jans profile

Reviews (33)

Gamecards

Horrible customerservice

So i decided to try out this website, to buy gamecard.

Created an account, find the product i want to buy an put in an order. So far, so good. Now here is where the "fun" begins.

Recieve an ordercomfirmation and soon after i get an email with the following sentence: "We reviewed your payment details and decided to offer you to go through the ID verification" Since this apparently is an offer, I reply no thanks to ID verification.

This was apparently not an offer, as stated, but a requirement, because i promptly receive an email stating the need it to progress the order and to counter fraud.

So I sent them a picture that includes a picture of me and my drivers license. But again I receive an email promptly, that now says my picture does not meet all requirements for this procedure.

This just got too silly for me ad I was not going to go through further procedure-crap with this customerservice, so I cancel the order. It is simply too much hassle for some gamecard that can be bought all over the internet.

I can not recommend gamecards.eu to anyone and you are hereby warned against using this website.

Perspektiv Bredband

Stabil internet, ustabil kundeservice og bondefangeri...

Har haft Perspektiv Bredbånd i 5 år. Alt startede som sædvanligt godt, men siden har det været en absolut ustabil og til tider horribel kundeservice og kundemindedhed.

I mere end et år betalte jeg 50,- kr mere for min forbindelse end andre kunder, fordi Perspektiv "glemte" at oplyse om at de havde ændret prisen. De mente at det var min egen opgave at holde øje med dette og bede om at få det ændret.

Da jeg endeligt fik det ændret krævede de at jeg skulle have en binding på 6 måneder. Her er det ikke svært at regne ud at jeg nu begynder at kigge efter andet selskab.

Jeg har så fundet et nyt teleselskab, som jeg skifter over til 6 Dec. Men på grund af at jeg ryger ind i December måned, grundet teleselskabernes idiotiske regler om opsigelsesfrister og f...... pumpestok, mener Perspektiv at jeg selvfølgeligt også skal betale for HELE December måned. Og det til trods for at Perspektiv lukker min forbindelse d. 6.

Glæder mig usigeligt til at komme væk fra dette bondefangerselskab og ser frem til et nyt selskaab og bedre service.

Perspektiv er noteret blandt venner, bekendte og familie, som et selskab man skal gå langt udenom.

Kan kun på det kraftigste advare mod at bruge dette selskab.

Nicolaj N.Q. Ma and MarieElizabeth Schmidt found this review useful

Arbejdernes Landsbank

AL ønsker ikke lav risiko kunder...

Tog kontakt til Arbejdernes Landsbank, da jeg ikke er tilfreds med min nuværende bank og ser mig om fter en bank der kan levere bedre produkter og service.

Fik istandsat et møde, som gik godt og lovende. Alt blev gennemgået, løfter blev givet, masser af smil og vi gik fra hinanden med en plan om vores fremtidige aftale.

Alle nødvendige papirer blev afleveret (da banken ikke accepterer pdf-filer på en USB, vi skriver altså 2013 AL), manglede kun et enkelt papir som jeg skulle have fra min nuværende bank. Da jeg fik fremskaffet papiret blev det sendt og bogstaveligt 30 min senere ringer banken og fortæller mig at man ikke vil have mig som kunde.

Jeg har en sund økonomi, et lille boliglån, lidt penge på opsparingen og har aldrig misset en regning. En lav risiko kunde.

Hvad skulle alt det møde, papirarbejde, osv til for? Bankrådgiver gav mig endda en større stak visitkort, som han åbenbart håbede jeg ville give til venner og bekendte.

Mage til falske løfter, respektløs behandling af potentielle kunder og dårlig opførsel, skal man lede længe efter.

Arbejdernes Landsbank er blevet noteret hos venner, bekendte og familie, som en uærlig, uprofessionel og utroværdig bank.

Kan kun på det kraftigste advare mod at bruge Arbejdernes Landsbank.

Miinto

Stol ikke på varebeholdning

Bestilte vare fra Miinto.dk. Fik en ordrebekræftigelse, men et par dage senere får jeg så en mail om at de ikke kan levere varen.

Hvorfor i himlens navn butikken vælger at have varer på deres side som de ikke kan levere er en gåde. Det er jo ikke første gang, kan jeg se på anmeldelserne her.

Ja det lokker kunderne til, når de tror de kan få varen hos Jer, men tro mig kunden er skredet igen, når kunden finder ud af man ikke kan stole på Jer.

Jeg bliver aldrig kunde hos Jer og vil advare venner, familie, bekendte og fora mod at bruge Miinto.dk

Friday, February 15, 2013

Reply from www.miinto.dk

Hej Jan.

Jeg beklager meget, at din ordre var blevet afvist. Vi skriver i ordrebekræftelsen, at butikkerne har 72 timer til at reagere på om de kan levere varen. Det er vi nødt til da det er fysiske butikker du handler hos, når du handler på miinto.dk og det kan derfor ske, at butikkerne sælger varen i deres butik før de får opdateret lageret på miinto.dk og derfor vil der desværre komme afvisninger ind imellem.

