Frank Rasmussens profile

Reviews (17)

Emilsminde

Kanon godt køb

Rigtig gode frilandsgrise med fantastisk smag, bestilte en halv gris og fik den leveret til døren, jeg fik en personlig vejledning til hvordan jeg skulle opbevarer og tilberede grisen optimalt. Hos Emilsminde Landhandel ved det virkelig hvad det går ud på når man snakker kød og friland samt dyrevelfærd.

Birthe Knudsen found this review useful

Paypal

Det kører bare

Kan slet ikke forstå alle de problemer andre kunder har med Paypal, jeg har aldrig mødt så stabil en betalingsudbyder. Det virker altid og er der problemer er det som regel min egen skyld da jeg har lavet en fejl.

Det er så meget smartere at bruge paypal end andre kortsystemer som dankort som er håbløst gammeldags.

Så thumbs up herfra.

mvh
Frank Rasmussen
northregion (dot) dk

Dustin

ELENDIG SERVICE, ELENDIG FRAGT, ELENDIG OPLEVELSE, ENELDIG FIRMA :-(

Købte fornylig et par Sony Høretelefoner som erhverskunde hos Dustin. Imidlertid er kvaliteten så elendig at de simpelthen er til at smide ud og resonansen i et par tomme dåser flåede tomater vil være en billigere og klar forbedring. De nægter at tage det retur da pakken har været åbnet også selvom det er pakket fint ind som da jeg modtog varen.

Anyway. Deres leveringstid er også helt hen i vejret. De siger ordren er sendt samme dag. Men det som sker er at de behandler ordren i deres backend/webshop og sætter den som afsendt i deres system, hvor efter kunden modtager en email om at det er sendt selv om det ligger på deres lagerreol til fragtmandsfirmaet "BRING" kommer og henter det og bruger 2-3 dag på en levering som PostDK ville kunne klare til dagen efter.

Tak Dustin for mit tab på 550 Kr i burde skamme jer og ikke sælge sådan en gang bras.

ELENDIG SERVICE, ELENDIG FRAGT, ELENDIG OPLEVELSE, ENELDIG FIRMA :-(

Friday, December 27, 2013

Reply from dustin.dk

Hej Frank,

Tak for din anmeldelse.

Vi genkender ikke helt forløbet du beskriver her.

I bestiller d. 17/12 et headset på vores hjemmeside som erhvervskunde, som bestilles hjem fra leverandøren. Vi afsender efterfølgende d. 20/12, som er op til en weekend, hvorefter vi leverer mandag d. 23/12. Da ordren afsendes fra vores lager i Stockholm, så kommer den på track&trace næst kommende hverdag.

Med hensyn til returnering, så er det korrekt at vi har afvist at tage sættet retur til kreditering, jævnfør vores handelsbetingelser.
Vi tager gerne produktet ind til reklamations behandling hvis det er defekt. I så fald bedes i rette henvendelse til vores kundeservice på service@dustin.dk.

Venlig hilsen
Dustin kundeservice

webhotel5

Hurtig, effektiv og fleksibel kundeservice

Har brugt webhotel5 i et par dag nu, og helt uden problemer. Dog var der et par enkelte ting jeg var i tvivl om, men fik hurtig og præcist svar fra deres kundeservice inden for 12 timer og der blev fulgt op på det.

Det kan andre webhotel udbyder lære noget af. Er super glad for servicen og prisen er lige i øjet :-)

Mvh
Frank Rasmussen
Northregion.dk LED Lommelygter & Pandelamper til professionelle.

Hostgator

The best customer support ever in hosting.

Very fast and good customer servicei ever seen in the hosting business. Prices are not cheap, but far from the most expinsive.

I choose Hostgator again at any time.

Regards
Frank
northregion.dk

Position

Hold fast i positionen :-) De forstå at holde den

Position leverer enestående arbejde indenfor SEO, SEM , Linkbuilding og webhotel til stor tilfreds. De er forholdsvis nye, men tag ikke fejl af det og det er rigtig gode til at spørge ind til dine behov. Jeg ved de har meget travlt med de kunder de allerede har på fast basis, så hold fast i dem npr først de har givet et tilbud på opgaver. Primært har jeg brugt dem til søgemaskineoptimering af min webshop.

