Mette Erichsens profile

Reviews (29)

Wowtravel

God og billig ferie til Tyrkiet - Cappadocia

Min mor, kæreste og jeg selv købte en rejse gennem tilbudibyen.dk til Tyrkiet og Cappadocia med Wow Travel. Prisen var kun 1499,- hvilket ikke kunne gøres billigere.

Flyturen var fin og man blev hentet I lufthavnen.

Det første hotel Incekum var et fint hotel med fantastisk beliggenhed og udemærket morgenbuffet. På vores "fridag" tog vi en dolmus (bus) til Alanya. Det kostede ca. 18 kr. per person per tur, tager ca. 20 minutter og kan klart anbefales, hvis man vil se lidt andet end hotellet og stranden.

Vi blev tilbudt at købe både udflugtspakke, mad på turen og all inclusive. Vi sagde NEJ til det hele på trods af advarslen om at de hoteller vi ville komme til at bo på lå langt fra alt - HELDIGVIS sagde vi nej, for der var massere af restauranter tæt på alle de hoteller vi boede på og generelt var det rigtig god mad.

Generelt kan man købe indgang til alle steder billigere end det udflugterne koster, MEN næste gang vil vi nok overveje at købe udflugter, da vi f.eks. ikke måtte være med hele dagen I Cappadocia. Det klarede vi dog snildt ved at leje en taxa for en dag og køre rundt og se det hele på egen hand - FED OPLEVELSE! For mange steder fik vi helt for os selv, da vores taxachauffør kørte modsat af alle turistbusserne - og så var det stadig meget billigere end udflugtspakken. Det eneste vi ærgrer os over er at vi ikke ofrede en ballontur. Det er dyrt, men det er alle pengene værd!

Vores guide var ok, måske lidt selvhøjtidelig og brugte lidt for meget tyrkisk deo - hvis vi siger Özgür, så er der måske nogen der ved hvem det er? Tilgengæld var han god til at fortælle om landet og kulturen.

Hotel I Cappadocia var også fint, vi spiste kun morgenmad der, da vi jo ikke havde købt mad. Der ligger dog mange restauranter en kort gå tur derfra, hvor vi fik noget af det bedste mad vi har fået I tyrkiet og utroligt biligt. Middag for 3 personer inkl. alt blev ca. 100 kr.og da vi så lagde 20 kr. I drikkepenge, fik vi både bolcher, kuglepenne og luftfrisker til bilen.

Retur til Antalya var lidt nitte, for her skulle man igennem de obligatoriske besøg hos guldsmed, pelshandler mv. Men hvis man bare kan abstrahere fra det, så er Antalya en fantastisk by.

Sidste hotel Siam Elegance, var også udemærket med fantastisk beliggenhed og pool. Igen er der massere af restauranter og andet I området omkring, og man kan fange en dolmus, hvis man vil ud og se noget andet. Under vores besøg I Antalya købte vi en rafting tur fra et af de mange tur-arrangører, og det er altså en sjov oplevelse for hele familien - selv min mor på 62 synes det var fantastisk! MEN lad være med at købe ture på hotellet, der er prisen ca. 2-3 gange højere!

Eneste rigtig dårlige er at min kæreste glemte sine designer (ægte) solbriller I deres bus, og vi har siden prøvet at få dem tilbage uden held :(

Betsafe

ADVARSEL! Hold dig væk fra Betsafe - De snyder folk!!!

Jeg kan bestemt IKKE anbefale nogen at åbne en konto hos Betsafe! De er de mest usympatiske, arrogante og nedladende mennesker jeg nogensinde har været i kontakt med. Deres kundeservice kender ikke til ordet service, og kunder er bare nogen der skal malkes for penge og snydes for alle gevinstudbetalinger.

Jeg har oprettet en konto hos Betsafe i begyndelsen af januar.

Jeg indbetalte et beløb og fik tilsvarende i bonus som er standard hos mange spillefirmaer, hvad der dog ikke bliver gjort synderligt opmærksom på er at man skal spille for et vist beløb før man kan få udbetalt nogle gevinster.

- og ja, sådan skal spillesider være, og hvis det så var det eneste, så nåh ja, så er jeg vel ikke den eneste der er blevet klogere af at spille på nettet MEN problemet var, at jeg ville modbevise min kæreste, der sagde at det hele var snyd og bedrag og man aldrig fik de penge man vandt derinde, derfor valgte jeg at få udbetalt 200 kr.

Det skulle jeg ALDRIG have gjort!!!