Vi arbejder hele tiden på løsninger for at optimere din oplevelse på miinto.dk og vi har stort fokus på butikkernes lagerbeholdning således, at disse afvisninger ikke vil forekomme i fremtiden.

Hvis du vil sende mig en mail på lk@miinto.dk med dit ordrenummer, så skal jeg se om varen er kommet på lager hos butikken igen.

Med venlig hilsen

Lasse Kempel
Kundeservice - miinto.dk

Mcdonalds

Elendig betjening og sædvanlig bestikkelse

McDonalds, Falkoner Alle 20, køber en Happy Meal, får burger og cola, men får at vide pommes fritterne er klar om 1 1/2 minut, men at jeg bare skal sætte mig ned, så kommer hun med dem.

Sætter mig ned og spiser min burger, drikker min cola og venter på mine pommes fritter. Der går 5 minutter, der går 10, 15 minutter. Ekspedienten som tog imod min bestilling, passerer mig 4 gange med varer til andre kunder som kom ind efter mig. Efter 30 minutter, går jeg op til skranken for at få fat i en manager.

Der står fire ekspedienter ved kasserne og ingen kunder ud over mig. Minutterne går og ingen gør antræk til at spørge om de kan hjælpe mig med noget. Efter en del minutter kommmer der kunder ind, som stiller sig op, skråt bagved mig. Den ene af ekspedienterne kigger hen over skulderen på mig og spørger om de kan hjælpen kunden bagved med noget. Jeg afbryder ekspedienten og spørger ham hvorfor han tager den kunden istedet? intet svar. Jeg beder ham om at tage fat i en manager.

Ind kommer manager bummelum. "kan vi lige gå herover?" "Nej", siger jeg, "vi kan stå her. Er du bange for at kunderne skal høre om jeres dårlige service?" Jeg forklarer sagen, hvorefter han ytrer følgende undskyldning. "Det er vi kede af, det var en forglemmelse". En forglemmelse!!!! er det så også en forglemmelse, når 4 medarbejdere ikke kan finde ud af at ekspediere en kunde og derefter tager kunden bagved.

Jeg beder om hans navn. Der står der siger han og peger på sit skilt. OK, manden kunne så ikke sit navn, så jeg kigger på hans skilt og skriver navnet ned. Han siger, min leder sidder der, du kan tale med hende. Ja tak, siger jeg.

Velkommen til leder bummelum, der sikkert har taget sin leder uddannelse, på 3 timer, i Ronald Macdonald huset. "Kan vi lige gå herover, der er ingen grund til at indvolvere hele restaurenten" "Hvorfor ikke?" spørger jeg, "de andre kunder vil vel godt vide hvor dårlig service i har". Intet svar.

Herefter følger den sædvanlige smøre om at det er hun ked af og det er ikke iorden, osv osv. Jeg fortæller hende at medarbejderne nok skulle uddannes bedre, hvorefter hun stolt fortæller at hun er den der har uddannet dem. Det siger vist alt.

Problemet skal klares, hurtigst muligt, så leder bummelum, spiller nu gavekort-kortet. Hun spørger om jeg vil have et. Jeg forklarer hende at det er jo hendes valg om hun vil give mig et og om hun mener det vil give mig en god oplevelse. hun henter derefter et gavekort på 50,- kr, samt de manglende pommes fritter i en "gå-ud-af-døren-pose". Jeg tager begge dele, går ud af døren og kaster begge dele i skraldespanden udenfor.

Magen til ubehøvlet og uacceptabel betjening skal man lede længe efter.

Michael Bjørnlund, Noorand Elsebeth found this review useful

Cybercom

Ekstrem dårlig opførsel i butikken

Fredag er jeg inde i Cybercom på Falkoner Alle for at shoppe. Mens jeg står i butikken står medarbejderen go en kunde og taler om produkter som ikke lige sælges i butikken, men som jeg tilfældigt arbejder i et firma der gør. Kunden spørger om nogle ting, hvortil medarbejderen begynder at svine det selskab til jeg arbejder i. Jeg kigger på medarbejderen, ryster på hovedet og finder et andet sted at handle.

Magen til uhøflig opførsel skal man lede længe efter og rimeligt rystende at man syntes det er ok i Cybercom.

Et lille råd til Cybercom: Hvis man vil sælge noget skal man nok ikke stå og svine andre til. Specielt ikke kunderne eller kundernes arbejdsplads. Det vil nok være en fantastisk ide at holde den slags for sig selv. Jeg kommer da heller ikke ind i Jeres butik og begynder at svine Jer til.

I mistede en handel, en kunde og jeg kan kun på det kraftigste advare imod at handle med denne butik.

Ubisoft

Warning

So, I bought a Ubisoft-game Heroes VI. Was looking forward to playing the game, but this is when the fun begins.

First I have to go through what seems 50 restarts of game, because Ubisoft can not figure out to make an autoupdater that updates the game to the latest version in one go. Patch after patch after patch.

