Dorte Hansens profile

Reviews (19)

WilliamDam.dk

Perfet

Perfekt handel, og hurtig levering. Dejligt med en boghandel, uden man pludselig er fanget i en bogklub osv.

Postdanmark

perfekt

Pakke kom til tiden, som lovet, og alt i sin skønneste orden:)))

Toolworld.dk

Perfekt

Jeg har købt en damprenser hos Toolworld, og kan kun sige at jeg er meget tilfreds med handlen. Jeg fik en opringning fra firmaet, samme dag som jeg bestilte, at de havde min varer på lager, og at den var afsendt med det samme. Jeg har nu modtaget min pakke, og der mangler en lille klud i pakken, så nu vil jeg ringe til dem, og er da helt sikke på at der ikke er noget problem i at få tilsendt den manglende klud:)))

Brandos.dk

Perfekt

Perfekt, hurtig levering, nemt at tilbagesende, fordi sko ikke passede:)) handler der gerne igen

TOYS"R"US

Perfekt

Perfekt og hurtig levering:))

Decorate Shop

Perfekt

Fin service, fik mail om at pakken først ville dukke op om nogle dage, da der var udsolgt af den ene ting jeg skulle ha leveret. Fin indpakning, og en lille overraskelse i pakken:)) jeg handler der gerne igen

Trustpilot

Super sted!

Trust pilot er et super sted, som jeg bruger ofte når jeg skal købe noget:))

Jyllandsparkzoo

Dyremishandling!

Vores oplevelse af en familieudflugt, blev ikke særlig sjov. Vi blev meget forbavset hvor slidt stedet er, og hvor kummerlige forhold dyrene lever under. Vi blev meget forbavset over hvordan især girafferne bor, og pingvinerne. Girafferne har næsten ingen plads og ingen skygge-steder. Papegøjen, sad og hakkede ind i muren, som om den ikke vidste hvor den var. kæmpestore pelikaner, i indhegninger så små at de kun kunne hoppe ned fra sin pind og op igen:((( pingvinerne levede i møgbeskidt vand, og flere af dem havde mistet en del fjer. løverne var i små bure, og jeg kan blive ved. Den eneste positive oplevelse, var et skønt træ hvor vi kunne sidde under og nyde vores medbragte kaffe. og så den søde cafeteria-dame, skal have en del ros. På hjemmesiden står der at det koster 85,- for folk over 65, men vi måtte betale 100,-. Jeg ville ønske at sådan et sted, ville blive nedlagt, så dyrene kan slippe for de forhold. Vi kommer der aldrig mere!

Kathrine Pedersen found this review useful

ByAnneMai.dk

Perfekt

Jeg købte 2 veste på tilbud, og varen blev leveret ret hurtigt. Nem hjemmeside at handle fra. Jeg handler der gerne igen

INFURN.com

Infurn vender aldrig tilbage

jeg har modtaget mine knagerækker, efter mange rykkere, og jeg har også fået deres berømte big boy i kompensation for sen levering osv , en sækkestol som ikke er meget værd. jeg har klaget over mine knagerækker, da de er grimme matte og maling skaller af, men igen igen det samme bøvl, om igen. Infurn vender som sagt aldrig tilbage, selv om man rykker og rykker. Det er simpelthen for dårligt og jeg er rasende:(((


Jeg ved ikke lige hvordan man svare tilbage, men prøver her. Jeg har sendt masser af billeder til jer, men har kun hørt at de er gået videre til kvalitetskontrollen, og så dør den her:(((

og ps så kan jeg ikke sende til den mailadresse som du opgav

Stopinfurn.com found this review useful

Monday, February 20, 2012

Reply from Designfurn LTD (infurn.com)

Dear Ms Hansen

Many thanks for your comments.I am sorry hear that you are not happy with your Charles Eames Hang It All. To enable me to help with your enquiry please can you provide a photograph of the item in question and forward for my attention to support@infurn.com. Once this information has been received, this will passed to our claims department to action.

I await your response.

Thank you for your patience in this matter.

Kind Regards

Sonia Harris

Customer Relations Supervisor

Butterflywomen

mangelfuld ekspertise

jeg fik ikke den fornødne information omkring de forskellige redskaber, og det resulterede i at jeg fik en albueskade:(( De fortalt heller ikke at deres program ikke passer til folk med nakke/skulder-skader, så det er ikke i orden!

Norwegian

Altid billigst

Deres flyafgange og priser passer perfekt til mig og min familie. Servicen er i top, og man får lidt mere end man har betalt for. Fine fly, gode sæder, smilende personale:))))

Creativ Company A/S - cchobby.dk

Perfekt

Stedet er super godt de har et godt udvalg af hobbyvarer, og ikke mindst så er de supersøde at tale med i tlf. vi har flere gange bestilt og derefter henter min mand det på deres lager, og det er altid parart, og vi spare portoen:)))

Av-Cables.dk

Perfekt

Hurtig levering, ja næsten dagen efter:)) Nem hjemmeside, skønt sted at handle. Har handlet der 2 gange, begge gange perfekt!

Invitetobuy.dk

Super handel

Jeg bestilte en kuffert og troede at jeg ville modtage min varer 2-4 dage efter handel, men det var først 2-4 efter kampagnen var slut. Skrev til dem for jeg skulle bruge kufferten til gave, og 2 dage senere kom min kuffert. Super handel, og lækker kuffert:)) Det er da god kundepleje! Tak for det.

SOLO.dk

SuperSolo

jeg har været yderst tilfreds, og jeg fik mine vare allerede 2 dage efter bestilling:))

Danish Skin Care

Super

Fik varerne som lovet, og de er upåklagelige

Sunday, July 8, 2012

Reply from Danish Skin Care

Hej Dorte.

Mange tak for stjernerne. Det er dejligt at varerne kom til tiden og lever op til dine forventninger.

Hilsen Bruno

NiceHair

Nice handel

Perfekt sted at handle, varerne kom dagen efter bestilling, og alt ok. Super hjemmeside, nem at finde rundt i og et kæmpe stort og godt udvalg

Veracura

Perfekt handel

Jeg har købt:
Sanicare calendula balsam creme, da den er meget lækker og giver en god fugt til hunden.
Har også købt mandelolie, som også er mega lækker. Og så er det super billigt hos Veracura! Det er anden gang jeg handler der:))

Dorte Hansens profile

profile image of Dorte Hansen
Dorte Hansen
Reviewer
Female, 1963
Denmark

About