Lars Fjords profile

Reviews (12)

www.inkpro.dk

En udsøgt fornøjelse af handle hos!

Som sædvanlig et dejligt samarbejde. Alt forløb som lovet. Altid hurtig og stabil levering af varer.

Amino

Amino - Jamen det er jo os alle!

Det kan være svært at anmelde et site som Amino.dk helt objektivt. For din mulighed for indflydelse er faktisk ret stor. Men ligesom med alt andet afhænger dit udbytte af din indsats. Og så kender I sikkert det gamle ordsprog fra bibelen. Du skal høste hvad du har sået. Det passer meget godt med Amino. Hvis du bare kræver ind og opfører dig som et lille barn der skriger:MIG MIG MIG! Så får du intet. Men er du hjælpsom og tænker først på at give andre, så vil du HELT sikkert få hjælp. Det er jo sådan man bygger et godt netværk. BLIV KENDT SOM HAM DEN FLINKE HJÆLPSOMME FYR/PIGE! TAK Amino - Tak allesammen!

Martin Thorborg found this review useful

Nettalk

50 kr. for at opgøre kontoen?

Det har jeg aldrig været ude for før. Måske alligevel ikke så NETTO når det kommer til stykket;) Ingen i butikken kender til deres eget system om rabat. Får at vide at man er den eneste de kender der skal have scannet sit kort ved køb...SIKKEN en holdånd;)

Maria Høilund Kristiansen found this review useful

Oister

Alt virker fint!

Skiftede til Oister, grundet TDC/Onfone som ingen 3G dækning har her hvor vi bor i Virum. Skønt at alt kører som det skal, nu!!!

Netto

Ikke den billigste af discountbutikkerne, men

Har som regel et godt udvalg af kvalitets- og mærkebrands...De har øvet sig i de danske forbrugeres ønsker i mange år!

Bilka

Altid gode tilbud!

Og fin mulighed for at få de fleste ting ET sted. Sidste stjerne havde de fået hvis de huskede at skrive i tilbudsavisen når græsslåmaskiner var en bestillingsvare som blev leveret til døren. Så havde jeg jo sluppet for at tømme bilen. Ellers alt perfekt;)

3 (HI3G Danmark ApS)

En regning går galt igennem PBS og direkte til incasso!

Jeg synes selvfølgelig vi skal tage den dialog helt åbent og ikke i en privat e-mail. Jeg kan dokumentere at I ikke har besvaret mine henvendelser gennem e-mails. Mit kundenummer er 2244645038

NEJ NEJ NEJ...PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINLIGT!!!

UPDATE 21/6 2012 - Jeg har igen skrevet til jer på mail og opfordret jer til at tage sagen up front herinde, men i giver ingen feedback. Jeg betaler det klart urimelige beløb nu, men I har mistet en evt. kunde FOREVER!!! Håber denne beretning kan få flere til slet ikke at overveje 3.

Friday, June 15, 2012

Reply from HI3G Danmark ApS

Hej Lars

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med din henvendelse, men jeg kan desværre ikke finde dig i vores system ud fra de oplysninger du har skrevet, og derfor kan jeg ikke undersøge din sag nærmere.

Generelt kan jeg dog oplyse, hvordan vores procedure normalt er i forhold til for sen indbetaling. Til at starte med, kan jeg i den forbindelse også oplyse, at vores regninger altid har forfald den første hverdag i måneden. Hvis indbetalingen herefter ikke er modtaget efter 7 dage fra forfaldsdatoen, sender vi en rykkerskrivelse med et gebyr på kr. 100,-. Rykkerskrivelsen sendes med posten, og til den adresse som vi har registreret i vores system. Hvis vi fortsat ikke modtager indbetalingen, sender vi efter ca. 10 dage også en SMS besked, som en påmindelse om den manglende indbetaling. Herefter går der yderligere tid inden forløbet fortsætter, og sagen i værste fald overgår til et inkasso selskab.

Hvis du ønsker, at jeg kigger nærmere på din sag, eller hvis du har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@3.dk, og skrive "Lars Allan Jensen". I din mail må du meget gerne skrive dit kundenummer.


De bedste hilsner
Sophie

Elgiganten.dk

Pinlig dårlig sælger

Mustafa som sælger hårde hvidevarer i Elgiganten i gentofte afd. er da bare for ringe. Kommer de nye mon slet ikke på kursus? Jeg var interesseret i en opvaskemaskine fra Siemens, men der var intet prisskilt. Mustafa spurgte mig hvad jeg havde set den til andre steder. Jeg svarede at det da ikke var interessant, men der var spændende for mig at kende deres pris...det var vel ikke noget kræmmermarked. Men tænk engang - jo det var det. Derefter var han så ubehagelig at hans attitude skreg:Ka´ du komme ud af min butik! Og TÆNK...ja det gjorde jeg og jeg handler helt sikkert et andet sted!!!

Fasttv

Ingen kontakt til kundeservice!

Vi kan ikke få fat på "kundeservice"! Vores signal hakker! Vi er blevet overført fra waoo hvor der ingen problemer var overhovedet! I er velkommen til at kontakte mig her igennem hvis I læser dette!!!

7/4 2011 Mit nummer er 40939597. I dag prøvede jeg at komme igennem til jer. Fik endelig fat på en (forkert afdeling) der lovede at I ville kontakte mig, men at der nok ville gå et par uger...Hmm let gør I det altså ikke for hverken kunderne eller jer selv;(

Wednesday, March 9, 2011

Reply from FastTV.net A/S (en del af TDC)

Hej Allan,

Har du prøvet at ringe på 69909090? Der er åbent fra 09.00 - 17-00 på hverdage.

Det er svært at kontakte dig gennem Trustpilot. Vi har flere kunder der hedder Allan :-)

Med venlig hilsen

FastTV

YouSee

Det kører bare ikke mere...

ingen problemer de første 3 måneder! Men nu slår arrogancen til. Bad om at få flyttet et gebyr, da jeg ikke kunne ændre kreditkortoplysninger på deres egen hjemmeside. Efter flere dage forgæves at få kontakt til kundeservice. Deres svar var:"
Hej Lars,
Tak for din henvendelse.
Den er i minus, da vi ikke har kunne trække penge via dit kreditkort da din bank af afvist. Du skal sørge for at indbetale penge hurtigst muligt, spærringsgebyret vil ikke blive slettet."

Fed kundeservice. Det går vældigt stærkt nedad bakke...

TRY.dk

Oplevelse med TRY.

Vi havde fået meget grimme tæpper efter en reception og try.dk rykkede hurtigt og effektivt ud og fjernede pletterne. Så stor ros for deres tæpperens som klart kan anbefales til rimelige penge.

Lars Allan Jensen found this review useful

Lars Fjords profile

profile image of Lars Fjord
Lars Fjord
Reviewer
Male, 1967
Virum, Denmark

About

Indehaver af det økologiske rengøringsfirma TRY.dk - Vi klarer alt fra tæpperens til trappevask på den helt grønne måde. Denne model giver et skønt og markant forbedret indeklima på alle måder. Så både allergikere og andre der ønsker et bedre indemiljø kan finde fordele. Og det til samme pris!
Besøg http://try.dk