Lone Hansens profile

Reviews (2)

Komogvind

profilbilleder...

Kov er udemærket, men må sige at den topliste med diverse modeller og halvnøgne piger, faker er ikke okey på en familie spilleside. adm. er indimellem nogle tosser der tror de virkelig har magt og kun er der for at være magtvilde, mange af dem gider/kan ikke hjælpe. Nogle spil kører forfærdeligt og man ryger af alt alt for mange gange. Det jeg godt kan lide er: at man nu "deler" jackpotten, før var der kun 1 der kunne vinde , nu er der mange der bliver glade. Forslag til profil billede må være: At der KUN må bruges et billede af ens ansigt og ikke andet...så fjerner man dem der ikke har copyright på de fake billeder der er nu, og så bliver man fri for at se på halv bare mænd og tøser...Det ville klæde kov at holde regler , de selv har sat op. VIP er for dem over 18 år, så kan jeg ikke forstå, at mange børn er VIP...så gør noget ved disse ting..profilbillede og regler, så ville det være den bedste side at spille på. Jeg selv spiller lidt på kov, men har heldigvis fundet en side, der overholder regler bedre end KOV..sorry

Fotogo

absolut en 5 stjerner

Har været kunde her i 2 år, og kan varmt anbefale fotogo.dk. Altid perfekte billeder , altid en god service og hurtige svar. Har absolut ingen klager overhovedet.
hilsen Lone
Brøndby

Lone Hansens profile

profile image of Lone Hansen
Lone Hansen
Reviewer
Denmark

About

Jeg er en kvinde på 59 år, arbejder som fællestillidsrepræsentant på et stort hospital. Er farmor, første gangs farmor. Og har en masse billeder af barnebarn der SKAL fremkaldes.