Ok Ubisoft, heres an idea. why not just compile the patches into one patch that updates the game to the latest version.

Finally starts up the game and for fun I decide to play a simple skirmish. Me against the computer. Hours of building up my army, expanding, etc and all of a sudden I am back at the main menu. Why?? Because Ubisoft newest idiotic masterpiece is that you must be online all the time to ensure you have a legal version. Unfortunately for me and apparently something Ubisoft fail to understand, you sometimes loose connection. So because I lost connection, Ubisofts crap could not see I have a legal version, so it threw me back to main menu in game. All gameprogress was lost. Even getting back online, does not help.

Dear Ubisoft, who in your company came up with this brilliant idea? Please let us know who the person is. That person deserves a medal for stupidity.

In your infinite stupidity in trying to punish a group of people that dont care about all your little securitymeasures, because they just remove them or find a workaround, you are actually only punishing your paying customers. Do you in any way feel that is brilliant business?? Do you feel you are accomplishing anything positive in regards to your paying customers? Do you believe or even hope that I will buy another product from Ubisoft again?

Am I the only one with this problem? Not really. Look at your own fora if your dare...

Danni Larsenand Michael found this review useful

Ubisoft

Warning

So, I bought a Ubisoft-game Heroes VI. Was looking forward to playing the game, but this is when the fun begins.

First I have to go through what seems 50 restarts of game, because Ubisoft can not figure out to make an autoupdater that updates the game to the latest version in one go. Patch after patch after patch.

Ok Ubisoft, heres an idea. why not just compile the patches into one patch that updates the game to the latest version.

Finally starts up the game and for fun I decide to play a simple skirmish. Me against the computer. Hours of building up my army, expanding, etc and all of a sudden I am back at the main menu. Why?? Because Ubisoft newest idiotic masterpiece is that you must be online all the time to ensure you have a legal version. Unfortunately for me and apparently something Ubisoft fail to understand, you sometimes loose connection. So because I lost connection, Ubisofts crap could not see I have a legal version, so it threw me back to main menu in game. All gameprogress was lost. Even getting back online, does not help.

Dear Ubisoft, who in your company came up with this brilliant idea? Please let us know who the person is. That person deserves a medal for stupidity.

In your infinite stupidity in trying to punish a group of people that dont care about all your little securitymeasures, because they just remove them or find a workaround, you are actually only punishing your paying customers. Do you in any way feel that is brilliant business?? Do you feel you are accomplishing anything positive in regards to your paying customers? Do you believe or even hope that I will buy another product from Ubisoft again?

Am I the only one with this problem? Not really. Look at your own fora if your dare...

Ubisoft

Warning

So, I bought a Ubisoft-game Heroes VI. Was looking forward to playing the game, but this is when the fun begins.

First I have to go through what seems 50 restarts of game, because Ubisoft can not figure out to make an autoupdater that updates the game to the latest version in one go. Patch after patch after patch.

Ok Ubisoft, heres an idea. why not just compile the patches into one patch that updates the game to the latest version.

Finally starts up the game and for fun I decide to play a simple skirmish. Me against the computer. Hours of building up my army, expanding, etc and all of a sudden I am back at the main menu. Why?? Because Ubisoft newest idiotic masterpiece is that you must be online all the time to ensure you have a legal version. Unfortunately for me and apparently something Ubisoft fail to understand, you sometimes loose connection. So because I lost connection, Ubisofts crap could not see I have a legal version, so it threw me back to main menu in game. All gameprogress was lost. Even getting back online, does not help.

Dear Ubisoft, who in your company came up with this brilliant idea? Please let us know who the person is. That person deserves a medal for stupidity.

In your infinite stupidity in trying to punish a group of people that dont care about all your little securitymeasures, because they just remove them or find a workaround, you are actually only punishing your paying customers. Do you in any way feel that is brilliant business?? Do you feel you are accomplishing anything positive in regards to your paying customers? Do you believe or even hope that I will buy another product from Ubisoft again?

Am I the only one with this problem? Not really. Look at your own fora if your dare...

Ubisoft

Bad business

So, I bought a Ubisoft-game Heroes VI. Was looking forward to playing the game, but this is when the fun begins.

First I have to go through what seems 50 restarts of game, because Ubisoft can not figure out to make an autoupdater that updates the game to the latest version in one go. Patch after patch after patch.

Ok Ubisoft, heres an idea. why not just compile the patches into one patch that updates the game to the latest version.

Finally starts up the game and for fun I decide to play a simple skirmish. Me against the computer. Hours of building up my army, expanding, etc and all of a sudden I am back at the main menu. Why?? Because Ubisoft newest idiotic masterpiece is that you must be online all the time to ensure you have a legal version. Unfortunately for me and apparently something Ubisoft fail to understand, you sometimes loose connection. So because I lost connection, Ubisofts crap could not see I have a legal version, so it threw me back to main menu in game. All gameprogress was lost. Even getting back online, does not help.

