Peter Strands profile

Reviews (16)

Check Point Travel

Så godt at vi gerne vil rejse med CPT igen.

Vi bestilte en tur til Ao Nang i Thailand og videre til Koh Mook. Turen gik upåklageligt til Ao Nang og alt klappede som det skulle også turen videre til ø-paradiset. De eneste ulemper der var på øen, var at: der var ingen behagelige stole, det eneste sted vi kunne sidde var foran hytten, og om aftenen blev man ædt af myg, så man havde ikke andet valg end at gå tidligt i seng. Maden var fortræffelig og servicen helt ok, men turene de arrangerede i receptionen, var med vores liv som indsats. Bådførerne havde ikke det nødvendige kendskab til, at de havde ansvar for sikkerhed for passagererne, og vi oplevede en rædselsfuld snorkeltur som afgjort nær havde kostet livet.
Når det er sagt, så havde vi ellers en dejlig ferie og vi vil gerne rejse med CPT igen, dog håber vi, at man har undersøgt tingene lidt nøjere på de forskellige destinationer.

De3bedste

Super hurtig ekspedition

Jeg bestilte en Tefal Actifry, og fik oplyst at der var ventetid på levering (+ 14 dage), men til min store overraskelse kom varen allerede efter 3 dage. Det kunne da ikke være bedre. Det var også det billigste sted at købe denne vare, så min tilfredshed er helt i top.

Zooplus

Hurtig og effektiv netbutik med supergode tilbud til billige penge.

Har handlet mere en 1 gang i denne netbutik, da priserne er konkurrencedygtige, og ordren behandles hurtigt og varen leveres til adressen. Det går som smurt. Er yderst tilfreds.

Matas Webshop / www.matas.dk

Hurtig ekspedition.

Bestilte en vare hos Matas, og fik pakken leveret med en lille duftprøve sammen med det ønskede produkt. Handler gerne igen.

Gyldendals Bogklub

Gode bøger til ok pris

Har selv bedt om medlemsskab fordi der var nogle bøger vi i vores husstand absolut måtte have til en meget favorabel pris. Selvfølgelig kræver det at man køber min. 2 bøger til alm. pris før man kan melde sig ud (hvis man ønsker det). Men hvis man sammeligner gennemsnitsprisen på bøgerne (3 til kr. 9,00 pr. stk. og 2 til klubpris f.ex. kr. 199,00) så er det meget rimeligt. Eneste minus er at man skal huske at afbestille månedens bog, hvis den ikke interesserer en.

FDM

Rigtig god forbrugerorganisation

Jeg har været medlem i flere år, og har benyttet mig af netbutik, juridisk assistance og forsikringstilbud. Jeg har altid fået en super service og jeg anbefaler alle venner og bekendte, at melde sig ind i FDM.

Strobel

Formidabel rejsearrangør

I jan. 2012 var vi i Den Dominikanske Republik. Rejsen stod Strobel Travel for, og vi kan roligt sige at vi fik fuld valuta for pengene.
Stedet var et skønt 5-stjernet resort, hvor de serverede kulinariske retter og spændende drinks. Personalet var yderst serviceorienteret og professionelle.
I sept. 2010 rejste vi til Dubai og videre til Maldiverne. Her var alt også i top. Absolut et rejsebureau der tager sine kunders ønsker alvorligt, og ikke går på kompromis.
Det kan varmt anbefales at lade Strobel arrangere sin rejse, hvis man ønsker komfort, super service og dejlige rejseminder.

Kiwiminipris

Bortvisning pgra en ansats personlige og pludseligt opståede problem

Jeg har handlet i KIWI, Holstebrovej i Herning siden åbningen af denne butik.
I starten af dette år har butikken fået en ny kassedame, som jeg er biologisk far til. Vi har intet med hinanden at gøre privat, og det skal forblive sådan.
Både jeg og min kone er blevet ekspederet af hende flere gange, og vi har begge opført os korrekt, som overfor en hvilken som helst anden kassedame/mand. Jeg har heller ikke haft noget problem med at hun har ekspederet mig.
Fredag d. 9/3-12, formiddag skulle jeg handle og fandt en leverpostej og gik til kassen. Der var ingen til stede så jeg ringede på klokken og en mand dukkede op, præsenterede sig som distriktschef.
Han spurgte mig om jeg kendte kassedamen (lidt forvirret, da der er flere forskellige) svarede jeg:"ja, det gør jeg nok"
Så blev jeg bedt om at lægge min handel et andet sted, og ikke vise mig i forretningen mere.
Uden nogen forklaring på det!
Jeg skrev til hovedkontoret og regionschefen bakkede så distriktschefen op, med henvisning til at personalets ve og vel kom før alt andet ( som om jeg havde overfaldet nogen!)
Det er besynderligt at kassedamen ikke tidligere har haft et problem med at ekspedere mig, men tilfældigvis denne fredag pludselig har fået det??? Fordi jeg aftenen før, til en lokal koncert sagde til hende, at jeg ikke ønskede at tale privat med hende!!
Hvis forretningscheferne ellers var bare en lille smule professionelle, ville en ansat der laver en scene nok blive bedt om, at lægge sine personlige problemer derhjemme, og betjene de kunder der handler i butikken uanset hvem det er.
Hvis kassedamen skal ansættes andetsteds, skal jeg til sidst udenbys for at handle, for det er sikkert ikke sidste gang hun forsøger sig med dette nummer.
Jeg synes ikke at det er i orden, jeg er faktisk meget vred over det, og jeg sætter aldrig mine ben i den kæde mere.