Umiddelbart virkede det ligetil, man kan få pengene overført til sit kreditkort, problemet er bare, at pengene aldrig dukker op.

Da der er gået over en uge, tager jeg kontakt til deres online kundeservice, og prøver at forklare dem situationen. De påstår dog bare, at der ikke mangler noget, og at jeg har spillet alle pengene op.

Generelt var deres kundeservicemedarbejder så uforskammet at jeg blev så arrig, at jeg i et hidsigt øjeblik valgte at lukke min konto! INDEN jeg gjorde det, tog jeg dog et skærmbillede af alle ind- og udbetalinger på min konto, så jeg havde bevis for at der manglede 200 kr.

Det skrev jeg så til dem, men det kunne de åbenbart ikke se i deres systemer, og det påpegede de i deres email til mig - med FRAUD skrevet i stort i deres svar mail.

Så prøvede jeg med en mere pædagogisk fremgangsmåde og fremlagde sagen på en anden måde, der var kun 14 posteringer på kontoen, så hvis man kan lægge til og trække fra, så var det klart for enhver at der manglede 200 kr. Jeg vedlagde endda konkrete beviser i form af skærmdump og indbetalinger fra bank, og stillede det op i et regneark, så det ikke var nogen tvivl om at der manglede 200 kr. på min konto.

Den mail fik jeg "sjovt nok" aldrig svar på!

Da jeg så rykker efter svar, skriver en vrissen kundeservicemedarbejder, at jeg allerede har fået svar på min henvendelse, og at der ikke var noget at komme efter, jeg havde åbenbart spillet alle pengene op. Det bliver de så ved med at påstå, selvom jeg har konkrete beviser for at der mangler 200 kr.

Jeg beder så om, at de bare vil informere hvad de forskellige posteringer på min konto er, så jeg kan finde fejlen, men det får jeg heller ikke svar på.

Da jeg så rykker efter svar igen efter en uge, får jeg at vide, at de har gennemgået sagen med mig (hvilket de IKKE har), og nu vil de slet ikke svare på mine henvendelser mere.

ALDRIG har jeg oplevet så ringe kundeservice, eller mangel på samme! Hele sagen kunne være løst ved at de bare kom med nogle konkrete beviser for deres påstand om at jeg havde spillet alle pengene op, hvilket jeg IKKE har, men selvom jeg kan bevise at der mangler 200 kr. er de fuldkommen ligeglade!

De bliver bare ved med at gentage deres påstand UDEN at komme med nogle beviser, og så skal man som kunde bare lade sig spise af med det!

SNYD SNYD OG BEDRAG siger jeg bare og FØJ for en dårlig smag i munden jeg håber de elendige kundeservice medarbejdere Amy, Henric og Esther forhåbentlig har over denne sag! SKAM JER!

Paul Holm, Kenan Dudicand Majbritt found this review useful

Designdelicatessen

Spændende produkter + virkelig god kundeservice

Fik bestilt nogle varer på designdelicatessen.com, som har en masse spændende ting til indretning.

Godt nok var der vente tid på nogle af produkterne, og derfor blev varerne først leveret senere, og der var jeg desværre på ferie, derfor nåede jeg ikke at afhente varerne inden de blev returneret.

Der var dog ingen problemer, blev kontaktet af Josefine fra designdelicatessen omkring ny levering eller returnering af pengene. Virkelig god kundeservice!

DUBUY.DK

Spændende produkter, gode tilbud og hurtig levering

Rigtig spændende e-butik med en masse sjove, flotte og anderledes indretningsting.

Når de har tilbud/auktioner er priserne gode, ellers kan man finde dem til samme pris eller billigere andre steder.

Levering var super hurtig.

Amazon

Will shop again - good bargains

As there is no Amazon in Denmark, I used the german site, and this was a good experience.

No hassle in ordering, and prices are much better than in Denmark.

E.g. bought a Zwilling knife which costs 550 kr. in Denmark at a total price of 380 kr (including shipping).

Only complaint was that shipping was very long, but for a bargain that can be tolerated. Can recommend!

Cdon

Fin handel

Normalt bruger jeg ikke cdon.com, da de generelt er for dyre!

Men da de havde et godt tilbud, så valgte jeg at købe den der. Bestilling, betaling og levering fungerede helt perfekt.

Kan godt anbefale - men tjek lige priserne på nettet først :)

Design 3000

Very fun products and at good prices

They have wide range of products and at good prices compared to similar stores in Denmark.

Shipping is a bit expensive, so in all cases it is not a good deal shopping there, you can find the same products in Denmark at a lower total costs, however, they have a lot of products that you perhaps cannot find in Denmark or cannot find at one store in Denmark.

