Ken Jensens profile

Reviews (16)

Fotobog.nu

God service

Nogenlunde nemt at oprette album. God service, især da bogen forsvandt i jule posten :-)

Coolshop

Hurtig betjening men fejlagtig vare beskrivelse

Jeg har tidligere handlet hos Coolshop med stor tilfredshed :-)
Så, jeg havde ingen problemer med at bestille det jeg troede var en parfume fra Coolshop. Ordet "parfume" indgår i vareteksten, men varen jeg modtog var en eau du tolilette. En stor forskel!
Jeg havde efterfølgende en dialog med Lars fra Coolshop. Det er korrekt at "eau du toliette" kan findes i teksten til varen, hvis man læser beskrivelsen. Men, hvis Coolshop benytter ordet "parfume" i overskriften og/eller varens navn, så SKAL de være en parfume! End of story!
Forklaringen jeg fik fra Coolshop er for slap!

At jeg ovenikøbet selv skal betale for returnering af et fejl beskrevet produkt, er en fornærmelse. Lars fra Coolshop opfatter min returnering som en fortrydelse. Jeg opfatter det som falsk vare deklaration!

Jeg kan kun anbefale at andre læser AL tekst og beskrivelse af varen, INDEN bestilling hos coolshop.dk!

Monday, July 15, 2013

Reply from coolshop.dk

Hej Ken

Ja, det er et rigtigt godt råd du giver. Man skal altid sørge for at læse beskrivelsen af den vare man køber. Det er jo netop årsagen til at vi har en beskrivelse på varen.

Husk dog, at Eau de Toilette ER parfume. Det er blot en særlig type, der går under den betegnelse. Så den vare du har fået er helt korrekt præsenteret på Coolshop, det er en parfume i kategorien Eau de Toilette.

Med venlig hilsen

Lars
Coolshop

Parfume-Klik

Nemt og bekvemt

God hjemmeside, med nem søge muligheder. Holder hvad de lover mht levering

Bilekspressen

Sikker opskrift til dårlig omtale

Først arrangere du et DM i go-kart men forlanger at deltagerne forudbetaler for et abonnement på bil bladet for x antal måneder.
Herefter kræver du ikke yderlig forudbetaling, men fortsætter med at eftersende bil bladet til Go-kart deltagerne, samt sender efterkrav til over kr. 100,- pr. blad.
Når det så går op for go-kart deltagerne at Bilekspressen bliver ved med at dumpe ind af brevsprækken, men nu forlanger de yderlig betaling, så falder hammeren og trusler om incasso og det der er værre.

Flot gået Bilekspressen! I ved virkelig hvordan I skal fast holde jeres "kunder"!!

P.S.
Hvorfor I al verden kan jeg ikke give 0 stjerner?

Dolph Flodhest found this review useful

Wednesday, December 21, 2011

Reply from Bilekspressen

Hej Ken!

Det er ikke helt rigtigt det du skriver. Det var forklaret helt tydeligt at deltagerne til vores DM i Indendørs Gokart også fik et 3-måneders abonnement på Bil Ekspressen — men naturligvis også, at du selv skulle framelde, hvis ikke du ønskede at abonnementet fortsatte. Vi lever jo af at sælge magasiner, og alt fremgik tydeligt af kuponen som du udfyldte.

Vi forstår ikke helt hvad du mener med at der er sendt efterkrav på over 100 kr. pr. blad. Men det der er sket er nok, at du har ignoreret vores henvendelser, og så er det klart du får en opkrævning. Det eneste du skal gøre er egentlig at ringe til kundeservice, så klarer det de for dig.

Bil Ekspressen

43291595

Spiller blot dum .....

Havde aftalt med Michael Randrup at jeg skulle købe 4 stk vinterdæk af ham og ville hente dem få timer senere.
Da jeg skulle hente dem, stod han bare og spillede dum. Mente han havde solgt dem til mig, og at det var mig der hentede dækkene kort tid efter vi talte sammen.
Heldigvis var det kun dæk til få tusinde kroner vi skulle handle. Jeg tør ikke tænke på hvad der ville ske hvis det var en bil til flere hundrede tusinde kroner ......
Kan kun ærgre mig over at jeg ikke kan give mindre end én stjerne ......

