Jan Borup Coyles profile

Reviews (13)

Pressalit

Super hurtig og professionel service.

Jeg har et sæde som vores VVS-installatør har installeret sidste år, hvor propperne til Soft-Close var gået i stykker, og en henvendelse på deres hjemmeside var nok til at der dagen efter lå et par spritnye propper i posten.
Jeg havde ellers været i 2 forskellige butikker for at spørge om de kunne hjælpe, men begge steder trak man bare på skulderne, så det kan åbenbart godt betale sig at gå direkte til fabrikken selv.
Tak for god service til Pressalit.

Hungry.dk

Lidt knudret - men SUPER kundeservice

Jeg bestile på Hungry.dk og deres side virker rigtig fornuftig, men under betalingen gik der noget galt hos DIBS (betalingsudbyderen), så da jeg kom tilbage til deres side virkede min ordre og rabatkode ikke længere.
Heldigvis var kundeservicen helt i top, og jeg lavede en bestilling mere og fik en ny kode, og med en tak for ordren.
Desværre var denne heller ikke i orden, og kort tid efter blev jeg ringet op at deres kundeservice om jeg ikke lige lige ville prøve en gang til, for ordren var ikke gået igennem, men tredje gang virkede det, og vi fik leveret super mad kun 30 min efter, selvom der stod ca. en time.
Stadigvæk Hungry skal nok komme efter det små sten der er på vejen, men husk at din ordre er ikke gået igennem, før end du har modtaget en email eller SMS, ellers ring til deres kundeservice... De er flinke.

Coolshop

Fin pris, lidt lang leveringstid.

Bestilte et spil tirsdag eftermiddag før påske, men pga. påske og at PostDanmark ikke leverer pakker ud hverhen i påsken eller om lørdagen, kom det først næste tirsdag.
Det er nok derfor mere en irritation på PostDanmark

Duracelldirect

SUPER Hurtig levering og billigste pris

Jeg bestilte en kameralader og et batteri igår eftermiddags, og her til frokost er det allerede ankommet fra England.
Prisen var også den billigste jeg lige kunne finde på 3-4 andre sider som har .DK domæne, men som OGSÅ ligger uden for Danmark, så tak til Trustpilot for at advare for de brodne kar som ikke kan finde ud af at levere til tiden.
Absolut ingen problemer, lige bortset fra firmaet måske godt kunne have sendt en bekræftelse på at nu at pakken er afsendt, men det er en detalje.

Danurlaub

Super godt ophold og rigtig god service.

Vi havde havde booket et sommerhus igennem Feline Hollydays, men bookingen gik videre til DanUrlaub, som fortjener roserne.

Huset var på Gjellerodde ved Lemvig og helt perfekt, næsten nyt, dejligt rummeligt, nydeligt vedligeholdt.

Under vores ophold bliver vi ringet op af personalet som er ked af der ikke er Danske TV kanaler i huset og om der må komme en TV-mand forbi og ordne det, og det havde vi faktisk ikke selv opdaget, men det var selvfølgelig god service.

Der manglede også et par få køkkenredskaber i huset, men også det fik vi at vide vi bare skulle købe og trække fra strømregnskabet, så også fin service med det.

Eneste lille minus var at der var 10 km til nøgle afhentning/aflevering i Vrist, og det var måske lidt langt når der kun er få hundrede meter til købmanden i Gjellerodde.

Tak til DanUrlaub for god service.

eGalaxy.dk

Billig, men mangler bedre firmainfo.

Jeg har lige købt en Garmin Montana 650, og det var til den billigste pris der kunne findes.
En fejl på deres hjemmeside gjorde at den skrev min adresse forkert selvom jeg udfyldte den korrekt, og det gjorde jeg opmærksom på i en mail, men den blev der aldrig svaret på.
Jeg havde meget store problemer med at finde ud af om det var et dansk firma, og jeg fik da også kun min frygt bekræftet da jeg dagen efter modtog en afsendelses Track-n-Trace fra DHL i Grænkenland.
Varen ankom dog dagen efter, så der er helt sikkert hurtig ekspedition.
Altså - Hurtig ekspedition/forsendelse - Manglende firmainfo.

AL Bank

Altid super god service.

Jeg har haft Arbejderes Landsbank i over 20 år, og der har aldrig været en finger at sætte på banken.
Sommetider burde banken dog være lidt bedre til at sørge for at få lidt mere ud af kundernes penge, og være mere opsøgende og rådgivende om dette, for da jeg fra "før finanskrisen" oprette en indlånskonto til 4%, faldt renten pludselig til under 2% uden af der var givet besked herom, så bedre information kunne ønskes.

Camole

Super god service, Lang leveringstid

Jeg var lidt betænksom ved Camole, efter de meget negative komentarer på denne side.

