Hanne Østergård Jørgensens profile

Reviews (8)

HT Taepper

Perfekt leveringsmuligheder og god service

Rigtig god service og en personlig behandling hos HT-tæpper. Tæppet blev leveret til tiden og servicen var tip top.
Havde lidt problemer med at bestille og kunne ikke fravælge fragten, men fik respons og hjælp fra HT- tæpper med det samme.
Kan varmt anbefales..

Legeakademiet.dk

God service og hurtig levering

Super overskuelig hjemmeside, nemt at bestille og hurtig levering. Kan varmt anbefale Legeakademiet...

Jakodan

God service

Rigtig god kunde service - og fik nemt og hurtigt bestilt varerne! Hurtig levering.
Dog syntes jeg indpakningen af mine varer var helt til grin. Hvis pakken skal afspejle jeres forretning, så find en bedre løsning.
Alt i alt - god handel

Tuesday, February 7, 2012

Reply from Jakodan A/S

Hej Hanne,
Tak for anmeldelsen.
Jeg har desværre ikke mulighed for, at se præcis hvordan din pakke så ud, men da du har købt poser hos os, kan jeg forestille mig, at de har været pakket i en kasse. Vi genbruger ofte de kasser, vi selv får varer i og måske har du fået dine varer i en kasse som var genbrugt.
Vi gør det med vilje, da vi synes, at vi som emballage leverandør har et stort ansvar i forhold til miljøet. Vi får dog ikke nok kasser ind til de pakker vi sender, så vi sender også ofte i vores egne kasser/poser.
For at pakkerne stadig er genkendelige bruger vi sorte plastlommer og sort tape på alle pakker, så de stadig ser lidt ens ud, selv om kasserne kan være forskellige.
Vi plejer at sortere genbrugskasserne, så vi kun bruger dem der ser pæne ud og ikke er i stykker/overklistret med billeder. Måske den der har sendt din pakke, ikke har været kritisk nok i forhold til kassens udseende - det vil jeg tjekke op på med det samme.

Lazoy

Julegaven er i hu

Super hjemmeside - enkelt og nem at finde rundt i.
Julegaven til min kære mor blev købt - og allerede dagen efter fik jeg pakken leveret. Fantastisk service. Kan varmt anbefales..

Askhim

Hurtig levering og ekstra god service

Har nu handlet 2 gange hos Askhim og hver gang har jeg fået en ekstra god service. Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og masser af info på deres hjemmeside og deres facebook. Tak for det. De bedste anbefalinger herfra

LACARLA

Fantastisk shop

Dejlig overskuelig hjemmeside med helt vildt mange flotte kjoler. Jeg havde et spørgsmål til en af kjolerne - så jeg sendte en mail. Inden dagen var omme havde jeg svaret. Fantastisk god service.
Kjolen fik jeg leveret dagen efter - så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Kan varmt anbefales..

Dyngby

Top karakter og god service

Simon fra Dyngby.com har leveret en super service og jeg har fået en webshop i top kvalitet. Simon har været god til at give råd og til at guide, til hvordan vi bedst kan "tiltrække" kunderne til at købe. Han har en stor viden og har været meget hjælpsom i hele processen. Jeg kan klart anbefale Dyngby.com til andre kunder.

Svanebutikken.dk

God service og altid informationer på nettet, når det kommer nyheder

Og så nyder jeg godt at åben hus arrangementet. Overskuelig hjemmeside og lækkert design.

Hanne Østergård Jørgensens profile

profile image of Hanne Østergård Jørgensen
Hanne Østergård Jørgensen
Reviewer
Female, 1978
Hadsten, Denmark

About