Kristines profile

Reviews (28)

Postdanmark

Pålidelige :-)

Min erfaring med Postdanmark er ganske gode. Jeg synes de er pålidelige og til at regne med. Jeg har sjældent ventet forgæves på at modtage breve eller pakker.

Filabel

Stabil internetshop

Gennem nogle år efterhånden har jeg forsynet mine børn med uld undertøj fra Filabel, da jeg synes de har et godt stort udvalg.
Jeg har aldrig oplevet problemer og mine varer er altid blevet leveret hurtigt.

SPORT24.dk

Lever fuldstændig op til forventningerne

Jeg havde store forventninger til Sport24 efter have læst anmeldelserne her på trustpilot. Efter mit første køb er mine (høje) forventninger fuldstændig indfriet, og allerede i dag har jeg med stor optimisme handlet der igen :-)
Det er dejligt at opleve et sted med god service, og som holder hvad de lover - Sport24 er absolut anbefalesværdig!

Helsam

God og Solid Helsebutik

Det er mit indtryk at Helsam har samarbejde og er leverandør til mange af landets øvrige helsebutikker. Det gør i mine øjne butikken god og solid og til at regne med. De har et meget stort udvalg af varer, og hurtig leveringstid.
Jeg har kun haft gode erfaringer med at handle hos Helsam, og vil til hver en tid kunne anbefale andre at handle her :-)

lonegitte found this review useful

GrowingFeet

Ingen problemer...

Jeg har handlet hos GrowingFeet et par gange og har aldrig haft problemer, hverken med leveringstid, produkter eller service.
Så jeg vil uden tvivl gerne handle her igen en anden god gang :-)

Dvdoo

Fin handel

Det var en fin og uproblematisk handel. Det er jo altid dejligt når det sker. Jeg ville ikke have betænkeligheder ved at handle her igen :-)

Superlove

Det er bare i orden....

Jeg har flere gange handlet hos Superlove, både i den fysiske butik i Nørregade og på webshoppen. Jeg synes det er en fornøjelse, og jeg synes deres stil og udvalg af tøj og brugskunst, er i rigtig god harmoni med hinanden.
Forsendelserne fra webshoppen er kommet super hurtigt, og det er noget jeg sætter ufattelig stor pris på.
Så mange thumbs up for Superlove :-)

YouHeShe.com

Eksklusivt.....

Lækker eksklusiv Netshop med et fint udvalg af forskellige nationale og internationale mærker.
Perfekt indpakning, og det kan anbefales at bestille deres flotte gavekasser, som kommer i forskellige designs og som er gode at bruge efterfølgende som smuk opbevaring.
De bedste anbefalinger til YouHeShe herfra :-)

Designersremix

Jeg er fan :-)

Jeg er vild med Designers Remix.
Jeg elsker at gå på opdagelse i denne webshop og lade mig friste af alt det lækre tøj der er at finde.
Det eneste jeg er lidt ærgerlig over er, at mine 2 børn ikke er piger, for jeg havde elsket at klæde dem, i alle de lækre styles der er til (pige)børn.

Helsebixen.dk

En rigtig god helsebix

Kæmpe udvalg af lækre og spændende varer.
Jeg har aldrig haft problemer med leveringstid, manglende information i tilfælde af udsolgte varer o.lign. Og det sætter jeg rigtig stor pris på :-)

Butik Lykke

Lækker butik af høj standard

Butik Lykke er med til at gøre en lille flække som Hune i Nordjylland et besøg værd. De har gennem en årrække været en velfungerende modebutik, med fingeren på pulsen i forhold til de tendenser der rører sig. De har også en afdeling med interiør-ting, som ligeledes er lækker og af høj kvalitet.
Ud over at deres produktsortiment er i top, skal personalet også have en stor rose med på vejen. Altid søde og imødekommende og servicemindede. De bedste anbefalinger herfra :-)

Hvedegraessaft

Problematisk levering!!

Min første og anden oplevelse med en ordre fra dette firma var helt og aldeles udemærket. Jeg fik mine varer hurtigt og uden problemer. Så det var jo med den erfaring og forventning at jeg afgav min tredje store bestilling.

