mette andersens profile

Reviews (30)

Sikkenemt

Glimrende

Ikke den hurtigste levering (som man efterhånden er vant til fra andre netbutikker) men gode priser og leveringstiden var nogenlunde som beskrevet.

Monday, March 17, 2014

Reply from Sikkenemt.dk

Hej. Tak for din anmeldelse. Vi har valgt og prioritere en meget lav pris og dette gør at leveringstiden bliver længere.
Hilsen
Jonathan
Sikkenemt.dk

Coolshop

Super service!

Jeg købte en Philips DS1155 Dockinghøjttaler i forbindelse med Black Friday. Selvom den stod som udsolgt kom der alligevel en i løbet af et par dage.
I fik jeg så problemer med, at den ikke fik strøm. Stikket var også lidt løst. Sendte den retur efter at have lavet en reklamationssag online. Fik dem også til at sende mig en pakkelabel uden problemer. Sendte den defekte dockingstation afsted mandag og fredag kunne jeg så hente en spritny på posthuset!
Super hurtig og god service :-)
Vil ikke betænke mig ved at handle med dem igen eller anbefale andre at gøre det samme

Postdanmark

Post DK leverer varen :-)

Hurtig og effektiv levering med Post DK. Kunne dog godt ønske mig der var døgnpostkasser i min by, da jeg ikke kan få stillet pakkerne sikkert, hvor jeg bor. Så derfor går der nogle gange et par dage inden jeg kan komme på posthuset i åbningstiden. Men til gengæld er personalet på posthuset vældig flinke og servicemindede

Online-Tasker.dk

Hurtig levering - skarpe priser

Men desværre ophører online-tasker.dk :-( Priserne har nok været lidt for skarpe :-)

Netflix

For ringe udvalg

Er glad for, at jeg via Spotify har resten af året gratis. Nu kan jeg nå at se, hvad der er værd at se og undlade at betale fra nytår. Udvalget er simpelthen for ringe, specielt når man tager i betragtning at kunderne i USA har meget større udvalg til langt lavere pris!
Kvaliteten af streamingen har jeg slet ikke haft problemer med på min 15 mb forbindelse.
Super koncept, som dog desværre lider døden hos mig grundet det ringe udvalg

Bikebuster

Hurtig levering - næsten hver gang

Har handlet ved bikebuster.dk et par gange eller 3 og har med en enkelt undtagelse fået mine varer hurtigt og til gode priser. Vil fortsætte med at handle der!

Cykelpartner.dk

Super service!

Bestilte for- og baglygte og blev kort tid efter ringet op, at forlygten desværre var udsolgt. Fik tilbudt en 30,- dyrere lygte i stedet uden ekstra udgift for mig. Super service!

Billigvoks.dk

Ingen problemer

Hurtig levering og ok priser. Alt i alt en god oplevelse

Find Me-a-gift

Modtog beskadiget lampe - ringe service

Købte en lampe, som viste sig at være beskadiget - lignede faktisk en brugt! Mailede dem fotos, som de dog først tog stilling til efter flere rykkere. Da det ville koste mig ca halvdelen af lampens pris (550,-) at returnere den, bad jeg om et nedslag i prisen - fik 5 pund!! Latterligt nedslag, som jeg dog tog imod, da det ville koste over 200,- kr at sende lampen retur. Men jeg handler ALDRIG med dem igen og vil ikke anbefale andre at gøre det!

Pink-Mule

Super service

Har handlet der mange gange og må sige at der er en fantastisk service! Har returneret defekte varer og fået varer ombyttet uden problemer. Kan varmt anbefales

Av-Cables.dk

igen igen igen

Super hurtig betjening - og tilmed nogle skarpe priser

Logitech

Blandede oplevelser

Synes deres leveringstid (4 dage tog det at få leveret et tastatur) er i overkanten. Vil desuden hellere have leveret af post.dk fremfor ups, da deres central ligger langt væk og jeg ikke kan være hjemme når ups kommer forbi min bopæl.
Har desuden haft en reklamationssag på en fjernbetjening. Den var godt 2 år gammel og virkede pludselig ikke mere. Den kostede 1500,- fra ny og det er skisme for dyrt når den kun holder godt 2 år. Fik tilbudt 50% rabatkode, men da priserne i deres egen webshop er meget højere end andre steder, var der reelt ikke tale om 50%. Ville heller ikke risikere det samme igen, så jeg har købt en anden, som var meget billigere og fungerer glimrende

Stoevsuger Shop

Billigste pris og superhurtig levering

Købte støvsuger, som blev afsendt samme dag og leveret den følgende dag. De havde den billigste pris. Kan kun anbefale dem

Elgiganten.dk

Hurtig levering - lav pris

Har handlet med Elgigantens netbutik flere gange og er meget tilfreds med både pris og leveringstid!

