Adams profile

Reviews (21)

Falck Danmark

Kun gode oplevelser

Jeg har været rigtig glad for Falck. Min manglende viden om biler plus nogen uheldige situationer, har gjort at jeg ofte har haft brug for Falck. Hjælpen har altid været professionel men også af en venlig karakter.

Monday, November 25, 2013

Reply from Falck Danmark A/S

Kære Adam,
Tak for din positive kommentar. Vi står klar, hvis din bil skulle volde problemer igen. Rigig god dag!
/Lennie

Chemist Direct - UK's Online Pharmacy. Fast, discreet & secure.

Im satisfied and they delivered within a reasonable time

Good prices and got what I ordered within a week (from UK to Denmark).

The tracking system didn't work for some reason. That being the only downside I will give 4 stars.

Gode priser og leverer i god tid, pakke-tracking virkede ikke så derfor kun 4 stjerner.

Coolshop

Hurtig levering

Jeg bestilte diablo 3 og cd'en kom med posten dagen før release date. Det kan ikke være bedre. Prisen var også god.

www.computersalg.dk

Udemærket

Jeg fik det jeg bestilte inden for en rimelig tid og der var ikke noget vanskeligt ved det. Jeg kan ikke sætte min finger på noget der trækker ned, så 5 sole for denne gang.

E Boks

Papirløst samfund

Nemt og bekvemt, holder mine dokumenter ét sted og sparer en masse papir. Topdollar :-)

GLS Denmark

For langt at køre

Der er for langt at køre til deres centraler og leveringstiden kan man ikke planlægge efter. Få din pakke leveret på arbejdspladsen hvis du ikke ved om du er hjemme. Godt alternativ til Postdanmark (potdanmark?), der falder lidt af på den og skærer hjørner.

Harald Nyborg

Godt tilfreds

En god discount butik, man får hvad man betaler for.

TELMORE

Jeg var rigtig godt tilfreds..

dengang jeg var kunde der for nogle år siden.
Jeg som kunde var i centrum og jeg håber de som en af de få har holdt stilen. Overvejer det som mit næste teleselskab på trods af at priserne på mobiltelefonerne er lidt høje.

Codan Forsikring A/S

Godt

Fik hvad jeg betalte for og en god behandling over mobilen.

Mcdonalds

Fabriksmad

Spiser der ikke mere, jeg holder mig til frisk mad.

Jensens

Middel kvalitet til middel pris

God kundepleje men maden kunne være bedre.

DBA - Den Blå Avis

God søgefunktion

En god udbygning af den gamle avis men der kunne godt være et søgekriterie blandt andre der hedder "kvitering haves". Hvis navigeringen var hurtigere ville jeg nok bruge det mere, det virker stadig en anelse akavet.

Tuesday, March 13, 2012

Reply from DBA

Hej Adam.

Mange tak for din feedback.

Vi ønsker hele tiden at gøre DBA endnu bedre. Derfor er det vigtig for os at vores kunder kommer med feedback og forslag til forbedringer.

Vi samler alle de forslag der kommer og forslaget du her skriver er allerede oprettet. Du kan se det her: http://dba.uservoice.com/forums/90393-www-dba-dk/suggestions/1454919-kvittering-garanti

Jeg håber derfor at du vil bruge 5 minutter på at stemme på forslaget og evt. oprette flere forslag hvis du har andre ideer. Du har i alt 10 stemmer, som du kan gøre brug af.

Med venlig hilsen
Maja, DBA support.

Elgiganten.dk

Billig, men tvivlsom kvalitet

Sur mine i Horsens da jeg skal have lidt rundvisning. Jeg tror personen bliver forstyrret i noget da han kontaktes af den første jeg møder.

Køle-fryseskabet som jeg troede havde en fryser har kun en isterningefunktion og egner sig ikke til mad. Køleevnen går fra 1-7 og allerede ved 4 begynder det at fryseover, altså det danner meget is.

Det skal siges det var billigt men stadig lidt utilfreds.

Google

God service og gratis

Bruger altid søgemaskinen og andre produkter, fx kalender som kører både på pc og smart phone.
4 stjerner fordi kalenderen kunne udvikles mere og at søgefunktionen i google ikke skulle være så CO2-venlig (måske er det blevet bedre, jeg har ikke undersøgt det for nylig).

Jysk

Håbløst forældet arbejdsmoral

Medarbejderne presses hårdt og det giver udslag i kvaliteten. Konceptet er at alt kan lade sig gøre men butikken glemmer at der er mennesker på begge sider af disken. Produkterne varierer meget i kvalitet.