Desværre skulle denne gang, som jo ellers plejer at være lykkens gang vise sig at være det modsatte.
Der var store problemer med fragtfirmaet, som ud over en helt urimelig lang leveringstid, ikke har styr på hvor forsendelsen befinder sig eller sågar hvad den indeholder og på trods af et stort rødt advarselslabel på pakken, hvor der står at det er frostvarer, og derfor SKAL stilles på adressen og IKKE returneres til lager, alligevel formår med en forsinkelse på 6 dage, at være på adressen for herefter at tage pakken med retur på lager.....aflevere igen dagen efter med det resultat, at forsendelsen som skulle have indeholdt frossen hvedegræsjuice for knap 3000kr, var tørt op og lige til at smide ud.

Irriterende og spild af gode produkter og spild af tid og resourcer for alle involverede parter.

Til LiveWheatGrass Juice's forsvar vil jeg sige at de i deres kundeservice var søde at være i kontakt med og hurtige til at lave en ny forsendelse. Som dog først kan afsendes om 2 uger på grund af forestående efterårshøst.

Jeg synes det er et fantastisk koncept og har været rigtig glad for den hvedegræsjuice det er lykkedes mig at modtage i tide.
Så jeg håber inderligt at det her er et enkeltstående uheldigt scenarie, og at jeg om 2 ugers tid atter kan se frem til at modtage min bestilling.

Men jeg synes det er kritisk at have et samarbejde med et fragtfirma, der i det her tilfælde har handlet aldeles inkompetent. Hvilket er årsagen til at jeg kun giver 3 stjerner, i stedet for de 5 stjerner jeg egentlig synes produktet er berettiget til.

GLS Denmark

Ubegavede eller bare dårligt uddannede fragtmænd

I forbindelse med en bestilling af varer fra England (frosset hvedegræsjuice) skulle GLS i samarbejde med Fedex sørger for at denne pakke ankom hurtigst muligt(dog max 2 dage fra forsendelse) Da det er fødevarer, står der med store røde bogstaver på emballagen(på engelsk godt nok...) at pakken indeholder frosne varer og IKKE må tages med retur til lager, men SKAL efterlades på adressen.

6 dage efter forventet leveringstid, og med en dertilhørende meget stor risiko for at varerne allerede var fordærvede, lå der en seddel fra GLS om at de forgæves havde forsøgt at levere en pakke, og derfor taget den retur til lageret! Da vi kontaktede dem for at høre om det var vores længe ventede pakke det drejede sig om, kunne de ikke fortælle hvem afsenderen var - men lovede at komme med den dagen efter.
I dag ankom pakken med en fuldstændig ødelagt forsending, som på grund af den urimeligt lange levering, samt stupide returnering til lager, måtte smides ud. Spild af tid og ressourcer for alle parter = afsender, modtager og GLS.

Jeg synes GLS og dets håndtering af denne forsendelse er under al kritik.

Og jeg ville anbefale GLS at optimere deres samarbejde med deres udenlandske kollegaer fra eksempelvis FedEx, da de i denne situation slet ikke har overensstemmende regler for hvordan proceduren er for levering af fødevarer.

Carsten Smith found this review useful

Cdon

Lang leveringstid og mangelfuld ordre.....

Jeg har tidligere haft knap så gode erfaringer med Cdon. Alligevel valgte jeg her nogle år efter at give dem en chance til. En gang gik det godt, men ved næste bestilling gik det skævt, nøjagtigt som jeg oplevede det for nogle år tilbage. Min ordre var ALT for længe undervejs og da den så endelig dukkede op, var den mangelfuld. Sikke en skuffelse, særligt for min ældste søn, som havde gået i alle de her dage ordren var undervejs og ventet på sit nye spil, som selvfølgelig var det der ikke var med. Jeg vil for fremtiden undgå at handle hos Cdon, og søge andre alternativer.

Claus Mogensen found this review useful

HelseBasen.dk

Er faldet af på den.....

Jeg har gennem mange år været fast handlende hos Helsebasen og altid været meget tilfreds. Men et eller andet gik galt, da stedet skiftede ejere.
3 gange i træk har jeg oplevet mangelfulde ordre, der har været længe undervejs, og dette uden en melding fra stedet om grunden til dette. Dog oplevede jeg en meget fin kompensation, da jeg på et tidspunkt gjorde opmærksom på dette. Men i stedet for en kompensation ville jeg langt hellere foretrække information om manglende varer og et realistisk bud på ordrens afsendelses estimat, som desværre ikke længere er fra dag til dag!! Eller endnu bedre, at Helsebasen til stadighed kunne leve op til det de har været så populære på baggrund af, og at kvalitet og service fortsat var helt i top.
For jeg er begyndt at kigge mig om efter andre steder at gøre mine helseindkøb!! Desværre......