Dear Ubisoft, who in your company came up with this brilliant idea? Please let us know who the person is. That person deserves a medal for stupidity.

In your infinite stupidity in trying to punish a group of people that dont care about all your little securitymeasures, because they just remove them or find a workaround, you are actually only punishing your paying customers. Do you in any way feel that is brilliant business?? Do you feel you are accomplishing anything positive in regards to your paying customers? Do you believe or even hope that I will buy another product from Ubisoft again?

Am I the only one with this problem? Not really. Look at your own fora if your dare...

Ubisoftgroup

Punishing the wrong people

So, I bought a Ubisoft-game Heroes VI. Was looking forward to playing the game, but this is when the fun begins.

First I have to go through what seems 50 restarts of game, because Ubisoft can not figure out to make an autoupdater that updates the game to the latest version in one go. Patch after patch after patch.

Ok Ubisoft, heres an idea. why not just compile the patches into one patch that updates the game to the latest version.

Finally starts up the game and for fun I decide to play a simple skirmish. Me against the computer. Hours of building up my army, expanding, etc and all of a sudden I am back at the main menu. Why?? Because Ubisoft newest idiotic masterpiece is that you must be online all the time to ensure you have a legal version. Unfortunately for me and apparently something Ubisoft fail to understand, you sometimes loose connection. So because I lost connection, Ubisofts crap could not see I have a legal version, so it threw me back to main menu in game. All gameprogress was lost. Even getting back online, does not help.

Dear Ubisoft, who in your company came up with this brilliant idea? Please let us know who the person is. That person deserves a medal for stupidity.

In your infinite stupidity in trying to punish a group of people that dont care about all your little securitymeasures, because they just remove them or find a workaround, you are actually only punishing your paying customers. Do you in any way feel that is brilliant business?? Do you feel you are accomplishing anything positive in regards to your paying customers? Do you believe or even hope that I will buy another product from Ubisoft again?

Am I the only one with this problem? Not really. Look at your own fora if your dare...

Danske Bank

Dårlig opførsel, luskede metoder og ingen ansvar

Min kones nyoprettede konto stod 300,- kr. i minus og jeg ringer selvfølgeligt for athøre hvad der er sket. Hertil får jeg et flabet svar "Det er jo hvad det koster at oprette en konto". 300,- kr. for at oprette en konto der i alle andre banke koster 0,- kr. Det kaldes ekstrem grådighed.

Da jeg selv i øjeblikket kigger efter ny bank, var jeg for nyligt til "møde" i Danske bank. Jeg sad til forhør i 2 timer, for herefter at få beskeden "da du/i ikke har 13500,- kr. tilovers, når alt er betalt, er du/i ikke økonomisk interessant for os". Ved ikke helt i hvilken verden Danske Bank befinder sig i, men der er ikke særlig mange familier, der har 13500,- kr tilovers når alt er betalt. Og hvorfor det tog en medarbejder i Danske Bank 2 timer at afvise en ny kunde, på så svinsk et grundlag, er en gåde.

Jeg har aldrig misset en regning, økonomien stabil og kan stille rigeligt med sikkerhed, i forhold til mine små lån, osv. Men det er åbenbart ikke nok for Danske Bank.

Sender en klage over Danske Bank, deres metoder, behandling og opførsel. Her er Danske Banks svar i sin fulde længde:

Hej Jan

Tak for din henvendelse via bankens hjemmeside.

Jeg skal beklage de oplevelser du har haft på vores afdeling.

Med venlig hilsen
xxxxxx-xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx
Souschef

Dette er hvad Danske Bank mener er en grundig behandling af en klagesag. Deres svar blev sendt en time, måske to, efter klagen var indgivet. Intet ansvar taget, ingen forklaring, kun at Danske Bank skal beklage de oplevelser JEG har haft.

I har et problem med service, opførsel, behandling af nye kunder eller potentiel nye kunder. Familie, venner, bekendte og så videre, vil blive advaret mod at bruge Danske Bank.

Henrik Jeppssonand Elsebeth found this review useful

Find Dvd

Recommended

find-dvd.co.uk is a great site for finding great prices on dvd and bluray.

I use this site all the time, when shopping movies and it has saved me a lot of money.

Easy to navigate and use. Good search options and long list of available places for purchase.

Find Game

Great site...

Want to easily find the cheapest place to buy games online???

find-game.co.uk is the place to visit. Great site, easy to navigate and use. All platforms and long list of available places to buy.

I use this site all the time and recommend this to all.

Microsoft

Errhhhmm, what just happened....

Contacted Microsoft Support Denmark regarding installation problems and dualboot. However, because my dualboot is 2 installations on 2 hard disk drives, they refuse to help. Had the 2 installation been on same hard disk drive, they would have helped.

Did you really think that attitude and treatment would sit well with a paying customer??? You just lost a customer...

Nordiskfilm

Playstation support rystende inkompetent....

