Elsemaries profile

Reviews (14)

Proshop

meget tilfredsstillende

Meget tilfredsstillende. Nemt og hurtig levering.
Men anden gang jeg bestilte hos dem steg fragt prisen fra 290kr til 630kr, med 2 ugers mellemrum og for samme type vare. Den del forstår jeg ikke. Men ellers tilfredsstillende.

Monday, March 31, 2014

Reply from Proshop ApS

Hej Elsemarie
Tak for henvendelsen.
Der er sket en fejl i beregningen af fragten på din ordre til Grønland.
Fejlen er nu rettet og jeg har krediteret 340 kr. til dig, det er det beløb du har betalt for meget.

Har du spørgsmål til ovenstående eller til udbetalingen kan jeg kontaktes på tlf. 70205080

Mvh
Søren
Proshop.dk

Pindhus / www.pindhus.dk

Hjælpsomme og effektive:-)

Handlen gik nemt og hurtigt. Jeg er fuldt ud tilfreds og stoler så meget på dem at jeg har en paletkniv/spade til gode hos dem.

Trendyshop

Nemt, sikkert og hurtigt:-)

Min første handel blev desværre "ødelagt" pga. leverings fejl begået af post dk, men denne gang checkede trendyshop.dk selv op, på at ordren blev sendt afsted som den skulle. Jeg kan kun anbefale trendyshop.dk. De gør det så godt de kan og jeg føler at de gør noget ekstra for mig:-)
Tip top service:-) Tak

Friday, December 27, 2013

Reply from trendyshop.dk

Hej Elsemarie, tak for din kommentar. Som det har fremgået af vores dialog angående ovenstående levering er vi oprigtig kede af at din pakke fejlagtigt er sendt med skib og ikke med fly. Det er rigtig rigtig ærgerligt og når pakken først er sendt og skaden sket kan vi desværre intet gøre for at ændre det, hvilket er rigtig frustrerende, da vi naturligvis meget gerne ville ændre så vi kunne have sendt den med luftpost. Havde vi været klar over der var en fejl, havde vi naturligvis ændret det, men desværre var det først efter din henvendelse den 19/12, da vi var i dialog med Post Danmark at vi blev klar over at der var sket en fejl. Vi har gjort hvad vi kunne for at kompensere for fejlen og kan desværre ikke ændre ved fejlen. Der er dog en korrektion til dine oplysninger, pakken ER som vi har oplyst dig afsendt den 16/12, hvis du klikker på track and trace nummeret og ser scanningen af pakken er den scannet af postdanmark den 17/12 kl. 01.08, altså om natten som de har modtaget den, den 16/12, datoen den 19/12 er den dato hvor vi har sendt track and trace mailen til dig igen, derfor fremgår den af selve mailen.. Vi skal endnu engang beklage fejlen og håber at pakken snart når frem til jer, så din søn kan modtage gaven. Mange hilsner fra Anni, Trendyshop.dk

Made4men.dk

overholder ikke leverings tiden, hvilket resulterer i: nul julegave til far:-(

Jeg bestiller en babermaskine/trimmer idet de skriver at leveringstiden er 2-6 dage til Grønland. Det er den 11/12, så gaven til ungernes far kan være her før jul.
Efter et par dage skriver jeg til dem, at jeg endnu ikke har modtaget pakken, og de vender hurtigt tilbage med et track and trace nr, hvor jeg hurtigt kan se at pakken må være kommet med skib, og det lader jeg dem vide, hvortil de beklager at pakken er kommet med skib, -det hjælper bare ikke mig:-(
Virksomheden er ikke skyld i problemet, men måske de bør tage fat i post dk, eller hvilket leverings selskab de nu bruger, for det er bare ikke godt nok.

Monday, December 30, 2013

Reply from Made4Men.dk

Hejsa Elsemarie,

Mange tak for din anmeldelse af os!

Først og fremmest, vil jeg gerne rose og takke for en fantastisk forståelse for problemet - Tak!
Vi er rigtig kede af og hører, at din far ikke modtog julegaven i ordentlig tid - det er rigtig ærgerligt i en sådan højtidelighed. Du har fuldstændig ret i, at det ikke er godt nok og vi er konstant på vores tæer omkring problemer som disse, og gør hvad vi kan for at optimere på den front.

