Flemming Ulrich Bøghs profile

Reviews (75)

Fætter BR

BR må stå for Bund Rådden.

Mest ufleksible forretning jeg har handlet i i Danmark.

Deres loyalitets program er helt til rotterne, og kun til gavn for BR. Min anbefalinger da også til nye forældre, lad være med at introducere jeres børn for dette program, for så synes børnene det er skægt at samle på mærker, men i sidste ende, bliver det jer som forældre der bliver tabere.

Kørte rundt med min søn til 3 BR forretninger her i December måned, da han skulle have en bestemt ting. Det viste sig, at tingen kun var at finde i BR Lyngby Storcenter, så efter at have kørt rundt efter en parkeringsplads i 3 kvarter, skyndte vi os ind i BR. Der var ca. 30 mennesker i kø til kassen, så da det endelig blev vores tur, måtte jeg konstatere, at min søn havde tabt sit loyalitets kort et eller andet sted på vejen. Ekspedienten var iskold, og grundet det var jul/December måned, så havde BR valgt at droppe det med man kunne blive slået op på ens cpr nr. Jeg spurgte høfligt, om min søn ikke bare kunne få et mærke med (Min søn mangler et mærke til at få en bog fyldt op, og mærkerne har kun en værdi af en krone i BR) da vi jo nu havde købt en ting til 500 kroner, men det kunne absolut ikke lade sig gøre, men jeg kunne stille mig i en anden kø, hvor jeg kunne få oprettet i nyt kort, stille mig tilbage i den første lange kø, hvorefter de så kunne tage varen retur også sælge den efterfølgende tilbage til mig, kun på den måde kunne jeg få mine mange mærker jeg var berettiget til.

Jeg er rystet over den elendige og manglende service, samt ikke mindst forståelse fra personales side, og det er da heller ikke første gang jeg oplever at BR er ”Bund Rådden”.

Glædelig jul, siger jeg bare.

Flemming Ulrich Bøgh found this review useful

Friday, January 4, 2013

Reply from www.br.dk

Hej Flemming

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot.dk

Vi anbefaler altid at tage kontakt til BR telefonisk før man kører efter en vare.

Vi beklager at BR i Lyngby Storcenter ikke levede op til de forventninger du havde, så det kunne lade sig gøre at slå et medlemsnummer op mens du blev ekspederet første gang, så du kunne få de sparemærker du var berettiget til.

Du er altid velkommen til at kontakte os på nedenstående telefon eller mail såfremt du har spørgsmål eller tilbagemeldinger til BR.

Med venlig hilsen
BR Kundeservice
Telefon: 80 37 38 39 / mail : kundeservice@br.dk

Jardex

4 ½ stjerne, grundet et lille men.

Jeg kan næsten ikke være mere tilfreds. Synes de har et godt udvalg i et mix af billige og dyre kvalitets produkter/mærker.

Kundeservicen er helt i top, og de følger op på deres ordre, og jeg er blevet kontaktet telefonisk, hvis de har haft mere end 3 dages levering.

Det eneste lille problem jeg har, er deres såkaldte VIP bonus program, som ikke virker efter hensigten, for mine ordre bliver ikke registreret korrekt, og flere gange er jeg blevet bedt om at oprette mig som VIP, selvom jeg har gjort det 2 gange før.

Nå, det vigtigste for mig er dog, at jeg får en god oplevelse når jeg handler der, så skidt pyt med om jeg er VIP eller ej ;-)

Saturday, October 27, 2012

Reply from Jardex

Hej Flemming.

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med behandlingen af din ordre!

Det var ikke godt at der er gået juks i dine VIP point! Jeg har kontaktet leverandørene, og oplyst om dine køb, for du skal selvfølgelig have de point, du er berettiget til!
Jeg kan også se at du har aktiveret dit VIP kort, så der skulle ikke komme flere mails, om at blive medlem, men kun om tilbud og andre VIP fordele.

Ellers er vi glade for dine ord. Det er altid dejligt, med tilfredse kunder :)

Med venlig hilsen
Christian
Jardex webshop

DJStoreXL.com (tidligere Deejayshop.dk)

Er yderst tilfreds

Bestilte en vare mandag, modtog den tirsdag. Deres hjemmeside er nem at navigere rundt på, og deres søgemodul fungerer også upåklageligt. Så jeg har kun pæne ord at skrive om min oplevelse.

