Flemming Freunds profile

Reviews (52)

Universitypress

Nemt & hurtigt

Kom tilfældigt forbi denne webshop. søgte efter en mere sjældent bog og fandt den her. Bestillingen gik gnidningsfrit, prisen var selv inkl. fragt (maxibrev, alm. porto) bedre end andre steder på nettet og leveringstiden var hurtig!
*****

Billigstetoner

Laaaang leveringstid...

Bestilte toner d. 17.03., fik omgående en ordrebekræftelse. Så skete der ikke noget de næste tre dage. Rykkede derfor d. 20.03. om aften på deres "info" mailadresse. Fik svare fra serveren med "unknown user"... Nå, så sendte jeg den endnu engang, nu til deres "service" mailadresse. Svar kom d. 21.03. om morgen, at toneren var i restordre og at de ville få varen "mandag eller tirsdag".
Samme dag kom dog allerede en infomail, at pakken nu var sendt!?
D. 24.03. kom der sp en mail fra Post Danmark, at pakken var leveret il pakkeboksen. Dog var den leveret til en anden end den jeg havde valgt (og fået bekræftet), så udover den alt for lange leveringstid gjorde det heller ikke købsoplevelsen bedre. Det eneste + var prisen for toneren!

Så hvis man har tid og kan vente, er det vel ok at bestille vare her :-)

STEREOSTUDIO.DK

Hurtigere end bekræftet

Bestilte mandag eftermiddag, fik ordrebekræftelse kl. 14. Det skulle tage "5-10 hverdage". Men cd`en kom allerede fredag. Super, blev glad for leveringen som var hurtigere end forventet!
Købte samtidig også nogle andre cd`er, og priserne, ja de var helt i top, billigere end alle andre steder på nettet :-)

Stovsugerposer

Super service!

Bestilte en pak med støvsugerposer halvanden uger før jul. Fik en mail at den var sendt og forventede den midt i uge 51. Gav pakken lige nogle ekstra dage, du ved, tiden før jul og Post Danmark`s leveringstider, da kan det jo sagtens tage flere dage... Da pakken slut uge 51 stadigvæk ikke var kommet, henvendte jeg mig til stovsugerposer. De skrev en venlig mail tilbage, at de ville kontakte posten. Skrev til dem at det ikke hastede, så det blev efter jul og efter endnu to venlige mails d. 23. og d. 27., fik beskeden, at de godt nok ikke havde fundet pakken eller hørt fra Post Danmark, men at de vil sende en ny pakke. Den kom allerede dagen efter så alt i bedste orden.

Normalt ville jeg sige at det tog alt for langt tid, men siden jeg selv skrev til butikken, at det ikke hastede og med juledagene i mellen, var det i det her tilfælde helt ok at vente lidt. Fik super service, så dem kan jeg anbefale!

Lomax A/S

Hurtig & super service!

Slut november købte jeg fire kasser Aida stel. Den sidste kasse kom dog først nu i brug og der var et krus som havde et flis slået af. Chattede i torsdags med meget venlig kundeservice, forklarede situationen og fik hurtig svar, at de vil sende et nyt krus. Ingen "tvivl" spørgsmål, skulle ikke tage billede eller lignende.
Dagen efter kom kruset allerede, så det er bare dejligt.

God hjemmeside - god og venlig service - hurtig levering - priser som man kan forvente sådan et sted og rigtig gode tilbud!

Gucca

Alles gut!

Fra start til slut en god oplevelse. Det eneste jeg savnede var en dato i ordrebekræftelsen, men til gengæld passede leveringstiden med det der stod ved varerne på hjemmesiden. Så alt OK.
Købte diverse spil til Wii, DSi & PC.

The Fairytale Company

Tak...

...for en god oplevelse!
Fairytale har en god side, gode varer samt priser. Bestillingen gik nemt. Fin skrevet ordrebekræftelse kom hurtig og alt i alt var købet bare HELT i orden :-)

Bilka

Alt OK!

Købte en Electrolux støvsuger.
Nemt at bestille på hjemmesiden, hurtig levering, prisen den billigste.
=> Alt OK!

batteribyen.dk

Hurtigere går det ikke!

