Min Guldsmeds profile

Reviews (24)

Things-4-you.dk

God og hurtig service

Alt kom som det skulle og meget hurtigt, så super tilfreds.

Gerson

Elendig kommunikation

Chefen disser ansats beslutning om reduktion i prisen.
Der sker adskillige kommunikations brister ml. Italien og med den ansatte som står for fragt af varer. Der står 3-4 uger på samtlige salgssider i forhold til levering, men Gerson importøren garanterer 6 uger.
Der sendes produkter med som skulle til andre kunder.
Der gives sølle reduktion, på trods af kundens frustrationer over ca. 7 ugers leverings tid på komfur. Lovet leverings tid på maks 2 uger fra uge 6 af emhætte grundet fejllevering. Men efter uge 9 ER overstået er den endnu ikke afsendt fra producent i Italien.
Lover direkte levering til mig som kunde, det er spændende om der også sker en fejl her så den leveres til Gerson hvor den kommer til at stå til efter deres ferie.

KAN ikke anbefale importøren, heldigvis virker produktet her efter lidt over 2 uger hos mig.

Hvidevaretilbud

Ærgerlig oplevelse

d. 16/ 5 købte vi et komfur og emhætte og læste på hjemmesiden at leveringstiden var 3-4 uger. Da der er gået det antal af uger er det endnu ikke kommet, men efter næsten 6 uger(Hvilket fra importøren er standard leveringstid) fik vi af vide det stod hos importøren, og at det ville blive sendt så vi ville have det på 6 ugers dagen. Det var så meget fint, hvis ikke det var fordi chef og fragtansvarlig IKKE taler sammen så det ikke var gået afsted og vi derfor først fik det leveret ugen efter, hvor det havde stået i DK i næsten 1 uge.
Utilfredsstillende, men hvad værre var kunne man ikke finde ud af at producere en emhætte i den rigtige farve, så den ville blive forsinket (det får vi at vide 25 juni), men vi fik lovet den kom 2 uger senere, (vi blev krediteret for ulejligheden med at få installatør ud 2 gange)men idag d. 19 juli får jeg så at vide at den ville sat igang med det samme. Hmmm.. der er vist sket endnu et kommunikations brist.
Hele tiden sender Hvidevaretilbud mig videre til den danske importør, hvilket jeg synes er ærgerligt, da det IKKE er dem jeg har handlet med, jeg ved det ikke er i ond tro, men det føles ikke tilfredsstillende for mig som kunde. Nu går importøren på ferie, så det er spændende om de fra producenten husker at sende det til mig direkte(som aftalt), eller hos importøren til de kommer tilbage fra ferie.
Eneste positive er at komfur og ovn fungerer upåklageligt, så produktet er tilfredsstillende, men resten er til grin.
Går der mon 1 uge endnu eller 3??

Bauhaus Kundeservice

Kundeservice = ikke eksisterende

Vi købte 1/3-12 en havefræser i Hillerød afd. for at kunne fræse vores jord. 11/3 falder hjulene af i svejsningen, og vi kontakter d. 12/3 afdelingslederen og sender ligeledes billeder som eftersigende blev sendt videre til Texas.
Vi hører dog intet herom og andre ansatte i afd. ved intet om sagen.
D. 21/3 knækker så også træk håndtaget/start håndtaget af ved at maskinen suger snoren ind i sig.

Vi henvender os derfor med det samme med maskinen i Bauhaus Hillerød, for at sende maskinen til reklamation her får vi af vide 5 max 10 arbejdsdage vil det tage. Vi siger ok og må leve med det, men spørger om der er mulighed for at låne en maskine. Det er det slet ikke.

D. 27/3 henvender vi os i butikken og spørger hvordan det ser ud med reklamationen. Her får vi af vide at den er sendt afsted, men vi hører intet om hvordan det ellers står til, og desværre var der lukket hos reparatøren da vi var der efter kl. 18, så det blev lovet at de ville ringe tilbage dagen efter med informationer.
Da vi når i dag 30/3 hørte vi stadigvæk intet, så vi henvendte os da vi alligevel skulle købe noget andet.
Vi bliver her sendt rundt fra kasse til kasse uden at få et svar på hvordan det står til med reparationen. Ved varemodtagelsen - ringer de til reparatøren og får besked på at de ikke har delene der skal bruges og ikke ved hvornår de kommer hjem. Men det forventes at der går meget lang tid, da de ikke er i Danmark.

