Mads Dørups profile

Reviews (64)

Master of Malt

Excellent

I love this place. They have a huge selection of everything from american through scotch and japanese whiskeys as well as an even bigger selection of liquors. The shipping rates are very reasonable and they ship from UK to Denmark in only a couple of days. Very highly recommended.

Kabelmix.dk

Alle tiders

Website of forsendelse var helt i orden, så jeg har intet at udsætte.

Lycamobile

Virker ikke

Jeg ville gerne købe et LycaMobile sim-kort for at kunne benytte data i udlandet på min iPad uden at skulle betale en formue til Telmore.
Jeg købte først et kort hos en fransk butik, hvor de i øvrigt var meget venlige. Den eneste måde at få data til at virke hos LycaMobile er ved at ringe til kundeservice, hvor man typiske skal vente 10 minutter for at komme igennem. Der fik jeg at vide at fordi jeg ikke kunne huske min PUK-kode kunne de ikke tilslutte data på min konto. De anbefalede mig at købe endnu et kort. Det gjorde jeg så. Da jeg fik det installeret ringede jeg igen til kundeservice og denne gang fik jeg tilsendt en opskrift og fik at vide at det var tilsluttet. De sagde også at det "måske ikke virkede endnu" med iPhones. Ganske rigtigt virkede det fortsat ikke.

Der er også en del andet at kritisere LycaMobile for, fx. deres website, men for mig var det ovenstående der virkelig ødelagde oplevelsen.

Shopitonline

Hurtig levering, stort udvalg

Jeg var glad for at finde Philips "Perfect 3-day beard" trimmeren til salg hos ShopITOnline. De var det eneste sted hvor jeg kunne finde den og leveringen var lynhurtig.

Clement Skau found this review useful

Tomrer Berg

God service

Jeg fik i morges mit vindue fuget, til min store tilfredsstillelse. Vinduet blev nydeligt og den udsendte medarbejder var venlig og svarede også på nysgerrige spørgsmål, så jeg kunne lære lidt.

Carglass A/S

Super service

Carglass var rigtig venlige og professionelle. De var i stand til at skifte min rude med meget kort varsel, og de kom og skiftede ruden, mens jeg var på arbejde. Som en positiv overraskelse havde deres agent både støvsuget bilen for glasskår og poleret ruderne!

Sandie Gram found this review useful

Thinggaard

Dejlig rejse til Saalbach

For et par uger siden var jeg i Saalbach og stå på snowboard. Vi boede på Hotel Helvetia, hvilket var super fedt. Beliggenheden var helt suveræn og både morgen- og aftensmad var over forventning. Da vi ankom var vi lidt skuffede over ikke at få værelser med balkon, som lovet, men det blev der dog rettet op på med det samme og turen var alt i alt superfed.

BilligtITudstyr.dk

Billigt og hurtigt

Fik min iPad dagen efter jeg bestilte den

Norwegian

God oplevelse

Jeg havde min første tur med Norwegian til Marokko for et par uger siden og jeg må sige at jeg var imponeret. Medarbejderne var flinke og alting virkede. Jeg er stadig lidt skeptisk, fordi priserne er så lave, men indtil videre er jeg rigtig positiv.

Se evt. også min anmeldelse af Ryan Air.

Boergekokogko

Fantastisk frokostordning

Efter at have afprøvet nogle forskellige frokostordninger prøvede vi dem her og det blev vi rigtig glade for. Dejligt brød, dejlig salat, varme retter. Til prisen er det faktisk utroligt at de kan få det til at løbe rundt.

Bnamed

Great domain registrar

There are so many good things to say about BNamed that I don't know where to start. They have great customer service, both on phone and email. Their selection in domains is unmatched by any other provider I know. Their web interface is incredibly smooth. For instance, it is possible to specify the information required for a domain transfer one at a time in any order. This is important if you don't have all the information at hand right away.

All in all BNamed gets my highest recommendation for succeeding in a sector that is very crowded with underhanded methods and clouded by the many different registries.

www.computersalg.dk

Alt i orden

Bestilte en Intel SSD og den kom dagen efter.