Så fik min PS3 den frygtede YLOD.

Support er rystende inkompetent, man bliver til boksebold mellem support og forhandler, ingen vil tage ansvar, ingen vil reparere, absolut ingen adgang til tabte data...

Slutsvar fra Sony/Nordisk Film: "Vi anbefaler altid at man jævnligt foretager back-up. Desværre er der ikke, i din situation, yderligere du kan gøre"

Måske skulle Sony og deres partnere måske tænke mere i hvad de kunne gøre, fremfor hvad jeg ikke kan gøre. Holy s... for en dårlig service og support.

Hvis jeg kunne give nul stjerne havde jeg gjort det.

Det var mit sidste Sony produkt. Aldrig mere og kan kun advare alle mod at købe Sony produkter.

Thomas Bay Hvolby found this review useful

Sony

Ikke uden grund det går skidt for Sony...

Så fik min PS3 den frygtede YLOD.

Support er rystende inkompetent, man bliver til boksebold mellem support og forhandler, ingen vil tage ansvar, ingen vil reparere, absolut ingen adgang til tabte data...

Slutsvar fra Sony: "Vi anbefaler altid at man jævnligt foretager back-up. Desværre er der ikke, i din situation, yderligere du kan gøre"

Måske skulle Sony og deres partnere måske tænke mere i hvad de kunne gøre, fremfor hvad jeg ikke kan gøre. Holy s... for en dårlig service og support.

Hvis jeg kunne give nul stjerne havde jeg gjort det.

Det var mit sidste Sony produkt. Aldrig mere og kan kun advare alle mod at købe Sony produkter.

Nykredit

Løber fra aftaler, løfter og ansvar

For et par år siden, havde jeg store problemer med min tidligere bank, der skruede renterne på mine lån op, så jeg bare sad og betale renter. Og glemte da også lige at informere mig om rentestigningerne.

Fik et møde i stand med nykredit, en bisidder og Jeg. Det blev på mange måder et godt møde. I samråd blev vi enige om hvilke spilleregler der skulle være og hvordan jeg ville behandles som kunde. Nykredit gav løfter om at sådan ville de aldrig gøre og renterne skulle jeg ikke bekymre mig om, de ville aldrig nå eller overstige de vanvittige renter jeg betalte i gamle bank.

Nykredit har til trods for dette valgt at skrue renterne på mine lån op til at de nu overstiger det som den gamle bank var og som Nykredit gav garantier for aldrig ville ske.

Jeg forsøgte at klage over dette i November. Det blev ignoreret. Jeg klagede over dette i Januar. Det blev ignoreret. Har nu klaget igen, men Nykredit vil stadigt ikke tage hverken ansvar eller overholde de løfter de selv gav.

Den klageansvarlige enhed har bygget deres begrundelse, på de oplysninger de har indhentet fra min bankrådgiver. Flot, det er jo netop den bank der løber fra al ansvar og løfter. Hvad har man egentligt en klageenhed for i Nykredit, hvis den lukker øjnene og "ignorerer" de klager og problemstillinger de får???

Er det i det hele taget lovligt at love kunden guld og grønne skove, give løfter og garantier, for derefter senere at løbe fra det??? Det er da i den grad forkert rådgivning og har givet mig yderligere udgifter, da jeg skulle optage nye lån, ved flytningen til Nykredit, til betaling af gamle lån. Havde jeg vidst at Nykredit ville løbe fra deres løfter, havde jeg jo ikke valgt de udgifter. Dette ansvar er Nykredit også løbet fra og bliver bare affærdiget med at "der jo altid er udgifter ved at optage lån".

Jeg har endda forsøgt at lægge op til løsningsforslag på sagen/problemet, men også dette har Nykredit afvist.

Jeg har altid betalt mine regninger og der har aldrig været problemer med min økonomi. Jeg kan slet ikke forstå at Nykredit mener det er i deres interesse at behandle deres gode kunder på denne måde.

Jeg vil i hvert tilfælde ikke finde mig i det og vil advare alle imod at bruge Nykredit. Hvis Nykredit ikke vil leve op til deres løfter, garantier, rådgivning, osv, så må sagen jo løses af andre kyndige hænder.

Opdatering 18-02-2012:
Her er svaret fra klageansvarlig enhed:

"Vi har noteret os dine synspunkter, men har ikke yderligere bemærkninger herfra."

Så er det vist rimeligt tydeligt, selv for kundeambassadøren at Nykredit ikke ønsker at leve op til de løfter, garantier og ansvar de gav.

Nykredit vil ikke samarbejde eller finde en løsning og ønsker tydeligvist en konflikt.

Wednesday, February 15, 2012

Reply from Nykredit

Hej Jan
Jeg kan forstå, at din sag i øjeblikket bliver behandlet i vores klageansvarlige enhed. Du vil derfor høre nærmere direkte derfra.

andelsnet

ADVARSEL: Løgnagtig, uforskammet og snyder.

