Sjjimmies profile

Reviews (6)

Zalando

Geen snelle verzending en slechte administratie

Het duurde een week (!!) voordat de bestelling binnen kwam. Dat duurt dus veel te lang.

Na het retourneren van een gedeelte van de bestelling heb ik het restant direct betaald. Helaas blijven er maar aanmaningen komen voor het resterende bedrag. Ik heb geen fouten gemaakt in de omschrijving, dus hier begrijp ik helemaal niets van.

Dit mag je van een bedrijf als Zalando niet verwachten.

Nietzoduur

Snelle verzending

Op maandag schaatsen besteld. terwijl de winkel gesloten was op deze dag, is mijn bestelling direct verstuurd en de volgende dag geleverd. Ook kreeg ik netjes een bevestiging per e-mail.

Ga zo door!

Dierapotheker.nl

Alles prima! Goede aftersales.

Omdat er iets bij de post fout was gegaan, heb ik kontakt opgenomen met Dierenapotheker.nl. Ik kreeg een hele vriendelijke dame aan de telefoon, die me binnen 10 minuten terugbelde en het probleem opgelost had.
Prima service!

Importelectronics

Bestelling nooit ontvangen, geen communicatie mogelijk!

Importelectronics of Saleimporte (op E-bay) zijn oplichters. Er wordt niets geleverd en op mails krijg je geen antwoord.

Kijk ook op Trosradar voor meer klantervaringen.

Hifitogo

Prima klantenservice!

Overzichtelijke website met goede producten. Communicatie is goed. Verzending gaat snel. Erik doet zijn best om het klanten naar de zin te maken. Zeer snelle levering!

Aftersales
Nadat mijn Fiio E7 het na een half jaar niet meer goed deed, en er even geen nieuwe geleverd kon worden, mocht ik tijdelijk een nieuwe Nuforce Mobile Icon gebruiken. Toen de Fiio E7 weer op voorraad was, kon ik de Nuforce weer omruilen voor een Fiio E7. Alles geheel kostenloos, ook de verzendkosten. Een superservice!

Dierenwebshop

KOOP ABSOLUUT NIETS HIER!!

NA MIJN BESTE TE HEBBEN GEPLAATST, HOORDE IK NIETS MEER. NA MEERDERE MAILS VAN MIJN KANT EN DREIGEN MET AANGIFTE BIJ DE POLITIE EN EEN KLACHT NEERLEGGEN BIJ DIVEBO KREEG IK EINDELIJK MIJN BESTELLING IN DE VERKEERDE KLEUR GELEVERD. WAT EEN ROT BEDRIJF! KAN ABSOLUUT NIET COMMUNICEREN.

Renate Husmans found this review useful

Sjjimmies profile

profile image of Sjjimmie
Sjjimmie
Reviewer
Netherlands

About

Hoi,
ik koop vaak op internet en blijf zoeken naar aantrekkelijke aanbiedingen.

Sjjimmie