Therese Elmkvists profile

Reviews (14)

Ubivox

Hvorfor vælge andre end Ubivox. Det virker!

Nu har jeg brugt Ubivox til at sende min butiks nyhedsbrev ud, i halvandet år.

Det fungerer perfekt, og jeg har ikke haft problemer med at tilpasse skabelonen. De par gange jeg har haft brug for hjælp, har supporten været god og hurtig til at reagere på min mail.

Der er gode analyseværktøjer, så man hurtigt kan se effekten af nyhedsbrevet, og evt. optimere det til næste forsendelse.
Ford det er så brugervenligt, har jeg lyst til at sende nyhedsbrev ofte, og ser det ikke som et uoverskueligt projekt.

Min klare anbefaling.

Purestyleliving

Super god service, og lækre varer

Jeg har intet at sætte fingeren på, efter min handel hos Purestyleliving. Varerne kom dagen efter, og kvaliteten var i top. Der var lækre ekstragaver med som bonus :-)

Mine varmeste anbefalinger.

Joan Laursen found this review useful

Houseofkids

Altid god og hurtig service

Jeg har efterhånden købt en del gange hos House og Kids, og må indrømme at der ikke er mange netbutikker der har ligeså god service.

Der er aldrig nogle problemer, og de svarer hurtigt på mails hvis der er spørgsmål om størrelser og kvaliteter.

Du kan trygt købe dit barns tøj i denne webshop :-)

Tangsko

Ikke for dig hvis "dit barn hyler som en gris" ...

Mandag var min søn og jeg ude for at købe sko og sandaler. Jeg havde før handlet sko i voksenstørrelse hos Tang Sko på Jernbane Allé i Vanløse, og ville derfor også prøve at købe børnesko dér.

Der var en del mennesker derinde, men ekspedienten tog sig fin tid til at måle min søns fod. Min søn (som er 2 år gammel) var dog ikke særlig glad for at få prøvet flere sko på sin fod, så han græd og var ikke så villig til at samarbejde. Ekspedienten mente at min søn skulle ha str. 24 i sko, og jeg satte spørgsmålstegn ved, da han tidligere har haft vinterstøvler i 22. Dette mente ekspedienten dog var helt som det skulle være, så det stolede jeg på. Jeg gik derfra, glad, med nye sko og sandaler. Junior var også i fint humør, efter at ha' fået lækre vindruer som bestikkelse, af den rare ekspedient.

MEN!

I to dage har min søn så brugt skoene, og i dag måtte jeg forbi dagplejen med hans gamle vinterstøvler, for han kan simpelthen ikke gå i skoene. Han falder, kan ikke klatre op på rutchebanen og var så ked så ked.
Jeg besluttede mig for at cykle ned til Tang Sko igen, og få sko og sandaler byttet.

Ekspedienten byttede sandalerne uden problem, men han kunne ikke bytte skoene da de jo var brugt. Jeg sagde det ærgrede mig, da jeg havde stolet på hans ekspertise og at han jo havde sagt god for det.
Ekspedienten blev tydeligt irriteret over at jeg ikke godtog hans beslutning, og sagde først han ikke huskede situationen, men da jeg så sagde til ham at min søn jo ikke havde gået med skoene inde i butikken, men kun prøvet dem og fået dem målt, siddende på mit skød, kunne han pludselig godt forstå det.

Det er jo svært at prøve sko på din søn når han hyler som en gris (!!), så jeg gik da ud fra at han ville løbe rundt og prøve dem derhjemme.
Udover at ekspedienten besluttede sig for at blive grov og personlig, sagde jeg igen at jeg jo stolede på hans dømmekraft, og tænkte at han nok vænnede sig til dem. Jeg sagde også at jeg siden jeg selv arbejder i butik, ikke kunne forstå at han ikke ville tage fejlen på sig, og acceptere at man af og til kan lave en forkert bedømmelse. For ham ville det handle om et tab på 300 kr (indkøbspris) , men stadig tjent penge på sandaler og til gengæld en glad kunde der ville komme igen. Uanset kunne han have sagt i situationen, at min søn var for urolig til at han ville lade mig gå hjem med sko, og at jeg kunne komme tilbage en anden dag og prøve igen. Det ville jeg have godtaget uden problemer.