Thursday, February 2, 2012

Reply from HelseBasen

Kære Kristine

Mange tak for din kritik, som vi tager til os.

Jeg har kigget på din ordre, og kan godt se at der har været nogle lidt længere leveringstider end dag til dag levering. Årsagen har været udsolgte varer i forbindelse med en lageromlægning vi har foretaget. De ordrer du henviser til har givet problemer er foretaget i Oktober og November måned, hvor vores lager omlægning var på sit højeste.

Vi har dog nu styr på det, og jeg håber du vil give os en chance igen og se at vi godt kan levere igen.

97% af vores ordrer sendes fra dag til dag nu, de resterende 3% kommer typisk et par dage forsinket grundet leveringsforsinkelser fra leverandører og lign., hvilket er meget normalt når man har så store varelagre og så mange varenumre som vi har - der er mere end 3700 at holde styr på.

Årsagen til vores lageromlægning er blandt andet at dette giver os mulighed for at udvide produktsortimentet væsentligt. Vi har netop lagt 1000 nye varer ind, og kommer til at udvide med flere tusinde nye og spændende varer igen henover året.

Tak for din feedback, og håber du vil give os en chance igen.

Mvh. Helsebasen, Stefan

Filmudsalg

Udemærket

I forbindelse med min ældste søns 5 års fødselsdag, var jeg på udkig efter nogle Disney klassikere, som ellers er meget svære at opdrive(hvilket egentlig undre mig meget!) Det lykkedes mig at få næsten alle dem der stod på ønskelisten. Men desværre var Askepot/klassikeren fra Disney) ikke til at få med dansk tale før 2012.
Men alt i alt en udemærket handel og det er bestemt ikke utænkeligt, at jeg vil handle hos Filmudsalg igen.

Nordhjem ApS

Så mange fine ting

Jeg elsker de her scoop man kan være heldig at gøre hos Nordhjem, hvis man ruster sig med lidt tålmodighed til at gå på opdagelse i deres netshop. Har altid oplevet at de ting jeg har bestilt er kommet hurtigt og det sætter jeg stor pris på.

Greenskin

Stort udvalg - super kvalitet

En lækker webshop med skønne økologiske hudplejeprodukter. Hurtig leveringstid (juhuu) og bestemt et sted jeg kommer til at handle mange gange i fremtiden :-)

Soedam

Lækkert Økologisk fjerkræ

At få kylling fra Sødam er jo en helt ny oplevelse, når man har vænnet sig til det vandpumpede udbud der findes i diverse supermarkeder. Kødet er økologisk og strukturen i kødet meget mere robust og sund at sætte tænderne i. Efter vi er begyndt at bestille kød hos Sødam, har vi ikke rørt kylling fra diskene i supermarkedet. Så det kan meget varmt anbefales til alle der vil give sig selv en rigtig lækker madoplevelse og som går op i den holistiske tankegang bag økologi.

Mineslund

Lækkert økologisk kød - fås ikke bedre!

Mine erfaringer med Mineslund er rigtig gode. Jeg har været meget tilfreds med det kød jeg gennem tiden har bestilt, og det er ikke lykkedes mig at finde et lige så godt alternativ.
Det eneste minus(som er stort for mig...!) er at de ikke levere i Jylland :-( Og siden jeg er flyttet til Jylland har jeg ikke haft mulighed for at bestille varer fra Mineslund. Det er jeg rigtig ked af og håber bliver lavet om,, så jeg igen kan blive en trofast kunde :-)

Giving

Alt for lang leveringstid

Min første og formodentlig sidste erfaring med Giving.dk skyldes en, i mine øjne, helt uacceptabel lang ventetid på modtagelse af ordre. Jeg ventede knap 14 dage på at modtage det jeg havde bestilt. Og det er desværre med til at jeg ikke har en bedre anbefaling af denne webshop!!

Shampooshoppen.dk

Lidt irriterende at der ikke leveres til døren!!