YouSee

Katastrofe

Skal flytte adresse, og melder flytning 5 uger før jeg flytter, således at der er rig mulighed til at Yousee kan ordne eventuelle problemer på den nye adresse. Jeg kontakter Yousee 2 uger før jeg flytter ind, og bliver oplyst at alt er ok. Ved indflytning virker hverken tv eller internet
:-(

Efterfølgende har vi kontaktet Yousee som sendte en mand ud, men han kunne kun lave internet, hvilket blev lavet halvt, så nu skal vi have en ny mand ud.

Jeg har nu talt med skranke 1, skranke 2, skranke 3, skranke 4 og skranke 5, og blev i går lovet at der ville komme en mand ud i dag mellem 8-10, men han kom selvfølgelig ikke. Efterfølgende bliver jeg telefonisk oplyst, at der ikke står noget om at der skulle en mand ud til mig i dag, og nu kan de først komme engang i næste uge.

Hvis Yousee får løst problemet i næste uge (mine forhåbninger er ikke høje), så har det taget dem over 2 måneder at få internet og tv til at virke. Selvsagt er jeg rystet over at vi i 2012 stadig har firmaer der leverer så dårlig service, og firmaer der ikke har styr på deres egne forretningsgange.

Jeg har spurgt Yousee om jeg kan betale ekstra (prisen er jeg ligeglad med), for jeg vil bare have mit tv og internet til at virke, men den servic e har de heller ikke. Ordet fjolser er et hårdt ord, men jeg tror godt vi alle kan blive enige om at det passer meget godt på Yousee i denne sag.

.

Lasse Farlig Forsmann found this review useful

Sejs Dyner

Jeg er glad

Super nem hjemmeside, hurtig levering og tilfredshed med det købte produkt, jeg kan ikke forlange mere.

Sunday, April 22, 2012

Reply from Sejs Dyner

Hej Flemming.

Mange tak for din anmeldelse af Sejs Dyner. Hvis du er glad, så er vi også glade :-)

Med venlig hilsen
Jakob, Sejs Dyner

Sengeexperten.dk

Kunne ikke levere

De havde glemt at opdatere deres lager situation på hjemmesiden, så derfor kunne jeg ikke få leveret den købte vare, hvilket er et irritationsmoment. De var dog søde nok til at informere mig hurtigt, så alt i alt en acceptabel oplevelse.

Monday, April 23, 2012

Reply from Sengeexperten A/S

Hej Flemming!
Tak for stjernerne, på trods af din oplevelse... Jeg skal beklage den manglende opdatering, vi bestræber os på, at at gøre vores bedste, men laver desværre også fejl engang imellem. Vi har fået nye forsyninger af Bruno Banani sengetøj i dejlige sommerfarver... håber at du fristes en anden gang! MVH Hanne Bruun

Holidayautos

Kan ikke blive værre

I forbindelse med vores rejse til Frankrig, gjorde vi brug af deres tilbud fra Sterling, og bestilte, betalte og udfyldte relevante papirer inden afrejsen.

Vi ankommer nu til Nice lufthavn, hvor den første irritation er, at vi skal skifte Terminal for at få udleveret den bestilte bil – Det er ikke nemt med 2 små børn og en masse bagage.

Da vi så endelig ankommer til udlejningsstedet, som i dette tilfælde er Europcar, er der en kø så lang, at ventetiden på bare at komme frem til en medarbejder, er på ca. 4 timer. Efter at have ventet en time, spørger jeg en Europcar medarbejder, om det er muligt at opgradere sin bil, eller blot betale ekstra (beløbet som jeg skal betale ekstra er jeg ligeglad med, jeg skal bare have en bil NU), men dette er ikke muligt.

Jeg oplever nu hvordan folk som har været forbi en medarbejder, og ordnet alle papirerne, efterfølgende står og venter op til en time bare på at få bilen udleveret, og her er det så jeg siger stop, da jeg ikke længere kan stå med to små børn i 30 graders varme, og vente på en bil, som burde stå klar ved min ankomst.

Jeg lejer derefter en bil hos naboen på under 5 minutter, uden at have bestilt hjemmefra.

Skrev til dem om min oplevelse, men fik aldrig svar.

Wednesday, December 21, 2011

Reply from www.holidayautos.dk

Hej Flemming.

