Anders Teglbjærgs profile

Reviews (6)

Bibob.dk

Billigt og godt.

Har haft bibob i nogle år, kun lige afbrudt af en kort periode hos et konkurrerende teleselskab, hvorefter jeg skiftede tilbage.. Er meget glad for bibob, fin dækning og meget lave priser - har aldrig haft problemer med det.

Coolerkit

Super service!

Hurtigt svar fra support og gode priser. Var i tvivl om hvordan jeg skulle reducere støjniveauet i min pc, og fik hurtigt et par gode råd - og de slog endda mine to ordre sammen, så jeg sparede på portoen. Kan klart anbefales :)

Komplett.dk - Trusted by geeks since 1996

En genial butik.

Jeg har i mange år købt alt mellem himmel og jord fra komplett.dk, og jeg har endnu ikke prøvet at blive skuffet, hverken i forhold til pris, service eller leveringstid. Jeg har haft en del reklamationer derfra i tidens løb, primært fordi jeg køber praktisk talt teknik derfra, nogle gange går ting bare i stykker, og har på intet tidspunkt fået en dårlig behandling.
Når det kommer til at købe ting på nettet og man evt er bekymret for om butikken overholder garantien, så vil man aldrig gå galt i byen! Og når det så tilmed er billigt og meget overskueligt at købe derfra og følge med i ens handels udvikling, er der ikke rigtigt nogen grund til at lade være. Kan varmt anbefales. (Og nej, jeg arbejder der ikke - jeg synes virkelig bare det er en fed butik).

Av-Cables.dk

En forrygende købsoplevelse!

Jeg har i mange år købt kabler med jævne mellemrum fra av-cables.dk, og jeg har endnu ikke prøvet at blive skuffet, hverken i forhold til pris, service eller leveringstid. Priserne er så lave at selv ved ét kabels køb kan det betale sig at købe det derfra fremfor i butikkerne, og det er nogle rigtige gode kabler man får for pengene. Har haft en enkelt reklamation, hvor jeg fik pengene tilbage uden nogen former for besvær. Servicen er helt i top, levering er altid super hurtig, og jeg kan varmt anbefale at købe herfra! (og nej, jeg arbejder der ikke - jeg synes virkelig bare det er en fed butik).

Smartchip.dk

Uovertruffen service

Jeg købte 2 nunchucks og en wiimote hos dem, og det blev sendt samme dag. Dog var jeg utroligt uheldig, og der var noget galt med alle tre ting - jeg reklamerede og fik en ny levering dagen efter - alt var i orden denne gang. Kan klart anbefales. Lave priser, god service, hurtig levering.

Sikkenemt

Billigt og hurtigt

Købte et projektorophæng hos dem, da det var det absolut billigste sted - og endda med fri fragt. Blev bestilt fredag og kom mandag morgen, det kan ikke gøres hurtigere :)

Anders Teglbjærgs profile

profile image of Anders Teglbjærg
Anders Teglbjærg
Reviewer
Male
Denmark

About