Opdatering 24-04-2013

Valgte at prøve en fiberforbindelse hos Andels.net og det skulle vise sig at være en ligeså stor fejl som oprindeligt antaget i min første anmeldelse.

De lover høje forbindelser (endda med garanteret hastighed (i mit tilflæde 100/20 med garanteret 50/20)), men kan slet ikke levere det de lover eller hvad man betaler for.

Målinger foretaget med jævne mellemrum viste forbindelse på ca 25/25 som de højeste målinger, men tit lå forbindelsen på 8-12/18 (jeg betalte for en 100/20 best effort forbindelse med garanteret 50/20)

Ved henvendelser om problemet blev jeg mødt med uforskammet mails eller manglende svar. En mail svinede oveni købet min emailadresse til. Den var spamlignende, mente de. Hvad der er forskel på den brugte hotmail og andre folks hotmail, ved jeg ikke, men det mente andels.net. De kunne åbenbart ikke finde ud af at fjerne den blokeringen af min emailadresse, de påstod der var, efter første gang det var et "problem".

Da jeg forsøgte at finde ind til roden af problemet, blev jeg bare tilsendt en liste de problemer de mente det skyldtes. Og det var selvfølgeligt alt sammen i min ende. Routere, kabler, programmer og den slags. Det til trods for at de godt vidste jeg havde gjort alt hvad jeg skulle og tingene ikke fejlene noget i min ende af forbindelsen. Sidste mail med spørgsmål til opbygningen af deres "anlæg" her i ejendommen, blev selvfølgeligt heller ikke besvaret.

Jeg opsiger abonnementet og beder om pengene tilbage, da de jo ikke har leveret det produkt jeg betalte for. Prompte får jeg en mail tilbage (nu kunne de godt svare og min emailadresse var åbenbart ikke længere noget problem) som fortæller mig at abonnementet kører måneden ud og næste måned med.

Og for at gøre det tydeligt, også for andels.net, så ved jeg altså godt hvad jeg taler om. Jeg er Tele-Tekniker til dagligt.

Hold Jer langt, langt væk fra denne udbyder.

-------

Kigger i øjeblikket efter ny udbyder der kan levere en højere hastighed og tog kontakt til Andels.net.

Jeg sendte dem en mail, hvori jeg havde nogle spørgsmål til deres forbindelser, bl.a. omkring fast/dynamisk IP. Fik svar fra dem, men følte ikke det var fyldestgørende nok og sendte yderligere en forespørgsel om det var muligt at få dynamisk IP.

Jeg blev henvist til deres "tekniker", og sendte derfor en mail til vedkommende. Det er nu 3 uger siden. Intet svar og på trods af yderligere et par mails fra mig, hvor jeg gentager mit spørgsmål, har der kun været larmende tavshed fra Andels.net.

Det virker ikke som om Andels.net har synderligt meget forstand på hvad de laver. Jeg mener hvor svært kan det være at svare på om man er i stand til at levere en forbindelse med dynamisk IP?

Arbejder selv i telebranchen og det kræver altså ikke synderligt meget at tildele en forbindelse dynamisk IP.

Hvis de ikke er interesserede i nye kunder er det selvfølgeligt deres vælg, men det er da ikke en udbyder jeg vil anbefale nogen at tage kontakt til.

Og i et marked der er præget af megen og hård konkurrence kan det da undre mig at Andels.net har en så ligegyldig holdning til nye kunder og deres omdømme.

Kan jo af åbenlyse årsager ikke svare på om deres linier kører stabilt eller ej. Hvis de har så svært ved at svare på eller levere så simple ydelse, så har jeg da mine tvivl om deres forbindelser. Har nu hvor jeg er opmærksom på denne udbyder lagt mærke til de problemer der er med deres forbindelser her i ejendommen.

Andels.net er både personligt og i vennekredsen noteret som værende en udbyder man skal være varsom med eller holde sig fra.

Michael Nielsen found this review useful

Direct2drive

I recommend this webshop

Have bought several games from this webshop and have only had good experiences.

Easy to navigate website, great prices, great selection of games, good customerservice, easy digital download process and installs.

I recommend this webshop

Zupernova

Kan ikke anbefales

Har gennem tiden handlet flere gange hos Zupernova, men har ikke gode erfaringer med denne side.

Ingen kundeservice, MEGET langsom levering (hvis man i det hele taget får varen), dyre priser....

Kan ikke anbefales

AL Bank

Kan absolut ikke anbefales

Havde denne bank i mange år og betalte altid mine regninger.

Men denne bank hævede stille og roligt renten på mit boliglån over en lang periode, hvor jeg til sidst betalt 8-9% i renter. Hvilket betød at jeg egentligt ikke længere betalte af på lånet, men bare skyldte flere og flere penge.

Oplevet tilfælde hvor AL ikke ville udbetale mine penge og måtte gennem en klagesag, for at få mine penge.

Oplevet alt for mange tilfælde af meget uhøflige medarbejdere.

Ingen fordele eller bedre service, selv om jeg var en stabil gammel kunde.

