Emil Kristensens profile

Reviews (25)

Cinemagic

Manglende information

Hej. Alt gik fint, med lidt mere information undervejs havde i fået 5 stjerner her. Der er imidlertid to ting jeg vil bemærke:
* Info: Send meget gerne en Ordrebekræftelse før Fakturen. Den går direkte fra Bestillingsbekræftelse til at varen er afhentet af GLS.
* Jeg forstår ikke hvorfor i et gået over til Kundeanmeldelse.dk . I har som jeg husker det før henvist til trustpilot, men kan ses at i ikke længere får så god score her. Hvorfor prøver i ikke at gøre noget ved det, istedet for at gå over til en mindre anmeldelsesside?

Trustpilot

Fungere godt

Det er godt. De samler fimer fra forskellige url adresser og navne under et navn. Det er godt langt hen ad vejen, men for at få 5 stjerner skal jeg aldrig se en virksomhed som har to websites. :)

Døgnposten

Fungere fint.

Det er en god service. Hurtigere end at få udleveret i en postbutik, MEN: Hvorfor skal jeg opgive mit CPR nummer for at hente min egen pakke? Er PIN ikke godt nok? Når jeg afhenter i postbutik skal de ikke bruge mit CPR nummer.

Google

Bedste søgemaskine

Og mail, kort, oversættelse og man kunne blive ved.

Dropbox

Stabilt

Dropbox er rigtig stabit. Jeg har haft Dropbox pro i snart 3 år nu, og har ingen planer om at stoppe. Det er dog noget dyrt i forhold til andre løsninger på marked, men ingen anden service giver mig en følelse af at mine filer er i sikkerhed på samme måde som Dropbox gør.

batteribyen.dk

Ingen problemer

Her er ingen problemer. Hurtig levering, gode priser og udstyrsganranti. Kik dig dog for. De er ikke billigst til alt.

Webhallen Danmark ApS

Langsom levering, nogenlunde support.

Bestilte en Kindle Paperwhite hos Webhallen, da Amazon ikke sender til Danmark. Den er mere end dobbelt så dyr som hvis man kunne købe den direkte. Der var ca. en uges levering på den. Fint nok. Da jeg pakkede den ud opdagede jeg en pixel fejl. Skriver til supporten og kommer frem til at få penge retur som kompensation for fejlen. Helt fint. Dog er supporten meget langsom. Der er kun et svar pr dag, og det tager dem en dag at svare. Derfor tog der 1½ uge at komme frem til løsningen på problemet.

Monday, March 24, 2014

Reply from Webhallen Danmark ApS

Hej Emil

Amazon.com sender til Danmark, men der kommer adskillelige toldgebyrer på forsendelsen, så hvis du regner fragt+ moms + toldgebyrer ud, så er vi faktisk billigere end Amazon.com

Amazon

Hurtig kundeservice og relativt hurtig levering.

Amazon er et stort selvskab som gør det godt. Så længe du køber direkte fra Amazon s.a.r.l. er der ingen problemer. Du kan chatte med kundeservice og der er massere af information om hvad der sker undervejs. Har aldrig haft problemer her.

WebHosting A/S

Fin support. Dårlig hjemmeside.

Jeg ville flytte fra Gigahost til en billigere host. Jeg tænkte dette som et alternativ til UnoEuro, da de var billige.

Jeg har to domæner, og fandt ingen info før køb der sagde at jeg ikke kunne hoste to domæner. Efter at jeg er oprettet og har købt webhotellet, finder jeg ud af at der ikke mulighed for at hoste to domæner på et webhotel. Jeg skriver til supporten og får hurtigt svar. De giver mig alle penge retur. Det er helt fint.

Det der trækker ned er deres hjemmeside. I mine øjene bør den website opdateres. Den ser meget gammelt ud, det gør deres kontrolpanel også. Kontrolpanelet er svært at finde rundt i. Desuden har de en meget irreterende pop op besked der siger at betalingssystemet afventer betaling. Sikke noget vrøvl. Der er ikke noget online betalingsystem der kræver en betaling, bare man går ind på hjemmesiden for at se udvalgtet af produketer.

Saturday, March 8, 2014

Reply from WebHosting A/S

Hej Emil!

Har lige gennemgået vores korrespondance med dig. Det var dit indtryk at du kunne oprette et webhotel hos os, i dette tilfælde et privat abonnement, og komme op til 50 domæner på dit webhotel. Som vi skrev til dig, er dette ikke muligt, og fremgår ej heller på vore produktbeskrivelser at dette er en mulighed. Man kan godt skrive i sine produktbeskrivelser "alt det man ikke kan", men det er der ikke andre der gør, så derfor ej heller vi. 50 domæner til under 10 kr,. om måneden (inklusive moms), er immervæk kun 20 øre om måneden, og det er der ingen "high performance hosts", der sælger til.

Om man kan lide hjemmeside og eventuelt kontrolpanel, er helt op til den enkelte at vurdere. Ang. kontrolpanelet som du finder "kompliceret", får vi faktisk ret meget ros om hvor let det er at finde informationer, skal du vide noget om MySQL, trykker du MySQL ikonet, SMTP har ligeledes sit eget ikon, FTP ligeså, faktisk har hvert enkelt emne sit eget ikon, og der er ligeledes en lille knap inde i vores kontrolpanel "se/fjern hjælp" hvor man kan få online information om det man vil vide noget om, direkte i kontrolpanelet, man skal derfor ikke ud og lede efter informationen, det er der mange der er ret glade for. Men ja, det er ikke altid at en bruger lige synes det er som man vil have det, specielt ikke hvis man er vant til et andet system, de mange "nye ting og begreber", kan skræmme nogen væk, det er ikke helt let at simplifice alting og gøre alle tilfredse. Checker du vore andre anmeldelser her på trustpilot, har vi temmelig mange som er glade for vore ting. Vi tager dog din kritik til efterretning og ser om der er noget vi kan lave bedre.