Melitta

Laaang leveringstid - ingen info undervejs

Bestilte varer fra melitta i maj måned. Rykkede for levering i juni. Blev lovet de ville komme i slutningen af juli. Rykkede igen i begyndelsen af august, da der ikke var dukket nogle varer op. Min bestilling kom først her i slutningen af august.
Handler ikke der igen - det er sgu for ringe!

Lovefilm

God service og fint koncept

Har været kunde ved lovefilm i snart 2 år og er en meget tilfreds kunde. Når jeg sender en film retur, har de den dagen efter. Dagen efter igen sender de en anden film retur, som jeg så modtager den følgende dag. Det er en ok leveringstid for mig.
Prisen er ligeledes ok i mine øjne
Vil klart anbefale dem til andre filmelskere

Stoevsugerposen

Ingen problemer

Fik den aftalte vare i rimelig tid fra bestilling og til en ok pris

AV-Connection A/S

Hurtig tilbagebetaling ved returret

Købte et produkt og gjorde brug af returretten. Pengene var meget hurtigt på min konto. Eneste kritikpunkt er, at jeg måtte skrive og bede om også at få fragten i fbm købet tilbage jf e-handelsfondens retningslinier. Pengene kom sammen med en pæn undskyldning. Men det er ikke ok, at man selv skal påpege dette. Nogen kunne være ubekendt med reglen

Zooplus

Hurtig levering og seriøs service!

Har handlet med zooplus i UK mange gange efterhånden. Det er vildt billigt i fht danske priser og så er vareme som regel leveret meget hurtigt. Fx bestilling laves mandag aften - torsdag ankommer det med GLS.
Har prøvet at få forkert vare. De svarer få timer efter jeg har skrevet, at jeg får pengene retur for den manglende vare og bare skal beholde den forkert leverede. Super service!
Kan kun anbefale dem

Halen

Billede og varer stemte ikke overens!

Bestilte forskellige ting fra halen.dk. En af varerne var afbilledet i en rød udgave, men da jeg modtog varen var den orange. Skrev til dem og beklagede mig, men fik ikke noget svar. Det er efter min mening ekstrem dårlig stil! Jeg har dog blot valgt at beholde varen, men gider ikke handle der igen eller anbefale dem. Man får jo sine bange anelser om, hvordan de håndterer en mere "alvorlig" reklamation....

Pixmania

Ringe support

Købte et vækkeur, hvor backup batteriet var fladt. Pixmania ville ikke nøjes med at sende mig et nyt batteri, men forlangte, at jeg sendt varen retur, hvorefter de kunne behandle sagen som en reklamation. Det var jeg ikke interesseret i og efter mange henvendelser til deres support opgav jeg at få dem til at se det urimelige i deres håndtering af problemet.
En af de ting jeg finder tåbeligt ved Pixmania er desuden deres ufattelige besværlige system, når man henvender sig pr mail til supporten. Dels er det meget svært overhovedet at finde ud af, hvordan man skriver til dem og dels kan man ikke svare på deres mails. det betyder at man skal finde den snørklede vej igen.....

Designdelicatessen

Sendte varer selvom salget ikke forløb korrekt!

