Laila Andersens profile

Reviews (15)

Sommerhus-siden.dk

Nemt at bestille - godt overblik

Vi har flere gange bestilt sommerhus på www.sommerhus-siden.dk og kan kun anbefale denne. det er nemt at søge på siden og man får hurtigt et godt overblik over de mange muligheder. Har aldrig haft problemer og har fået hurtig hjælp og vejledning.Siden er nem at gå til og alt fungerer

Postmeshave

Hurtig levering af barberingstilbehør

Vi bestilte rensevæske til barbermaskinen hos Postmeshave da jeg havde googlet, at de havde den laveste pris. Og der er da også penge at spare på diverse tilbehør til barbering. Og så havde vi det mindre end 24 timer efter bestillingen.

Kapselkongen.dk

billige kaffekapsler og hurtig levering

Jeg har bestilt 2 gange hos Kapselkongen.dk og har været helt tilfreds med. Prisen er små 10 kr. billigere pr. pose end i butikkerne og der er helt utrolig hurtig levering. Jeg har begge gange haft dem dagen efter bestillingen. Udvalget er dog ikke helt så stort som på den "originale" Tassimo side.

Helseplus.dk

Spar penge på helsekost

Der er mange penge at spare på at købe helsekost og alt muligt andet godt på helseplus.dk. Man får rabat som "club helseplus" kunde og ved at betale med forbrugsforeningskort.
Udvalget er stort og hjemmesiden er virkelig blevet opdateret og gjort overskuelig. Man bliver nemt lokket til at købe lidt ekstra...
God service og hurtige svar fra kundeservice, som arbejder hårdt på at efterkomme dine ønsker.
Siden kan kun anbefales

IMERCO

De har alt

Imerco.dk har bare det hele. Varerne kommer meget hurtigt og hvis man køber for over 500 kr. er der ingen porto. Det hele r omhyggeligt pakket ind. Også smart, at hvis man skal bytte noget, kan man bare gøre det i den "fysiske" Imerco. Ingen grund til klage

Shampooshoppen.dk

Kvalitets hårprodukter

I Shampooshoppen.dk kan man få alle de lækre ting, som dit hår bliver glad for. Til rimelig pris, hurtig levering, rigtig god service ved fex. fejlbestilling. Hjemmesiden effektiv og nem at gå til.

Postdanmark

Super levering af frimærker

Jeg vil bare anbefale www.stamps.postdanmark.dk for deres fantastisk gode side på nettet hvor jeg altid køber frimærker, julemærker og hvad jeg skal bruge til breve.
Stort udvalg - de kommer dagen efter og gratis levering.
Og allerbedst : Man slipper for køen på posthuset, som jeg HADER

Også deres Track and Trace kan jeg kun rose - fungerer bare

Camper

Kæmpe udvalg og penge at spare

Hvis man er dedikeret til Camper sko, er der mange penge at spare ved at købe dem direkte på www. camper.com. Du sparer så meget, så det stadig snildt kan betale sig, selv om fragten er medregnet.
Der er et kæmpe udvalg på deres hjemmeside og nemt at bestille. Skoene kom to dage efter med fragtbil ( dgl ) fra Barcelona og transporten kunne følges undervejs på Track and trace.

Azomedia

Billigt, god kvalitet og sikker levering

Gode tilbud og god kvalitet, hurtig levering - hvad mere kan man forlange.
Dejlig nemt og problemfrit, så azomedia.dk er blevet min foretrukne side til bestilling af diverse medier

LensOn Danmark

Godt firma - gode tilbud og service

Har efterhånden prøvet flere linse-butikker på nettet, hvor der ind i mellem har været problemer med leveringen, men lenson.com er bare den bedste.
De har alle linser til en god pris og ofte er der tilbud hvor man sparer porto eller får ekstra linser med i købet. Nem genbestilling og ikke noget bøvl. Linserne kommer bare dagen efter, når man skal bruge dem
Kan klart anbefales af linsebruger gennem mange år + ægtefælle !

Ellos

Dårlig kvalitet og urimelig meget reklamespam

Jeg har købt både tøj og sengetøj hos Ellos.dk.
Generelt ser varerne fine ud på billederne, men kavliteten og pasformen er bare ikke ok. Så jeg føler mig snydt selv om jeg jo, når jeg tænker efter godt bagefter kan se, at pris og kvalitet hænger sammen.
Meget bøvlet login på nettet, men er blevet lidt bedre. telefonisk service ok efter et par omstillinger.
Værst af alt er faktisk den vedvarende reklamespam som bare fortsætter med at komme i postkassen, selv om man har afmeldt nyhedsmail. Irriterende rabatkuponer i et væk ! de er alt for pågående.

Karin Kokand Usability found this review useful

Xlpiger

Godt udvalg og super service

Jeg har flere gange købt forskelligt tøj hos Xlpiger.dk og har været tilfreds med det meste.
Størrelsen har ikke altid passet, men der har aldrig været problemer med refundering og returnering af varen.
Desuden er det super kompetent og personlig betjening både pr. mail og telefon.
Eneste biltte minus, trods det store udvalg er , at designet og stilen har en tendens til at blive lidt "konet"

Venus & Mars XL

Den bedste tøjforretning med store størrelser

Jeg kan kun rose venusogmarsxl.dk . Jeg har købt varer der flere gange og har altid været meget tilfreds. De har et stort, skiftende udvalg, inspirerende nyhedsmail, hurtig levering og problemfri returnering ved fejlkøb.

Varerne er desuden af god kvalitet og ikke mindst smart til trods for størrelsen. Ikke noget "konet"som i mange butiker med store størrelser.Venlig og kompetent betjening både på nettet og i butikken.

Soundsourze

Får ikke erstattet eller repareret defekt vare- kan ikke komme i kontakt med firmaet

Jeg vil gerne advare mod firmaet Soundsourze.com som er en internetvirksomhed, der sælger musikinstrumenter.
Jeg bestilte en såkaldt E-bow som en gave til min mand.
Varen kom godt nok hurtigt, men virkede ikke. Herefter prøvede jeg at komme i kontakt med firmaet - intet telefonnummer på hjemmesiden og det oplysningen kunne give besvares straks af en telefonsvarer, men ingen ringer tilbage trods nok 30 forsøg.
Jeg har desuden prøvet at kontakte firmaet pr. mail adskillige gange, men har ikke fået fyldestgørende svar.
Herefter har jeg forsøgt at returnere den defekte vare, sendt den anbefalet to gange, men den er ikke blevet afhentet og er kommet retur begge gange efter en uge på Roskilde posthus.

Nu har dette firma kostet mig 1500,- incl. forsendelser uden at jeg har fået noget ud af det, og min eneste trøst er at kunne advare andre mod at komme ud for det samme.

www.computersalg.dk

Hurtig levering og god vejledning hos kundeservice

Jeg har købt både et kamera og ramklodser hos Computersalg.dk.
Jeg kan kun anbefale firmaet for meget hurtig levering, et kæmpe udvalg, god overskuelig hjemmeside og frem for alt rigtig kompetent og venlig vejledning, når man ringer til kundeservice

Laila Andersens profile

profile image of Laila Andersen
Laila Andersen
Reviewer
Female
Denmark

About

Flittig internet-handler som hader at blive snydt