Eplehuset

Fin service

Efter at være blevet skræmt af HuMac's ringe bedømmelser købte jeg et sæt hovedtelefoner i Eplehuset. Ekspedienten var flink og de virker fint, så har ikke noget at klage over.

Ikea

Meget for pengene, okay kundeservice

Jeg har handlet en hel masse i IKEA. I betragtning af hvor mange kunder de har, synes jeg faktisk de klarer kundeservice ret godt. Én ting der irriterer mig er alle de gange jeg har kørt derud forgæves, fordi det jeg skulle have ikke var på lager. Jeg synes IKEA skal have kredit for en masse små, men vigtige detaljer i kunderservice'en:

* Dejlige billige måltider i varehusene
* Gratis uddeling af ekstra dimser til at samle møblerne med
* Oversigt over hvornår de har mest og mindst travlt
* Gratis trailer

Lige som Camilla savner jeg også den runde seng. Gik og drømte om at købe den en dag.

momondo

God til flybilletter

Jeg har brugt Momondo flere gange, når jeg skulle ud og rejse. Den finder ofte billige billetter, som andre søgemaskiner ikke finder.

12load

Svindel

Dette firma svindler smartphone brugere. De høster mobiltelefonnumre igennem reklamer der vises sammen med gratis spil til iPhone og Android telefoner. Derefter tilmelder de numrene til meget dyre sms-tjenester, hvorefter penge automatisk overføres fra ofrenes konti, via deres mobilselskab, til svindlerne. Svindlerne går også under navnet "Mobafone" og "Xtrasafe".

Jeg er selv blevet offer for denne svindel og arbejder i øjeblikket på at få pengene tilbage fra et eller flere af de implicerede parter. Det vil i mit tilfælde sige en af følgende:

* Svindlerne (Mobafone / Xtrasafe)
* Telenor (mit telefonselskab)
* Unwire (selskab som administrerer sms-tjenesten for Mobafone)
* Apple (selskab som administrerer distribution af de gratis apps som bringer reklamerne ud på telefonerne)
* Optime Software (selskab som udvikler den gratis app, "Chess Free")

Line, Peter Mühlmann, vicki hansenand Tobias Lykkegaard found this review useful

Skovgaard Schmidt

Lavpraktiske, men effektive

Jeg har handlet dele til min Citroen Xantia hos Skovgaard Schmidt et par gange med stort held. Deres hjemmeside er meget simpelt opbygget og ikke specielt finpudset. Deres betalingsløsning virker også lidt usædvanlig. Men ikke desto mindre er de meget hurtige til at behandle ordrer og deres priser er svære at slå.

Jyskebank

Glad kunde gennem mange år

Jeg har benyttet Jyske Bank siden jeg var lille. De har altid været venlige og behandlet mig godt. Jeg kan godt lide deres nyindrettede filialer. Jeg kunne ikke drømme om at investere igennem dem, eller have andre væsentlige forretninger hos dem, da deres gebyrer er svimlende høje. Til det formål benytter jeg Saxo Bank.

Heidi Kørner Bjørn found this review useful

Net-Ost.dk

Dejlige schweitzer oste

Et overraskende godt sted at handle oste på nettet. Jeg havde forventet at levering ville være en stor udfordring ved handel af oste over internettet. Men Net-Ost klarer det mesterligt. Først ankom de forgæves, da jeg har en port posten ikke kunne komme igennem, men vi fik arrangeret alternativ levering.
Priserne er også utroligt fornuftige.

www.ordbogen.com

God ordbog

Jeg har haft abonnement et godt stykke tid bruger det jævnligt.

Anders Tjørnelund found this review useful

Soya Rest

Lang ventetid

Jeg har flere gange oplevet at vente lang tid på et bord selvom vi havde bestilt i forvejen. Soya laver også sushi til Takeaway og det er ganske godt, dog ikke på niveau med Sushi plus. Til gengæld er Soya lidt billigere og deres åbningstider er også mere medgørlige.