"Havde jeg solgt dig skoene i str. 23 ville de jo være for små om en måned" ... Tjo, muligvis, men den måned ville han så kunne lege med de andre drenge uden at falde hele tiden, og skulle vi købe et par nye sko, så ville det jo så være ok.

Jeg gik derfra med et par for store sko, byttede sandaler og en sål som jeg fik med til at prøve at putte i skoen. Det hjælper dog stadig ikke på at skoen er 2 cm for lange, og at min søn ikke kan afstandsbedømme på trapper når han har dem....

Køb ikke dine børns fodtøj i denne afdeling af Tang Sko, i Vanløse.

Udklaedning

Min søn får jeans og skjorte på til fastelavn...

..Jeg havde ellers købt en lækker drage-dragt, inde ho Udklaedning.dk, og glædede mig til den kom.
Jeg bestile i god tid, så min søn kunne have den til den 3. februar.

Dragten er ikke kommet endnu, og jeg har ikke modtaget ordrebekræftelse. Pengene blev trukket den 29. januar - samme dag som jeg aflagdre ordren.

Min søn får nu sine hverdags jeans på, en skjorte og en cowboyhat. Det må blive sådan.

Køb ALDRIG noget hos dette firma.

Opdatering: Efter dialog med Udklædning.dk, har jeg fået at vide at deres system ikke understøtter mails til gmail - eller at de har problemer med det. De dropshipper fra udlandet, så pengene blir' trukket når pakken sendes fra England. Dette bør de oplyse på deres hjemmeside, da man som forbruger bliver villedt.

Jeg har endnu ikke modtaget pakken, så deres liste over hvornår man bestiller og derved kan forvente at få pakken, burde måske bare ikke stå på deres side.

Nu skal jeg så finde mig i at de har skrevet personfølsomme oplysninger i svaret på denne anmeldelse, så alle kan se min adresse og tracke min pakke. Ikke ok.

Sunday, February 3, 2013

Reply from jm-medie.dk

Hej Therese, det var dog en besynderlig anmeldelse.

Du kan lokalisere din pakke på

http://www.postdanmark.dk/tracktrace/TrackTrace.do?i_lang=IND&sourceurl=&i_stregkode=00257059831526222638

Den er på vej til dig, afsendt rettidig fra vores lager med Post Danmark.

Mvh. Jimmy Mortensen / udklaedning.dk


GLS Denmark

Dårligste service, nogensinde

Jeg fik en seddel fra GLS, om at de havde forsøgt at aflevere en pakke, fredag. Jeg var hjemme hele dagen. Aftalte så at de skulle komme i dag, tirsdag. De har ikke været her, og jeg har ringet og fået at vide at chaufføren har været her kl 13...det var han ikke.
For at være sikker på at få pakken, må jeg få den bragt ud til min mands arbejde i morgen - dumt, da det er hans julegave.....

GLS, sagde ikke andet end at det var "ærgerligt"...

Tænk at man kan foretrække Post DK....Det viser vel hvor dårlig GLS er !

Forbruger found this review useful

wupti.com

Hurtig levering og god service

Leveringstiden, er meget kort, og jeg har flere gange oplevet at få mine varer, dagen efter bestillingen.

Sidst jeg bestilte, returnerede jeg varen, da det ikke var det jeg troede produktet var. Der var ingen besvær, og pengene blev hurtigt refunderet til min konto.

Top points :-)

Sushi

Kolde sticks og snasket sushi

Jeg havde bestilt via Roomservice, så leveringstiden, er ikke Sticks & Sushi's ansvar, men mine sticks lå øverst i posen, og var gennemkolde. Tre af dem, skulle der ha' været forskellige typer dressing til, men de var alle uden.
Sushien der lå nederst, var helt snasket i bunden, som om hele bunden var foret med dressing.
Kan man ikke, når man bestiller take-away, forvente at det blir' pakket, så det kan holde sig lunt, samt at man kan få dressinger som tilbehør, ligesom soya?

Det var ikke helt den lækre sticks & sushi, som jeg havde glædet mig til.