Efter nogen tid, fik jeg af omveje at vide, at omtalte kassedame blev (ikke uventet) uvenner med sin foresatte og måtte forlade forretningen. Så mon ikke det skyldes, at hun har en attitude der ikke generelt kan accepteres af de fleste.... Men jeg handler stadig ikke i den kæde!

Vibeke Juul-Dam, Louise Fauerholdt Pedersenand Natasia Sørensen found this review useful

DANISH DIVERS

helt i top

Kom til at bestille noget forkert, ringede og ændrede bestillingen, pakken kom et par dage efter med det rigtige udstyr. Super betjening.

Trendsales

God handelssite

Har været godt tilfreds, men på sitet er der for mange reklamer.
Handeler er nemme at gennemføre.

Monday, August 22, 2011

Reply from Trendsales

Hej Peter

Mange tak for din kommentar og kritik, det vil vi tage til efterretning!

Cecilie Lind, Supportchef

Skiftselv

Hurtigt og effektivt

bestilte varen mandag aften, fik besked om at varen kom onsdag eftermiddag.
Alt gik som lovet og kan anbefales at handle her.

Pixmania

Kødhakker til Kenwood gennem Pixmania

Levering til forventet tid.

Spar Momsen

Kenwood Køkkenmaskine med diverse tilbehør

Bestilte køkkenmaskine, og fik tilbehøret dagen før selve maskinen. Blev nervøs og ringede, men blev beroliget og fik maskinen dagen efter.
Fin service, og vil gerne handle der igen.

Telebazar

Sony Ericson c905

Købte denne tlf. i juli 2009 og kort efter sendte den tilbage, da der var en del fejl i tlf. Dette skete igen, og jeg afleverede den i oktober 2009 og fik den sendt tilbage, uden at tlf. virkede optimalt, men havde desperat brug for den, og da der efterhånden kom flere fejl til end de allerede eksisterende sendte jeg den retur i august 2010. her bad jeg om at handlen gik tilbage, men mens jeg var på ferie blev tlf. sendt til mig igen, UDEN følgeskrivelse, og den led stadig af de samme fejl. Sendte tlf. ind for 4. gang og truede nu med forbrugerstyrelsen.
På intet tidspunkt op til dette, havde butikken nævnt noget om, at tlf. skulle være ombyttet, men nu kunne de fremtrylle en følgeseddel som skulle dokumentere at det nu var en anden tlf. jeg havde fået.
Det skal nævnes, at bagklappen var den samme, for jeg havde skrevet min pinkode med tusch på indersiden????
Det påstår de, at det er normal procedure at skifte en ny bagklap til batteriet ud med den gamle!
Sagen er jo bare den, at butikken har tjent kr. 2600 og er ikke interesseret i at lade handlen gå tilbage, men er heller ikke interesseret i, at udbedre eller ombytte til noget tilsvarende (og til samme pris), for det er der ikke meget forretning i.
Håber nu, at forbrugerstyrelsen kigger korrespondancen grundigt igennem og undersøger tlf. også den butikken siger de har ombyttet, og afgør sagen en gang for alle, den ligger jo lige til højrebenet.

Lars Buhl Schamaitat found this review useful

PhotoCare

købte ubrugeligt Olympus undervandskamera

Købte et Olympus tough 8000 og skulle have det med til Egypten. Det druknede ved første forsøg og kom hjem og fik et tilsvarende udleveret. Skulle igen til Egypten i juni 2010 og igen måtte jeg blive snydt for at få nogle undervandsbilleder, og kameraet døde. Gik til butikken og ønskede handlen ophævet. Det er tilsyneladende et problem at få Olympus og forretningen til at forstå, at vi i dette land har en købelov som skulle sikre køberen imod at blive snydt. Det er svært at forstå, hvordan det kan blive køberens problem at et produkt ikke virker.

Expert

Kan/vil ikke følge købelovens bestemmelser

Købte en Yamaha bluray-afspiller. Skulle derpå afspille den nye Avatarfilm, hvilket den havde problemer med. Opdaterede som anbefalet, men virkede stadig ikke. Indleverede maskinen 3/5-10. Fik en ny, som i butikken heller ikke virkede. Ophævede handlen og blev lovet at det tog et par dage at få pengene. Dette var torsdag d. 17/6-10. Efter adskillige opringninger og køreture til butikken er stadig intet sket. Gad vide om Yamaha og Expert kender købeloven???

jack svendsenand anni found this review useful

Peter Strands profile

profile image of Peter Strand
Peter Strand
Reviewer
Male
Denmark

About