Sushiplus

Udmærket sushi

Jeg synes Sushi Plus laver noget af det bedste sushi i Århus for tiden og betjeningen er altid venlig

Kitesale

Gode og billige

Jeg købte en vindmåler hos Kitesale til en væsentlig bedre pris end min lokale surf-forhandler. Alt var helt i orden.

Børsen

Foretrukne netmedie

Børsen leverer med deres online-del det bedste og mest troværdige online finans-medie i Danmark

Amazon

World-class online shopping

I have placed an abundance of orders with Amazon during the last couple of years, none of which gave me any trouble. I have been in contact with customer support a couple of times when the delivery failed because of my own mistakes - in each of those cases Amazon was very friendly and the end result was always positive. Their web-page is perhaps the best among any retailers out there. There are a couple of negative points when shopping at Amazon from Denmark:
* Most of the products are unavailable to danes
* "Supersaver" shipping is never available
* Amazon complies stringently with customs regulations which means you have to count in a customs fee that can sometimes be avoided with other online shops

I hope all of those points are going to be addressed in the future, with a danish or scandinavian Amazon.

All in all though, one of the best shops online.

Steffen Andersen found this review useful

Cdwow

Great bargains

I've bought a lot of CD's with this seller. Never had any problems, prices were good and delivery was swift.

Nettobuild

Stort udvalg, hurtig forsendelse

Når man har gået rundt i byen og ledt forgæves efter en vare er det rart at komme hjem og finde den på fem minutter. Når betaling og levering så er overstået på en enkelt dag og til en god pris er der ikke meget mere man kan forlange.

Google

Fremragende søgemaskine

Google finder hvad du leder efter og det er utrolig meget værd. Desuden har de valgt en reklame-model der ikke ødelægger brugbarheden.

Christoffer Steenbeck found this review useful

Facebook

Bedste sociale netværk

Hvis du vil danne dig et overblik over dit sociale netværk og følge med i hvordan det går venner og bekendte er der ikke noget bedre værktøj end Facebook. Design og funktionalitet er virkelig i top og derfor kan man navigere rundt med utrolig stor hastighed. Arbejdet med at uploade, se og kommentere billeder fungerer også rigtig godt. Desuden er Facebooks netværk så stort at det for længst har nået "kritisk masse" i størrelsen.

YouSee

"Din egen dumhed koster dig 2.000 kr."

Da jeg flyttede fra et bofællesskab ringede jeg til YouSee for at bede dem om at overføre abonnementet til en af de andre bofæller. Det gjorde de så, men min PBS aftale blev ikke opsagt af den grund og nu har jeg betalt over 2.000 kr. på aftalen. YouSee vil ikke give mig pengene tilbage - de påstår at det er min egen dumhed der gør at jeg ikke selv har afmeldt aftalen.

Robert Hansen found this review useful

Techem

Det koster 462,50 kroner at flytte

Jeg har netop modtaget en varmeopgørelse fra techem. I den pågældende forbrugsperiode boede jeg ikke i lejemålet, fordi jeg allerede var flyttet til en anden lejlighed. Alle radiatorer var slukket i perioden og jeg brugte derfor naturligvis ingen varme. Utroligt nok skal jeg alligevel efterbetale 361 kr.!

Af opgørelsen fremgår det at efterbetalingen skyldes det kryptisk formulerede "flytning graddage". Jeg slår op på Teknologisk Institut og opdager at graddage er et udtryk for hvor koldt der har været i perioden. Det viser sig at der har været usædvanlig VARMT i perioden. Adspurgt telefonisk om hvad efterbetalingen skyldes oplyser Techem at de tager 462,50 kroner for at lave en flytteopgørelse "midt i perioden" - dvs. alle andre dage end 1. januar. Grunden til at de kalder det "Flytning graddage" er at i stedet for faktisk at udføre en måling - slår de op i en tabel - en ydelse som de altså mener de fortjener 462,50 kroner for uanset at de ikke på forhånd har oplyst mig om ydelsen eller for den sags skyld spurgt mig om jeg var interesseret. Den måde at sælge sine ydelser på bryder jeg mig bestemt ikke om og jeg kan kun anbefale folk ikke at flytte ind i lejligheder, hvis udlejere benytter sig af Techem.