Efter jeg fandt ud af deres "lille" stunt med bolig-lånsrenterne, skiftede jeg bank og har absolut kun vundet ved det.

Kan ikke anbefale AL.

Dennis S. Hansen found this review useful

Amazon

Can not recommend

Huge site, easy to navigate.

Downside, very slow delivery, expensive shipping.

I have given them one star, due to having experienced several cases of false information on their sites. Cases where items were marked as in stock, but products had not even been released. And cases where items was marked in stock, but when ordering, got a notice of item not being in stock.

I can not recommend using amazon.co.uk

ShopTo.Net

I recommend this webshop

Huge selection of games, great prices, good customer service.

Downside is shipping prices, which is fairly expensive compared to other sites.

Venomous

Can not recommend

Swedish Goth Clothing Webshop.

Contacted Venomous for information regarding instock information and delivery. Got a fairly quick answer that they did not have the item in stock, but when asked when they would have them in stock again and how fast they could deliver, I was told they would investigate and return with an answer. That was 3 weeks ago and I also had to remind them about the enquiry. And I have still not gotten an answer.

This shop does not seem to be interested in getting new customers and/or sell products advertized on their shop. Bad customer service and attitude towards customers needs much improvement.

I can not recommend this shop

SmartGuy.dk

Kan varmt anbefales

Bestilte sko hos andet firma, men blev brændt af og var temmeligt tidspresset. Fandt skoene hos Smartguy.dk, ringede til dem, for at sikre mig de havde dem på lager og leveringstid. Forklarede dem situationen og her trådte Smartguy.dk i karakter.

Skoene blev bestilt, 2 timer senere var de afsendt og dagen efter havde jeg skoene i hånden. Det er absolut kundeservice på højeste plan.

Super kundeservice, professionelle medarbejdere, stort udvalg og hurtigt levering. Webshoppen er nem og overskuelig at navigere.

Denne shop anbefales

Nikolaj Petersen found this review useful

SPORTMASTER.DK

Advarer kraftigt mod at handle i Sportmaster

Går ind i en Sportmaster (Parken, Østerbrogade, København) for at købe et par helt sorte Converse.

Må vente længe på en ekspedient. Får endeligt kontakt med en ekspedient, som fortæller mig de kun har sorte Converse med hvid kant. Prøver og finder et par i min størrelse og spørger om de kan få og bestille et par helt sorte hjem.

Det kan godt lade sig gøre, men jeg skal lægge et depositum, hvis de skal bestilles hjem. Det gør jeg så og et par dage senere bliver jeg ringet op af Sportmaster, der fortæller mig at mine Converse nu er kommet. Får derefter endnu en opringning fra dem, der fortæller at de ikke har fået et par helt sorte, men sorte med hvid kant. Og at de ikke kan få de sorte. Nu har en af de 2 medarbejdere i Sportmaster løjet. Enten hende der sagde de kunne fås eller ham der lagde en besked på min tlf-svarer, der siger at de ikke kan fås.

Flot Sportmaster, de sorte med hvid kant kunne jeg jo have købt med det samme, da i jo havde dem på lager. Og hvorfor skulle jeg dog bestille sorte med hvid kant hjem, når i har dem på lager.

Hvis Sportmaster kræver at du skal lægge depositum, for at bestille en vare hjem, så har i også bare at bestille det rigtige hjem. Lad være med at spilde kundernes tid, hvis i alligevel ikke er kompetente nok til at lave en simpel bestilling.

Min dom: Elendig betjening, inkompetent personale, kan ikke levere det de selv lover, spilder kundernes tid, misbruger kundernes tillid og lyver kunderne lige op i hovedet. Kan på ingen måde anbefale Sportmaster.

Har sendt en klage til Sportmaster, men endnu ikke modtaget en respons.

Denne anmeldelse er blevet opdateret d. 10/9-2010

Reaktion fra Sportmasters hovedkontor (som iøvrigt bare blev sendt til selv samme butik som har opført sig elendigt):

Nedenstående mail er kommet i indbakken..
Tager I kontakt til kunden

Dvs, absolut ingen lyst til fra hovedkontoret side at gøre noget ved sagen. Hvordan man kan mene at det vil løse problemet at sende en tilbage til selv samme butik som har givet en elendig service er absolut utilgiveligt.

Svar fra Sportmaster Parken:

Først og fremmest vil jeg beklage, at du har haft en dårlig oplevelse.
Jeg har selvfølgelig talt med min medarbejder, som har betjent dig, om forløbet, og der er ganske enkelt tale om en menneskelig fejl og en misforståelse.
Jeg kan forstå, at du har fået din penge retur i butikken, og jeg ser derfor denne sag som afsluttet.
Skulle du have spørgsmål eller kommentarer til sagen, er du meget velkommen til at tage fat i undertegnede.

Ingen undskyldning eller ansvarsfølelse hos indehaver. Sjovt at det er mig der har haft en dårlig oplevelse og ikke at de har gjort noget galt.