Endnu et vellykket køb hos batteribyen.dk! De bestilte batterier kom allerede dagen efter at jeg havde afgivet ordren. Sådan skal det være!
Og så var det oveni til den bedste pris jeg kunne finde på nettet :-)

Kan kun anbefale batteribyen!

GLS Denmark

Professionel!

Og endnu et positivt købsforløb! Forsendelsen gik fint, rigtig god information pr. mail og sms, hurtig forsendelse og altid god betjening i GLS pakkeshoppen (vores lokale boghandler).
Er altid glad når varen kommer med GLS, har indtil videre aldrig haft problemer med en GLS forsendelse!

Stoevsugerposen

Meget tilfreds

Igen en god handel hos stoevsugerposen! Købte diverse poser, nem bestilling, meget god information vedrørende forsendelse, god pris, hurtig levering. Tak!

Coolshop

Endnu en god oplevelse!

(Det er en opdaterede anmeldelse fra d. 04.12.)

Igen en meget tilfredsstillende købsoplevelse hos Coolshop. Sidste gang gik rigtig hurtig. Denne gang gik der 2 hverdage i stedet for 1 som sidst, men pyt.
Alt var med og OK og information vedr. køb per mail var også fint.
Anbefales endnu engang!
Bestilte spil samt diverse legetøj.

GO DREAM / Oplevelsesgaver.dk

Hurtig forsendelse!

Bestilte gavekort i søndags, den kom i tirsdags i en fin boks. Alt super herfra!

Tuesday, June 11, 2013

Reply from Oplevelsesgaver.dk (GO DREAM)

Hej Flemming.

Tak for din fine anmeldelse:)

Jeg håber at selve oplevelsen bliver lige så god.

Ha' en dejlig solskinsdag:)

Tine
Kundeomsorg

SpejderSport.dk

Perfekt!

Fin hjemmeside, nem bestilling, super hurtig leveringstid. Perfekt!

IMERCO

Lidt lang leveringstid

Leveringstid var lidt lang i forhold til hvad jeg forventer af en webshop, men OK, det hastede jo ikke.
Desværre var varen ikke pakket ind som jeg eller havde sat flueben ved. Heldigvis har jeg gavepapir derhjemme, men når man bestiller en vare pakket ind, så skal den også være pakket ind.
Kan se på andre anmeldelser, at de har oplevet det sammen. Den fejl er vist endnu ikke rettet på jeres hjemmeside!
Næste gang vælger jeg nok min lokale Imerco butik igen, der er købsoplevelse hver gang i top! :-)

Monday, June 3, 2013

Reply from IMERCO

Kære Flemming

Du har helt ret, der kan gå lang tid. Det skyldes, at vi for tiden er ved, at flytte vores webshop til større og bedre lokaler. I løbet af kort tid, skulle vi være på plads og klar til at levere ordrer endnu hurtigere. Vores gennemsnitlige leveringstid, er for øjeblikket 3 hverdage og vi takker for din tålmodighed.

Det manglende gavepapir, er naturligvis en fejl og vi beklager at have overset den, meget vigtige, detalje i farten.

Vi har ikke været helt gode nok til, at tage hånd om din bestilling denne gang, men glæder os over, at du oplever god service i din lokale Imerco. Vi håber også, at se dig i vores webshop igen, så vi har mulighed for, at give dig den rigtige og gode købsoplevelse, som vi gerne vil være kendt for.

Proshop

Nemt!

Som også tidligere køb hos Proshop gik det igen nemt. Priserne var de bedste jeg fandt på (danske) hjemmesider, leveringen gik hurtig. Alt var ok ved modtagelse.
Proshop kan klart anbefales herfra!

Smyks

God handel & service!

Havde købt bl.a. et smykkestativ som ved modtagelse viste sig at have nogle ridser og hjørnerne var lidt buet. Ringede til kundeservice og blev kort efter ringet tilbage af indehaveren. Fik uden tøven tilsendt et nyt stativ samt returlabel til den første.
Super service, er meget tilfreds.

Reimashop

Super!

