Lone Weinreich Madsens profile

Reviews (20)

Liberty Flights

Can highly recommend this shop

I have been shopping at Liberty Flights for about two years now, and have never had any complaint. always great service , great stof , and quick delivery - and no problems. I can highly recommend :-)

Davidsenshop

Perfekt.

Meget hurtig levering. Fin vare der lever op til forventningerne. Kan absolut anbefales.

Postmedental

Perfekt handel

Perfekt og let handel. samt hurtig levering. Kan bestemt anbefales

thansen.dk

meget tilfreds

hurtig og let handel, helt uden problemer. og Varen lever op til mine forventninger

Med24.dk

Perfekt handel og Perfekt vare

købte Canicur pro pasta til min hund. Det er et super godt produkt syntes jeg og handlen forløb helt ukompliceret og let. Handler gerne hos Med24.dk igen.
MVH Lone

Bigbullies aps

Meget tilfreds :-)

Jeg købte et udstillingshalsbånd hos Bigbullies over nettet. Og kan kun sige perfekt handel. fin og let betjening, meget hurtig levering og meget fin vare. Kan klart anbefale til andre at handle der.
MVH Lone

GLS Denmark

Absolut super

Er virkelig godt tilfreds - hele vejen igennem.

Speedline.dk

Super - Perfekt

Super fin handel. Fine vare , god og hurtig service hele vejen igennem. Vil absolut handle der igen :-)

wupti.com

Perfekt . Kan klart anbefale

Jeg købte en officepakke til computeren. Handlen fungerede fuldstændig optimalt og til fuld tilfredsstillelse. Produktet kendte jeg i forvejen, og er helt i top - - som det skal være.
MVH Lone

DR

Utroligt dårligt tv efterhånden

Synes simpelthen ikke det kan være rigtigt at en public service kanal kan tillade sig at ensrette deres kanaler så meget som nu efterhånden er tilfældet. Vi SKAL jo betale - -også selv om der ikke længere er noget der er værd at se på. I ny og næ er der et program eller en film. Men nu er kanalerne efterhånden : 3 børne/ungdomskanaler (dr3, dr ramasjang og dr ultra), en støvet kultur kanal som ingen gider se:( drK.), en politisk/samfundskanal (DR2) - og en nogenlunde almindelig kanal (dr1) , der så skal rumme 90% af den tv som vi voksne faktisk betaler 200 kr om måneden for. Men sikke lidt vi efterhånden får for de 200 kr. - - Hvor er alt det spændende og interessante tv i før sendte på HD ?? . Synes ikke længere DR kan være bekendt at tillade sig at kræve tvunget betaling for det de sender. Det har det ikke format til . Desværre.

Andreas Brandenborg, Pia Juul Elbækand Charles Morgenstjerne found this review useful

Spyman

Perfekt

Købte to kulilte og gas alarmer over nettet. De ankom mindre end to dage senere, og lever helt op til mine forventninger. Kan absolut anbefale firmaet :-)
MVH Lone

Boxer TV A/S

Er meget godt tilfreds :-)

Jeg har haft boxer nu i et år, og er vældig godt tilfreds. Det sker i ny og næ at signalet lige forsvinder, men synes det er sjældent og slukker og tænder jeg tv'et plejer signalet at komme igen. Men måske handler det om husets beliggenhed. Dog synes jeg hjemmesiden er lidt svær at hitte ud af. Jeg ville godt have tilkøbt Discovery - -men jeg har endnu ikke kunnet finde ud af hvordan jeg gør, som eksisterende kunde. Men jeg må prøve kundeservice :-) Men absolut tilfreds. Har ikke ønske om at skifte til noget andet.
MVH Lone

Thursday, January 17, 2013

Reply from www.boxertv.dk

Hej Lone

Mange tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse.

Ønsker du at ændre dit abonnement, enten ved at konvertere eller tilkøbe/opsige tilvalg, kan det gøres ved at kontakte vores kundeservice på telefonummer: 7033 2033 eller ved at udfyld en formular, hvor du beskriver den ønskede ændring: http://www.boxertv.dk/kundeservice/Kontakt-os/e-mail-kontakt/

Vi har fremsendt dig en mail med kontaktoplysninger, så du har mulighed for at kontakte os næste gang du oplever disse udfald i dit signal.