Can highly recommend!

Nimmersattswelt

Be carefull shopping there!

I bought two items from Nimmersats welt, and at first the transaction went very well, the contact person Lisa Fürtig was quick to respond and I received the toys in ok time.

However, when I received the items it was another matter.

The description had said that the item was in a box that might show some dents, and that was ok. But the item I received was discoloured and scratched and not something I would give away as a gift.
When I tried to complain to Frau Fürtig, there was NO understanding, and she kept claiming that the product had been fine, when it left her, and referred to the item description.

I then choose to complain, and returned the item. And upon receival she did agree that the item was faulty, but that took a lot of struggle and a long e-mail correspondence.

I have now received a refund for the item, so in that sense it is an legit shop, but still....be carefull!

IDEmøbler A/S

Ikke helt optimal kundeservice men det ser ud som om det bliver bedre :)

Har købt et skoskab og en kommode på ide.dk.

For det første kunne jeg ikke vælge afhentning fra lageret i Greve, selvom det stod som mulighed. Den blev ved med at ændre det til Brabrand.

Derfor valgte jeg afhentning i Glostrup, og fik en bekræftelse på at varen kunne afhentes d. 11/6. Da jeg så tager derud, så kan de hverken finde mig eller min ordre i systemet. Det tager 4 medarbejdere før det lykkes at finde ordren under et helt andet navn. Derudover viser det sig at ordren slet ikke er klar, men at den skulle blive leveret om onsdagen d. 15/6. Da jeg så spørger om jeg kan hente den der, så siger de, at den skal jo også pakkes ud først, så den er nok ikke klar til afhentning før fredag.

Samtidig beder de mig om at ringe ud og høre inden. Det havde jeg så allerede gjort, men det gør jeg ikke igen, for når man ringer op og vil snakke med en medarbejder, så ringer den måske 10 gange, og hvis der ikke kommer svar, får man en besked om at de ikke har tid til at tage ens opkald og at man kan ringe igen, hvorefter den bare lægger på. Det synes jeg faktisk var ret fornærmende og virkelig dårlig kundeservice at et tlf. system bare lægger røret på.

Da jeg nævnte det til medarbejderen, var hendes svar bare, at så kunne jeg skrive en e-mail den tjekkede de hele tiden og svarede på løbende. Det gjorde jeg så om fredagen, men har jeg hørt noget?

Det er nu blevet tirsdag d. 21/6 og nu har jeg fået en mail fra en helt anden person at min webordre er klar til afhentning, men nu må vi så se om den rent faktisk er derude når jeg tager derhen.

Alt i alt - ikke godt nok - "det er sgu en ommer"!


- Vil lige ændre min vurdering og give Idé møbler en ekstra stjerne for at tage denne kommentar alvorligt - det er jeg virkelig glad for og imponeret over.

Derudover skal det nævnes at personalet i Idémøbler Glostrup er utrolig flinke og hjælpsomme udover det man normalt oplever, så lad være med at handle på nettet, gå ned i butikken i stedet - det kan helt klart betale sig!

Wednesday, June 22, 2011

Reply from IDEmøbler A/S

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse.

Først og fremmest vil jeg beklage hændelsen. Jeg har kontaktet vores butikschef i Glostrup og han vil opsummere for personalet, hvordan en webordre findes frem i vores system.

Jeg desuden talt med vores kundeservice vedrørende vores ringeflow. Du burde være blevet mødt af en telefonsvarer efter 30 sekunder, når vi er optaget på telefonerne. De indtalte beskeder kontrolleres løbende og vi kontakter derefter. Derudover, besvarer vi vores emails løbende for undgå disse situationer.
Det er ikke lykkes at træffe hinanden og det beklager vi meget.

Jeg kan se, at du har nu afhentet dine møbler og håber de lever op til dine forventninger.

Med venlig hilsen
IDEmøbler A/S

Rcfun

Fine varer og hurtig levering

Super god side, hvis man står og skal købe noget legetøj til niecen eller hvem det nu kunne være.

Levering er billig og faktisk gratis for køb over 300 kr.

Derudover får man sine varer efter bare 2 dage.

Ingen klagepunkter.

Bilka

LAD VÆRE MED AT BRUGE BILKA.DK

...gå hellere ned i en fysisk butik, for der kan du returnere din vare uden problemer, det kan man ikke på Bilka.dk

Jeg har bestilt en prosonic fladskærm på Bilka.dk, jeg får åbnet kassen, sat tv´et i. Det når at fungere i 20 minutter inden det nu er i stykker.

