Maybears profile

Reviews (14)

Postdanmark

Det fungerer optimalt

Track&Trace har virket optimalt i alle de e-handler jeg har foretaget de sidste par år. Etaten har oppet sig. Det klæder den særdeles godt.

Dvdoo

Nemt og bekvemt

Varerne lå i postkassen, som lovet, dagen efter de var blevet bestilt. Jeg ved allerede nu, at jeg vil vende tilbage som kunde.

Poppers

Avoid this company

Find another supplier if you can. It takes ages before you receive your order. It would be acceptable if the postage was free.

The British branch is no better. Your e-mails are being ignored.

Rejsekort

Nu også med perronafgift

Uanstændig lang svartid på mails. Det hjælper ikke med en undskyldning på det sene svar.

Sidste fredag skulle jeg til København. Trafikselskabets hjemmeside meldte normal toggang. Den afgang som den elektroniske køreplan lovede forvandt. Der kom aldrig noget tog. Jeg forsøgte at tage over Slagelse. Toget strandede lidt efter Dianalund. Havde jeg ikke spurgt den mopsede lokofører havde jeg såmænd ikke fået sandheden at vide.

Udgiften kræver jeg retur.

Efter et par timer i hjemmet ville jeg forsøge igen. Nu meldte banen om forsinkelser og aflysninger. Problemet var bare at ikke aflyste afgange forsvandt fra tavlen, helt uden at et tog dukkede op. Efter at have været til grin en times tid stemplede jeg ud. Tænk, jeg skulle betale bænkafgift !!

Denne udgift kræver jeg retur.

Lørdag morgen ville jeg gøre et sidste forsøg. Vi var tre på trinbrættet. En mor med datter. Datteren skulle med moderen på arbejde. Jeg skulle til 60 års fødselsdag i Fredensborg.
Afgangen 08:16 tegnede godt, men så brød helvede løs. Hver gang vi kiggede på den elektroniske køreplan var toget yderlig forsinket. I øjeblikket skal vi sagesløse fragtes med togbus fra Tølløse til Roskilde Vest. Roskilde Vest betjente også publikum til den mindre havefest som i over 40 år er kommet bag på DSB og resten af den kollektive trafik.

Togbussen i Tølløse venter ikke på forsinkede tog. Jeg opgav og stemlede ud. Blev opkrævet perronafgift

Jeg kræver denne udgift retur !!

Moderen kunne fortælle mig at driften havde været helt af h til de sidste tre uger. Telefonnummeret til den gratis taxa ved over 30 minutters forsinkelse var behændigt blevet fjernet.
Hendes chef kan ikke bruge hendes undskyldning om forsinket tog til noget som helst. Hun kan risikere at miste sit job.

Direktør Wahlstens optræden i medierne den seneste tid viser at han har talent for politik. Han er som skabt til at være politisk pauseklovn. Han er som skabt til at være Trafik- transportminister.

Bjarke Chr., Elsebeth, Kajand Cathrine Kongslev found this review useful

Bakfietsweb

Poor service

Well my new bike arrived within the estimated time. Good ? No, not really there were no manual . The web site promised that a download was at hand in two days. Later the message was " on Monday ". Oh dear. Monday next week ? Or a given Monday next year ?

The company ignores emails.

wupti.com

Holder hvad de lover

Det er første gang jeg har handlet på wupti.com. Jeg har ikke reklame-tv på mine bredskærme, men fandt min vare ved søgning på nettet. Her dukkede wupti.com så op.

Jeg vender helt sikkert tilbage.

Elgiganten.dk

- og på andendagen var underet her

Min gamle arvede pc-monitor afgik ved døden med en køn lille melodi. Gode råd var dyre. Min vanlige leverandør havde kun en lille monitor. Elgiganten.dk havde den rigtige størrelse. Jeg betalte 39,- for levering. Det var alle pengene værd. PostDanmark havde ikke engang held med at beskadige emballagen. Så jo, jeg kan varmt anbefale firmaets e-handel.

Coop

Nemt og bekvemt

Jeg kan kun anbefale webshop.coop.dk. Det er ikke første gang jeg handler her. Webshoppen kan også konkurrere på prisen. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Recycleit

Det bliver ikke bedre

DR2 væltede mig omkuld i sidste uge. Da viste kanalen " Home ". En smuk og tankevækkende dokumentar. Den måtte jeg bare eje. Et tjek på nettet viste blockbuster.dk havde den til en fornuftig pris. Det er mit første køb hos firmaet, det bliver ikke det sidste. Hurtig og bekvem levering. Lydhørt og venligt personale.

Gucca

Står til dumpekarakter !!!

Står til et stort nul. Har været tilfreds med firmaet indtil nu. Men den seneste ordre har ændret mit syn på gucca.dk. Jeg får de bestilte varer, minus en enkelt. Den vil blive eftersendt. Et kontoudtog viser der er trukket betaling 23.05.11. Jeg sender mail 05.06.11 og spørger hvor varen bliver af. Den er sendt 23.05.11. Javel ja ? Jeg har bare ikke modtaget den. Jeg bliver opfordret til at kontakte mit posthus. Til hvad nytte ? Alle ved vel at en pakke er max. en uge på posthuset, derefter bliver den returneret til afsenderen.

Jeg har bedt min bank om at tilbageføre betalingen. Det tyder på at gucca.dk tror jeg er ude på at snyde dem. Underlig forretningskultur ?

Tuesday, June 7, 2011

Reply from Gucca A/S

Hej
Vi er bestemt ikke plaget af mistillid - tvært i mod.
Grunden til du blev bedt om at tjekke på dit lokale postkontor - er at forsendelser kan være meldt til afhentning, uden du har modtaget en blanket ( Postbudet forglemmelse) og kan være på posthuset i 8-13 hverdage - Derfor var det en mulighed at den kunne findes der.
Vi er naturligvis gået videre med sagen hos Post Danmark og hvis du have kontaktet os om at du ikke ville ulejlige dig der hen - kunne vi sende forsendelsen igen.
Derud over har du ikke svaret på de spørgsmål der er stillet dig - Så det har ikke gavnet effektiviteten hos Post Danmark.

Med venlig hilsen
Gucca

avXperten.dk

Varen er

der som lovet. Ingen slinger i valsen. Fem stjerner, intet mindre.

FilmMarked.dk

Hurtig, nemt og bekvemt

Hurtig og smertefri levering. Fem stjerner, intet mindre.

SPAMfighter

Hurtigt, nemt og bekvemt

Hurtig levering, højt informationsniveau, rimelig pris i forhold til konkurrenterne.

Homoware

*****

Homoware var min debut udi e-handel. Jeg er yderst tilfreds med firmaet. Aldrig bøvl, hurtig levering, noget andre e-handelfirmaer kunne lære meget af.

Maybears profile

profile image of Maybear
Maybear
Reviewer
Male, 1950
Denmark

About