Kirstines profile

Reviews (4)

PointShop.dk

Point for varer

God ide med at ombytte point til varer, det kræver dog lidt tålmodighed at samle point sammen, men de kommer da ind på ens konto stille og roligt. Personligt har jeg ikke brugt af mine point endnu, men det kommer når der er nok til nogle gode sager.

Hobbyboden

Et godt sted at handle for den kreative sjæl

Har handlet hos Hobbyboden 2 gange.
Første gang fik jeg en defekt vare, som jeg skrev en email om at jeg ønskede byttet til en anden af samme model, hvilket foregik uden problemer. Fik tilsendt en ny uden ekstra omkostning, skulle dog selv betalt for at få retuneret den defekte vare.

- God hurtig levering
- Pakket forsvareligt
- God kommunikation

Thursday, June 9, 2011

Reply from Hobbyboden

Lige for en god ordens skyld - kunden betaler normalt IKKE for returnering, når varen er defekt - og det har du altså heller ikke gjort, da jeg trak de 80 kr. (som jeg kunne se pakken havde kostet fra dig) fra den nye ordre, som du bestilte hos mig samme dag :o)

Nelly

Generel god behandling

Alt gik fint, varen kom i fin stand, købte tøj, dog er det en ulempe at hvis man ikke bevæger sig på hjemmesiden, mens man er logget ind, logges man ud. MEN en god ting er, at hvis man vælger, som bruger, at lægge noget i sin kurv, men man ikke ønsker at købe den dag, husker hjemmesiden, hvad der ligger i kurven næste gang man logger ind.

Veracura

4 stjerner til veracura.dk

Brugervenlig hjemmeside, hurtig besvarelse på spørgsmål og hurtig levering

Kirstines profile

profile image of Kirstine
Kirstine
Reviewer
Female, 1983
Aarhus C, Denmark

About

Jeg køber fortinsvis som privatkunde. En sjælden gang køber jeg som erhvervskunde.

Mine anmeldelsr bygger på ærlighed, er jeg utilfreds på nogen måde, vil det fremgå af mine fremtidige anmeldelser.