Cathrine Borups profile

Reviews (14)

DHL

Leveringsfirmaet til hjemmegående folk

Ja nu står jeg så her og har ikke rigtig mulighed for at få fat i den pakke som DHL har liggende til mig.

Der skal betales told af varen, derfor har i ikke kunnet stille pakken. Fair nok. Men så stopper alt snedighed også her!

Mine muligheder er:
1. Pjæk fra arbejdet, og sidde derhjemme og trille tommelfingre til hudløshed, mens jeg venter på min pakke. Konklusion: Ikke en mulighed.
2. Få min pakke leveret på en afdeling på sygehuset. For det første kan jeg ikke have DHL rendende på min afdeling inde på sygehuset. For det andet kan jeg ikke stå til rådighed på min afdeling fra kl 8-17, da jeg også har andre arbejdsopgaver end lige på den ene afdeling. Konklusion: Ikke en mulighed.
3. Tage min cykel og cykle fra Esbjerg- Fredericia og selv hente pakken, hvilket stadig vil kræve, at jeg pjækker fra mit arbejde. Konklusion: Ikke en mulighed.

DHL er nemlig så snedigt indrettet, at man KUN kan betale tolden med betalingskort direkte til fragtmanden. Det er ikke muligt at indbetale pengene på forhånd nogen steder, så DHL derefter kunne stille pakken på min adresse.

Vælger fremover kun DHL, hvis der ikke er andre udveje. For deres oldnordiske system, er da lige til at få grå hår af. Næste skridt bliver vel at man skal stå med lige penge i kontanter, for at man kan få udleveret sin pakke.

Petworld

Petworld giver god service - Men fragten er under al kritik!

Karakteren er primært rettet mod leveringen (ZAP) af varer bestilt i petworlds webshop.
Varerne er bestilt søndag og (nogen af dem) ankommer allerede tirsdag - så ikke noget at sætte en finger på der, medmindre alle kasserne selvfølgelig var kommet samme dag.
Dog er de kasserne til de modtagne varer fuldstændig smadret til ugenkendelighed, og noget af indholdet skadet.
Var med omme bag i bilen for at lede efter den sidste kasse, og ikke underligt at pakkerne bliver skadet. Det lignede jo nærmest noget der var læsset med en gravko, hvorefter bilen har kørt 500 km på en hullet jordvej, og undervejs er ramt ind i en tornado!
Det er bare ikke godt nok, og handel i Petworlds webshop, er for mit vedkommende forbi, i hvert fald så længe det er dette firma der skal levere varerne.

Wednesday, December 12, 2012

Reply from Petworld

Hej Cathrine

Dette er selvsagt ikke acceptabelt. Vi har visse krav og standarder, som fragtfirmaet skal honorere. Den standard som du og andre kunder har oplevet under omstillingen er ikke tilfredsstillende. Derfor forfølger vi også denne sag til dørs. Vores kundeservice er meget agtpågivende, og alle sager der måtte komme, løser vi. Vi er opmærksomme på, at der er visse indkøringsproblemer. Disse må dog ikke blive permanente.

Vi beklager endnu en gang ulejligheden.

Med venlig hilsen

Net K/S
Ringvej Syd 96
8260 Viby J.

ZAP Hb

Under alt kritik!!!

Har i dag skulle modtage 4 kasser der leveres af ZAP. 3 kasser når frem, hvoraf to er fuldstændig smadret til ugenkendelighed. Indholdet er også skadet.

Var med omme bag i bilen, for at lede efter den sidste kasse, og ikke underligt at pakkerne bliver skadet. Det lignede jo nærmest noget der var læsset med en gravko, hvorefter bilen har kørt 500 km på en hullet jordvej, og undervejs er ramt ind i en tornado!

Hvis i skal bestille varer et sted hvor det er ZAP der skal levere, så hold jer langt væk!

Michael Højgaard Jensen found this review useful

Spillehulen

Perfekt!

