Caspers profile

Reviews (50)

Eovendo

Det virker ikke ordentligt i dag

Eovendo har virket fint hidtil, men i dag virker det ikke ordentligt.
Jeg får denne besked: https://dl.dropboxusercontent.com/u/7432694/2014-01-23%2015.49.12.png
Selvom jeg blot har set 4 ud af 7 filmklip: https://dl.dropboxusercontent.com/u/7432694/2014-01-23%2015.49.28.png

Friday, January 24, 2014

Reply from EOVENDO ApS

Hej Casper,

Tusind tak for din anmeldelse.
Du har helt ret i, at vi desværre oplever nogle tekniske problemer lige pt. Vi vil gerne slå det helt fast, at vores teknikere sidder på sagen og forsøger at finde en løsning. Vi forventer en løsning hurtigst muligt, men det er desværre ret teknisk.

Vi håber, at du vil tage din anmeldelse af os op til revision, når systemet fungerer ordentligt igen. Vi håber, at vi normalt performer lidt bedre end 2 stjerner. Hvis du oplever andre problemer, så kan du altid kontakte os på info@eovendo eller teknik@eovendo.com.

Hav en dejlig weekend :)

DanCenter

Kunne ikke være bedre

Efter at have set udsendelsen Kontant på DR 1 i dag synes jeg lige at jeg vil bidrage her på Trustpilot med en god anmeldelse af DanCenter. I udsendelsen blev flere kunders dårlige oplevelser fremhævet.

For cirka et år siden havde min hustru og jeg lejet et sommerhus i Nordjylland igennem DanCenter. Ved nøgleafhentningen i Ålbæk blev vi mødt med smil af venligt personale. Da vi kom frem til sommerhuset var alt som ventet og billederne på DanCenters hjemmeside levede 100 % op til virkeligheden. Det var et dejligt sommerhus og der var pænt og rent i hele huset.

Jeg kan på baggrund af min oplevelse klart anbefale DanCenter til andre.

Tuesday, August 27, 2013

Reply from DanCenter

Hej Casper,
Mange tak for din anbefaling og de rosende ord som jeg videresender til vores lokalkontor i Ålbæk. Vi sætter stor pris på også at høre om alle de gode oplevelser - så tak for, at du deler det med andre herinde.
Vi håber du og din familie får mange gode oplevelser i vores ferieboliger. Mvh Jan / DanCenter

Gadget4Apple.com

En god oplevelse

Jeg bestilte en sleeve til min iPad igennem webshoppen. 2 dage senere ankom min sleeve i en pakke i postkassen. I pakken lå min nyerhvervede sleeve og et venligt postkort fra gadget4apple. Det kalder jeg service med overskud.

Friday, April 12, 2013

Reply from Gadget4Apple

Hej Casper,

Tak for din ordre og din feedback. Vi kan lide at behandle vores kunder pæn og som mennesker men ikke bare et nummer. Vi glæder os at serveres dig og din familie og venner.

Go' weekend.

Mvh, Isabella

Jobnet

Helt fint

Jeg er helt igennem tilfreds med Jobcenterets håndtering af min tid som arbejdsløs. Vha. Jobcenterets hjælp og ikke mindst Jobnet.dk har jeg nu en fast stilling indenfor mit fag.

Iphone4spris

Overflødig

Denne hjemmeside har absolut intet nyttigt indhold. Hjemmesiden er kun ude på at score penge ved at påstå at vise en dansk pris på den nye iPhone 4s. Prisen er imidlertid ikke at finde på siden og klikker man på linket med teksten "Se prisen her", bliver man ledt videre til Telias webshop - som ikke indeholder priser på iPhone 4s. Når du først har klikket på linket, så har siden scoret et lead og dermed også en bid af de penge du måtte smide i Telias webshop.

Oister

Billigt, men langt fra godt nok

Jeg har netop d. d. skiftet fra CBB Mobil til Oister, fordi Oisters priser er en del bedre end dem CBB Mobil kan tilbyde. Men jeg er ærlig talt temmelig skuffet over Oister - det viser sig nemlig at internetdeling via iPhone 4 ikke virker med Oister.

