Massimos profile

Reviews (13)

Sikkenemt

Hurtig levering, alt som beskrevet, ingen problemer

Meget gnidningsfrit. Eneste minus var en (set i forhold til andre lignende leverandører) behandlingstid på en tre dage før forsendelse. Men det stod beskrevet allerede ved produktet. Havde forsendelsen været der i løbet af et par hverdage ville det have givet topkarakter. Men absolut ikke noget problem overhovedet. En anbefaling herfra.

SAXO.com

Nemt, overskueligt, godt udvalg, fair priser

Jeg køber primært e-bøger hos Saxo - og det er efterhånden også det jeg gør i det hele taget, og der må jeg sige de leverer varen, meget hurtigt, uden problemer og til en fair pris.

Proshave.dk

Alt som lovet, god service og godt udvalg

Hurtig feedback på spørgsmål, hurtig levering, helt igennem smertefrit.

nemlig.com

Godt udvalg, perfekt levering, herlig kundebetjening

Som skrevet ovenfor - der er absolut intet at udsætte på Nemlig. Et godt udvalg (kunne bruge et større, men hvem vil ikke gerne det ved ethvert supermarked?), 99% gode udvalgte varer (de 1% kan måske være et stykke frugt her og der, der ikke lige var perfekt og her kompenserer de gerne) og en god kundeservice gør dette til et perfekt alternativ til dagligdagsshopping, hvor du ikke behøver bruge en time eller to på den mælk og de toiletruller du altid skal have. Plus der er også rum for, at improvisere med varerne, med det forholdsvis nemme system de kører online og på deres apps. Den fleksible (og yderst venlige) levering, der er uafhængig af weekender, og helligdage plus meget få issues gør, at nemlig.com bliver et sted jeg og min familie vil komme tilbage til ofte.

Coop

Glimrende, uden at stå ud

Købsflow er lidt forvirrende if.t medlemspoint versus almindelig pris, men ellers punktlig levering og alt okay.

thansen.dk

Ingen problemer

Vare som vist, ankom før tid (tidsestimat noget konservativ, men så kan man jo kun blive positivt overrasket), ingen problemer.

TELMORE

Ualmindeligt godt

Har haft Telmore i nu snart 10 år så vidt jeg husker og har aldrig haft nogle problemer. Priserne er rimelige, supporten er i top, og dækningen er rigtig god. Nej, man kan ikke købe telefoner for en krone, men til gengæld er du ret sikker på at forblive kunde, når du først er havnet hos dem.

Billigbilpleje.dk

Hurtig og god service

Intet at udsætte på pris, service og hastighed. Havde en kort e-mail korrespondence ang. nogle pærer, da jeg var i tvivl om jeg havde fået fat i de rigtige, skrev om aftenen og dagen efter var der svar. Kan varmt anbefales.

ShopUSA

Ingen problemer, alt ok, smertefrit og nemt

Som overskriften siger er der intet at udsætte på ShopUSA. Det er smertefrit, og kommunikationen er god og relativ hurtig, og på dansk (selvom det normalt ikke ville være en hindring). En god måde, at få fat i de ting på, man kun kan få fra USA, selvom fragt & moms er lidt en belastning, men det er jo ikke ShopUSA's skyld :-) Fragt og håndtering er rimelig.

En julegave tog mig ca. 14 dage i alt, hvilket er ret hurtigt - man skal jo lige huske, at pakken skal rejse to gange.

Jeg vil ikke tøve med, at bruge ShopUSA igen.

Cykelpartner.dk

Nemt, hurtigt og uden problemer

Fik købt en barnestol til cyklen med ekstra beslag. Som overskriften siger, var det uden problemer, og finurligt med et par bolcher i fakturakuverten...

BilligVVS.dk

Hurtig, venlig og til en god pris

Købte en badeværelsesventilator, havde brug for lidt korrespondence ift. levering og der blev svaret hurtigt og imødekommende på min henvendelse. Leveringen skete før jeg havde forventet det. Super service til en super pris. Kan varmt anbefales.

KitchenOne.dk

Intet at udsætte!

Alting var som det skulle være. Gode priser, hurtig ekspedition og ingen problemer overhovedet.

Znappi

Alt i orden!

Hurtig forsendelse - alt ok, ingen problemer. Dog kunne brugervenligheden på sitet være en lille smule bedre, men ikke noget, der ødelægger købsoplevelsen.

Massimos profile

profile image of Massimo
Massimo
Reviewer
Male, 1973
København, Denmark

About

Din average Joe, eller skulle man sige den jævne Jens, der blot handler en del på nettet, og selv arbejder professionelt med reklame og marketing online...