Jelle Feenstras profile

Reviews (2)

BigDennis.com

Razendsnelle bezorging en nog de goedkoopste ook!

Ik heb een miniSDkaartje aangeschaft bij BigDennis. Een kleine zoektocht op het Internet leerde mij dat bij die site het artikel het goedkoopst zou zijn en dat klopte.
Nog even gegoogeld op BigDennis en zag dat er in 2009 nog wat klachten waren, maar daarna niet meer. Dus, artikel besteld en inderdaad de volgende dag al kwam het kaartje netjes verpakt in bubbeltjeszakje aan.
In de telefoon en uitstekende werking.
Kortom, een aanrader

Rhisc

Snelle levering en prima back-up

Ik wilde mijn Ellion vervangen door een mediaspeler die ook HD-content kan afspelen. Omdat ik al goede ervaringen met Rhisc had met de Ellion, besloot ik op de site te gaan zoeken. Mijn oog viel op de HDX-1000, mede omdat er veel op het net over te vinden was. Ik bestelde hem met een 1TB harddisk en de volgende dag al was het apparaat in mijn bezit.
Ik had wat problemen met het formatteren. Eén belletje met Rhisc en ik werd uit de brand geholpen. tevens kreeg ik hele goede links naar sites met van alles en nog wat over de Media Tank software.
Tot nu toe heel erg tevreden over Rhisc. (Twee apparaten die zonder ellende functioneren en snelle reply van Ronald.)

Na ruim een jaar werken met de HDX1000 ben ik enigszins teleurgesteld. Niet in Thisc, maar wel in het HDX bedrijf, dat geen enkele ondersteuning meer levert. Ik kan hem volgens Rhisc wel omzetten naar de Popcornstandaard, maar wel op eigen risico. Dus blijf ik doorgaan met de huidige functionaliteit.

Jelle Feenstras profile

profile image of Jelle Feenstra
Jelle Feenstra
Reviewer
Netherlands

About