Det er vi kede af at høre. Vi forstår godt at det må have været frustrerende at vente så længe, ikke mindst med to små børn. Vi prøver konstant at følge op på vores kunders rejseoplevelser for at se hvad vi kan forbedre. Eftersom der er gået fire år efter denne hændelse, har vi ikke mulighed for at undersøge præcis hvad der gik galt i dette tilfælde. En ting som kan give tryghed er at vide at du på din lejebilsvoucher har et døgnåbent nødnummer, hvor du altid kan få fat på os, og hvor vi kan hjælpe hvis noget sådant sker. Vi vil gerne have endnu en chance for at blive din lejebilsleverandør. Lad os gerne høre fra dig, hvis det er muligt.

Shapeup.dk

Super service, godt gået.

Nem, enkel og letforståelig hjemmeside.

Selvom jeg blot skulle købe en bold, følte jeg mig værdsat som kunde, da jeg modtog hele to mails omhandlende min levering, så jeg præcis vidste hvordan og hvornår jeg ville modtage min vare.

Lauritz.com

Lokker med alt for høje vurderinger

Utroligt at så stort et firma som Lauritz.com kan slippe af sted med at snyde kunderne med for høje vurderinger. Stort set alle salg går langt under vurderingerne. Mange salg ligger 5o % under vurderinger. De skriver at vurderingerne er baseret på tidligere salg af samme vare, ikke markedsprisen, men det kan de jo ikke være, da de så ville være mere realistiske.

Jeg følte mig lokket til at sælge, jeg havde aldrig valgt at sælge via Lauritz.com hvis jeg vidst hvor langt under vurderingen de bliver solgt til.

Dette gælder alle kategorier, hvilket man kan se under ¨afsluttede auktioner indenfor de sidste 24 timer¨.

Så min konklusion er SÆLG ALDRIG via Lauritz.com, du får meget lidt for dine ting, derudover skal du betale salærer. Men køb gerne, du kan virkelig gøre nogle gode handler, da de jo har snydt nogle andre sælgere.

Tom Rasmussen, Peter Hjelmbakand Regitze found this review useful

Prispresseren

Perfekt

Alt blev overholdt, og her tænker jeg specielt på leveringsdatoen. Nem og enkel hjemmeside, så det er svært ikke at give 5 stjerner.

Tripadvisor

Du må ikke være for kritisk!

Har skrevet flere anmeldelser hos Tripadvisor, og de er alle uden brug af anstødelige ord, religion og andet der kan være til gene for den brede offentlighed. Alligevel vælger de at fjerne mine anmeldelser, da jeg siger det præcist som det er, og kalder en spade for en spade. Det sidste hotel min hustru og jeg besøgte i Italien var en katastrofe, hvilket jeg naturligvis skrev om efter hjemkomst, men blot 14 dage efter den var blevet offentliggjort, blev den fjernet af Tripadvisor igen.

Efter at have læst andres anmeldelser af dette hotel, som sjovt nok alle er positive, må jeg komme til den konklusion, at der ikke er fair play med i spillet hos Tripadvisor.

Om de til tider får betaling for at "screene" og fjerne dårlige anmeldelser skal jeg lade være usagt, men at kalde dem uvildige er nok lige at tage munden for fuld.

Jeg bruger dem ikke igen, for det er alt for dyrt, at stole på de anmeldelser der har fået lov til at blive liggende på deres side.

Just-Eat.dk Aps

Det bliver da bedre og bedre!

De har problemer med at overholde leveringstider, primært når de ikke selv kører ud, men har en aftale med restauranten om at den selv leverer. Har efterhånden mange oplevet, at hvis jeg bestiller mad til f.eks. kl. 18:00, så kan den godt blive leveret kl. 17:00, hvis jeg har lavet bestillingen i forvejen, det er et stort problem.

Jeg oplever desværre også, at maden til tider ikke er varm nok, og det burde altså ikke være svært at køre rundt med et varmeskab i bilen.

Jeg synes dog, at de bliver en smule bedre og bedre, men dog i et meget langsomt tempo.

netskobutik.dk

Perfekt

Har kun handlet en gang hos dem, og da var alt som det skal være. Nem og overskuelig hjemmeside og levering to dage efter bestilling.

Sirenuse

Ingen arme, ingen kager!

Det er dyrt, meget dyrt, men dog alle pengene værd. Priserne starter fra 500 Euro og det er for et værelse uden udsigt, og hvem gider mangle udsigten når man er i Positano? Du skal op på 1.000 Euro pr. dag for at få et værelse med en super udsigt, men så er du også sikret et 5 stjernet romantisk ophold i absolut spitzenklasse.