Med venlig hilsen
Cecilie, Boxer TV.

OnkelCarsten.dk

Fin fin service og fine vare.

Meget hurtig levering. Fine varer . Fuldstændig , helt igennem ukompliceret og let handel. Kan absolut anbefales her fra :-)

Primusdanmark

Rigtig fin maskine og hurtig levering og ekspedition

Jeg købte en buskrydder på hjul. Det er en rigtig rigtig fin maskine. Jeg bestilte maskinen over nettet om søndagen, og tirsdag formiddag kom den med fragtmanden. Og varen svarer 100% til beskrivelsen på netsiden. Jeg er meget tilfreds og handler gerne hos primusdanmark igen.
MVH. Lone

Trustpilot

super

Synes trustpilot er en god side, hvor man kan få et indtryk af hvordan andre har oplevet handler de har gjort på nettet i forskellige forretninger.
Lone

Skousen.dk

Rigtig rigtig dårlig service. Nærmere slet ingen.

Har købt et stort Samsung kølefryseskab der ikke virkede fra dag 1 det blev sat til. Det er nu 3 uger siden snart og der har været tekniker på , som iøvrigt ikke havde nogle reservedele med, og skulle først bestille tingene. Alt imens mine madvarer og frost varer forgår og køle-fryseskabet står og bruger strøm 24 timer i døgnet. Det går bare ALT ALT for LANGSOMT med at få sådan et nyt køle- fryse skab ordnet. Ordenlig service fra Skousen havde været at sige, vi bytter skabet med det samme. Men nej - -de skubber det hele fra sig og siger at jeg selv må ordne det med samsungs reperatør. - - hvad er det for en mangel på service at give sine kunder.!! Har handlet hos Skousen før, men nu for sidste gang.!

Vi skriver nu den 11/12 2012 og mit køleskab virker stadigvæk ikke. Skousen fraskriver sig ethvert ansvar og lader mig om at slås med Samsung og de reperatører der forgæves forsøger at reparere på køleskabet. Ifølge reperatøren bytter Samsung af princip ALDRIG et produkt. de bliver ved med at forsøge at reparere på det. Nu er kompressoren i køleskabet også udskiftet - - men det virker stadigvæk ikke. Det er det mest svinske og uacceptable jeg nogen sinde har oplevet. Handl ALDRIG hos Skousen og køb ALDRIG et Samsung produkt. Det er mit råd til enhver der læser det her.
Lone.

Elgiganten.dk

Yderst tilfreds.

Jeg købte en pc skærm og en mobil telefon, og har hele vejen igennem været yderst tilfreds med hele forløbet. Varerne er super fine og handlen er gået fuldstændig glat og problemfrit.
Kan bestemt anbefale at handle der. Jeg har ihvertfald tænkt mig at gøre det igen.

Salgsbutikken.dk - Danmarks Mobiltelefon.dk

Ok handel overordnet set.

Jeg har overordnet været meget tilfreds med at handle hos jer. Men jeg var dog lidt overrasket over at jeg ikke blev informeret på forhånd om, at jeg fik en anden telefon, end den jeg havde bestilt og betalt for. Den nye telefon var absolut fin, så der var ikke noget at klage på. Men jeg synes jeg burde have været informeret og have været med på råd, da jeg i så fald nok ville have valgt en anden i stedet.

Expert

Meget fin handel

Jeg har været meget glad for forløbet hele vejen igennem. Købte online og fik computeren leveret til nærmeste fysiske expertbutik, og alt har løbet fuldstændig problemfrit.. Jeg ville ikke have den mindste tvivl ved at handle på den måde igen.

Creativ Company A/S - cchobby.dk

absolut fin betjening

Jeg købte noget farve til tekstil . Ordren blev hurtigt bekræftet og afsendt, hvorefter jeg modtog den få dage efter bestilling. Farven jeg havde bestilt stemte rigtig fint overens med farven jeg så på hjemmesiden, og resultatet blev rigtig fint.
5 stjerner herfra :-)

Lone Weinreich Madsens profile

profile image of Lone Weinreich Madsen
Lone Weinreich Madsen
Reviewer
Female, 1964
Mygdal Mejeriby, Denmark

About