Jan Leo Plets profile

Reviews (9)

REMA 1000

SUPER SERVICE

Jeg vil gerne have lov til at rose butikken i Nærum.
Jeg har længe ville skrive til jer, men en oplevelse lørdag morgen fik mig til tasterne.
Købmanden - Johnny, og hans personale er altid på tæerne for at butikken skal se godt ud og at varerne er på hylderne.
Det er ligegyldigt om man kommer kl. 8 om morgenen, eller 2 minutter i lukketid om aftenen, der er altid en god stemning og man bliver mødt af flinke folk.
Jeg havde bl.a. en super oplevelse i går lørdag - skulle have en pakke af det billige smør, men en sød medarbejder måtte meddele at der desværre ikke var kommet noget. Johnny overhørte det og gav mig en pakke af det dyre smør til den billige smørs pris - det er fandme kundepleje :-)
Jeg anbefaler butikken til alle dem jeg taler med i området, fordi jeg gerne vil støtte en god butik.
Tak til Rema1000 for god kundeservice og gode priser.

Statsministeriet

Laaaang ventetid.

Ufatteligt at man som MINIMUM skal vente 15 minutter - bare for at komme i kontakt med omstillingen.
Waauw - efter godt 12 (TOLV) minutters venten, bliver man pludselig smidt ud.

punkt1

LATTERLIGT!!!

Vi fik gennem vores boligselskab leveret en ny ovn. Den har på INTET TIDSPUNKT VIRKET efter hensigten. Her dagen før jul rykker jeg for service, men uanset hvem jeg taler med er det lukket land. Selv deres service chef kan ikke se rimeligheden i at vi skal have en ovn der fungerer til jul. Vi har nu aflyst julefrokosten som vi havde planlagt til d. 25. "TUSINDE TAK"

Tuesday, December 24, 2013

Reply from punkt1

Hej Jan

Har ikke kunne slå din ordre op på disse oplysninger - vil du ringe så snart du kan, så må jeg se hvad jeg kan gøre.

Venlig hilsen
Punkt1.dk


Hej Jan

Jeg hørte aldrig fra dig, går ud fra I har fundet en løsning i så fald.

God jul

Venlig hilsen

Punkt1.dk

YouSee

Uheldig oplevelse med god slutning

Vi skulle oprettes som ny kunde hos Yousee bredbånd.
Meget sød og venlig kundebetjening ved oprettelsen, men efter modtagelsen af modemet gik tingene skævt.
Opringning til Supporten gav ikke noget resultat, så der blev oprettet en fejlmelding. Teknikeren ringer og fortæller at han nok kommer inden kl. 12. Der kom ingen den pågældende dag. Ved opringning til supporten igen, blev der bestilt nyt tekniker besøg til tirsdag mellem 08 og 10. Da klokken har passeret 10 og der ikke er kommet nogen tekniker, ringer jeg igen til Yousee og for at vide at man har glemt at fortælle teknikeren at han skulle besøge os - IKKE en god start for en ny kunde. MEN i dag lykkedes det endelig - teknikeren kom inden for det aftalte tidspunkt og fik vores nye bredbåndsforbindelse op at køre.
Så alt i alt er det ok, vi kan allesammen lave fejl ;-) Det eneste STORE MINUS ved Yousee (ligesom næsten alle andre teleselskaber) er ventetiden i telefonen - det kan gøres LANGT bedre.

Thursday, September 5, 2013

Reply from YouSee A/S

Hej Jan

Jeg ved ikke lige hvad der er gået galt, men vores teknikere plejer at være ret hurtige og pålidelige, så jeg kan kun beklage, at vi ikke kom helt så godt fra start.

Dejligt at høre at alt nu kører som det skal! :-)

Vi beklager ventetiden og arbejder på at nedbringe denne.


Venlig hilsen

Kasper

SponsorCar.dk

God ide

God side med sjove tilbud.

OLIVER'S Petfood

SUPER SERVICE

Nu har vi brugt Oliver's siden juni hvor vi fik vores nye hvalp.
I den tid har vi absolut ikke haft problemer med hverken hjemmesiden eller den telefoniske service.

Vores labrador trives fint med foderet og hans pels er fin, så jeg vil gerne anbefale Oliver's til andre.

Tingene du bestiller bliver leveret lige til døren og der er altid en lille ekstra godbid med som hilsen fra chaufføren.

Da jeg oprettede denne anmeldelse, virkede "bonussiden" ikke ordentligt, så der fik Olivers "kun" 4 stjerner. Den er nu oppe og køre og jeg giver derfor fuldt hus til et dejligt reelt firma.

boyfriend.dk

Forbedringer ønskes

Desværre er siden kun blevet værre de seneste par år.