Man finder ikke mange steder i verdenen der kan hamle op med Positanos romantiske atmosfære, og Le Sirenuse komplimenterer Positano på den smukkeste måde, som var det Caviar og Champagne i en mundfuld.

Personalet er høflige og charmerende på den måde som kun Italienere kan når de er bedst.

Hotellets Spa er i topklasse med professionelle behandlere der kan sit kram. Omgivelserne er ikke som i Thailand, men stadig lækre selvom de er holdt i et mere moderne design. Når du på et Hotel af denne klasse, er det et must at benytte hotellets faciliteter, for ellers snyder du bare dig selv for en fantastisk oplevelse. Bestiller du hjemmefra 3 behandlinger, får du 10 % rabat på alle dine behandlinger.

Ønsker du ikke at ligge ved poolen, er stranden kun et stenkast fra hotellet, hvorfra du blandt meget andet spiser en dejlig pizza på en af strandens mange restauranter, eller tager en båd direkte til Capri, enten alene eller på en guidet tur.

Jeg har svært ved at skrive hvor fantastisk hotellet egentligt er, og det er hele vejen rundt, mad, vin, værelser, omgivelserne, servicen, spa´en, så jeg tror bare jeg vil lade billederne tale for sig selv, og slutteligt sige, at har du valget mellem at give din eneste ene en stor diamantring eller et ophold på Le Sirenuse, så opholdet altid den sikre vinder, for det vil blive husket evigt.

Hotelraito

Il Duce har ikke levet forgæves

for her er virkelig tale om et diktatorisk hotel, hvor personalet ikke vil høre tale om fejl fra deres side.

På papiret et 5 stjernet luksus hotel hvor selveste Donald Trump har været med til at tildele hotellet The Star Diamond Award. Enten så har Donald Trump slet ikke besøgt hotellet, eller også har han efter min mening ligeså dårlig smag for hoteller som han har for damer og hårpragt.

Jeg havde booket et Superior værelse med balkon og havudsigt, og fik ved ankomsten tildelt et standard værelse uden havudsigt. Jeg brokkede mig naturligvis og fik oplyst, at alle andre værelser var optaget, men da jeg så sagde jeg ville skifte hotel, havde de pludselig et værelse ledigt med havudsigt og balkon, dog godt nok stadig et standard værelse, som jeg modvilligt accepterede.

På værelset virkede tv´et ikke, minibaren var ikke fyldt op efter de forrige gæster, 4 stikkontakter var i udu, sengene hårde som sten og bruseren i badeværelset kunne kun være iskold eller skoldhed. Dette påtalte jeg naturligvis for personalet, som blot blev irriteret på mig, for hvordan kunne jeg dog tillade mig at brokke mig, jeg var jo på et 5 stjernet hotel.

Jeg havde hjemmefra gjort som hotellet ønskede, at booke mine massage behandlinger i forvejen, og havde da også bekræftelse på mine behandlinger, men dem havde hotellet også lavet fejl i, så vi ikke kunne få de behandlinger vi havde bestilt, men det viste sig dog at være heldigt, for da vi endelig fik en massage der skulle vare 40 minutter, fik vi kun 30 minutter, og af så dårlig kvalitet, at min 4 årige søn giver bedre massage. Personalet i spa´en taler ikke engelsk, og er sure, og ser ud som om de ikke gider være på arbejde. Min til dato dårligste Spa oplevelse.

Det eneste lille plus på hotellet er restauranten som leverer ganske fornuftig kvalitet, dog med undtagelse af morgenmaden, der er en sørgelig omgang.

Da jeg tjekkede ud af hotellet var de spa behandlinger jeg ikke havde fået, alligevel påskrevet regningen, så opholdet sluttede også med diskussion.

Jeg vil på det kraftigste anbefalede alle, at finde et andet hotel hvis de skal på ferie på og ved Amalfi kysten.

Benito Amilcare Andrea Mussolini ville have været stolt over den diktatoriske inkompetence der hersker på dette hotel.

Flemming Ulrich Bøgh found this review useful

HM

Bare ikke godt nok.

2 ting er helt ved siden af når du handler online hos Hennes & Mauritz.

1.leveringstiden er flere gange oppe på over 3 uger

2.det føles som om, at over halvdelen af det tøj de har på deres side er udsolgt, hvilket er et stort irritationsmoment, når man nu lige har fundet det man gerne vil have.

Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan en så stor virksomhed ikke har styr på deres online forretning, for deres butikker gider jeg ikke shoppe i.

Vistaprint

Plus og minus

Plus: Billige priser og god kvalitet.

Minus: Når du først er tilmeldt deres nyhedsbrev, er det umuligt at slippe for at modtage det igen. Jeg har afmeldt jf. deres ønsker til afmeldelse, samt skrevet til dem, men lige meget hjælper det.

Denne irritation gør, at jeg ikke gider handle hos dem igen, selvom der dog var et stort plus.

Bjørn Roa Bæhr-Larsen found this review useful

Gucca

Når enden er god :-)

Kan se på de andres anmeldelser, at jeg er en af de uheldige med min oplevelse af Gucca.

Jeg bestiller et spil hos dem, får det leveret fejlbehæftet, sender det retur og først efter jeg har rykket dem (8 dage senere) får jeg en besked om, at nu har de sendt spillet til mig igen, og de har tjekket det og denne gang er der ikke fejl. Spillet ankommer, og præcis samme fejl opstår, hvilket jeg kontakter dem (via e-mail) og oplyser. De svarer ikke på min henvendelse, så nu har jeg igen sendt spillet retur til dem, med en fuldstændig beskrivelse af fejlen inkl. skærmprint, og bedt dem fremsende et spil der ikke er fejlbehæftet, eller alternativt tilbagebetale mig mine penge, så må vi jo se hvad de gør.

Som I kan se på svaret fra Gucca, så har jeg nu fået mine penge retur sammen med portoen, så det der ærger mig i denne sag er, at de ikke besvarede mine to skriftlige henvendelser, for ellers havde jeg været godt tilfreds. Uvished er noget af det værste.

Friday, June 10, 2011

Reply from Gucca A/S

Hej
Vi beklager meget denne uheldig sag.
Produktet er fejlmeldt til producenten og vi afventer en opdatering/respons fra dem.

For at afslutte sagen er der nu refunderet penge til din konto og du kan kontakte os på 70278505 - får at få overført dine udlæg for porto - ( Her til skal vi bruge have dit reg og konto nr)


Med venlig hilsen
Gucca

Shampooshoppen.dk

Lige efter bogen!

Nem hjemmeside at finde rundt på, nem bestilling og dag til dag levering.

Sofili

Nem hjemmeside og hurtig levering

Meget andet er der ikke at sige, end at sådan burde det være hos alle der sælger via internettet.

Pokershop

Enkelt, nem og hurtig levering!

Bestil dag 1 og få leveret dag 2.

kaufmann.dk

Sådan skal det være!

Bestilte mandag, fik leveret tirsdag.

Workoutshop

Hurtig og præcis levering!

Meget mere er der ikke at sige, jeg er yderst tilfreds.

Thaiairways

Det er bare ikke godt nok.

Når jeg rejser udenfor Europa, skal jeg som minimum have business sæder, og betaler da også for det. Thai´s flyvere fra København er dog efterhånden noget gamle og slidte, og 2 gange har jeg været udsat for, at deres sæder på business class ikke har virket ordenligt. På min sidste tur sad mine forældre first class hvor jeg var på business, og når man tænker på den pris forskel der er, er det altså bare ikke godt nok, at vi får serveret samme mad. Det største problem er dog, at de ikke kan finde ud af, at lade de passageres kufferter der har betalt i dyre domme for billetterne komme først ud. Når de kan få piloternes og stewardessernes kufferter først ud, kan de vil også finde ud at opdele de få business og first class passageres kufferter også.

Thai har dog et af de bedste bonus programmer, så jeg flyver nok med dem næste gang også, desværre.

Philipson Wine

Næsten perfekt!

Alt er næsten perfekt her, hurtig levering, perfekt sortiment og rigtig fornuftige priser. Årsagen til den manglende stjerne er, at jeg mener deres hjemmeside er alt for rodet, når du søger efter vin, skal du stave 100 % korrekt, hvilket nogle gange kan være svært, når man har med de forskellige mærkelige vinhuse navne at gøre.

