perfekt!

Helt igennem perfekt. Jeg bestilte FIFA 12, onsdag eftermiddag til release dagen, torsdag d. 29 september. Da jeg kom hjem d. 29 september, lå det klar i postkassen! - Helt igennem perfekt, selvom jeg måske lige bestilte det i sidste øjeblik!

Gamingserver

ØV!

Selve serverne fungere til tider ret godt. Der kan desværre opstå lag-spikes sommetider (ØV). Men udover de sjældne lag spikes er serverne fantastiske.

Men, men men..
Jeg har haft flere servere hos gamingserver.dk, og det kan de SLET ikke håndtere. Flere af mine servere, har ofte ikke kunne starte, stoppe eller update. Selve gamingserver.dk (gamingserver.pro) kontrol panel, er et fail. Selv disse problemer kan jeg leve med, for jeg vælger bare at kontakte supporten? - Tjaa..

.. supporten er pænt sagt, elendig, uduelig. Du kan f.eks. spørge om noget på deres "live-support" (LiveZilla chat), og få svar cirka 10-20 minutter efter. Ellers har de deres ticket system, som der også er lang respons tid på. Jeg skrev et indlæg i deres ticket system, og der gik "kun" 4 dage for at få et svar. Sammenlagt, med alle mine nededage på mine ialt 5 servere jeg har haft, "skylder" gamingserver.dk, mig over 1 måned. Rettere sagt, serverne har nok samlet været nede i en tid der vil svare til over 1 måned (eller 2 måneder) - skuffende..

Derfor vil min opfordring klart være:
- Jeg vil bestemt anbefalde gamingserver.dk, HVIS din server virker perfekt (aldrig har lag spikes o. lign.) og du ved en masse om server(e).

DHosting.dk

Utrolig dårligt!

Jeg er VIRKELIG blevet skuffet vdr. server hosting. Jeg vil næsten "advare" alle mod at købe hos Dhosting, da jeg synes at deres support er elendig og deres servere er ikke meget bedre (sry). I starten gik det meget fint, med en nogenlunde support. Men ellers er det bare gået ned ad bakke. Et svar pr, mail (support@dhosting.dk og mathias@dhostnig.dk), har nogle gange kunne tage 1 uges tid for at få en besvarelse. Synes også at det er en smule skuffende at man ikke kan give 0 stjerner på TrustPilot, for jeg synes faktisk ikke at Dhosting er mere værd. Da jeg herefter finder ud af at Dhosting kun bliver dårligere og dårligere forsøger jeg at opsige min server(e), men da jeg forsøger bliver jeg afvist og kan ikke engang få EN krone tilbage, utrolig skuffet!

Sunday, March 6, 2011

Reply from dhosting.dk

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.
Jeg kan desværre ikke forstå din fustration over du her 3 måneder efter abonnementet har kørt ikke kan få dine penge tilbage.

Vedrørende supporttiderne, er jeg bekendt med vi har haft nogle start-problemer i 2011, men disse skulle gerne være løst nu.
Jeg formoder du henviser til eventuelle supportsager i dette tidsrum. Jeg holder selv et skarpt øje med supporttiden ikke bliver for lang (dvs. over 48 timer), og I alle sager herover henviser jeg til at skrive direkte til mig på mathias@dhosting.dk, som du også gjorde i januar (hvor vi ekstraordinært forlængede en række abonnementer som kompensation herfor).


I forbindelse med opsigelsen, må jeg meget beklage at jeg ikke her 3 måneder efter abonnementet, hvor dele af abonnementetsfornyelsen medio December er overstået, og den sidste periode er ved at blive afsluttet, ikke kan anullere dette igangværende abonnement.
Som orienteret på e-mail, af flere omgange, så kan vi desværre ikke anullere abonnementer tegnet for 3 måneder siden (16. december 2010).
Jeg synes det er meget beklageligt at du skyder det sådan for dagen, da vi tidligere har sponsoreret flere servere til dig og dit hold.Jeg håber dog det bedste for dig fremover, og ønsker dig alt held og lykke med eVoice.dk.

Med Venlig Hilsen
Mathias
Direktør

Rasmus´ profile

profile image of Rasmus
Rasmus
Reviewer
Male, 1995
Denmark

About

En dreng der sommetider handler over nettet