Jeg synes det var lidt irriterende, at de varer man bestilte ikke blev sendt direkte til døren. Jeg bor langt ude på landet og benytter mig derfor meget af handel på nettet, netop for at undgå at skulle bruge tid på kørsel i forbindelse med shopping.
Og det er virkelig dejligt at få leveret sine varer lige til døren - en stor lettelse i min dagligdag og derfor en anbefaling til Shampooshoppen.dk.

Giftmanager

Godt koncept - der desværre ikke fungerer helt optimalt

Da jeg undersøgte nærmere hvad det her Giftmanager var for noget og så deres introduktionsvideo, synes jeg det var et rigtig godtt koncept, og gik igang med at udforme flere ønskelister, blandt andet til min yngste søns 1 års fødselsdag. Jeg glædede mig til at sende denne ønskeliste rundt, og da den var klar og jeg begejstret trykkede "Send ønskeliste" oplevede jeg flere gange at der ikke skete noget som helst....!!??

Da jeg efter flere forsøg uden held, og med en efterhånden utålmodig familie, som jo havde hørt mig fortælle varmt om dette koncept og ventede og ventede på at modtage ønskelisten, slap min tålmodighed op -og min begejstring forvandledes til irritation.

Pludselig blev det der skulle være så smart, smadder besværligt!!

Jeg kontaktede GiftManagers kunde support, som dog overrraskede positivt ved at respondere hurtigt på min henvendelse, og efter et par mails frem og tilbage, endte det med til sidst at fungere.....håber jeg!!

Prinsesserogpirater

Smart kvalitetsbørnetøj

Virkelig lækkert børnetøj med et meget stort udvalg af mange gode mærker. En af mine favoritshops når ungerne skal have nyt tøj. Hurtig levering og god service - lige noget for mig :-) Kan varmt anbefales.

Egoeco

Ren Luksus

Hver gang jeg skal forkæle mig selv eller have en lækker værtindegave med til fest, er det hos Ego Eco jeg handler. De har et bredt udvalg af virkelig lækre økologiske mærker. Ens varer bliver pakket lækkert ind og man glæder sig virkelig til at tage sine nye cremer o.s.v. i brug. Produkterne er ikke billige, men super lækre. Min favorit hudpleje butik :-) Kan varmt anbefales til øvrige kunder !

Moods

lækkert udvalg af god kvalitet

Jeg har handlet mange forskellige ting hos Moods. Det startede med børnetøj for 4 år tilbage. Siden har jeg også købt gaver og ting til hjemmet. Jeg har aldrig haft problemer med at handle her og leveringen har altid været hurtig.

RikkiTikkiShop.dk

En blandet fornøjelse!

Jeg har handlet 2 gange hos Rikki Tikki Shop. Desværre var min første oplevelse, at der gik rigtig lang tid inden jeg modtog mine varer og jeg måtte efter 2-3 uger ringe og følge op på min bestilling. Det var p.g.a. en kommunikationsfejl mellem lager og administration, der gjorde at min ordre var blevet "glemt". Anden gang jeg handlede hos Rikki Tikki Shop oplevede jeg tilgengæld en meget hurtig levering af de bestilte varer. Så skulle jeg finde på at handle der igen, håber jeg det er oplevelsen fra 2. gang der er standarten når man handler hos Rikki Tikki Shop- som ellers må siges at have mange lækre ting :-)

BrandFair

Super kvalitet

Jeg har Prinsessebutikken under mine favoriter til indkøb af tøj til mine børn. Der er et godt udvalg af lækre kvalitetsmærker og servicen er rigtig god og man føler bare at man handler et eksklusivt sted, når man handler hos Prinsessebutikken. En anden meget positiv ting er at leveringen er lynhurtig og det er meget få gange jeg har oplevet at en vare var udsolgt. Er det endelig tilfældet bliver man kontaktet og informeret og dette hurtigt. Jeg har handlet mange gange(lidt for mange hvis man spørger min mand....;-)) gennem de sidste 2-3år hos Prinsessebutikken og har altid været rigtig godt tilfreds :-)

Kristines profile

profile image of Kristine
Kristine
Reviewer
Female, 1976
Denmark

About

Jeg hedder Kristine, er gift og mor til 2 dejlige drenge. Jeg ser mig selv som en meget kvalitetsbevidst forbruger og går meget op i økologi. Jeg stiller meget høje krav til de internet butikker jeg vælger at handle i. Jeg forventer, at få tilsendt mine varer hurtigt, blive informeret hurtigt i tilfælde af udsolgte varer og lign.