Mvh
Frank Rasmussen.
NorthRegion.dk™ Explorer & Outdoor LED Lommelygter / Accessories.

Billy's Billing

Gør forskel på kunder!

Har et basic abonnement på Billys. Men for at få et stykke kode (API adgang) vil de opkræve 49 kr eksl moms pr. måned altid fremover blot således jeg kan fakturerer direkte fra min prestashop løsning over i Billings.

Det burde kun koste et engangsbeløb. Billings er nemt og godt men det er ikke billigt. Du får lange mere for pengene ved e-conomic eller emoms.dk i forholdt til Billys.

Jeg ved også i mit netværk har fået gratis API adgang med samme abonnement som jeg selv har.

Ærligt at der skal være forskel på kunder :-(

Mvh
Frank Rasmussen
northregion.dk

iCheap.dk

Super fede covers til næsten ingen ting!

Købte et rigtig lækkert Chrome cover hos icheap.dk til kun 45,- syntes det er fedt at sådanne shops kan sælge så fedt et cover, har kigget en del på andre sider og må konstatere at icheap virkelig er cheap og leverer kvalitet til pengene.

Fik iøvrigt leveret dagen efter så deres levering og service er bare Thumbs Up :-)

Sofie Pullich found this review useful

Nordic Ink

En fornøjelse!

Altid en fornøjelse at handle med Michael fra Nordic-Ink meget konkurrencedygtige priser, super support og ikke mindst hurtig ekspedition og levering.

Mvh
Frank Rasmussen
Northregion.dk

Ikea

Manglende service!

Var i Ikea og købe to boxmadrasser med tilbehør til 10030 kr inkl levering. Da varen bliver leveret fra butikken i Aarhus, mangler der alle benene til sengene. Da jeg kontakter varehuset og beder dem om at sende nogle ny således vi kan få samlet sengene får jeg beskeden at jeg selv kan komme ud og hente dem i en anden type, da de har solgt en vare de ikke havde på lager.

Så selv om jeg har betale 390 kr i levering skal jeg nu selv køre fra Randers til Arhus for at hente mine manglende vare.

Rigtig dårlig service. Sidste gang vi køber varer fra Ikea. Ikea kan absolut ikke anbefales. 1 stjerne herfra.

Mogens Østergaardand Helle DG found this review useful

Jakodan

5 kokkehuer til Jakodan

Som ejer af en netbutik med mange daglige ordrer, har jeg brug for et stort antal bobleplast kuverter og kasser i forskellige størrelser. Det har Jakodan.

Virksomheden forstår sig virkelig på god kundeservice og ekstrem hurtig levering. Priserne er bare dejlig billige. Det kan kun blive til 5 stjerner.

Mvh
Frank Rasmussen
northregion.dk

UnoEuro Webhosting

Unoeuro Bedst til prisen.

Ingen bullshit, kun gode priser og services.

Bulldesign

Godt gået!

Har brugt Bulldesign over flere gange i forbindelse med design af logo og bannerreklame til min virksomhed, Bulldesign har med stor tilfredshed løst vores designopgaver og vi tøver ikke med at bruge dem en anden gang. Alt i alt en god service til tiden. Mvh Frank Rasmussen www.northregion.dk

CBB Mobil

CBB er bare billigst

Har været kunde hos onphone (se min anmeldelse 1.stjerne) Nu er jeg tilbage hos CBB da det er klart billigere, der er ikke så meget pis med deres regningsspecifikationer og der kommer ingen uventede overraskelser.

Tak

YouSee

Sindsygt dyrt og elendig kundeservice

Så har jeg været kunde hos onpone et stykke tid, Det må jeg sige det er den største fejltagelse jeg længe har lavet. Jeg skulle ALDRIG have forladt CBB.

Jeg kan ikke huske hvornår mit kreditkort sidst er blevet rippet for så meget "forbrug" som onphone tillader sig. Deres regnings specifikation er ugennemsigtig, det simpelt hen alt alt for dyrt med deres "ekstra gebyrer" men skulle næsten tro de er ejet af TDC.

Jeg skal bare væk væk væk inden de lænser mit kreditkort yderligere

I øvrigt har jeg nu skrevet til dem via deres formular på hjemmesiden, da jeg også har en mobilbredbånds abonnement som jeg gerne vil opsige. 3 gange har jeg skrevet og de svarer simpelt hen ikke.

