Jesper Knudsborgs profile

Reviews (8)

www.pixum.dk

Aldrig mere

Har netop idag modtaget det, der skulle have været en julegave. Fakturaen er udskrevet 12/12, og jeg modtog pakken idag, d 7/1. Og som et plaster på såret, sendte de mig et link til et gavekort, som jeg kunne printe og aflevere i stedet for selve bogen juleaften!
Og når jeg har talt med kundeservice, har de virket fuldstændig uinteresserede i at hjælpe. Da pixum sender varerne som breve og ikke som pakker, kan de ikke spores, og de siger at de intet kan gøre. I øvrigt synes jeg kr. 49.- for et brev virker dyrt!
Jeg har købt flere bøger af dem før, og deres produkter fejler ikke noget.
Men i stedet for at bombardere os med tilbud konstant, ville jeg hellere bare have lidt bedre service, og så mine ting sendt som pakker, så man kan spore dem.
Det er meget bittert at bestille sin julegave i god tid, og så først kunne aflevere den her i januar.

Jesper Guldbrandsen Lundand Gert Christensen found this review useful

Wednesday, January 8, 2014

Reply from Pixum / Diginet GmbH & Co. KG

Hej Jesper,

Fotobogen var afsendt d. 12. december og du kontaktede vores kundeservice første gang d. 19. december om at leveringsadressen skulle ændres.

Dette meddelte vi dig ikke ville være muligt, og vi måtte afvente returnering fra Postdanmark så vi kunne sende fotobogen til din rigtige adresse.

Vi modtog fotobogen retur d. 30.12. og sendte den samme dag afsted til den rigtige adresse.

Det er dit ansvar at oplyse korrekt leveringsadresse ved bestilling, eller ved ændringer melde dette direkte efter modtagelse af ordrebekræftelse og ikke først efter at ordren er afsendt.

Mange tak for din forståelse.
Claus

Golfsupport.com

Best and fastest ever

I ordered clubs that had to be modified beyond the choices on the website. I wrote directly to Golfsupport, and they told me how to order. After two weeks I recieved my custom made golfclubs, and a lot of other stuff, and I live in Denmark. I am really satisfied, and this is now my preferred golf shopping website.

Heino Cykler

Perfekt

Jeg har handlet ved Heino Cykler flere gange, og som sædvanlig; godt udvalg og hurtig levering.

Pulsure.dk

Aldrig mere brugt eller demo.

Jeg købte et demo ur, og skulle bruge uret i weekenden. Jeg modtog det fredag, men ud af de seks dele der skulle være i æsken, manglede de tre. Jeg ringede til firmaet, men de har en ret begrænset telefontid, så jeg kunne ikke få fat i dem. Jeg skrev også via deres hjemmeside, og almindelig e-mail, men ingen svar.

Jeg returnerede det hele om mandagen, og fik et helt nyt ur med alle dele om tirsdagen uden at det kostede mig ekstra.

Så efter en kæmpe skuffelse i første omgang, fik de rettet op på fejlen på en fin måde, også selvom jeg måtte undvære uret i weekenden. Men jeg køber aldrig mere demo modeller!

Pokershop

Næsten perfekt...

Bestilte to sæt spillekort, de kom hurtigt, men jeg måtte betale kr 39.- i forsendelsesgebyr, og de blev sendt som en pakke, som jeg måtte på posthuset og hente, istedet for bare i en kuvert som kunne kommes i postkassen.

Cykelgear

Fremragende

Første gang jeg har handlet der, men ikke sidste.

God hjemmeside, og varerne var ved mig mindre end 24 timer efter bestilling. Bare fremragende...

NiceHair

Perfekt

De rigtige varer til en rigtig god pris, leveret dagen efter. Bare perfekt, jeg kommer tilbage;-)

Fairfun

Super service

Jeg har nu vundet to auktioner, begge gange har jeg hørt fra dem med det samme, og den første vare er allerede leveret. Helt perfekt at man ikke skal sidde og vente.
God service og sjovt at "konkurrere" med andre om varerne...

Jesper Knudsborgs profile

profile image of Jesper Knudsborg
Jesper Knudsborg
Reviewer
Male, 1972
Kolding, Denmark

About