Arne Bak-Sørensens profile

Reviews (18)

Naturesbest

Everything was ok

Parcel even arrived before promised

novasol.dk

Fint hus med god beliggenhed

Vi boede i en forstad til Avignon og var meget tilfredse. Eneste anke er, at køkkengrej og service er lige i underkanten af, hvad man har brug for. Super værter (der boede ovenpå) - og alle aftaler fungerede fint. Og intet problem, da vi ringede og meldte vores ankomst et par timer før ankomst.
Vi har tilsvarende - eller endnu bedre - erfaringer fra to Novasol-huse i Toscana.

Dealextreme

Bad watch, very good service

I ordered a watch, which didn't function correctly when I received it. After a claim I could choose:
1. A new watch
2. Money back, put into my account
I chose #2 - and there was no problems at all.
I have use Dealextreme a lot of times, cheap as they are, and this wa the first time, anything went "wrong".

Merlin

Næsten på toppen!

Der var ingen problemer med svar på spørgsmål inden bestilling, prisen, selve bestillingen samt levering og montering. Alt dette var perfekt.
Dog viste det sig at være lidt kompliceret at få lavet en aftale med installatøren - han havde efter sigende forgæves prøvet vores telefon mange gange. Men det viste sig at være vores fastnet (og det foregik i dagtimerne). Men da jeg klagede min nød til Merlin, var der ingen problemer med at få et tlf.nr. til installatøren, så jeg hurtigt kunne lave en aftale.

Ikea

Min favorit møbelbiks

Førhen havde Ikea et dårligt ry - der manglede dimser, når man skulle til at samle osv. Men det passer ikke mere. Alt er der - og med tiden får man jo stor erfaring i at forstå vejledningerne.
Generelt synes jeg, man får fuld valuta for pengene - dog synes jeg ikke, deres sofaer er noget særligt.
Til gengæld er der altid noget at finde i småtingsafdelingen, hvor man ofte kan gøre de rene kup - fx. vinglas til nærmest smid-væk-priser.
Også lampeafdelingen har mange gode tilbud.
Noget helt særligt er reservedelsafdelingen: vi har et par gange fået ødelagt nogle dele til et møbel (én gang et køkkenskab, en anden en gæsteseng). Begge gange fik udleveret en ny reservedel efter ganske kort ventetid - ganske gratis. Sikken service!
Deres køkkener er også meget konkurrencedygtige, når man ser på kvalitet/pris.
Og så er der den lille biks ved udgangen, hvor man kan få en hotdog til ingen penge!

Av-Cables.dk

Lynhurtig levering

Vi manglede en lille dims til et særligt arrangement - men opdagede det først dagen før. Men vi nåede at få forsendelsen i hus næste formiddag!

Hotmail

Bliver kapret af andre

Jeg har oplevet at få min Hotmail-konto kapret af andre. Det kan sikkert ske så mange steder, men hos Hotmail er det nærmest umuligt at få lukket sin konto. Jeg kan kun anbefale, at man brger gmail eller noget andet. Drop Hotmail, før du får problemerne.

Føniks A/S

Alt var i orden!

Efter at have haft store problemer med at få leveret en ekstern USB3.0 harddisk et andet sted, tabte jeg tålmodigheden og bestilte én hos Føniks. Den blev leveret meget hurtigt uden problemer af nogen art.

Mytrendyphone

Fuldstændig problemfri handel

Bestilte et kabel, fik det rigtige til en rimelig pris lynhurtigt. Her kan man roligt handle.

Bibob.dk

Billigt og godt

Det bedste er næsten, at der - i modsætning til hos resten af branchen - ikke er nogen synderlig ventetid, når man ringer til dem. Men der er fin service og gode tilbud og faciliteter.
Eneste minus er måske, at de ikke er helt oppe på beatet med de nye telefoner. Ville gerne ha' en HTC Wildfire, men den har de ikke (endnu).

Telenor

Rimelige priser....