Aniel

Tovtrækkeri og over en måneds ventetid

Jeg blev for nylig mor til en dejlig dreng, og min søster, havde i barselsgave, været i Aniel og købe en fin lille strikket vest, til 348 kr. Jeg prøvede den på min søn, og den var for stor, så vi ventede et stykke tid med at bruge den. I mellemtiden, blev den lagt i en pose, i skuffen. Da jeg så senere, tog den frem, og min søn fik den på, passede den fint. Min søster kom forbi og så det, men blev så opmærksom på et hul, bagpå ryggen. Vesten blev taget af, og jeg lagde den i en pose, og gik ned til damen, i Aniel.

Hun kiggede på den, og meddelte at hun ville sende den til sin strikkedame. Senere fik jeg en sms, i ikke særlig blid tone, om at tråden var revet over, og at det ville koste mig at få den lavet. Jeg forklarede at da min søn ikke engang kunne trille om på siden selv, men faktisk kun kunne bevæge arme og ben, kunne jeg ikke se hvordan det kunne være vores skyld. Måske en maske var gået op, eller et stykke garn var blevet forlænget, eller andet. Han havde haft den på, halvanden gang...

Nå, men hun ville undersøge sagen.

Over en måned (!!!), er gået. Jeg har skrevet frem og tilbage med [navn]/Aniel, og hun meddelte enda på et tidspunkt, at hun jo ikke kunne gøre for at det tog så lang tid. Beskederne var fulde af udråbstegn, og ikke særlig venlig tone. Jeg skrev jeg ikke var tilfreds med den tid det havde taget, og at jeg ærlig talt ikke ville købe noget igen, med den lange leveringstid hvis der skulle være fejl på varen. Hun svarede at der jo ved 10.000 tilfredse kunder, nok var en utlfreds, og det var hun da ked af var mig, men jeg kunne få en vest i str. 2 år, istedet.... Øh...min søn er 5 måneder, så hvad skulle jeg bruge den til.

Tilsidst gave jeg hende min søsters nummer, og i dag har min søster så hentet vesten. Om den passer min søn, ved jeg ikke. Tror den er for lille nu. Hullet er blevet repareret med venstre arm, i mørke, og man kan tydeligt se hvor hullet har været, selv om Aniel skrev at "den har været svær at lave".

Jeg vil ikke anbefale nogen at købe tøj hos Aniel. Æv.

Filabel

Super service, hurtig levering

Jeg har købt en del inde hos Filabel, og blir aldrig skuffet. De leverer hurtigt, og er nemme at få fat i, hvis ordren skal rettes.
Super side!

www.lirumlarumleg.dk

Super udvalg og service

Efter at ha' savlet over alle de lækre produkter på Lirumlarumlegs side, besluttede jeg mig for at købe en uro, wallstickers og en sutteklud, til min kommende baby.
Leveringen var lynhurtig, og uden problemer. Betalingen på siden, var også helt uden problemer.
Vil bestemt bruge denne webshop en anden gang.

Nemid

Skod-ID

Hvordan dælen skal det være nemt, at rende rundt med en busplan i sin pung?
Om igen....!

Thegreenfactory

Hurtig levering, gode priser, super god service

Jeg kunne aldrig drømme om at købe mit grønne dullegrej andre steder :-)

Baby

En værre hønsegård

Jeg har været på siden, i lidt over et år, og den har været supergod i forbindelse med min graviditet, fødsel og de første par måneder af min søns liv. Der er altid en dejlig bruger, der kan hjælpe, og der er masser af nyttige informationer.
Siden er sat godt op, og er meget brugervenlig.

MEN - ledelsen, er helt forfærdelig. Der er en masse hemmeligheder, vedrørende tidligere brugere og ham der har sat siden op, og kender man disse hemmeligheder, eller spørger man til dem, blir' man slettet som bruger, eller ens tråde bliver slettet. Man skulle tro at Baby.dk, var drevet af en kinesisk diktator....

Det er enormt uprofessionellt, at siden er drevet som den er, og jeg er blevet meget skuffet - især da det efter min mening var det bedste babyforum i danmark.

Så et råd til nye brugere, lad være med at spørg om sagen, hvorfor chefen blev skiftet ud fra den ene dag til den anden, og lad være med at stille spørgsmålstegn ved ledelsen. Så skal du nok blive glad for siden.

maria simonsenand Rikke Lund found this review useful

Therese Elmkvists profile

profile image of Therese Elmkvist
Therese Elmkvist
Reviewer
Female, 1981
Copenhagen, Denmark

About