Inspiration

Undskyldninger på undskyldninger

Bestilte varer den 12. december der selvfølgelig skulle bruges til julegaver. Nu skriver vi den 9. januar og har stadig ikke modtaget mine vare. Jeg har skrevet til dem 3 gange, uden at få svar en eneste gang. Jeg har ligeledes talt med dem telefonisk 3 gange (Da de jo ikke svarede mine skriftlige henvendelser), hvor jeg fik den ene dårlige undskyldning efter den anden. Jeg må sige jeg er rystet over, at en så stor virksomhed som Inspiration kan have så dårlig service og overhovedet ikke styr på tingene, og jeg vil anbefale alle, at finde andre steder at handle deres varer. Husk at alle Inspirations varer fås også andre steder.

De har nu langt om længe accepteret at tilbagebetale mine penge, så nu må jeg jo se hvor lang tid der går med det :-(

Flemming Ulrich Bøgh found this review useful

Victoriassecret

Fantastisk.

Når sommeren er over os, og det er bikini sæson, og piger, en bikini består altså af 2 dele, så det med kun at bruge underdelen, fordi man lige har fået nye reservedele hos plastikkirurgen, duer altså ikke. Vi mænd (rigtige mænd), vil selv have lov til at klæde Jer af med øjnene, frem for I selv skal vise os hvad I ikke er født med, og nogle gange er I dog født med dem, men så stod I ikke først i køen, da der blev delt bryster ud.

En kvinde i en super lækker bikini, hvor der stadig er overladt noget til mænds fantasi, er noget af det mest sexede man kan forestille sig.

Victoria´s Secret har nogle af de flotteste bikinier og kan købes online på www.victoriassecret.com de er enkle, flotte og super sexede.

English:

When the summer is upon us, and it is the bikini season, and girls, a bikini has two parts, so only using the bottom part because you have just purchased new replacement parts at the plastic surgeon is a no-go. Us men (real men) would like to undress you with our eyes instead of you showing us what you were not born with, and sometimes what you were born with, but then you were not first in line when breasts were handed out.

A woman in a really nice bikini where something is still left to men’s imagination is one of the sexiest things imaginable.

Victoria´s Secret has some really great bikinis and they can be purchased online on www.victoriassecret.com. They are simple, nice and really

mads and Nathan Edwards found this review useful

Interflora

Bestilling med kort tager alt for lang tid.

Har før skrevet en flot anmeldelse, men nu er jeg blevet træt af, at deres kort generator tager flere minutter om at loade den tekst man nu har ønsket. Nogle ville så måske sige, "få dig en større internet forbindelse", men hertil kan jeg sige, at jeg har 5 op og 50 ned, så det er ikke der problemet ligger. Problemet er hos Interflora, og er så stort et irritationsmoment, at jeg nu kun til nød bruger deres bestillingsside. Øv!

Sikkerstil

En Mr. butik i Jylland

Bliver nød til at give 5 stjerner, for de 3 skjorter jeg bestilte kom 2 dage efter bestillingen, og svarede præcis til mine forventninger. At det så kommer fra en Mr. butik i Jylland gør jo bare at jeg tænker, "Hvad foretager de sjællandske Mr. butikker sig? Er Jyderne mere innovative, hmmm? :-)

Kastrupdesign

Udseende, funktionalitet og genialitet går op i en højere enhed.

Når man som jeg har boet sammen med en designer de sidste 8 år, sker det til tider at man bare bliver træt af at se og høre om diverse designs. Ja, Ægget er da meget fint, men man sidder sku ikke så godt i det, B&O er et møbel som kan bruges til noget billede og lyd, men kvaliteten af billedet og lyden, er til dumpe karakterer, og det er efter min mening fejlen med mange dygtige designers møbler, flot at se på, men forfærdelige i brugen af deres funktion.

Denne måneds Must Have har dog begge dele og lidt mere til.

Som altid når jeg sidder og venter på min kæreste bliver færdig med at smuksere sig inden vi skal til middag, bruger jeg tiden til at læse, og denne dag var det eneste læsestof indenfor rækkevidde, et for mig ukendt dameblad, hvor jeg faldt over en lille artikel om en dansk designer ved navn Charlotte Kastrup. Charlotte Kastrup er autodidakt designer, hvilket nok er en af grundene til, at hendes designs ikke blot er super flotte, men samtidige kan de rent faktisk bruges.

Månedens Must Have er dog i tidernes morgen designet af hendes far Flemming Kastrup, og er et vinskab til 25 flasker, udført i plexiglas, så man fra alle vinkler kan danne sig et overblik over udvalget af vin. Det bedste ved vinskabet er dog, at jeg kan få lov til at have det stående fremme, da min kæreste ser det som et designmæssigt flot møbel, og jeg skal derfor ikke altid ned i kælderen og hente min vin længere.