Allan Noeand Morten Schmidt-Petersen found this review useful

Wizzair

Best airliner

This is probably the best airline I've ever flown with. The prices are rock bottom, the web interface is great, check-in and boarding is smooth and the in-flight crew are relaxed and friendly. A true standard for everyone to follow.

Fair

Venlige, men dyre

Fair har et lækkert web interface og er venlige at snakke med i telefonen, men i mit tilfælde opvejer det ikke de høje priser. Læs også min anmeldelse af ETU Forsikring.

ETU Forsikring

Fantastiske priser på ansvarsforsikring

Jeg læste om ETU forsikring i avisen og ringede dem op for at høre om der var alvor bag ordene. Og det var der! Selv efter hårdnakkede forsøg ville Fair Forsikring ikke gå under 10.000 kr. for ansvarsforsikring på min Citroen Xantia, selvom jeg aldrig har haft skader og har kørt to år. ETU tilbød mig ansvarsforsikring plus livsforsikring for 5.500 kr. per år og regningen er faldet yderligere til 4.900 kr. efter et år, alt inklusiv.

Det skal siges at de virker ret uprofessionelle når man ringer til dem, men så længe det gælder den lovpligtige ansvarsforsikring er jeg ikke så bange for at skulle ud i tovtrækkerier med dem.

Kan klart anbefales!

Pokershop

Høj kvalitet

Jeg har købt et 500 stk. chipssæt og nogle andre ting for nogle år siden. Alting har været helt i orden og flere års brug har vist at varerne er af høj kvalitet.

Jensens

Gode bøffer

Hvis man vil have bøffer Jensens er rigtig godt sted. Standarden er altid den samme over hele norden - høj, men ikke superb. Jeg vil dog ikke give fem stjerner da jeg mener der er et par ting de kunne gøre bedre:

* Ingen kreativitet. Maden er altid den samme
* Man skal ofte stå i kø i lang tid for at få et bord
* Priserne er ikke specielt billige, i betragtning af at restauranten virker omkostningsminimeret

Hanne Nielsen found this review useful

BJ Trading

Solid online forretning

Jeg har handlet her flere gange. Deres website er ikke så flot, men levering og service er i top.

Robert Hansen found this review useful

SHG

Bedste IT forhandler

Jeg har købt udstyr fra SHG mange mange gange efterhånden og jeg har altid være tilfreds. Leveringen er lynhurtig, priserne er gode og deres butik er effektiv.

BilBasen

Flere tilfredsstillende bilkøb

Hvis du skal købe bil og går højt op i prisen, så kan jeg kun anbefale BilBasen. Deres søgefunktion er rigtig god og de har rigtig mange biler. Jeg har købt bil der to gange, begge gange var jeg rigtig tilfreds med handlen.

Kell Udengaard found this review useful

Twoplustwo

Gigantisk poker community

Hvad poker communities bliver det ikke større end 2+2, som pokerforfatterne Mason Malmuth og David Sklansky skabte i tidernes morgen. Der findes ikke det pokerspørgsmål du ikke kan få svar på derinde. Til gengæld er miljøet lidt hårdkogt ind imellem, med mange skøre interne spilleregler og behandlingen af nye medlemmer er ikke altid venlig. Således er det for eksempel ikke usædvanligt at blive besvaret med "tl;dr", hvis du skriver et langt indlæg derinde. Du kan jo selv prøve at regne ud hvad det betyder :-)

Mads Dørups profile

profile image of Mads Dørup
Mads Dørup
Reviewer
Male, 1983
København N, Denmark

About

Jeg arbejder som udvikler hos Trustpilot, som er en fantastisk arbejdsplads! Ikke alene får jeg frie rammer til at løse opgaverne sådan som jeg selv mener er optimalt, jeg hjælper også med at gøre livet bedre for forbrugere rundt omkring i verden!

Jeg håber mine bedømmelser er en hjælp til dem der tager en tur igennem forbrugerjunglen.