Just-Eat.dk Aps

Godt tilfreds

Jeg har igennem tiden været godt tilfreds med ydelsen, det er en nem måde at surfe rundt efter mad hvis man er blevet doven. Pga. dalende mad kvalitet køber jeg ikke mad ude så ofte mere men hvis jeg gør så er just-eat.dk oplagt.

ASE

Proffesionel behandling

Jeg var i tvivl om jeg havde dagpengerettighed og damen i telefonen var meget grundig med at undersøge min sag. Tak for det.
Jeg er i midlertid skiftet til en fagforening pga. karriereskift men har været fuld tilfreds.

3 (HI3G Danmark ApS)

Sidste gang

Jeg har brug for en mobil hurtig og bestiller den i Viborg og siger jeg gerne vil hente den i Horsens. De skal tjekke mine data og er derfor nødt til at vente et par dage, fint nok.
Jeg går i butikken i Horsens for at hente min mobil, de aner intet om mit køb. Mobilen bliver sendt med posten og jeg må gå uden telefon i over en uge. Jeg bider i det sure æble og tænker at fordi en ekspedient ikke forstår hvad man siger kan resten måske være ok. Men..
Jeg bestiller et abonnement med datadeling for at være på nettet med den bærbare, det fungerer ikke de første mange dage (efter den uge jeg i forvejen har ventet) og jeg læser på hjemmesiden for at blive klogere. Efter 10 minutter hvor jeg har rodet mig igennem deres reklameindslag finder jeg bestillingssiden for 3DataDeling. Det er hvad der er at komme efter...
Jeg logger mig ind via "selvbetjening" da jeg kommer frem til den konklusion at jeg nok er nødt til at gå ind og aktivere det. Jeg finder en knap hvor jeg kan vælge data. Det viser sig at disse knapper ikke har noget at gøre med mit regulære abonnement og at jeg de to følgende mdr. må slippe over 700 kroner oveni for "ekstra data", jeg har stadigvæk ikke adgang til de 10 GB data som fulgte med mit 3Max abonnement (der er efterfølgende kommet en oplysning om at tilvalgene lægges til regningen).
Jeg forsøger i to omgange at snakke med kundeservice for at forklare at deres hjemmeside ikke oplyser klart nok hvordan man bruger sin data og datadeling og at jeg derfor gerne vil annulere min ordre på de "ekstra data" og have overført det forbrug til den datapakke der følger med (jeg har jo ikke brugt en eneste mb fra mit regulære 3max abonnement).
Den første jeg snakker med sender mig til videre til teknisk support og det lader til at han forstår mig og at mit problem er løst. Det tekniske har dog ikke noget at gøre med min regning og jeg skal stadig betale for "den ekstra data".
Den anden jeg snakker med (fra regningsafdelingen) prøver jeg så simpelt jeg nu kan at forklare i detaljer at jeg ikke skulle bruge de ekstra data og ikke vil betale for det. Personen sammenligner mig med en der løber fra regningen og siger til sidst at han vil oprette en sag for mig (der er lidt håb tilbage i mig), hvorefter det lyder som om at der sker en teknisk fejl og han ikke længere kan høre hvad jeg siger men jeg kan høre ham.

Konklusion:
Jeg mener at 3 generelt ikke tager ansvar for deres produkt og at de langt fra er gode til at oplyse detaljer om hvordan jeres produkt fungerer. Hjemmesiden forklarer intet andet end hvordan man køber produktet. Dette provokerer til fejlbestilling og når man gør 3 opmærksom på dette bliver man fejet af i en "det kan du selv være" manér.
Jeg vil anbefale at man holder sig væk fra dette selskab.
Nu kommer der nok en fin skrivelse under der forklarer at det ikke er det de plejer at gøre og at det ikke er det de står for men jeg har desværre ikke oplevet tegn på modsatte eller tegn på kundepleje.

Thursday, March 22, 2012

Reply from HI3G Danmark ApS

Hej Adam

Tak for din anmeldelse, som jeg meget gerne vil hjælpe dig med.