Vi går derfor tilbage til medarbejder nr. 10 og han tilkalder derfor afdelingslederen, som er meget uforskammet og meget lidt servicemindet.
Han siger at han ikke har mulighed for at gøre noget, andet end at vente på maskinen, og beklager ikke engang for at vi intet har hørt vedr. billederne vi sendte til ham.

Vi får at vide at de ikke kan gøre noget for os, og vi ikke kan få penge eller ny maskine, da der jo står i forbrugerloven at det skal kunne løses indenfor rimelig tid og uden at være til stor gene for forbrugeren.
Men nu forholder det sig sådan at vi netop købte maskinen for at få fræset jorden, så vi kan dyrke vores køkkenhave til de grøntsager vi skal lave af hele sommeren og vinteren, men den holdt kun til 2-3 dages arbejde. Så det er ligesom afblæst.
Men vi kan altså ikke undvære maskinen, da jorden skal fræses ordentlig igennem inden vi kan så, derfor er det ikke rimeligt at der ikke kan gives nogen tid. Afdelingslederen siger at han vil love at vi har den efter maks 20 arbejdsdage, nu forholder det sig sådan at det vil være omkring 18 april.

Det finder vi ikke er "rimelig tid" da maskinen var helt ny ved køb og den har flere ting der er gået i stykker efter kun 20 dage på vores adresse. Det er ret simpelt at lokalisere fejlen, eftersom vi havde alle dele med til reklamationen.

Vi siger derfor handl aldrig hos BAUHAUS, du får dårlig service og intet at vide. Det er simpelthen under al kritik.

Toejeksperten.dk

intet at klage over

Pakken kom hurtigt frem og alle varer var i fineste orden og påført byttemærke.

Fenomen

god og hurtig levering

Alt forløb hurtigt og let.

Isabella Smith ApS

Alt helt i top

Jeg oplevede at bestille en del julekugler på tilbud d. 22/12 for at jeg ihvertfald havde nogle flotte nogle næste jul, havde da ikke regnet med at have dem allerede d. 23/12.
Det var super service, og kun en enkelt kugle er ikke helt så klar i farven, som på billederne.

Trustpilot

Hjælper på valget af webshops

Det er en side der hjælper som privat til at man vælger en shop andre taler godt om.

Interflora

hurtig og god levering

Vi bestilte inden kl. 12 og der var levering mere eller mindre lige bagefter. Eneste problem var at det ikke var muligt at bestille en hel kurv og en blomst samtidig. Det var lidt rodet, men ellers var alt let.

MovieZoo.dk

super

Det var hurtig og let betjening - der stod det kunne tage op til 7 dage fordi den ene film ud af 3 skulle bestilles hjem, men det tog 2 hverdage og så var den leveret, super service.

ETU Forsikring

var der i nøden

Da vi stod og skulle have fornyet vores forsikring, var vi uheldige at de færreste selskaber ville have os pga. en skade og hvis de ville kostede det nær 15-20.000 kr hvilket er mange penge når den ene er studerende.
Etu.dk ville dog gerne have os som kunder, og til den billigste pris.
Da der så blev lavet en aftale med det gamle forsikringsselskab - fik vi en endnu billigere forsikring, desværre ikke så billigt som vi kunne få andre steder, men vi har valgt at blive der, men er ærgerlig over prisen på forsikringen nu.

Elounge

Hurtig levering

Jeg skulle denne gang bruge en bog og jeg vidste at det var en ny udgivelse og at jeg snart skulle bruge den og 1½ dag efter at jeg bestilte og betalte lå bogen på mit bog. Det er ærgerligt at man skal betale for levering, men ellers har jeg intet at klage over.

SEUF Outdoor

God service og venlig betjening

Nu har jeg for det meste handlet i deres fysiske butik, men de er nu gode begge steder og med hurtig levering.

Cinemacenter

Dejlig

Det er dejligt at kunne komme i biografen uden at skulle betale for parkering, der er som regel altid pænt og rent, billetterne er også billigere her end flere andre steder. Så det er det sted jeg oftest går i biffen.

Whiteaway

fin og hurtig levering

Jeg havde en fin og hurtig levering af mit produkt og der var ingen vrøvl - jeg synes dog det er en høj pris at betale for opbæring af sine varer (men sådan er det jo hos alle firmaerne). Men ellers intet at sætte på firmaet.

SmartGuy.dk

Rigtig fin kundeservice, levering og priser

Jeg har ikke noget dårligt at sige om siden, de har gode tilbud, et stort udvalg og leverer rigtig hurtigt så det er rigtig godt.