Jeg bestilte en vare. I forbindelse med betalingen af varerne kunne jeg se, at der fejlagtigt ikke var lagt fragt til beløbet. Jeg modtog da heller ikke den lovede bekræftelsesmail efterfølgende. Jeg ventede nogle dage, men der kom hverken mail eller pakke fra dem. Derfor bestilte jeg varerne igen. Denne gang var der helt korrekt lagt fragt på beløbet og jeg modtog også lige efter en bekræftelsesmail. Der kom også en mail, at nu var varerne afsendt. Stor var min overraskelse derfor, da jeg samme dag fik leveret to pakker med samme indhold og min konto var trukket for begge beløb.
Efter en mail til firmaet kom der dog en pakkelabel, så jeg kunne returnere de ene pakke. Men der gik næsten 3 uger inden pengene igen var på min konto.
Synes sgu det er for dårligt og føler faktisk, at de har prøvet at snyde mig!

ShopTo.Net

Hurtig levering og billige priser

Fantastiske priser på bl.a. Wii. Leverer desuden meget meget hurtigt!

Friluftslageret.dk

Ingen problemer...

Har handlet med friluftslageret dels på nettet og dels i den fysiske butik. Har ikke haft problemer. De bestilte varer blev leveret hurtigt. Den sidste stjerne mangler pga prisniveauet, som er lidt for højt efter min mening. Men meld dig ind og få 20% på alting - både i butik og på nettet!

Unisport.dk

Fantastisk kundeservice!

Bestilte en julegave som måtte byttes til anden størrelse.
2½ måned efter finder jeg ud af, at jeg egentlig burde have haft 200 kr retur i forbindelse med ombytningen. Sendte kort mail til unisport og forklarede problemet. 8 timer senere har de overført pengene til min konto! Ingen diskussion nødvendig - kun beklagelse fra deres side, at fejlen skete. Er klar over, at de begik fejlen, men jeg burde også kontrollere, at tingene forløber som de skal - og rette henvendelse langt hurtigere. Jeg havde forberedt mig på at skulle gennem mange mails frem og tilbage.
Men frygten var ubegrundet!
Kun ros herfra!

TheHut

Super service, billig men langsommelig levering

Har handlet med Thehut + 20 gange. Har haft enkelte leveringer, som aldrig dukkede op. Thehut har returneret beløbet eller sendt ny vare til mig hver gang.
Leveringen tager dog noget tid - der går ofte 2 uger selv for varer, der er på lager. Men efter min mening opvejes det af priserne!

Dataworld

Fantastisk hurtig levering!

Bestilte en router kl. 16.34. Den blev afsendt fra dem en time senere og ankom hos mig den næste dag!

Poul Krebs, Søren Ingemand Jensenand johannes found this review useful

Getmore

Blandet med mest godt indtryk

Købte en harddiskoptager, som ikke virkede helt efter hensigten. Mailede deres support, men de svarede ikke tilbage før jeg "skruede mig op". Så skete der tilgengæld også noget - de henviste mig til producenten!! Det burde ikke tage uger, at få den besked....
Men jeg vil alligevel gerne handle med dem igen, da de ofte er billige!

HiFifreaks.dk

Super service og support!

Har handlet med Michael flere gange og det er altid en god oplevelse. Super service.
Kan klart anbefales

Proshop

Trækker hele ordrebeløbet - sender kun en del af ordren

Har bestilt 3 varer fra Proshop. Varerne er ikke på lager. Efter 5-6 ugers ventetid får jeg mail om, at alle mine varer er afsendt. Stor er min overraskelse, da der kun er en enkelt af varerne i pakken - og for det ikke skal være løgn er det en pakke med 2 skærmbeskyttere til min mobiltelefon, som med lethed kunne være sendt i et brev!!
Men da jeg så checker min bankkonto kan jeg se, at hele ordrebeløbet er trukket. Og på deres hjemmeside stå min ordre som færdigbehandlet!!
Trods mange skriverier frem og tilbage med deres support, kan de ikke ændre status på min ordre. Jeg kan heller ikke få tilbageført beløbet på min konto - altså medmindre jeg er villig til at betale fragten, som er mere end dobbelt så dyr som den vare jeg har modtaget!!
Nu er jeg så tvunget til at stole på, at de rent faktisk sender de resterende varer selvom min ordre står registreret som færdigbehandlet!!
Føj hvor er det ringe service - kan bestemt ikke anbefales!!

Morten Lassenand Mikael Hansen found this review useful

mette andersens profile

profile image of mette andersen
mette andersen
Reviewer
Female, 1967
Fyn, Denmark

About