Vi er samtidig glade for at du valgte at skrive til vores kundeservice, da vi på den måde havde en chance for at forklarer situationen og komme til bunds i din sag.

Mvh.
Chris Rasmussen
//Made4men.dk

Legeakademiet.dk

Hjælpsomme og effektive:-)

Nemt, sikkert og god service;-) Jeg vil klart anbefale andre at handle der. Leveringen gik også hurtigt.

www.SmartGirl.dk

Lige til

Det eneste der er irriterende er at vi ikke kan sende returvarer "gratis". Jeg købte et par ballarinaer som er for små, derfor vil jeg sende dem retur, men det vil koste mig 208Kr at sende dem retur, -det kan ikke betale sig.
Ellers er jeg meget tilfreds.

www.SmartKids.dk

Nemt og hurtig levering

Ingen problemer:-)

Filabel

Nemt, hurtigt og fedt udvalg.

Ingen problemer, handlen gik som den skulle. Jeg anbefaler gerne filabel:-)

www.lirumlarumleg.dk

Meget hjælpsomme

Vi har kun haft gode oplevelser med Lirumlarumleg. De har altid leveret hvad de lover, og er nemme at komme i kontakt med, og har altid været hjælpsomme. Kontakten har kun været nødvendig hvis vi har haft specielle ønsker, og vores ønker er blevet imødekommet de gange vi har henvendt os. Så jeg anbefaler varmt denne hjemmeside til andre.
MVH En meget tilfreds og glad kunde:-)
Elsemarie Asmussen

SAXO.com

Godt, sikkert sted at handle:-)

Jeg har handlet hos Saxo indtil flere gange, og der har aldrig været vrøvl med leveringen. De holder hvad de lover. Jeg har dog haft lidt besvær med at finde det, jeg tror jeg vil have. Det er nemt når jeg ved, hvad det helt præcis er, jeg leder efter. Jeg syntes godt at der kan stå lidt mere om indholdet af de enkelte bøger. Dette gælder især faglitteratur. Men alt i alt, et rigtig godt sted at handle:-)

Smaahjerter

Venlig betjening

Jeg har flere gange handlet hos smaahjerter, og de har altid været venlige og hjælpsomme og hurtige med leveringen. En gang eller 2 har der manglet en lille ting, men de har enten leveret den eller reguleret betalingen efterfølgende. Jeg kan kun anbefale at handle hos smaahjerter:-)
Nemt og hurtigt:-)

Houseofkids

Nemt, hurtigt og med et smil:-)

Jeg har flere gange handlet hos House of kids, og jeg er ikke een gang blevet skuffet.
God service, og det bedste er, at man får sin bestilling hurtigt.

RikkiTikkiShop.dk

4 stjerner

Jeg fik en forkert længde akryldug leveret, men en opringning var nok til at de hurtigt sendte mig den rigtige.
Men jeg ventede også længe på den første leverence. Ca.3uger.(til grl.)

Friday, June 18, 2010

Reply from Rikki Tikki Shop

Hej Elsemarie

Tak fordi du har taget dig tid til at svare på henvendelsen fra TrustPilot.

Jeg er glad for at dugen i den rigtige længde er nået frem.

Jeg vil lige kommentere på de 3 ugers leveringstid. Jeg beklager at det skal tage så lang tid til Grønland, men det er desværre den tid PostDanmark bruger på det. Du bestilte jo natten til en fredag og allerede om mandagen forlod varerne vores lager med retning mod Grønland.

Vi har som standard valgt at sende med skib til Grønland. Det har vi gjort, da der er en væsentlig prisforskel på skib og fly til Grønland. Med skib koster en pakke på 5 kg (hvis ca det din vejede) 272,- hvor den med fly koster 567,-

Vores vurdering har været at de fleste kunder gerne vil spare de penge og vi har som sagt derfor valgt skib som standard. Skulle du en anden gang ønske hurtigere levering kan du bare tage fat i os - så finder vi helt sikkert ud af det. Det bliver selvfølgelig bare lidt dyrere.

Med venlig hilsen

Thomas Roth

Elsemaries profile

profile image of Elsemarie
Elsemarie
Reviewer
Female
Denmark

About