Varerne kom også først en uge efter at Camole have trukket penge på min konto, så jeg var begyndt at blive lidt mistænkelig.

En email til firmaet resulterede over den manglende levering, resulterede i en personlig opringning og efterfølgende har de også lovet at overholde reglerne om først at trække penge når firmaet sender varerne.

Super fin service fra Camole.

Feline Holidays

ADVARSEL - Felines sommerhus kategorier passer slet ikke

Vi bookede et kategori 3 sommerhus hos Feline sidste år, og regnede med at få et godt og dejligt sommerhus med få fejl.
Det viste sig dog at bookingen gik direkte videre til Dansommer, som overtog vores reservation, og så hørte vi ikke et ord mere fra Feline.
DanSommers kategori 3 viste sig dog at være deres "værste" kategori, for der kategorier starter ved 3 (åbenbart kun for at snyde folk ekstra). Citat fra DanSommer "Et tre stjernet hus i dansommer regi er den laveste kategori vi har."
Huset viste sig at være i total elendig stand, fyldt med affald alle steder og slet ikke rengjort da vi kom.
Huset var heller ikke den oplyse størrelse, og lige siden vi satte benene i sommerhuset haft en alen lang liste af fejl og mangler, som DanSommer vi efterfølgende har fuldt op på for at få dispentation.
Det sidste svar vi fik fra DanSommer i en mail var bare sagde, "vi kommer ikke længere i denne sag."
Selvom Feline Holidays var med CC på alle mails, kom der ikke et eneste svar fra dem.
Jeg kan der kun advare om, at den info som står på deres side, er ikke i overensstemmelse med det det faktiske.

Profil Rejser

Super god service

Ved juletid bestemte vi os for at tage til Thailand i April 2011, og selvom vi tidligere bare har bestilt nogle flybilletter på nettet, og senere booket nogle hoteller, så ville vi lade Profil-Rejser give et bud.
Vi blev omgående kontaktet af en rejseagent, havde fint kendskab til Thailand og vi forslog nogle datoer og en ca. pris, så havde han nogle hoteller og flyforslag.
Da vi fik rejseplanen fra Profil-Rejser, viste en almindelig søgning på nettet at men ikke selv kunne have booket det billigere.
Oven i købet viste det sig at prisen på hotellet var blevet billigere pga. tidligere lav-sæson, som uopfordret fik vi sat prisen ned på dette.
Der udover var al transport fra lufthavn og hoteller, samt en voucher til Thai Lounce med i købet.
Helt igennem super god service og fantastiske hoteller, selv efter vi kom hjem, hvor en af hotellerne havde smidt vores voucher væk, kom der omgående hjælp til hotellet fra Profil-rejser.

Varm anbefaling herfra.

Morten Ægidius Harper found this review useful

Bellevue A/S

Fint gavekort bytteservice

Vi have et ubrugt gavekort som vi fik i gave for 2 år siden, så vi ikke havde fået brugt og det var intet problem at få fornyet.

Nu skal vi så bare se at få det brugt inden det udløber igen :-)

Chip Kolding

Super god butik - Kan varmt anbefales

Har købt flere gange hos chip-kolding.dk og de skuffer ikke.
Et lille tip til dem vil måske være at lave en knap, så man får besked når en vare igen er på lager.

Eniro

Firmaet Eniro, er farligt at handle med og har ingen styr på deres IT systemer.

Vi har for 3 år siden købt abonement på en adresse Web-service hos Krak.dk som vi har været glade for, men efter som Krak blev overtaget af Eniro.dk, har de tilsidesat de alle forpligtigelser, og aftaler.

Vi havde kontrakt og aftale om en fast pris, men pludselig dukker en faktura op som Kr. 1000,- dyere end aftalt. Der tages kontakt til firmaet som lover og en kreditnota bliver fremsendt. Så dukker pludselig en en rykker og en inkasso sag op fra firmaet, og kommunikationen er mu nærmest umuligt med firmaet. Vi bruger nu lang tid og resourser på at fremvise dokumentation for det ukorekte beløb, og da vi endelig får den korrekte faktura, som betales omgående, trækker inkasso-firmaet sagen tilbage. Men det slutter ikke her. Den service som vi har betalt for er lukket, og efter henvendelse igen, får vi IGEN at vide at vi skylder penge, og at vil igen skal kontakte deres advokat.

Jeg kan kun anbefale at hvis man TØR handle med Eniro, at få alt på skrift/kontrakt, og skive alle samtaler med firmaet ned, og så håbe og be til at du ikke får samme totalt skandaløse og uprofessionelle handling som vi har fået.

Grisen, Hans Paulinand Lisbeth Eriksen found this review useful

Jan Borup Coyles profile

profile image of Jan Borup Coyle
Jan Borup Coyle
Reviewer
Male, 1967
Odense, Denmark

About