Michelle Ms profile

Reviews (10)

www.skiltex.dk

SUPER SERVICE 1.KLASSE!!!

Total god service jeg bestilte igår og fik pakken idag om morgenen :) Udover det var jeg lidt fræk og skrive at jeg ønsker en gratis gave :D Så fik jeg et pisse flot billed ramme tak Skiltex nu er det så også 3-4 gang jeg anvender Jer og udelukkende for den gode og hurtige service :)

Damp Butikken

Super service

Rigtig god service, deres hjemmeside er under ombygning, men stadig kunne jeg ringe ind og bestille mine vare bestilte igår og fik dem allerede idag samtidig fik jeg en lille gave :) Tusind tak damp drenge :P

Vi ses snart !

Vapours

Super service

Rigtig god service jeg fik der nede fik lov til at prøve alle e-cig smagene før jeg købte dem hvilket betød meget for mig, da jeg tit har oplevet at man ikke får den smag man regner med over nettet.

Rigtige søde drenge dernede :)

Brunchistanbul

Brændt mad og dårlig service.

Hej

Sidst mig og min kone og mine forældre var der, var det fint nok.

Denne gang bestilte vi bord idag, og fik afvide der var fuld hus, og vi godt kunne komme, mens skulle rejse os op indenfor 2 timer fint nok og forståligt.

Da vi endelig ankommer, er der kun fyldt 15 % op i lokalet vi sidder i, så intet fuld hus endnu, og vi sad der næsten en time.

Da vi skulle bestille mad, fik vi ikke lov til at bestille det jeg plejer, jeg plejer at bestille børene menuen fordi der er pandekager og nutella og ikke for meget tyrkisk halløj, Denne gang fik vi ikke lov til at bestille den selvom jeg spurgte om jeg ikke kunne betale det dobbelt så den ren faktisk er dyre end de andre menuer, og stadig har meget mindre.

Vi fik ikke lov selv om vi fik lov sidste gang, og hendes undskyldning var at der er fuld hus nu og det var der ikke sidst siger hun, men sidst var alle lokalerne helt fuldt.

Nok om det allerede der havde jeg mistet appetiten til at spise hos dem men var tåldmodig fordi jeg havde min kone med.

Vi bestilte så 2 x børek og noget andet, deres børek smagte virkelig af brændt og gammelt børek. Hvilket hellere ikke var acceptabelt men ærligt orker man at brokke sig efter en dårlig service nej.

Det andet min kone bestilte som hed menemem (google it) som hellere ikke smagte godt, seriøst jeres børene menu er den eneste der smager godt måske fordi det os bare er 100 % klare ting der skal varmes op.

Alt i alt så anbefaler jeg seriøst at i ikke skal tage derover hellere tag til Nørrebrogade hvor man kan finde mange af disse brunch caffer som laver alt frisk lavet foran dig :)

Skuffende det er sidste gang jeg tager der over

Fenomen

Super duper :)

Købte varen og efter en dag fik jeg den hjem :) mere kan jeg ikke forvente :-)

Tak for servicen :-)

OK - Energien er jeres

Super på farten :) dog mangler i en ting

Jeg syntes, at det et rigtig godt sammarbejde jeg har med OK.
Jeg syntes dog i mangler, at man burde kunne købe varer i kiosken( i ok tanke). Ligesom Shell ellers er i fantastiske, har afmeldt mit Shell kort fordi jeg syntes jeres benzin er meget billigere :)

Hilsen
Yay

Google

Super søge system

Virkelig godt søgesystem :)

Dataengros

Super service

Nu var uheldet ude med min pc, jeg valgte at tage forbi Data engros på falkoner alle, virkelig god service, kom hjem med en ny pc som jeg havde tænkt mig at købe i forvejen, og sparede en del :)

Tak for hjælpen og servicen vi nok igen :)

PC Fixer

God service :)

SUPER
HURTIGT
BILLIGT !

De 3 ord vil jeg tilføje :)

Vi ses igen :)

Adamservice

Go service ærgeligt at de har slukket

Fik den service jeg vil have :) Håbede på de vil lave noget "gartner arbejde" men desværre blev det ikke til noget.

Michelle Ms profile

profile image of Michelle M
Michelle M
Reviewer
Female, 1986
Denmark

About

i am who i am :)