Og hvordan kan det lige være en menneskelig fejl at lyve kunden lige op i hovedet?

Og så understreger indehaveren at sagen er afsluttet, men er velkommen til at tage kontakt til indehaver hvos jeg har spørgsmål eller kommentarer.

Jeg skrev så tilbage, men har intet svar fået tilbage.

Der er kun en konklusion på denne historie. Gå en stor bue uden om Sportmaster og handle i en butik der ved hvad hvordan man behandler kunder.

Kan kun på det kraftigste advare mod at handle i Sportmaster.

DVD

I recommend dvd.co.uk

Good webshop, huge selection of books, games, movies, electronics, etc. Easy to navigate, great prices, fast delivery and good customer service.

Sheeptrade

Kan anbefales

God webshop, stort udvalg af varer og god kundeservice.

Butikken der ligger i indre København, har ligeledes en god professionel og hjælpsom service.

Eneste irritationsmoment ved både webshop og butik, er at mange varer er bestillingsvarer, så hvis man har i sinde at købe tøj til byturen iaften, så er udvalget ikke helt så stort og det nok en god ide at tænke 1 eller 2 uger frem istedet.

Blackno1

I recommend this shop

Have not tried using their webshop, but visited their shop.

Friendly and very helpfull service. Bought some boots, but found out later they had a fault. Called the shop and very professional and helpfull, they ordered a new pair, which I am picking up later this week.

Definitely going to visit this shop again.

Only given 4 stars, due to not having tried using the webshop yet and that there is allways room for improvements :)

Coolshop

Kan anbefales

God webshop, med gode priser. Nem at navigere rundt i og har fingeren på pulsen, både i forhold til nye produkter og priser. Hurtig levering, prisgaranti og livechat, gør denne webshop særdeles attraktiv.

Personligt har jeg været igennem nogle grimme oplevelser med Coolshop, som gjorde at jeg holdt mig langt væk fra Coolshop og kunne ikke anbefale det til nogen. Men Coolshophar i den grad har lært af det og har forbedret deres serviceniveau i høj grad. Og har siden jeg startede med at bruge dem igen, for ca et år siden, kun udvist god service.

Selv om jeg anbefaler denne webshop, har jeg dog kun givet den 4 stjerner, da der altid er plads til at gøre ting bedre.

T Shirtshop

Kan ikke anbefales

Efter at have læst de gode anmeldelser her på trustpilot, valgte jeg at bestille varer hos t-shirtshop.dk.

Men det er tydeligvist gået ned ad bakke for t-shirtshop.dk. Levering er gået over de 2 tider jeg har fået af vide, der er heller ikke givet information i det tilfælde at der skulle være noget galt med leverance til dem selv eller kunde og der svares ikke når man retter henvendelse til dem.

Det ser ud til at dette blive første, eneste og sidste gang jeg handler med dette firma og kan ikke anbefale at handle med dem.

Tuesday, August 31, 2010

Reply from www.t-shirtshop.dk

Hej Jan

Tak for din anmeldelse af T-shirtshop.dk

Jeg skal beklage forsinkelsen af din trøje, men der var sket en forsendelsesfejl fra vores leverandør og det havde vi ikke opdaget før på 3. dagen.
Det er naturligvis en fejl at du ikke har fået besked herom og grunden til at jeg ikke har svaret på din mail noget før er fordi der i afsenderfeltet står "tos*** ***olta" og det har gjort at din mail er røget i en forkert mailmappe.


Jeg beklager forsinkelsen og håber at du bliver tilfreds med trøjen.


Med venlig hilsen

Bent Andersen

T-shirtshop.dk

X Tra-x

Terrible webshop...

I was trying to buy through X-TRA-X's webshop and have only been met with VERY slow responstime and not up to date stock-information. In fact you have no way of seeing what they have in stock or not. So you can be up for some major waiting, for an item to be available again. And of course you will only be notified of this, after you have made an order. So think twice before ordering and/or using creditcards, that locks your money for a long time.

X-TRA-X also have 4 shops (Berlin, Leipzig, Karlsruhe and Ulm) and it is possible to email them directly. Unfortunately they are all located in Germany, so if you live there go to the shops instead. Employee's in the shops have been friendly, helpfull and answers emails. When failing to get answers from webshop, I contacted the 4 shops directly.

The webshop itself deserves only one star, but due to helpfull staff in the shops, I gave it 2 stars.

It is not a good idea to have a webshop and seem like you can't be bothered by customers. If you want people to buy from you and/or return, treat the customers with respect and service. Remember, you have a webshop to provide a service for us, not the other way around.

jans profile

profile image of jan
jan
Reviewer
Male, 1966
København, United States

About

Spend a lot of time on the internet, gaming, seeking information, shopping, blogging and lots of other stuff.

Hopefully, by providing reviews of sites on trustpilot, I can help other consumers in finding good sites or avoid bad sites.

Have found Trustpilot usefull lots of times.