Stefan Rip Raps profile

Reviews (5)

SmartGuy.dk

For lang leveringstid.

De var omkring 15 dage om at levere mit tøj. Det synes jeg ikke er i orden. Tøjet fejlede dog intet.

Mcdonalds

Gay..

Elendig og al for dyr mad, kvaliteten taget i betragtning. Lad endelig være med at spise der.

Barney

Skide godt!

Har tidligere bestilt chilifrø hos Bjarne, og det har været tæt på perfekt.. Meget hurtig levering, og hans frø er langt billigere end alle andre steder på nettet. Høj spiringsprocent, dog var der blandet lidt sammen i enkelte af poserne, da nogle af planterne viste sig at være nogle andre end dem jeg bestilte. Men her er der kun tale om 3-4 frø ud af 40-50 stykker, så det er helt i orden. Alt i alt en fremragende shop du har kørende der, Bjarne!

Skyline

Ikke godt nok.

Jeg skal vente minimum 20 minutter på at routeren kan få forbindelse, hver eneste gang jeg tænder for internettet. Når jeg så endelig får forbindelse, så ligger hastigheden aldrig nogensinde på over 1½ Mbit (D), og 0,4 Mbit (U). Sådan har det faktisk været siden jeg modtog nettet for noget der minder om et år siden. Jeg bestilte i øvrigt 6 Mbit / 1 Mbit. Det har aldrig nogensinde virket som det skulle. Og af en eller anden årsag kan routeren slet ikke få forbindelse når klokken har passeret 21. Det er ufatteligt irriterende! Jeg overvejer kraftigt at opsige det, med mindre det kan fikses på en eller anden måde. Jeg har forsøgt at ringe til Skyline flere gange, men ventetiden er helt uhyggelig, så jeg har måtte droppe det. - Stefan

Morten Christiansenand Paul found this review useful

Thursday, September 1, 2011

Reply from Skyline

Hej Stefan

Det lyder bestemt ikke til at være en tilfredsstillende hastighed du modtager på din adresse. Jeg har bedt vores teknikere om at se på din sag, så vi forhåbentlig kan give dig en bedre hastighed.

Venlig hilsen
Skyline

DR

Ja, den går ikke..

Af en eller anden årsag bliver DR ved med at prøve at tvinge mig til at betale for noget som jeg ikke bruger, og aldrig har bedt om. Det er naturligvis ikke i orden. Én stjerne herfra..

Joel, Olrik Larsen, J T, Benjamin Wulffand lion75 found this review useful

Stefan Rip Raps profile

profile image of Stefan Rip Rap
Stefan Rip Rap
Reviewer
Male
Denmark

About