Jonas´ profile

Reviews (5)

Av-Cables.dk

Hurtig levering

Fik præcis hvad jeg havde bestilt. Hurtig levering, god info og billige priser.

UnoEuro Webhosting

Bedste produkt, service og pris!

Jeg var ved en af de andre lavpris konkurrenter før hvor det hele simpelthen var for langsomt. Hos unoeuro kører det bare!

Merlin

Brudt emballage, besværlig RMA m.m.

Jeg købte et grafikkort hos Merlin der via proshop sender det samme dag.

Et par dage senere modtager jeg pakken og efter jeg har fjernet indpakningen kan jeg med det samme se at emballagen har været åbnet og er blevet tapet sammen igen. Jeg åbner kassen og finder her et grafikkort der ligger i en noget medtaget og brudt antistatisk pose. jeg sætter kortet i min computer og som først antaget virker det da heller ikke.

Jeg ringer til Merlin for at høre hvordan jeg skal forholde mig mht. reklamation (RMA) og om det virkelig kan passe at de har sendt mig en brugt vare. jeg får at vide at andre folk jo også har en 14 dages returret, så det kan godt passe at varen er brugt. Jeg spørger den flinke mand fra Merlin om de ikke tester deres vare efter de får dem retur fra folk der benytter sig af denne ret og får at vide at de kun åbner kassen for at se om alt ser ok ud, altså en rent visuel bedømmelse af produktet, dette gør de da "produktet ellers ville være mere brugt". Jeg forhører mig hvordan jeg skal forholde mig mht. RMA og får at vide at jeg skal udfylde en RMA på deres hjemmeside så de kan sende mig en returlabel. Jeg udfylder en RMA fra deres hjemmeside (hvor de åbenbart også hedder proshop og happii) og venter 3 dage uden jeg hører noget. Jeg ringer igen til Merlin hvor jeg får at vide at når jeg har udfyldt en RMA, skal jeg jo ringe til dem igen så de manuelt kan lave en returlabel og sende den til mig. Jeg modtager en returlabel dagen efter og sender pakken retur. Jeg kan herefter se på deres side at de har sendt varen til producenten.

En måned efter jeg bestilte min defekte vare får jeg mine penge retur.

Compumail

Perfekt købsforløb!

Bestil ---> Betal ---> Modtag bekræftelses mail ---> Modtag afsendt mail med track and trace ---> Modtag faktura via mail ---> Modtag pakken ---> Nyd din vare!

Foregik præcis som et online købsforløb skal.

Bring

Holder ikke hvad de lover...

Dagen varen skulle være leveret har de forsøgt at levere den kl. 14:26 (skal først levers mellem kl. 17:00 & kl. 21:00) og har lagt en seddel om at de kan kontaktes dagen efter for at aftale ny levering.

Dagen efter kontakter jeg dem og de lover at varen bliver leveret mellem kl. 17:00 & kl. 21:00 samme dag. De dukker ikke op og jeg har spildt en dag på at sidde hjemme og vente.

Dagen efter ringer jeg igen og de lover at varen bliver leveret mellem kl. 17:00 & kl. 21:00. De dukker ikke op og jeg har spildt endnu en dag på at sidde og vente.

Dagen efter igen igen...Ringer jeg til dem og siger de kan smide varen tilbage til Getmore så jeg kan få mine penge tilbage.

Jeg er absolut ikke imponeret...

Jonas´ profile

profile image of Jonas
Jonas
Reviewer
Male
Denmark

About