Jeg kan se, at du i august måned opretter et 3Max abonnement og køber en LG Optimus 2X telefon i 3Butikken i Viborg. Det fremgår ikke af systemet, om du tidligere har henvendt dig i 3Butikken i Viborg eller Horsens, men kun, at du køber telefonen i Viborg. Jeg kan derfor heller ikke se, den aftale du nævner om afhentning, men jeg kan oplyse, at det ikke er en service vi tilbyder. Jeg beklager derfor, hvis der skete en misforståelse i forbindelse med dit køb.
Dagen efter oprettelsen af dit telefonabonnement kan jeg derudover se, at du via vores Webshop bestiller et 3DataDeling simkort, som du ifølge vores system, har haft forbrug på. Når man bestiller et 3DataDeling simkort via vores Webshop, vil det altid være aktiveret når man modtager det, og man behøver derfor ikke, at aktivere det selv, før det kan bruges.

Som du selv skriver, tilføjes rabatpakkerne på dit telefonabonnement efterfølgende af dig selv via din selvbetjeningsside. I 3Max abonnementet er der 10GB data inkluderet, mens der i de rabatpakker du tilføjede, var henholdsvis 5GB data og 10GB data inkluderet. Rabatpakkerne er ikke en del af ens abonnement, men en form for tilføjelse til ens inkluderede forbrug pr. måned, så man får glæde af både forbruget i ens abonnement samt det i rabatpakkerne. En rabatpakke kan til hver en tid opsiges med 30 dages varsel via vores Kundeservice eller via ens selvbetjeningsside, men jeg kan alligevel sagtens forstå, at det er ærgerligt, hvis du ikke var klar over, at du ville blive opkrævet for rabatpakkerne udover dit abonnement. Når man tilføjer en rabatpakke via ens selvbetjeningsside vil man altid blive spurgt, om man er sikker på at man vil tilføje rabatpakken, og få prisen oplyst. Derudover er vores regninger bagud betalt, og det betyder, at man først efterfølgende vil blive opkrævet for en rabatpakke, som man har haft glæde af, og har brugt i den foregående forbrugsperiode. Af bl.a. disse årsager, er det derfor ikke muligt for os, at kreditere beløbet for en rabatpakke efterfølgende. Jeg håber, at du også har lidt forståelse for dette.

Hvis du ønsker, at vi sammen gennemgår dit abonnement og dine regninger, er du velkommen til at sende en mail til trustpilot@3.dk, og skrive "Adam" i emnefeltet.


De bedste hilsner
Sophie

thansen.dk

Blandet oplevelse

Fik et defekt remstrammerhjul i en butik, da jeg kom tilbage for at bytte det var der ikke flere og jeg var nødt til at få min mekaniker til at køre langt til en anden by for hente et . Det var en stresset og dyr oplevelse.

En anden gang havde jeg bestilt en del hjem til en butik. Da jeg kom for at hente det havde en af butikkens medarbejder købt delen til sig selv, meget underligt synes jeg. Sørg for at betal den og/eller få sat dit navn på bestillingen.

Efterfølgende har jeg haft gode oplevelser med god kundeservice og en kompetent vejledning.

For flere stjerner ville det være rart om man kunne se lagerstatus og at hvis man bestiller en del hjem at den så er reserveret til kunden i en lille periode.

Callme

Køb af mobi - Forsinket levering pga. forkert adresse.

Det kan vel diskuteres hvor ansvaret ligger her. I tiden mellem jeg købte min første mobil og min anden mobil hos Callme flyttede jeg og min adresse hos Callme blev ikke ændret som man efterhånden er vant til sker automatisk.
Havde jeg vidst at jeg selv skulle melde min flytning, havde jeg naturligvis gjort det. Jeg mindes ikke at blive spurgt om hvilken adresse mobilen skulle leveres til og tænker ikke videre over det. Det ender med at der går ret lang tid pga. en lille misforståelse.
Callme tager godt imod mig da jeg ringer til deres kundeservice og da de først kender til min flytning går der ikke længe før jeg modtager min mobil.

redcoon Danmark ApS

Lager i udlandet og bruger GLS ellers er det godt.

Jeg fandt ud af til min overraskelse at min pakke kom fra Holland og at den skulle leveres af GLS pakkeservice. Det irreterede mig lidt at det ikke nævnes på noget tidspunkt mens jeg køber og betaler produktet. Jeg var nødt til at omadressere pakken til min arbejdsplads fordi GLS kun leverer mellem 8-14 hvor jeg bor, ellers skulle jeg køre 60 km til nærmeste GLS pakkecenter. Prisen er det bedste ved redcoon.dk

Negativt: Lager i udlandet, bruger ikke Post Danmark.

Positivt: Prisen.

Adams profile

profile image of Adam
Adam
Reviewer
Male
Denmark

About