Fotoit

Dyrt bondefangeri

Har bestilt og betalt for billeder i september 2011. Mente det var i god tid, da nogle af dem skal bruges som julegave.
Ca. en måned efter bestilling kontaktede jeg Fotoit pr. mail, og spurgte til min bestilling. Jeg fik blot en mail retur, hvor de skrev at de skulle flere informationer fra mig ..... Dog ikke hvilke informationer de skulle bruge!

Jeg spurgte til hvad de havde behov for, men det svarede de ikke på.

Jeg rykker igen pr. mail i slutningen af november, og forlanger et svar. Jeg bliver ringet op af Fotoit, som siger de vil sende billederne samme dag. 4 dage senere, og jeg har stadig ikke modtaget dem!

Jeg har igen skrevet til dem, og bedt dem levere dem på min adresse senest i morgen. Stadig intet hørt fra dem .....

Jeg kan kun opfordre andre til at holde sig langt væk fra Fotoit! De tager dine penge, men levere intet!

Anine Petersen found this review useful

Bilsynhvidovre

Hurtigt og professionelt

Nem at booke over nettet. Imødekommende, hurtig og professionel service. Meget rimelig pris. Meget bekvemt at de er åben lørdag

Serie Design

Super service

Nem, lige til, god kvalitet, super service og en glad kæreste!

Kan varmt anbefales.

Outwell

Ringe kvalitet

Har købt en super flot Outwell køletaske som umiddelbart virker meget solid. Ca 6 mdr efter jeg købte tasken brugte jeg den for anden gang, og indmaden gik i stykker i syningen. Uden på er tasken solid, men det indvendige lever ikke op til pris eller forventninger. Den er lige til at smide ud, da Outwell mener der intet de kan (vil) gøre.

D H found this review useful

Tuesday, November 1, 2011

Reply from Outwell

Hej Ken,

Tak for din anmeldelse :-) Ja, den ser ikke for god ud. Jeg ved ikke lige hvor du har købt køletasken? Kan jeg ikke få dig til at sende din adresse og telefonnummer på info@outwell.com, så kontakter vi dig. Med venlig hilsen Team Outwell

Smc Biler

Serviceeftersyn med ekstra grundig test kørsel!

Min Cupra var til serviceeftersyn hos SMC i Køge. Serviceeftersyn var ganske udmærket. Jeg fik bilen tilbage vasket og støvsuget :)
MEN, jeg blev meget urolig da SMC medarbejder ringede og udspurgte mig om min bil. Medarbejderen havde en tilsvarende bil og kommenterede bl.a at bilerne trækkede anderledes ved omkring de 6.000 rpm!!
Dagen efter talte jeg med SMC eftermarkedschef, og spurgte ham om det var normalt at SMC medarbejder kørte ræs i kundens bil? Det der irriterede mig mest af alt var, at tanken næsten var tom! Jeg havde lige nok til at køre til nærmeste tank!
SMC's eftermarkedschef ringede aldrig tilbage som lovet.

Så, et udmærket serviceeftersyn som fortjener 5 stjerner, bliver trukket ned pga. ræs i min bil, næsten tom tank og eftermarkedschef som ikke holder hvad han lover.

Andreas Christensenand Peter Riis found this review useful

AV Lavpris

Nem

Nem, præcis og hurtig

Fedex

Kan ikke kommunikere internt

Afsendelse fra udlandet foregik hurtigt, oven i købet på en lørdag. Levering stod til tirsdag. Mandag ringede jeg til Fedex.dk for at høre om det ville være nemmere for dem at leverer til mit firma fremfor privat adressen? Det var det bestemt, og de ændrede adressen .... MEN, de glemte lige at informere deres chauffør!
Torsdag og efter 2 leverings forsøg på min privat adresse, bliver jeg nødt til at insistere at de levering senest kl 10 fredag på min firma adresse. De har lovet at de vil sende en ekstra bil og vil vende tilbage med leverings tidspunkt. Jeg har ventet på at de ringer i ca 2 timer nu.

