sanders profile

Reviews (7)

Tele2

Het 3in1 pakket: Traag intermet (5-9mbit) - Weinig HDTV - Beperkte opname mogelijkheden - Telefoon werkt soms niet - Slechte Klantenservice

inmiddels heb ik al een half jaar het tele2 3in1 pakket. dit pakket bestaat uit:
- Internet 20mbit
- HDTV met Recorder
- Telefonie onbeperkt bellen

Internet:
Snelheid is slechts 5 tot 9 mbit.

Televisie:
- digitale radio stream is nooit vloeiend, altijd een onderbreking.
- weinig HD zenders
- Recorder support geen opname instellingen zoals o.a.: vrijdagavond opnemen van 20.00 - 0100 uur. Je bent dus verplicht om alle programma's 1 voor 1 aan te vinken. Vervolgens is er een kleine wijziging qua tijd bij deze programma's en je hele opname verdwijnt.

Telefonie:
Ik krijg dagelijks een telefoontje van familie/vrienden/kennisen op mijn 06-tel.nr die mij weer melden dat mijn vaste telefoon niet te bereiken is....

Klantenservice:
Naar 2 verschillende postadressen een brief gestuurd m.b.t. bovenstaande problemen. Nu 2 maanden later nog steeds niet gehoord van Tele2. Je bent dus verplicht om naar hun betaalde telefoonlijn te bellen, wat jou dus nog een extra geld kost, terwijl tele2 in gebreken is m.b.t. het leveren van de dienst.

Klant found this review useful

BigDennis.com

Goede Prijzen, Ruim assortiment, Snelle en Complete levering.

Inmiddels heb ik al 5x besteld bij bigdennis. Altijd is er snel en compleet geleverd. Er staan leuke aanbiedingen op en de producten zijn goed geprijsd.Ik zocht hoofdzakelijk lege CDs / DVDs, maar bestelde vaak ook mappen, kabels, wii accesoires.

Alleen jammer dat ik tegenwoordig voor de verzendkosten moet betalen, deze waren in het verleden gratis bij bestellingen boven de plusminus 40 euro.

Al met al, prima zaak.

UPC

slechte service - beloftes worden niet nagekomen

Hallo,

UPC zorgt voor mijn internet, telefoon en televisie.
Helaas heb ik continu storing m.b.t. televisie.
Alle kabels / aansluitingen in huis zijn vervangen, maar het probleem is nog steeds. Na vele malen gebeld te hebben, na vele monteurs over de vloer gehad te hebben die geen toegevoegde waarde hadden, slagen zij er niet in het probleem op te lossen. Een tegemoetkoming? dat komt niet in het woordenboek voor bij UPC. Ook is er 2x een monteur niet komen opdagen, volgens hun eigen regels zou je dan 50 euro krijgen, alleen moet je daar meerdere malen om vragen. Al met al gewoon kut dus.

Zooplus

goede levering - slechte kwaliteit krabpaal

Hallo,

Ik heb 1 bestelling via zooplus gedaan. Het was een snelle levering en in goede orde ontvangen. Jammer dat de krabpaal kwalitatief niet in orde was. Na 1 maand weg kunnen gooien :(

Mediamarkt

slechte service - ruim aanbod

Hallo,

De mediamarkt heeft een ruim aanbod wat positief is uiteraard. Helaas is de service ee stuk minder. Bij een gebleken defect ben ik van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk na lang doorzetten heb ik mijn geld terug gekregen.

Alternate

interne testen m.b.t. defecten zijn waardeloos - goede leveringen

Hallo,

Ik heb meerdere maken producten besteld bij "Alternate".
Ik had eigenlijk geen ene klacht tot het moment dat ik beroep moest gaan doen op garantie m.b.t. mijn videokaart. Intern moest deze eerst getest worden voordat zij hem gingen opsturen naar de fabrikant. De kaart kwam goed uit hun eigen test en kreeg hem weer terug. Ik heb vervolgens alle onderdelen van ijn PC vervangen en kreeg weer te maken met hetzelfde probleem. De kaart dit keer met alle toebehoren laten testen en ook dit keer werd de kaart goed getest. Uiteraard ging ik hier niet mee akkoord en heb de kaart direct naar de fabrikant laten sturen. Nu blijkt de kaart wel degelijk defect te zijn.

Chewies Online

ruim aanbod - goedkoop - makkelijk bestellen - snelle levering

Hallo,

Via een vriend kwam ik op de website van "Chewies" terecht. Ik was op zoek naar speciaal voer voor mijn katten. De ene kat heeft last van een gevoelige maag en de ander aanleg om dik te worden. Gelukkig heeft "Chewies" genoeg in het assortiment. Ik heb kunnen kiezen voor "Royal Canin indoor 27 + Sensible". Nadat ik de prijs vergeleken had met een aantal concurrenten bleek dat "Chewies" ook nog eens de goedkoopste was. Via de website heb ik makkelijk kunnen bestellen en er werd snel geleverd. Sindsdien bestel ik hier al mijn producten voor mijn katten.

Ron, Guus, Chewies Dierenwinkeland Wieger found this review useful

sanders profile

profile image of sander
sander
Reviewer
1986
Netherlands

About

man, geboren in '86, rotterdam.
verwacht service bij gebreken van producten/diensten.