... men man får heller ikke mere, end man betaler for. Men fint, at de selv tilpasser sig markedet og fx. for nyligt af sig selv har hævet hastigheden uden at det kostede ekstra.
Til gengæld er der problemer, hver gang, man skifter abonnement. Jeg har skiftet et par gange fra privat til erhverv og tilbage igen; hver gang med forbindelsesproblemer til følge, bl.a. fordi de insisterer på, at der skal skiftes modem hver gang.
Sidste gang røg så IP-telefonforbindelsen, og jeg har faktisk ikke orket at få den bragt i orden, da man her (som hos så mange andre televirksomheder) skal vente i halve og hele timer for at komme igennem. Dette gælder dog sjovt nok ikke, hvis man er erhvervskunde; så det er ikke fordi de ikke kan, men fodi de ikke vil yde rimelig service.
Det er også noget skidt, at de ikke rigtig tilbyder en TV-løsning (som fx. TDC).

Cdwow

Det perfekte sted at købe CD'er og DVD'er

Du får altid en superlav pris - og ingen overraskelser vedr. forsendelse. Den er nemlig altid gratis. Levering sker altid som meddelt. Men der kan være stor forskel på leveringstiden - alt efter, om det er en lagervare eller ej. Men det får man at vide allerede inden man bestiller.
Også muligt at forudbestille endnu ikke udkomne CD'er, således at de afsendes på udgivelsesdagen.
Desuden gode muligheder for diverse rabatter.

Elgiganten.dk

Helt ok handel (flere gange)

Har købt adskillige, hårde hvidevarer i deres netbutik: opvaskemaskine, komfur, køle/fryseskab. Varerne er kommet som aftalt - også til mit afsides beliggende sommerhus. Og priserne er altid ok (ellers ville jeg finde et andet sted).
Eneste irritationsmoment er, at det kan være meget svært at finde en tid, der kan passe én blandt de relativt få, der er til rådighed. Og at det angivne tidsrum, inden for hvilket leveringen sker, er ret stort.

wupti.com

Problemfri handel

Jeg har købt nyt fjernsyn hos Wupti - og der var simpelt hen intet at klage over. Det kom til tiden, det var den rigtige model - og prisen var også god.
Endnu ingen erfaringer, hvis skidtet skulle gå i stykker.

Secondmedia

Fin service og gode priser

- men firmaets danske afdeling eksisterer tilsyneladende ikke mere. En skam, for jeg har handlet hos dem flere gange.
Bl.a. købte jeg en GPS, som så på et tidspunkt gik i stykker. Uden noget vrøvl kom der bare en spritny GPS i stedet for den gamle.

Postdanmark

Kom om lovet

Lynhurtig levering

Getmore

Ingen problemer overhovedet

Kom lynhurtigt - og prisen selvfølgelig osse i orden

Monatel

Overholder ikke købeloven

Købte en Sony Ericsson J210i. Levering skete hurtigt - og den fungerer. Det viste sig dog ret hurtigt, at den ikke kunne holde strøm. Sendte den til reparation - og fik den retur efter en rum tid med besked om, at batteriet var udskiftet. Tog den i brug, men hurtigt viste det sig, at den stadig ikke kunne holde strøm så snart, den blev brugt. Talte med firmaet, da jeg havde set, at de fik repareret hos Mobildoktoren på Østerbro. Da jeg selv bor i Kbh., aftalte jeg, at jeg lige så godt kunne aflevere den direkte til fornyet reparation. Fik telefonen retur efter et par måender med besked om, at der ikke var fundet fejl - på trods af test.
Det havde selvfølgelig ikke hjulpet, så jeg mailede til MonaTel, at jeg gerne ville have en anden telefon, da de to reparationsforsøg var mislykkedes. Denne option har man ifølge købeloven, så jeg mailede den relevante § til firmaet. Blev ringet op og fik en rigtig dårlig behandling: han ville kun acceptere, at den atter blev sendt til Mobildoktoren (hvad det så end skulle hjælpe). Det endte med, at han simpelthen smækkede røret.
Så køb aldrig hos ham - det er fint, når varen er ok, men går noget galt, er der ingen vilje til at overholde købeloven.

Dan Christensenand R. Aldo found this review useful

Arne Bak-Sørensens profile

profile image of Arne Bak-Sørensen
Arne Bak-Sørensen
Reviewer
Male, 1954
København, Denmark

About

54, bor i 2450 Kbh. SV (Sydhavnen). Har købt mange, forskellige ting og tjenesteydelser på nettet: bøger, cd'er, koncert- og teaterbilletter, flyrejser, billeje, hotelværelser, feriehuse, mobiltelefon, GPS samt diverse IT hard- og software. Og sikkert meget mere. Er meget sjældent blevet snydt. Holder af´at finde de bedste tilbud.