Oister er imidlertid klar over problemet, men på trods af dette skriver de intet om den manglende funktion når man tilmelder sig som ny iPhone 4 / iPad kunde!

Dette er efter min mening for dårligt! Mange iPhone 4 brugere benytter denne funktion i stedet for almindeligt bredbånd via kobbernettet og jeg finder det derfor temmelig relevant at informere om at denne feature forsvinder så snart der skiftes til Oister.

Claus Sølvsten Frederiksen found this review useful

Cocio

Cocio - verdens bedste ckokoladedrik

Cocio smager vildt godt! Men desværre viser dette indlæg at 70cl flaskerne sælges i brudt emballage: [link fjernet]

Ikea

Som forventet

Jeg har aldrig haft dårlige oplevelser med IKEA.

Trip Trap

Det går alt for nemt i stykker

Jeg har købt mange produkter hos Trip Trap i tidens løb, men desværre er de begyndt at gå i stykker, selvom de ellers til prisen burde holde mere end et par år.

Mit salatbestik af træ fra Trip Trap er revnet og det samme gør sig gældende for mit Trip Trap skærebræt.

TDC A/S

Mit musik er væk

Jeg købte for flere år siden en del musiknumre i TDC daværende musikbutik. Da jeg for nylig forsøgte at afspille numrene på min computer fik jeg imidlertid at vide at DRM beskyttelsen krævede en godkendelse før numrene kunne afspilles. Godkendelsen gik imidlertid ikke igennem og mit musik kan ikke længere afspilles selvom jeg har købt og betalt det på ærlig vis.

Thursday, January 6, 2011

Reply from TDC A/S

Hej Casper

Du skulle meget gerne kunne hente musikken igen fra TDC musik.
Under 'Min profil' findes al den musik der er købt.
Spærring af musikken sker oftest i forbindelse med en opgradering i Windows Media Player.
Virker dette ikke for dig, vil jeg bede dig om at sende mig en mail.

Du kan skrive til mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk

Med venlig hilsen

Thomas Wandahl
Kundeservicechef i TDC

Eaaa

God skole

Aarhus Erhvervsakademi er en god skole, som jeg klart vil anbefale til andre. Jeg har selv studeret til Multimediedesigner på skolen, hvilket hele vejen igennem har været en god oplevelse.

Per Jensen found this review useful

Multimediedesigner

Vildt god uddannelse!

Jeg har selv studeret på uddannelsen - både i Aalborg på Nordjyllands Erhvervsakademi og i Aarhus på Erhvervsakademi Aarhus.

Jeg vil helt klart anbefale folk som ønsker denne uddannelse at tage den på skolen i Aarhus, som også står bag denne hjemmeside.

Erhvervsakademi Aarhus gør meget mere ud af Multimediedesigneruddannelsen end skolen i Aalborg - dette er i hvert fald min oplevelse.

FTF-A

Godt og billigt

FTF-A er en god og billig A-kasse. Vil helt klart anbefale FTF-A til andre.

Miniclip

Ikke godt nok

Mange af spillene virker ikke ordentligt. Derudover tager de penge for nogle af spilfunktionerne. Dårlig stil!

Viber

100 % gratis opkald fra iPhone

Viber er efter min mening det bedste VoIP program til iPhone! Programmet gør det muligt nemt og hurtigt at foretage gratis opkald fra en iPhone til en anden!

Eplehuset

God service

Jeg har kun haft gode oplevelser hos Eplehuset. Har dog en enkelt gang oplevet at køb af ny Mac var lidt besværligt - dette skyldtes dog at den nye Mac var en erstatning i forbindelse med en forsikringssag.

Et irritationsmoment i denne sag var imidlertid at den nye computer SKULLE købes i mit navn (ifølge Eplehuset). Jeg kunne altså ikke købe computeren i min hustrus navn for på denne måde at opnå Apples 6% studierabat - også selvom computeren er en fælles computer.