Perfekt... Jeg har ikke meget andet at sige.

Bestilte min pakke efter kl. 15 onsdag.
Modtog den torsdag formiddag.

zooplus.dk

God overskuelig hjemmeside

Føler mig rigtig godt tilpas på hjemmesiden, kan godt lide der ligger kundefotoes man kan se.
Købte bl.a. et kradsetræ og en masse kattelegetøj. Det hele ser rigtig fint ud.
Giver gratis fragt over 300 kr.
Man skal dog være opmærksom på en dag eller to ekstra leveringtid, da varerne sendes fra Tyskland.
Man får ved hvert køb point, man senere kan bruge til at købe udvalgte ting for. + der var en lille ekstra gave medsendt pakken, som tak for købet.

Alt i alt en god oplevelse, og vil helt sikkert handle der igen.

Nadiaand Mathilde Efternavn found this review useful

Miinto

Intet at sætte en finger på

Jeg har intet at sætte en finger på. Har lige modtaget min vare mindre end 2 døgn efter jeg har bestilt den.

Det er ikke sidste gang jeg benytter denne side!

Academicbooks

Overholder ikke leveringstiden

Hej. Jeg bestilte mandag morgen to bøger der stod 1-2 dages leveringstid ved (1-2 dage om at blive afsendt). De blev først afsendt fredag.

Synes det er et problem, at man ingen informationer får fra dem. Ingen information om, at bøgerne ikke er på lager alligevel. Ingen information om, at bøgerne er afsendt. Ingen mail med et track and trace nummer. Alt dette skal man selv spørge efter, hvilket jeg ikke synes er optimalt.

Jeg bestilte udelukkende bøgerne fra denne side pga den korte leveringstid, det var nemlig ikke det billigste sted, man kunne bestille dem. Så jeg bestiller ikke derfra igen.

Venlig hilsen Cathrine.

Nathalie, Xanderand Deborah Cooley found this review useful

www.SmartGirl.dk

Billige priser, hurtig levering

Jeg har handlet med smartgirl.dk nogle gange. Har altid været fuldt ud tilfreds. Varerne er billige, og bliver hurtig leveret.

GRISOGKO.dk

Super lækkert kød

Nu har vi handlet ved grisogko.dk for første gang. Det er bestemt ikke sidste gang vi gør det. Kødet er mørt og lækkert. Fin indpakning i flamingokasse med ispose, så kødet kan holde sig i løbet af natten. Leveringen foregik som aftalt (og er gratis!).

g.dk - Gyldendals Internetboghandel

Ufattelig lang leveringstid

Mage til lang leveringstid skal man godt nok lede længe efter.
Havde det ikke været fordi, jeg ikke kunne på bogen på andre sider end g.dk, havde jeg købt den et andet sted!

Trendgirl

Super pointside

Den bedste pointside på internettet. Jeg har modtaget flere gavekort uden problemer. Det betaler sig at bruge lidt til på siden!

TIKA -Rideudstyr

Hurtig levering

Jeg har handlet mange gange på tikarideudstyr.dk. Ofte har jeg haft varen næste dag. Har aldrig haft bøvl med dem, hvis jeg skulle have byttet en vare til en anden størrelse.

SAXO.com

Fin service

Jeg har handlet ved saxo.com flere gange. Alle gange er det gået glat, og varerne er kommet som lovet. Har man skrevet spørgsmål til dem, kommer der også forholdsvist hurtigt svar.

BilligParfume.dk

Billige priser, hurtig levering

Jeg bestilte Dolce&Gabbana The One hos billigparfume.dk. Ikke nok med den er meget billigere end andre steder, så modtog jeg parfumen med posten dagen efter.

Helt sikkert en side jeg vil bruge næste gang jeg skal have ny parfume.

Cathrine Borups profile

profile image of Cathrine Borup
Cathrine Borup
Reviewer
Female, 1987
Esbjerg, Denmark

About

Hej