Bestilte en flyverdragt fredag aften, den blev sendt mandag og jeg havde den tirsdag. Dejligt med hurtig leveringstid! Prisen var også helt i top, kunne ikke finde den billiger andre steder på nettet.
Kan kun anbefales herfra!

Føniks A/S

Super!

Alt ok. Vare blev bestilt mandag eftermiddag, ordrebekræftelsen kom tirsdag morgen. Varen skulle sendes d. 30. og var allerede sammen dag klar til afhentning i pakke-shoppen.
Har købt nogle DVD medier.

DMI

Super side!

(By-)Vejrudsigten passer godt nok som regel ikke, men sådan er det jo med vejret, det kan ikke styres...

Men siden er bare super, masser af informationer og små animationer. Kigger også gerne på ældre vejrdata, lidt historik er altid spændende! Kommer regelmæssig forbi DMI`s side.

Pulsure.dk

Alt som det skal være!

Købt et Polar pulsur samt noget tilbehør. Pakken kom hurtig, prisen var i den rigtige ende, så alt ok. Kan anbefales!

BilligVVS.dk

Endnu engang super!

Bedste pris, hurtig levering. Alt som det skal være :-)
Var mit andet køb hos BilligVVS.

Coop

Super!

Nemt at bestille varer, pris & kvalitet helt ok, levering gik hurtig. Kan kun anbefales!

Cykler

Ok, men ikke godt nok.

- Fik først ordrebekræftelsen da jeg spurgte efter den. Da var der allerede gået 2 hverdage!
- Levering først på fjerde hverdag!? Når man reklamer med dag-til-dag levering, er det ikke godt nok. Bestillingen blev afgivet fredag aften, pakken kom den efterfølgende torsdag.
+ Prisen var ok.
+ Virksomheden reager på anmeldelsen (havde i første omgang kun givet tre stjerner), og undskylder for den lange leveringstid. Synes fint om, at cykler.dk skriver, det er noget jeg sætter pris på, så nu er den på fire stjerner :-)

Har købet to cykelhjelme. Varen er som beskrevet, så den del er fint.

Monday, May 7, 2012

Reply from Cykler.dk

Hej Flemming,

Jeg er ked af at du har oplevet en så lang leveringstid hos os, vi arbejder meget hård på at få den ned på et absolut minimum, da vi ser det som et vigtig ting, at kunne levere hurtigt!
Vi laver desværre fejl, som vi har gjort i dit tilfælde. Det er jeg ked af, men håber at vi kan hjælpe dig en anden gang, så du kan se at vi også kan levere fra dag til dag.

Med Venlig Hilsen

Anders Hilligsøe
Cykler.dk

Cdon

Alt ok!

Vare som beskrevet (2 CD`er), den ene svejset ind, den anden ikke, men ingen kradser eller lignende, hverken på cover eller cd.
Levering kunne være hurtigere (3 dage + weekend), men den var indenfor det som stod på hjemmesiden ("2-3 dage"), så ok.
Har allerede handlet oftere hos cdon.com. Pga. af fragtpriserne venter jeg som regel til der kommer et spec. tilbud med fri fragt.

GameBits.dk

Super!

Købt diverse tilbehør til Wii. Bestilt tirsdag kl. 12, vare kom onsdag. Hurtigere er ikke muligt. Fem stjerner herfra :-)

denlillebazar.dk

Topklasse!

Sjældent oplevet bedre service! 1 hverdag leveringstid, tre (!) informationsmails fra køb til levering, vare som bestilt, "takkekort" med forsendelsen.

SUPER!

Har købt en LEGO skoletaske (HERO Factory skoletaskesæt).

Amazon

Wie immer alles super! Som altid alt super!

Preis und Lieferzeit wie immer super. Alles klappt wie es es sich gehört :-)
Pris og leveringstid som altid super. Funger som det skal ved en internet forretning :-)

Kan kun anbefales!

Lichtboutique

Alt ok.

Nem bestilling, leveringstid ok.
Købt en brødbakke, højglans, stål. Lille rids i siden. Da det dog er en brugsgenstand til et køkken -og der bliver der ryddet rundt med ting- bliver det næppe den sidste rids :-)
Ellers alt ok!

daekonline.dk

God pris, alt gik fint

Hvis man ser bort fra, at man nøjagtig skal vide, hvilke dæk der er de rigtige, er det nemt at bestille. Fandt dog "mine" dæk flere gange, til forskellige priser!? Tog bare de billigste :-)

Ellers alt super: nemt, billig, hurtig!