FONA.dk

Fona ved intet om Mac - selvom de sælger maskinerne

Jeg købte min første MacBook hos Fona. Da jeg aldrig før havde haft en Macintosh computer stillede jeg en masse spørgsmål vedrørende Mac til ekspedienten (som desuden var butikschef). Et af mine spørgsmål var om "nu" var et dårligt tidspunkt at købe en Mac. Jeg spurgte i den forbindelse om der var noget nyt på vej? Evt. nyt styresystem eller lignende. Ekspedienten forsikrede mig om at "nu" var et godt tidspunkt at købe en Mac på, da intet nt var på vej fra Apple. Jeg køber derfor min MacBook.

Da jeg så kommer hjem er der et ikon på Dock'en på min Mac, som kan fortælle mig at et nyt styresystem på daværende tidspunkt var på vej. Og ganske rigtigt - 1 måned senere udkom et nyt styresystem.

Oplysningerne fra Fona var altså langt fra sandfærdige og jeg stod altså med en ny MacBook som var "forældet" 1 måned efter købet.

David found this review useful

Mobil Stuff

Gratis downloads til mobilen

Siden har gratis ting til mobilen, hvilket er godt. Desværre har siden stået stille meget længe.

Humac A/S

God butik

Humac er en god butik. Har aldrig haft problemer med Humac. Har dog oplevet at købe 4 forskellige iPod Touch 32 GB hos Humac - alle med pixelfejl. Dette er selvfølgelig ikke Humac's skyld.

Edbpriser

Genial hjemmeside

Edbpriser.dk er en genial hjemmeside når der skal indkøbes nyt elektronik.

TV 2 Play

Ikke godt nok

Sputnik burde være gratis når man i forvejen betaler for TV2's kanaler via sit TV-abonnement!

Nicolaj Mistarz found this review useful

Recycleit

Prisgaranti på spil

Blockbuster har prisgaranti på spil. Det gør Blockbuster til det billigste sted at købe computerspil, da man som medlem af Blockbuster Kundepanel får 10 % rabat på alle varer købt eller lejet i butikken (gælder dog ikke køb af konsoller).

Cdwow

Dette er ikke CD WOW

Denne side tilhører ikke CD WOW. Siden får masser af hits fordi folk skriver forkert når de ønsker at besøge cdwow.com.

Bones

Gode spareribs

Bone's er godt hvis man ønsker spareribs eller burger. Det kød man derudover kan få serveret kan fåes bedre mange andre steder.

A H-b

Byens bedste kød

Hereford Beefstouw har efter min mening det bedste kød man kan få på en restaurant. Priserne er selvfølgelig heller ikke ligefrem billige - men kvalitet og pris følges i dette tilfælde ad!

Byensburger

Byens bedste burger

Byens Burger laver efter min mening byens bedste burgere. Det er mit foretrukne spisested når jeg skal bestille fastfood.

Tradedoubler DK

Det virker

Tradedoubler virker fuldstændig efter hensigten.

Trustpilot

God hjemmeside

TrustPilot er smart - det er derfor jeg bruger det.

Itunes

Det virker bare perfekt

iTunes Store virker fuldstændig som det skal. Det er nemt at bruge og stort set alt musik er tilgængeligt via butikken.

Nemid

Det er ikke nemt

Det er muligt at NemID er meget sikkert men tjenesten har efter min mening fået er forkert navn - NemID er langt fra "nemt"?!

iMusic

Hurtigt, nemt og billigt

imusic.dk har gode priser og det er nemt at bestille varer hos butikken. Samtidig er det er stort plus at man kan vælge at afhente sine bestilte varer hos firmaet i Ryesgade i Århus C for på denne måde at spare portoen.

Postdanmark

Fungerer efter hensigten

Post Danmark udfører deres arbejde som forventet. Jeg har aldrig oplevet problemer med Post Danmark.

Netto

Gode priser og pæne butikker

Netto har de bedste priser og butikkerne her i Århus er pæne.

Føtex

Føtex er bedst

Føtex er efter min mening det bedste supermarked i Danmark. Den lokale Føtex er den i Viby J og denne butik er 100 % i orden.

Boxer TV A/S

Det virker fint

Jeg har nu været kunde hos Boxer i over et halvt år og har ikke haft nogen problemer. Jeg bor imidlertid ganske tæt på Viby J station og når toget kører forbi om aftenen hænder det at signalet på fjernsynet hakker i 1 til 2 sekunder.