Som I nok kan forstå, er jeg dybt begejstret for dette vinskab, hvor udseende, funktionalitet og genialitet går op i en højere enhed.

Kastrup Design sælger worldvide via indretningsfirmaet Bomaxx.

Noma

Verdens bedste restaurant.

Min kollega og jeg ankom til noma i tids nok til at få en cigaret udenfor. Vi nød udsigten over genskæret af lys i vandet fra Nyhavns udskænkningssteder og restaurationer, inden vi gik indenfor på restaurationen. Restaurationens udtryk var et rustikt og forholdsvist neutralt udseende, dog med en indbefattet elegance.

Kort efter vi havde sat os, blev vi tilbudt en aperetiff af vort eget valg, vi var enige om champagne. Kort tid efter kom tjeneren med et udvalg af 4 champagner præsenteret samlet i et rustikt display, bestående af et metaltrådnet. Vi fik præsenteret hver champagne mht. drue, producent og lokal historik. Vi valgte hver vores drue, og der blev løbende fyldt i glasset.

Under konsumering af aperitiffen, fik vi 3 forskellige appeticeres, hver især en gave fra smagsguderne. Små ualmindeligt smagfulde sammensætninger af danske råvarer. De bestod af 1-2 bidder pr. styk. For hver gang jeg tog en bid, var det som et festfyrværkeri af smagsnuancer, der harmonisk fandt og overraskede mine smagsløg. Sammensætningen af råvarer, sammen og hver for sig, var i den grad velovervejet og sammensat, med det ene formål at fremtrylle en fantastisk smagsoplevelse.

Vi blev præsenteret for menukortet, og fik kort forklaret menu mulighederne. Vi blev hurtigt enige om at vælge en 7 retters menu med tilhørende vin, udvalgt af nomas sommelier.
Tilbehør til alle menuerne var der naturligvis 2 forskellige hjemmebagte brød, hvede og spelt, med tilhørende smørelse. En hjemmerørt smør, samt en utrolig vanedannende svinefedts smørelse med hemmelige ingredienser.
Samtlige af vores retter var et fantastisk kulinarisk vidunder af kunstnerisk udtryk, samt et overflødighedshorn af gastronomiske oplevelser. Alle vores retter blev serveret med en upåklagelig præsentation, af den udvalgte vin til retten. Mad, service og atmosfære, efterlod ikke mere at ønske sig på rejsen ind til kernen, af den komplette restaurationsoplevelse.

Efter en madoplevelse uden sammenligning, indtog vi vores kaffe i loungen. Vores behagesyge tjenere fulgte os på behørig afstand, og tilbød at vi kunne smage ”noget specielt” til kaffen.

Det viste sig, at dette ikke var noget traditionelt, men et stort udvalg af egne udvalgte cognacer og likører. Nogle endda udviklet specielt af noma. Selv jeg der almindeligvis ikke bryder mig om ”stærke” drikke til kaffen, blev overrasket over en yderst velsmagende 50 år gammel cognac, fra en umiddelbar ukendt producent.

Som min gode ”spanske” ven Jesper ville have sagt ”Absolutamente sobresaliente”.

Snorre Liljegrenand Flemming Ulrich Bøgh found this review useful

Mielcke Hurtigkarl

En Michelin stjerne er på vej!

2 af mine kollegaer og jeg mente det var tid til at forkæle os selv her i sommervarmen, hvilket vi helst ville have gjort med en ”sure thing”, altså en af vores favorit restauranter, så som Noma eller Søllerød Kro, men Noma var som altid fuldt optaget og Søllerød Kro havde taget sig den frihed at have sommer lukket. Skæbnen ville det dog således, at bordet ved siden af os denne aften var optaget af restaurantchefen på Søllerød Kro Jan Restorff, så jeg kunne få luft for min utilfredshed med hans sommer lukning :-)

Jeg kan ligeså godt få slået fast med syv tommer søm, denne restaurant fortjener en Michelin stjerne i min bog, for alt er til 5 stjerner. Atmosfæren ved at sidde i Frederiksberg have omgivet af den langt fra sky påfugl der gladelig viser sin fjerpragt frem, til vores næsten stående ovationer, er ubeskrivelig, og skal opleves.

I restauranten sidder du langt fra de andre gæster, således du kan føre en samtale med dit selskab uden at tale lavt, og uden at genere de andre gæster, et kæmpe plus i min bog.