Det var ikke mit første og vil ikke blive mit sidste indkøb hos dækonline.dk!

Greenline A/S

Perfekt

Gode priser, hurtig levering og INGEN leveringsomkostninger!

Det er bare super!

Wednesday, February 29, 2012

Reply from Greenline A/S

Hej Flemming
Tusind tak, det var mange flotte ord på få linier :)

Ha en rigtig god dag..


Med venlig hilsen
Niels Behrsin Hansen
Greenline A/S

SAXO.com

Hurti & nemt!

Bestilte diverse bøger, bl.a. et engelsk, hvor leveringstiden var angivet med "4-7 dage". Alle bøger kom samlet på 6. hverdag, så det var helt ok. Bestillingen var nemt, og priserne lav!

MovieZoo.dk

Hurtig!

Bestilt en dvd i søndags, den kom i går, tirsdag. 1 dag leveringstid, bedre går det ikke!
Har ikke været mit første køb på MovieZoo, og var heller ikke det sidste :-)

Playmobil

Hurtig og god (tilbuds-)pris

Bestilte 1 stk. "Grosse Löwenritterburg".
Hurtig levering til tysk adresse (levering til DK ikke muligt).
Varen var på tilbud, super pris!
Fik desuden tre bonus gaver med, både for førstegangs bestiller, og fordi jeg bestilte for mere end EUR 50,- og et gavekort over EUR 5,- til næste køb :-)

redcoon Danmark ApS

Leveringstid og pris ok

Bestilte en Grundig CD/MP3-afspiller en torsdag eftermiddag. Varen blev sendt fra Nederlandene om fredagen og ankom hos mig tirsdag. Det var ikke mega hurtig, men helt ok for forsendelse fra udland.
Prisen kunne ingen andre i DK matche.
Informationerne i handelsforløbet var god.
Er tilfreds med redcoon.dk!

CBB Mobil

Hurtig, nemt!

Bestilt SIM-kort med ny nummer torsdag middag. Fredag var den der allerede! Hurtigere går det ikke.
Bestillingen på nettet var meget nemt. Udlandstalepriser fandt jeg først efter lidt søgen, men ellers alt hurtig tilgængeligt. Fint!

Trustpilot

Super service-site!

Er meget glad for Trustpilot. Bruger det hver gang inden jeg handler et sted på nettet. Tak til Trustpilot og alle som skriver anmeldelser!!

Elgiganten.dk

Super!

Købt en Nokia mobil. Bestilt torsdag eftermiddag, kom den efterfølgende mandag.
Prisen var helt ok, den bedste for en dansk, på Trustpilot positiv omtalte internetbiks!
Kan kun anbefales herfra.

Whiteaway

Lang leveringstid

Efter de sidste (meget positive!) køb hos whiteaway blev jeg denne gang skuffet. Bestilte en køkkenmaskine hvor der ved bestilling blev oplyst en leveringstid på "2-4 dage". MEN så tog det tre (!!) dage inden der kom en ordrebekræftelse og fra den var det så fire dage før pakken kom, dvs. 7 dage i alt. Fra en internetbutik forventer jeg at leveringstiden holder med det man lover ved bestillingen.
Trods dette må jeg så sige at det ikke bliver mit sidste køb hos whiteaway. Udover de tre dage for langt leveringstid var alt i orden. Nem bestilling, god forpakning, produkt som forventet, så hvad det angår er der ikke noget at sige til :-)

Billigespil

Hurtig levering

Meget hurtig levering. Havde bestilt to spil. Det ene kom med svensk i stedet for dansk brugervejledning, men det blev bare bytte til et andet spil. Hurtig & meget venlig kundeservice. Super!
Prisen på begge spil var helt i top, fandt dem ikke billigere andre steder.

Flemming Freunds profile

profile image of Flemming Freund
Flemming Freund
Reviewer
Male, 1975
Denmark

About