Ang POPUP, det er korrekt at vi har en POPUP, den kommer frem hvis en kunde har lagt ordre(r) i systemet, og efter nogle minutter ikke gør mere. Vi havde en mindre fejl hvor i visse situationer kom den op selvom kunden ikke havde bestilt endnu, dette er dog rettet. Vi kan (kunne) i vore logfiler se at der var en del brugere der valgte deres domænenavn, trykkede opret ordre, og faktisk ikke hverken oprettede sig som brugere og gik til betalingen. Efter vi implementerede den (irriterende men funktionelle popup), er dette faktisk forsvundet. Visse brugere blev faktisk irriteret over at de ikke fik deres domænenavn og skrev flere dage efter at de ikke kunne forstå hvorfor de ikke havde fået en ordrebekræftelse, trods det at kunden slet ikke havde oprettet en konto og betalt :-)

Nok om det, du er velkommen tilbage hvis du har lyst, skal vi gerne guide dig igennem de muligheder du kan i vores system.

Mvh WebHosting A/S

Cdon

Acceptabelt.

Jeg bestilte to film bokse. De blev sendt fra sverge. Lagde ordre fredag often, og kunne hente det i Pakkeboksen torsdag.

Det er langsom levering. Der er desuden meget lidt information undervejs.

Tuesday, March 11, 2014

Reply from Cdon.com

Hej!

Vi förväntar oss alltid att hålla leveranstiden som står på hemsidan, tyvärr kan förseningar ske och det beklagar vi.

Mvh
CDON.COM

BJ Trading

Ingen problemer

Har handlet der flere gange. Hurtig levering og ingen problemer. De svare også hurtigt, hvis der skulle være problemer.

Hostinger

Gratis reklamefri hosting? Nej!

De skriver der er gratis hosting. For at gøre dem mere populære. Jeg tilføjede mit domæne, og kan se at det viser forskellige rusiske hjemmesider og andre hjemmesider, men ikke det indhold jeg har lagt op. Heldigvis vidste jeg bedre end at sætte NS hos dem, så de fik ikke ret meget reklame på mit domæne.

Av-Cables.dk

Ingen problemer

Købte engang et kabel. Det kom uden problemer.

Photoshop

Hurtig levering

Photoshop var hurtige til at lever min vare. Ingen problemer her.

Hvis man skulle sige "noget" skulle det være at de bare havde sat et klister mærke uden på min vares pap æske, men der har jeg personligt ikke noget imod.

Google

GOOGLE :D

Kan ikke give mindre end 5. Ville give 6 hvis jeg kunne.

Hvis noget skulle være dårligt så er det at de samler en masse oplysninger, men de bruger dem til at lave søgninger bedre :D

iMusic

Fint

Jeg købte to CD'er her. Det var det billigste sted jeg kunne finde. Fragten var lavere end forventet. Og informationen om hvor langt de var kommet med at få dem på lager var lagt bedre jeg jeg havde forventet.

Overordnet set: Ingen problemer!

Apple

Dyrt, men godt

Lækkert design, men rigtig dyrt.

Stofa

ALT for ustabilt

Måtte ændre fra 3 til 1 stjerne.

1 dag. Problemer med internet. 2 dag rettet. 5 dage senere. Problemer igen.

Oplever alt for ofte internet problemer.

PS: Havde problemer med at sende denne anmeldelse ind pga. internet problemer.

Kenneth Degn Eriksen found this review useful

Mtel

Billigt

Internet er dyrt, men der får jeg på anden måde. Det er billig telefoni og SMS.

Gigahost

God support

Der er problemer med oppetiden en gang i mellem, men der er en rigtig god support til at løse problemerne når de kommer.

Gratisdns

Stabilt

Har haft gratis dns i lidt over et år nu. Det er bare stabilt og 0 udgifter.

Jeppe Blæsbjerg found this review useful

Proshop

Hurtig levering

Bestilte lørdag. De sendte mandag og jeg fik den tirsdag. Perfekt!

GLS Denmark

Hurtigt, enkelt og til tiden

Jeg fik pakken hos min lokale pakkeshop dagen efter. Faktisk før GLS sagde at pakken ville komme.

GLS kan klart anbefales!

Postdanmark

Så ring dog på

Jeg skulle modtage en pakke, sad og ventede. Ingen ringe på. Jeg gik tilfældigt ud og kikkede i postkassen og der var "Post til afhentning". Jeg ringede og klagede og så kom de med pakken.

Jeg vil fremover undgå Post Danmarks pakkelevering, da man hvis ikke man er hjemme, første kan hente pakken dagen efter.

Getmore

Super god service og super god side

Jeg har nu to gange købt hos Getmore og snakket med dem over e-mail. De svare hurtigt og der er massere af automatiske beskeder der giver besked om hvor pakken er + at man på deres website kan logge ind at se status og at man føler man skøjter gennem deres gennemdesignede bestillings brugerfalde.

Jeg kan også godt lide at der ikke er et fragt gebyr og ingen dankort gebyr.

Jeg kan fuldt ud anbefale Getmore!

Emil Kristensens profile

profile image of Emil Kristensen
Emil Kristensen
Reviewer
Male
Denmark

About

Jeg hedder Emil Kristensen og driver hjemmeside eKristensen.dk.