Restauranten i sig selv er en romantisk perle, og ville passe perfekt til et bryllup.

Maden er sublim, lige fra appetizer til dessert, og denne aftens 8 retters menu sad lige i skabet, med en ny slags hjemmebagt brød til hver ret.
Vinen ligeså, der primært består af organisk vin, der er sammensat med en Sommeliers finesse og frækhed, dog uden at gå på kompromis med kvalitet og kvantitet! Ja kvantitet, for her fylder de gerne op af vin menuen flere gange uden at det skal koste ekstra.

Her glæder jeg mig til at invitere en sød og dejlig pige ind, for stedet er perfekt til hvis man vil prøve at arrangere den perfekte date, hvis sådan en overhovedet eksisterer.

Flemming Ulrich Bøgh found this review useful

Dvdoo

Bliver ikke meget bedre.

Hurtig levering, stort udvalg og opdatering af deres hjemmeside jævnligt hvad angår nye features osv.
Har handlet her mange gange, og er endnu ikke blevet skuffet.

Purepharma

Servicen helt i top!

Skal skynde mig at oplyse jeg endnu ikke har prøvet deres pille endnu, men det gør jeg snarest og opdaterer denne anmeldelse ca. 1½ måned efter. Årsagen til de 5 stjerner er, at jeg ikke havde fået leveret min bestilling til tiden, og ved efterfølgende dialog med firmaet, sagde firmaet de ville slette min betaling, og give mig to glas uden beregning, det er da super service. Så denne anmeldelse er altså i første omgang udelukkende på servicen hos firmaet.

Accessories til mænd og drenge

Perfekt!

Dagen efter bestillingen kom min vare, og det er præcis det jeg ønsker når jeg handler på nettet, max. 1-2 dages leveringstid. Jeg har ikke oplevet noget negativt så indtil videre er de 5 stjerner fortjent.

Allan Poulsen found this review useful

Tailorstore

Helt ok.

Har læst nogle af de andre anmeldelser her på Trustpilot, og de er alle tilfredse med kvaliteten, men alligevel er der flere som brokker sig over pris forskellen på den danske og svenske site? Jamen så lad der være med at handle hos dem, hvis I ikke vil betale prisen. Årsagen til min manglende stjerne er, at leveringen tog 5 dage, hvilket er samme leveringstid som når jeg bestiller varer fra USA, og det er bare ikke godt nok. Der ud over er jeg godt tilfreds med pris og kvalitet.

Voga

Fantastisk kvalitet!

Deres produkter er af høj kvalitet. Årsagen til den manglende stjerne er, at jeg har købt 5 ting hos Voga, hvor de to ting havde mangler ved leveringen. Første ting blev ordnet med det samme, hvor anden mangel tog 3 uger at få ordnet. Hovedsagen er dog, at sagerne blev løst, og jeg er super tilfreds med mine køb, hvor kvaliteten virkelig hænger sammen med prisen.
Jeg er blevet oplyst, at deres kundeservice er blevet væsentligt bedre, hvilket jeg så kan skrive om næste gang jeg handler hos dem.

Thorsenand Flemming Ulrich Bøgh found this review useful

www.SUMOpix.com

Perfekt.

5 bestillinger, og aldrig problemer, så min overskrift må passe som fod i hose :-)

Modern Living

Hurtigt og billigt

evorfor jeg ikke er helt opppe på femstjerner er, at kvaliteten på sofaen jeg har fået ikke er helt ok. Udvendig er alt perfekt, og flotte designs de har, men kvaliteten indvendig i sofaen er ikke god nok til daglig brug. Jeg vil dog gerne anbefale stadet, for alt andet har været helt perfekt, og skal man blot have en billig sofa leveret hurtigt, er her stedet man skal købe den.

Dintaeppekaede

Perfekt fra start til slut.

Nem og brugervenlig hjemmeside. Fair priser, og hurtig levering. Jeg kan ikke bede om mere.

Flemming Ulrich Bøghs profile

profile image of Flemming Ulrich Bøgh
Flemming Ulrich Bøgh
Reviewer
Male, 1970
Hellerup, Denmark

About

Jeg gider ikke bruge tid på at shoppe i butikker, derfor foregår stort set al min shopping via internettet. Der ud over rejser jeg og spiser på restauranter ofte, hvor jeg efterfølgende skriver mine egne anmeldelser på www.12345stars.com