Der er kommet reklamer plastret overalt. Uanset om man er abonnent eller ej, tvinges man til at se reklamer på hele siden. Det burde være sådan at betalende medlemmer IKKE skal se reklamer. Sådan er det på masser af andre sider.

CPR validering burde være et KRAV, således at man kunne slippe for dobbelte og endda tredobbelte profiler. Ja, det er muligt at det vil afskrække nogle fra at benytte siden, men på den anden side ved man så at det kun er de seriøse som er tilbage.

Jeg ved det har været en ønske fra flere brugere, at få en webcam chat. Det er endnu ikke blevet til noget.

Man oplever desværre en stor del ligegyldighed og absolut manglende respons på ideer og henvendelser til "boyfriendteamet". Størstedelen af gangene oplever man at man overhovedet intet hører, Men hvis man endelig hører noget, sker det efter MEGET lang tid og i enkelte tilfælde i en tone, som ingen arbejdgiver ville tillade i et kundecenter (det er dog ikke sket for mit eget vedkommende, men for en af mine venner).

Man hører eksempler på at, hvis man brokker sig over noget, får man at vide at man er uønsket på Boyfriend og derefter bliver ens profil slettet u
uden varsel.

Der er intet sted på siden, hvor man kan se hvem som stå bag siden, ej heller en form for kontakt formular. En hvilket som helst side med respekt for sig selv, må da være interesseret i at evt. "kunder" kan komme i kontakt med jer.

Jeg vil tillade mig at komme med følgende forslag:

- Få valgt / ansat nogle admins
- Få lavet en side med kontaktoplysninger - evt. opdelt i kategorier som f.eks. "overtrædelse af reglerne" "forslag til forbedringer" "tekniske problemer"
- Sørg for at besvare ALLE henvendelser indenfor en rimelig tid - f.eks. 3 dage, og lave fortrinsret for besvarelse for betalende medlemmer, så de måske får svar indenfor 24 timer.
- Husk at besvare henvendelser i en ordentlig tone - brugerne er jo jeres kunder og altså dem I skal leve af.

Når jeg nu er kommet af mine frustrationer, vil jeg sige at siden generelt fungerer fornuftigt og egentlig opfylder dens funktion, men der er klart plads til forbedringer. Jeg overvejede meget om I skulle ned på 2*, men endte på 3, fordi siden er ok til formålet.

Tuesday, September 21, 2010

Reply from Boyfriend

Hej Jan,

Du beder om et meget strengt styret site - men hver gang vi griber ind, råber folk censur.
Det er skruen uden ende - og uanset hvad vi gør, vil nogen altid synes det er forkert.

Selve supporten er der strammet kraftigt op på, vil jeg gerne love :)

Mvh,
Andreas
Boyfriend.dk

Sonycenter

Lyngby sonycenter

Købte i efteråret 2009 et 46" lcd tv.

Fra start oplevede jeg en PERFEKT og grundig service og vejledning omkring produktet. Butikkens personale og chef er altid imødekommende og har GOD tid til den enkelte kunde. Det betyder selvfølgelig at du kan komme til at vente lidt, før du bliver ekspederet, men det er absolut ventetiden værd. Skal lige nævnes at de yder 24 måneders GARANTI - INKLUSIV pixelfejl.

Vi havde et andet sted købt et sorround anlæg (også sony), men den kunne ikke afspille region 1 dvd'er. Jeg ringede til butikken og klagede min nød. Du kommer bare ned med den lød svaret - 1,2,3, og hopsa - så var den afkodet og de ville ikke engang have betaling for det.

Kort sagt - Jeg handler aldrig andre steder end SonyCenter Lyngby når jeg skal have noget nyt grej.

DR

Genudsendelser af værste skuffe

Hvad fanden skal vi betale en halv bondegård om året for???

DR leverer ikke en skid der er værd at se på (nogle enkelte programmer undtaget)

Når de endelig finder et guldkorn, bliver det malket i en grad, så en hvilken som helst ko ville være død af udmattelse i løbet af to dage.

Se at få afskaffet det skatteyderbetalte cirkus hurtigst muligt og lav hele lortet om til Pay-per-view.

Morten Bendixen found this review useful

Jan Leo Plets profile

profile image of Jan Leo Plet
Jan Leo Plet
Reviewer
Male, 1968
Nærum, Denmark

About

En ganske alm mand fra 1968, som benytter nettet meget til indkøb og til at søge informationer, som gør mig i stand til at finde en vare til en god pris.