Iben Damkjær Stokholms profile

Reviews (11)

Spartoo

Lidt lang leveringstid, ellers intet at klage over

Jeg synes leveringstiden var lang i forhold til andre sider, men varen er son forventet og pakket fint.

Superprice.dk

Lige efter bogen

Alt forløb som det skulle, gode priser, nem betaling og hurtig levering.

Carglass A/S

Perfekt service og meget mere til!

Fik til formiddag repareret stenslag i forruden af Ingemann fra Carglass. Han ringede inden han kom og havde et smittende humør med sig. Han fortalte om jeres politikker og reparerede så stenslaget på ingen tid og det viste sig oven i købet at han havde børnetøj i bilen som skulle til genbrug, som jeg fik lov at arve en hel del af til min datter på 1½ år. Så kan man da ikke forlange mere!
Kan klart anbefale Carglass.

www.inkpro.dk

nemt og billigt

Dejlig nemt at finde rundt på hjemmesiden og modtog varerne dagen efter - sådan skal det gøres!

Tinyzone

alt i fineste orden

En dejlig oplevelse at handle hos Tinyzone. De kom med et super godt tilbud på mailen, jeg havde lige et spørgsmål om varen som jeg fik svar på via mail indenfor 5 minutter, jeg bestilte og modtog varen dagen efter. God service og gode tilbud:-) Kan varmt anbefales!

Smallfashion

God service!

Modtog for et par dage siden den skønneste forårsjakke fra Mini a ture til min datter. Jeg blev så glad, da jeg så at netop Mini a ture var tilføjet shoppen, at jeg bare måtte investere i deres lækre forårsjakke:-) Den blev leveret dagen efter bestilling i fin indpakning, så det kunne ikke være bedre.
Har haft problemer med en tidligere levering, som pludselig var anulleret, men dette blev håndteret 100% iorden. Venlig kommunikation og hjælp til problemet, så også en kundeservice helt i top.

byKier.dk

alt fungerede perfekt

Fik varen dagen efter bestilling. Så lækre hjemmesko i skind med god pasform. Nu er jeg bare spændt på hvor længe de holder:-)

ABC Leg

Spændende og nytænkende

Rigtig dejligt koncept, som jeg helt sikkert skal benytte når min datter bliver lidt ældre. Det er dejligt at se at fagligheden er i top og der er tænkt over både materialer og holdbarhed i alle kategorier.

Notanshop

Super service

Virkelig hurtig levering og rigtig fine varer, kan kun anbefale Notanshop!

Faktorfobi

Virkelig god service

Jeg vandt en konkurrence gennem en anden webside og dagen efter jeg havde angivet hvilken størrelse danefæ badedragt jeg gerne ville have lå den i min postkasse. Det kalder jeg service! Og badedragten, den er bare i en rigtig lækker kvalitet. Anbefaler klart denne side!

Minegenverden

Alt var perfekt

Min handel hos menegenverden.dk forløb lige efter bogen. God service, hurtig levering og flotte varer!

Iben Damkjær Stokholms profile

profile image of Iben Damkjær Stokholm
Iben Damkjær Stokholm
Reviewer
Female, 1985
Jyllinge, Denmark

About