Nicklas Toftegaard Møllers profile

Reviews (4)

Lotto24.dk

Ikke gode til at validere mit billede.

Jeg synes det er en rigtig fed side + gode velkomst tilbud.
Dog har jeg oplevet at jeg mistede 1 Kr første gang hvor jeg blev lovet Biografbilletter som jeg aldrig fik selvom jeg fik sendt bevis ind på Navn Adresse og Alder.
Så prøver jeg igen og har samme problem dog denne gang gjorde jeg det med kørekort.
De gider ikke godkende mit kort.
Er ligeglad med de 2 kroner jeg har mistet men det er princippet i at jeg ikke få det jeg bliver lovet!
+ Tanken om de bare trækker 1 krone før jeg har valideret og mit tilbud er sendt imod min adresse og jeg har haft ringet derind hvor jeg spørger om de gider se på det. Men får bare afvide de ikke kan se jeg har sendt et billede ind. Jeg har prøvet 2 gange nu og der er gået 3 døgn. Jeg får afvide der kun går et par timer før mit kørekort vil have blevet godkendt.

Claus Kongstedt Meyer, CJand Janni Olsson found this review useful

Friday, July 6, 2012

Reply from Lotto24 ApS

Vi er glade for, at du synes godt om siden, og beklager din oplevelse i forhold til validering af dine oplysninger - Der må desværre være sket en fejl ved vores telefoniske support, da de godt ved at de skal guide dig hen til os, når der er vedvarende problemer!

Jeg kan se at det eneste du mangler er brugervalidering og jeg beklager du har haft besvær med at uploade dette.
Har du forsøgt at lægge det ind som en billedfil? Ellers kan systemet nemlig ikke tage i mod det og din brugervalidering er ikke blevet registreret i systemet, så dette er årsagen til at den ikke er nået til godkendelse.

Du skriver du har sendt det ind til os, men har du også forsøgt at sende det til os via mail? Jeg spørger om dette, da vi desværre ikke har modtaget en mail fra dig.

Mvh Martin Mikkelsen - Supportansvarlig.

Din-Hosting

DÅRLIG support

Jeg har købt en server inde ved din-hosting.dk.
Da jeg så får den er den ikke opdateret og jeg ringer til dem og få en rimelig dårlig behandling, Og det tager dem lang tid og finde ud af hvad der er ivejen og jeg har skrevet et par tickets.
Men snart uden held.
De har læst dem men de er alt for LANGSOMME til og kunne svare på dem!
Og deres servere er ikke opdateret til den nye steam.
Selv efter jeg reinstallerede den og kørte Stem Run update.
Så kunne jeg ikke gør noget serveren var gået istykker.
Og de fik lavet den efter 1-2 dages irretende ventetid.
Så da jeg fik servern nu her, så viser det sig de ikke har kørt opdateringen så jeg har igen skrevet en support ticket derind, og stadig uden held, og jeg forventer snart de gider og rette op på deres problemer eller er det sidste gang jeg handler der!!

Airbornestreetwear

Genial!

Genial hjemmeside rigtig god support. Hurtig levering Fedt tøj.
Det er altid hurtigt
Og de er super venilige derinde!

DHosting.dk

Dårlig service.

Jeg syntes virkelig servicen er dårlig, og på grund af de to stjerner er fordi de fik min server op Server 16 som var nede og hjalp med CFGerne
Men helt ærligt kan ikk rigtig lide servicen og måden serverne er sat op på og Mani admin har de sagt jeg er admin på men er jeg skam ikke Mani admin virker ikke engang derinde på min server.
Plus der er intet ZBlock på serverne, det er alt for ringe service og bliver det ikke snart ordnet, så vil jeg finde et andet sted og hoste næste gang
Plus Supporten hjælper ikke EN hurtigt DE kunne evt lige smide LIVE support op så man kan se hvornår de er online så det måske kan gå hurtigere med lidt support!!

Monday, June 14, 2010

Reply from dhosting.dk

Hejsa Nicklas

Omkring zBlock er dette lagt på i nat, d. 15. juni. Dog som et plugin du selv kan vælge at installere.

Filisofien i DHosting er du selv vælger hvilke addons/mods du ønsker på serveren, og den således er skræddersyet til netop dine ønsker og krav.
Vi installere derfor ikke zBlock, Mani Admin Plugin, Sourcemod eller EventScripts på serveren når vi leverer den - men dette kan du selv gøre, med et hurtigt og enkelt klik i "Konfigurer Addons".

Med Venlig Hilsen
Mathias Gajhede

Nicklas Toftegaard Møllers profile

profile image of Nicklas Toftegaard Møller
Nicklas Toftegaard Møller
Reviewer
Male, 1994
Denmark

About

What to tell.