Derudover er jeg meget utilfreds med at jeg ikke har mulighed for at vælge TV3+ via hos Boxer. Dette er imidlertid Viasats skyld og derfor ikke med til at påvirke hvor mange stjerner jeg har givet Boxer i min anmeldelse.

Derudover er det også irriterende at man ikke har mulighed for at vælge Kanal 4, 5 eller 6 via sit Boxer Flex 8 abonnement.

Aabsport

100 % med AaB

Jeg holder 100 % med AaB! Men hjemmesiden er slet ikke god nok. Har dog skrevet med AaB vedrørende hjemmesidens design og en ny hjemmeside er på vej.

Facebook

Lever op til forventningerne

Facebook er uden sidestykke det bedste online netværk.

One.com

Godt, billigt og stabilt webhotel

Jeg har været kunde hos One.com siden det i sin tid hed b-one.net. Jeg har aldrig haft problemer med virksomheden. Til gengæld har jeg flere gange oplevet at mit webhotel er blevet udvidet med plads uden at mit abonnement er steget. Mine websider hos One.com har haft næsten 100 % oppetid - jeg tror faktisk aldrig der har været nedetid?

Jeg vil på baggrund af mine erfaringer med One.com klart anbefale virksomheden til andre. Som webudvikler henviser jeg altid mine kunder til One.com.

Jannic G found this review useful

Danban

Ingen udbetaling af tilgodehavende

Jeg har for 2 måneder siden anmodet om udbetaling af mit tilgodehavende hos DanBan. Jeg har imidlertid ikke fået pengene.

En søgning på Google viser at mange har oplevet det samme. Derfor vil jeg ikke anbefale andre at benytte DanBan.

Data Discount A/S

Jeg føler mig snydt

Jeg købte min første bærbare computer (Acer) hos Data Discount i butikken i Aalborg. Efter at være kommet hjem med min nye computer fik jeg mig en dårlig overraskelse. Da jeg tændte computeren derhjemme var der allerede oprettet en brugerkonto i Windows, med brugernavnet "Rasmus". Jeg ringede derfor til Data Discount for at høre hvorfor der allerede var en brugerkonto på min splinternye computer. Jeg fik til min store skuffelse at vide at årsagen var at computeren havde været købt af en anden kunde tidligere. Denne kunde havde haft computeren med hjemme og havde efterfølgende fortrudt købet og computeren var derfor blevet leveret tilbage til Data Discount.

Det jeg troede var en helt ny computer var altså en brugt computer, som Data Discount havde solgt til mig til samme pris som en splinterny computer. Som undskyldning for at Data Discount havde solgt mig en brugt computer fik jeg 10 blanke CD skiver gratis!?

Et halvt år efter mit køb af computeren gik stoppede batteriet i denne med at virke. Computeren slukkede så snart strømforsyningen blev fjernet fra computeren og alt data som ikke var gemt blev fjernet. Computeren virker altså nu ikke med mindre den er tilsluttet en strømkilde, hvilket gør at idéen med at computeren er bærbar er forsvundet.

Jeg gik selvfølgelig ind til Data Discount med computeren da jeg var overbevist om at batteriet måtte være indbefattet af den 2 års garanti der er tilknyttet computeren. Mit svar hos Data Discount var imidlertid at jeg ikke kunne få et nyt batteri med at de ville sælge mig et nyt for 800 kr?!

Lige nu tvivler jeg på om "Rasmus" som først havde købt computeren har været så fræk at beholde batteriet og ombytte det med et brugt han havde liggende inden han leverede computeren tilbage til Data Discount. Om dette er tilfældet finder jeg nok aldrig ud af.

Faktum er at jeg har smidt 6000-7000 kr ud på at købe en brugt computer som virkede i et halvt år - vel at mærke i den tro at computeren var ny!

Jeg vil på baggrund af denne oplevelse IKKE anbefale Data Discount til andre!

Karl Erik Christensenand Carsten Guldhammer found this review useful

Caspers profile

profile image of Casper
Casper
Reviewer
Male, 1985
Viby J, Denmark

About

Systemudvikler