Naturligvis har de samme problemer med ventetid når man ringer til kundeservice, det har jeg simpelthen opgivet da det umuligt at komme igennem.

ONPHONE DET EN OMMER

Amino

Amino 5 stjerner.

Jeg har som Amino Plus abonnement stor glæde at dette forum. Amino har sparet mig for mange penge i form af de mange råd og gratis vejledninger jeg i gennem tiden har modtaget.

Jeg bruger dagligt Amino og bruger sitet til at netværke med andre iværksættere og vil ikke undvære det for enhver pris.

Man kan tydligt se at Amino bærer præg af professionalisme og de udvikler hele tiden med nye features til gavn for os brugere.

Amino -Keep up the good work.

Mvh
Frank Rasmussen
www.auktionssiden.dk

One.com

One.com

Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at bruge One.com Måske er mit tilfælde enestående ? men jeg tvivler.

Der hvor jeg er meget utilfreds er da jeg skulle have opsagt mit domæne, til trods for at jeg gentagende gange havde skrevet til dem for at opsige mit abonnement, blev de ved med at sende nye regninger, jeg havde en kamp med at få dem overbevist om at jeg ikke længere ønskede deres service og bedst som jeg troede at nu var de ude af verden, så kom der en regning og med rykkergebyr. SÅ LAD DA VÆRE.

Når jeg engang imellem stod i en situationen af jeg havde brug for deres kundeservice (da jeg i starten brugte produktet) så kunne jeg ikke ringe til dem ? Jeg kan kun sende dem en mail som de svarede på når de havde tid, hvad sker der lige for det ?


Næ skal man have et domæne er der aktører på det danske marked som er langt.

Billigere, bedre, og mere brugervenligt.

Men de kunne godt bruge mine penge.

Hold jer langt fra One.com og brug en af de mange andre danske udbydere. Når først du er indenfor hos One.Com så har du svært ved at slippe ud. Deres abonnemente betingelser (det med småt) er fuldstændig horrible, men hvem gider læse dem ? Og det ved One.com udmærket og når man klahger over dem siger de bare, "Jamen du har jo selv skrevet under på dem" og ja det har jeg og det har jeg så lært noget af, spørgsmålet er om One.com har.

mvh
Frank Rasmussen.

Tuesday, December 6, 2011

Reply from One.com

Kære Frank.

Jeg er ked af, at høre du har haft en dårlig oplevelse med at opsige dit webhotel. Et webhotel hos os opsiges ved, at henvende sig på mail eller chat og så sender vi et link til opsigelse til den e-mail adresse du har registreret under Ejer-information. Når opsigelsen er gennemført får du en kvittering på det, så alt er på plads. Det er også muligt at indsende en skriftlig opsigelse.

www.one.com/da/opsigelse

Vi udsender faktura 60 dage inden abonnementsperioden udløber, hvor der også står hvilken dato der senest skal opsiges, så der skulle være god tid til det. Det er sådan, at vi fornyer domænet og webhotellet for at vores kunder kan være sikre på, at beholde disse. Derfor er det meget vigtigt opsigelsesfristen overholdes. Er du privatkunde vil dit abonnement dog udløbe af sig selv.

Hvis du har forsøgt at opsige indenfor fristen, så skal du selvfølgelig ikke hæfte for dette og jeg vil meget gerne se hvad jeg kan gøre for, at hjælpe dig - derfor vil jeg bede dig sende mig dit domæne på service@one.com så vil jeg kigge på sagen og vende tilbage hurtigst muligt.

Vi har valgt ikke at tilbyde telefonsupport, men til gengæld har vi 24 timers chat support. Dvs. du kan altid, stort set uden nogen ventetid overhovedet, få fat på en medarbejder hvis du har spørgsmål. Hvis det passer dig bedre, at sende en e-mail så svarer vi altid hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer, også i weekenden.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

MVH Tim / One.com Support

Frank Rasmussens profile

profile image of Frank Rasmussen
Frank Rasmussen
Reviewer
Male, 1974
Randers, Denmark

About

Mvh
Frank Rasmussen.
NorthRegion.dk ™ Explorer & Outdoor LED Lommelygter / Accessories.