Lenes profile

Reviews (6)

inCover.dk

Sådan!

Jeg vil klart anbefale Incover.dk til andre. Jeg har givet 4 stjerner, da der var et lille minus, ingen ordrebekræftelse, så jeg anede ikke om salget var gået igennem før jeg fik en besked på min telefon om at varen var afsendt. Havde jeg fået denne var det klart 5+ stjerner.

STOF OG STIL

Quick

Det var nemt at finde min vare på jeres webshop, nemt at bestille men levering kunne være sket lidt hurtigere, det er muligvis uden for jeres område men posten tog 4 dage om levering.

Grafical.dk

Super hurtig levering

Jeg bestilte papir den ene dag, fik besked den næste om at mine varer var afsendt og modtag varen den tredje dag. Sådan kan jeg godt lide at blive behandlet når jeg handler. Det var super hurtigt.

MADLOG

Sikke et hjælpeværktøj

Jeg fik madlogs webadresse af en bekendt som fortalte at det var et rigtig godt værktøj at bruge hvis man ville tabe sig.
Jeg købte adgang i 10 uger en torsdag og allerede om mandagen kunne jeg skrive minus 1,9 kg. Jeg var totalt solgt og der er gået helt sport i at tælle kalorier. Jeg er i gang med min anden uge og skal vejes igen på mandag, men smugvejer mig hjemme en gang i mellem og kan se at kiloene forsvinder.
Jeg ville gerne have kendt webadressen lidt før, så havde jeg været længere i mit vægttab på nuværende tidspunkt, da jeg skal på ferie i 14 dage i sol og varme.

Haandlavet

Dejlig kvikt

Haandlavet leverer altid varerne hurtigt. Har handlet der flere gange og aldrig haft grund til at klage. Servicen er helt i top.

Hobbyboden

Top karakter

Jeg har kun godt at sige om Hobbyboden. Bestil varen den ene dag (om aftenen) og der kommer en melding dagen efter at varen er sendt og på tredie dagen har du varen, pakket godt og sikkert ind. Jeg har kun plusser til Hobbyboden.

Lenes profile

profile image of Lene
Lene
Reviewer
Female
Denmark

About

Storforbruger af hobbyartikler inden for scrapbooking, køber både udenlands men selvfølgelig mest indenlands.