Droemmeliv

God webshop

De har en god service, hurtig levering og hurtige svar ved kundespørgsmål og bonus - rigtig lækre varer.

Et minus finder jeg er- levering som er pebret, men varerne er i top.
De har en hel masse varer, til boligen og til dig selv, lidt nyt lækkert tøj.

Vintage-kompagniet

Super webshop

De har nogle gode initiativer på aftenarrangementer m.m.

Jeg har flere gange handlet hos vintage-kompagniet og det er god og hurtig service.

Et minus er at det er ret dyr fragt, men tingene er store og oddsize, det er grunden, men ellers er alting godt på denne side. De har lækre møbler og andre gode ting.

Nordhjem ApS

Hurtig levering

der er rigtig god kundeservice og hurtig levering. Har ingenting at sætte på denne shop af negative ting.

SAXO.com

God og hurtig service

Jeg skulle i dette semester have nye bøger og det viste sig at være det sted med billigste priser på hovedparten, da jeg var kommet til at bestille bøgerne af to omgange spurgte jeg om de ikke ville lægge ordrene sammen og det skete helt smertefrit. Så jeg er rigtig glad.

Adlibris

Generelt god levering og kundeservice

Jeg har efterhånden bestilt mange bøger herfra pga. gode priser, min erfaring er generelt at leveringen går indenfor acceptabel tid og kundeservice er gode til at opdatere. Jeg har oplevet at de har leveret dele af en ordre da resten ville tage længere tid, det synes jeg er god service.

Lærerstandens Brandforsikring

Gode priser og venlig kundeservice

Vi skiftede selskab fordi jeg hos LB.dk kan få studierabat og der kom en forsikringskonsulent ud hos os for at snakke det hele igennem.
Jeg var uheldig at få stjålet min cykel lige da vi skiftede selskab og de var rigtig gode og jeg fik en hæderlig pris for min stjålne cykel.
De er gode til at hjælpe og oplyse om priser, og der er styr på oplysningerne modsat hvad man ser hos andre selskaber - det er rigtig godt.

Så gode priser og kundeservice får mig/os til at blive.

Alka

Manglende konsekvensberegning og kundeservice

Jeg var i Maj så uheldig at pådrage vores bil en skade, da der kommer en tosse hurtigt rundt om hjørnet og jeg bakker desværre ind i en pæl.
Jeg kontakter da AlKA og spørger om vi selv kan betale skaden hvis ikke den er dyr, men det er ikke muligt da vi nu har oplyst dem om skaden og jeg spørger om det har nogen konsekvens for mig når jeg skal forhandle ny forsikring til december - Nej nej du har en fast præmie så det betyder intet for dig.
Ja hurra for det - da jeg i december skal have ny forsikring sender de et brev ud hvor der står vi får 40 % pga. sort boks i bilen - deres fantastiske tilbud lyder på ca. 14.000 for et år hvor vi tidligere har betalt 12.000 for 3 år totalt. Skaden kostede omkring 6000 kr og vi betalte 3500 kr i selvrisiko - ja vi havde så hellere betalt skaden selv for ikke at sidde i saksen nu.
Nå men ALKA kan og vil ikke hjælpe vi får efter mange samtaler at vide skadesafdelingen vil ringe op os (22. december 2010) og dags dato har vi stadig intet hørt fra den afdeling.
De vil ikke indrømme og at de til ALLE kunder SKAL sende en konsekvensberegning efter en skade. Vi har nu spurgt om vi kan betale skaden på trods af at vi har betalt selvrisiko - det er hos flere andre selskaber muligt, men det kan man ikke hos ALKA.

Jeg skal ALDRIG have forsikringer hos ALKA og de hjælper gerne fordi de så ser fidusen i at tjene godt på kunderne senere (Hvis kunderne bliver). Vil aldrig anbefale selskabet selvom de har gode priser - men det er det ikke hvis du er uheldig at få en skade.

Swingcar.dk

super

hurtig levering og god opdatering på forløbet

Min Guldsmeds profile

profile image of Min Guldsmed
Min Guldsmed
Reviewer
Female, 1976
Nærum, Denmark

About

Jeg er studerende på KU - og læser på humaniora. I min fritid arbejder jeg i en butik med tilknyttet webshop, og her forsøger jeg at opretholde en god kundeservice.
Handler meget på nettet og det skal være let, hurtigt og helst ikke koste i fragt.