Den kort og den lange; Fedex er en flok amatør som ikke aner hvor de skal leverer eller håndtere pakker! Det kan simpelthen ikke passe at man skal bruge så megen tid på noget så enkelt!

Det bliver Postdanmark fremover. De har i det mindste styr på tingene!

Fedex

Efter 3 forsøg har det stadig ikke været muligt for Fed Ex at levere en pakke!!

Jeg bestilte varer i udlandet. De blev pakket og sendt 36 timer efter bestilling. Inden de ankom til Danmark, spurgte jeg Fed Ex i DK om det ikke ville være nemmere at levere til mit arbejde end min privat adresse. Det syntes Fed Ex i hvert fald! Så, vi ændrede leverings adresse ...... Og så gik det galt!
Alle i kundeservice kunne se adresse ændringen ...... De havde bare "glemt" at fortælle chaufføren det!
Pakken skulle være ankommet i vores reception i tirsdags. Det er nu fredag, og Fed Ex kan stadig ikke levere pakken. Jeg tror efterhånden at jeg har talt med samtlige medarbejder i deres kundeservice.

Hold jer væk fra Fed Ex! Brug Post Danmark i stedet. De har aldrig skuffet mig!

C. A. found this review useful

ComX

Elendig service

Vi har i flere år benyttet Comx til telefon, tv og internet. I forbindelse med det nye tv signal efteråret 2009, købte vi et nyt tv så vi kunne få fordele af de nye digitale kanaler.
Men, lyden forsvinder periodisk på de digitale kanaler. Efter en del tovtrækkeri med Comx, som i øvrigt gav alle andre skylden for den dårlige lyd, lykkedes det efter 4-5 mdr at få Comx til at sende en tekniker til et forudbestilt fast tidspunkt. De ville selvfølgelig gerne at jeg brugte en halv fridag på at vente på deres tekniker.
Dukkede teknikeren op? Selvfølgelig gjorde han ikke det!

Comx kender ikke begrebet "service". De levere et tilsyneladende godt produkt, men sker der fejl må du selv ordne det!
Og det gør vi så. Comx får en opsigelse fra 244 husstande inden så længe!

Rasmus Andersenand Carsten Madsen found this review useful

Thursday, March 18, 2010

Reply from ComX Networks

Som ansvarlig for ComX kundeservice kan jeg informere om, at dette absolut ikke er normal procedure.

Derfor vil jeg meget gerne se nærmere på din pågældende sag, så vi kan se hvad der er gået galt i dette tilfælde.

Du skal derfor være velkommen til at kontakte mig Patrick Johansen igennem vores kundeservice på 70 22 22 29

fitness dk

Opsigelse

Jeg har været medlem af mit lokale fitness center i knap 10 år som blev overtaget af fitness.dk for 3-4 år siden.
Jeg har lige opsagt mit medlemsskab pr. mail, men det vil fitness.dk ikke accepetere. Jeg SKAL benytte deres PDF fil på deres hjemmeside. Jeg har ingen printer eller fax, så den mulighed har jeg ikke. Jeg fastholder at fitness.dk har modtaget min skriftlig opsigelse som de selv diktere i deres betingelser.
Nu får jeg trusler om incasso osv.
Jeg syntes det er utrolig dårlig behandling. Den dag jeg får behov for et fitnesscenter igen, er jeg IKKE i tvivl om at det bliver ikke hos Fitness.dk!!
Gudskelov for FitnessWorld :)

Homeenter

Hold jer langt væk! Større bondefangeri findes ikke!!

http://cklarsen.dk/kim/

Kenneth Sørensen found this review useful

Ken Jensens profile

profile image of Ken Jensen
Ken Jensen
Reviewer
Male, 1966
Denmark

About