Peter MCs profile

Reviews (12)

Louis Nielsen

Venlig betjening efterfulgt af spam

Fin og venlig betjening i butikken i går, men har nu i dag fået hele 3 mails indenfor et par timer med at jeg skal gå ind og bedømme deres butik på alle mulige sider. Irriterende at blive spammet.

Simone Boisen found this review useful

Friday, June 14, 2013

Reply from Louis Nielsen A/S

Kære Peter, tak for din tilbagemelding. Vi er utroligt glade for at høre, at betjeningen var, som den skulle være. Og vi er lige så kede af, at du uheldigvis er blevet ramt af flere mails på samme tid. Der er desværre sket et sammen mellem to systemer hos os, der gør, at du har fået flere mails på samme tid. Vi beklager meget og undskylder ulejligheden. Du behøver naturligvis ikke svare på tingene, hvis du ikke selv ønsker det. Tak fordi du alligevel tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Det sætter vi stor pris på! mvh Louis Nielsen

Hi-Fi Klubben Danmark

God vejledning og høj kvalitet

De fleste af Hi-Fi klubbens sælgere er rigtig gode til at lytte til hvad ens behov er og til at vejlede alt efter ens budget, plads, osv. tillader.

Produkterne er generelt af god kvalitet og selvom de godt kunne være skarpere til at lave tilbud og rabatter, så virker det stadig som om man får meget for pengene i forhold til plastik-anlæg - også selvom det er lidt flere penge man måske kommer af med.

Deres kabler er dog ret dyre i forhold til hvad man kan købe andre steder, så det kan godt betale sig at undersøge først.

Amazon

Uendeligt produktkatalog

Har købt adskillige bøger hos Amazon.co.uk og det er altid forløbet problemfrit. Det kan dog være vanskeligt at gennemskue den endelige pris, da moms (den dyre danske slags i øvrigt) først bliver tilføjet til sidst.

Men alt i alt en imponerende stor og god webshop som indeholder nærmest alt hvad hjertet kan begære... nærmest. :-)

g.dk - Gyldendals Internetboghandel

Stort udvalg, gode priser...

Har handlet flere gange hos gyldendal.dk og har endnu ikke haft nogen problemer. De har et stort udvalg og fornuftige priser. Kan varmt anbefale dem.

Midtdata

Elendig service

Havde købt en PC hvor blæseren støjede usædvanligt meget. Sendte den hele vejen over til dem hvorefter de returnerede den uden at have gjort noget ved problemet. Utrolig lang svar tid på deres service - tenderer at man føler de ignorerer én.

Tjek iøvrigt de mere kølige anmeldelser af midt-data.dk her på trustpilot - det er samme side.

Morten Lassenand Kim Karoli found this review useful

Coolshop

Billige priser - god service

Et af danmarks billigste spilshops på nettet med hurtig levering og også hurtig kundeservice. Rart at man kan få svar på sine spørgsmål via chat.

Kan kun anbefale dem, på trods af et mindre problem med en forudbestilt titel. Det var dog ikke direkte deres skyld, men leverandørens.

Directtoustore

Kæmpe udvalg af region 1 titler og gode priser

Rigtig god og billig side til køb af region 1 titler - både DVD og Blu-Ray. Dog lidt sparsom med info om titlerne.

Ved valg af swedish premium mail er leveringstiden forholdsvis hurtig (ca. 7-10 dage så vidt jeg husker) i betragtning af det sendes fra USA.

Har aldrig oplevet problemer så har ikke haft kontakt til deres kundeservice.

Play.com

Kæmpe udvalg og gode priser

Rigtig god webshop til film og musik. Enormt udvalg og billige priser. Ofte forholdsvis hurtig levering dvs. 1-1½ uge, da det jo kommer fra england.

De har også billige t-shirts og bøger hvis man er til den slags.

Har tidligere haft gode oplevelser med deres kundeservice i tilfælde af problemer, men det er ikke længere muligt bare at sende dem en mail - man skal nu igennem deres FAQ osv. Plejer dog ikke at være problemer så det gør ikke så meget.

Cdon

Fupmagere der ikke overholder købeloven

Har oplevet at have bestilt en vare hos dem og modtaget kvittering for købet, hvorefter de trak handlen tilbage - eller rettere - ville have et par hundrede kroner mere end den handel vi først havde indgået. Dette er ulovligt i følge købeloven, men de afviste mig med at andre kunder påståeligt havde indrømmet at de sagtens kunne se det var en for lav pris.

Derudover har jeg oplevet flere andre der har bestilt deluxe udgaver af film, men kun modtager standard udgaven, samt andre problemer.

En ting er at der sker fejl - det kan ske for alle - men deres kundeservice er virkelig tung at danse med.

Selvom de ofte har gode priser, så handler jeg ALDRIG hos dem igen da de ikke er til at stole på og jeg fraråder alle mine venner at benytte dem - på trods af deres knaldtilbud. Det er ganske simpelt ikke risikoen værd...

thomas found this review useful

Axelmusic

Bredt udvalg og god service

Alle danske filmelskere bør have denne side blandt foretrukne. Siden har det absolut bredeste udvalg af film, både DVD og Blu-Ray, og rigtig god info om udgivelserne inkl. billeder af coveret.

Rigtig, rigtig god service i tilfælde af problemer.

Axelmusic

Størst udvalg og gode priser

Alle danske filmelskere bør have denne side blandt foretrukne. Siden har det absolut bredeste udvalg af udenlandske film, både DVD og Blu-Ray. Priserne er særdeles rimelige og kan oftes sammenlignes med priser fra udenlandske webshops.

Rigtig god service i tilfælde af problemer.

MovieZoo.dk

Superb kundeservice

Havde forudbestilt en blu-ray for noget tid siden men i mellemtiden skiftet dankort. Da pakken skulle afsendes blev den derfor annulleret da de ikke kunne hæve penge på det gamle, lukkede dankort. I mailen stod jeg frit kunne genbestille produktet. Imidlertid var prisen gået væsentligt op så jeg skrev dem en mail og forklarede sagen. De bad mig bestille varen på ny til fuld pris og sende dem mit fakturanr hvorefter de så ville godtgøre prisforskellen inden pengene ville blive trukket. Som sagt så gjort og nu er pakken på vej.

Fantastisk behandling af et problem som andre netbutikker ikke ville have klaret ligeså flot. Stor ros fra en veltilfreds kunde.

Marianne R. Knudsen, Bellaand tina dahl found this review useful

Peter MCs profile

profile image of Peter MC
Peter MC
Reviewer
Denmark

About