Bjarne Peterssons profile

Reviews (7)

Cinemagic

Perfekt

Davs.

Købt et Plantronics headset af dem og alt var fint: Billigste pris, ingen fragtomkostninger og lynhurtigt levering.

Hilsen Lille-bror

Elgiganten.dk

Flot

Hurtig levering, gode priser og gratis fragt.

CBB Mobil

Godt selskab!

Har været kunde hos CBB i snart mange år, og jeg har ALDRIG haft problemer. Vil uden tøven anbefale det til andre.

Hilsen Bjarne

Rcmodel

Rigtig god forretning

Hej.

Jeg har handlet hos RC Model Center siden midten af '80erne (før de udvidede og også blev en internetforretning). Super service, stor erfaring, overskuelig hjemmeside, stort sortiment samt hurtig levering.

5 stjerner herfra :-)

MM-Konsol ApS

Perfekt service

Davs.
For snart et år siden købte jeg et R4 sæt til NDC. For få dage side virkede kortlæseren ikke længere. Efter få mails mellem MM og jeg, fik jeg besked på, at en ny er sendt til mig. Ingen vrøvl eller bortforklaringer. Det er skattenskidme god stil!

Grafical.dk

Godt men ikke perfekt

Fin hjemmeside og priser. Pakken jeg modtog var beskadiget, da der var alt for meget luft mellem emner. Hvis der var brugt "chips" eller lignende, var problemet løst. Der manglede en ting (printer) i forsendelsen. Efter jeg tog kontakt til firmaet, fik jeg fortalt, at det kom fra et andet lager. Dette burde firmaet have fortalt mig, uden jeg skulle have kontaktet firmaet. Som kompensation kunne jeg fragtfrit bestille ekstra (printerpapir som jeg glemte at bestille i første ordre). Papiret modtog jeg dagen efter i endnu en defekt indpakning... Efter ca. 14 dage havde jeg stadig ikke modtaget printeren. Efter kontakt til firmaet påny, blev jeg fortalt, at den havde været i restordre, men ville blive sendt samme dag. Pakke modtaget dagen efter.

Befro

Fremragende service og priser

Købt en Canon kamera for et par år siden. Super service og hurtig levering.

For nylig opstod der fejl på skærmen. Sendte det ned til dem (inden for garantiperioden) og 1 uge efter modtag vi det retur - repareret.

Hilsen Bjarne, Frederikshavn

Bjarne Peterssons profile

profile image of Bjarne Petersson
Bjarne Petersson
Reviewer
Male
Denmark

About