For over en uge siden fejlmeddelte jeg så dette (som er proceduren) og efter 2 rykker e-mails har jeg stadig ikke hørt noget. I dag har jeg så ringet til kundeservice, der sjovt nok heller ikke kan hjælpe - nej jeg må bare vente på at jeg bliver kontaktet, og det kan tage fra 10 - 14 hverdage!!! det kan ikke være rigtigt at man behandler kunderne på den måde. Havde jeg købt varen i butikken kunne jeg gå ned og bytte varen eller få den repareret.

Men altså konklusion, lad være med at handle elektronik på Bilka.dk og lad være med at købe et billigt prosonic tv, det er det simpelthen ikke værd!

Friday, June 24, 2011

Reply from Bilka.dk

Hej Mette

Først og fremmest tak for din anmeldelse og fordi du bruger din tid på at gøre os opmærksom på de områder, hvor der er plads til forbedringer.

Jeg beklager dit dårlige forløb hos os! Det gør jeg virkelig. I dit tilfælde, hvor varen går i stykker så hurtigt efter købsdatoen, skal du selvfølgelig ikke vente i 10-14 hverdage på en løsning.

Du kan henvende dig i alle vores Bilka varehuse og få varen byttet til en ny eller få pengene tilbage. Det gælder alle varer købt på bilka.dk, indenfor de første 30 dage efter du har modtaget varen. Herefter har du selvfølgelig 2 års reklamationsret under garantien.

Har du ikke allerede fundet en løsning på dit problem, så syntes jeg, at du skal ringe til mig, så vi kan finde en god og hurtig løsning på dit problem. Du kan kontakte mig på 87783205.

Mvh.
Jacob - Bilka.dk

Malerleif

Anvend ALDRIG denne maler!!!!!!

Jeg gentager, anvend ALDRIG denne maler!!!

Vi har lige betalt 14,000 for at få malet lofter i vores nye lejlighed, det skulle vi ALDRIG have gjort.

Vi har nu haft en anden maler ude og besigtige det arbejde der er lavet, og han er direkte rystet og kalder det for begynder arbejde og ren og skær sjusk. Der er blandt andet:
- malet på gulvet
- malet på stikkontakter og dørhåndtag
- malet på fuger på badeværelset
- malingen er løbet flere steder
- træværket var ikke rengjort før maling, derfor sidder der nu clips, hår og andet ulækkert i malingen
- der er sprøjtet med maling på vores døre

og jeg kunne blive ved! Det ser forfærdeligt ud, og det er lige til at tude over så grimt det er. Jeg fortryder bitterligt den dag, jeg valgte at bruge Malerfirma Leif Hansen A/S, og jeg håber, at jeg med denne anmeldelse kan sikre at andre ikke anvender dem!

NiceHair

Lækre hårprodukter til gode priser

Nice hair har et stort udvalg af de hårprodukter man normalt køber hos frisøren - her koster de så bare det halve!

Derudover er der både gratis levering ved 499,- kr og 10% ekstra rabat ved køb af over 1000,-

Leveringstiden er super hurtig, fik mine produkter efter 2 dage uden problemer.

Inwear

Lækkert tøj i høj kvalitet - og gratis retur!

Inwear.dk har utrolig lækkert tøj i høj kvalitet, og nogle gange kan man være heldige at finde gode fund til 50% udsalg.

Derudover er der gratis fragt ved køb over 1000 kr, og så er der gratis retur - virkelig flot service, man ringer bare ind og siger hvad man vil returnere, så sender de en pakkelabel og så går man bare på posthuset og poster pakken.

Hurtig levering og genrelt god service. Eneste minus er langsom retur/betaling.

DBA - Den Blå Avis

Totalt ubehagelig og uprofessionel behandling af brugerne

Jeg har været bruger af dba.dk i lang tid, og har som sådan været tilfreds, men efter der er kommet nye ejere, er det godt nok gået ned af bakke for dette site.

De har åbenbart sat sig i hovedet, at hvis man sælger en masse "nye" ting, så er man erhvervsannoncør, og skal give en masse penge for at have annoncen på sitet. Så hvis man som mig, køber en masse forkert tøj som jeg aldrig får brugt, og sidenhen vælger at sælge det på dba.dk, så har jeg et problem. For deres supporter går så ind og sletter dine annoncer, men hvis det bare var det, så ok. MEN de sletter ikke bare ting som de regner for "nye og erhvervslignende" annoncer, de sletter også annoncer for gamle brugte sko, møbler m.m. Det er fuldstændig vanvittigt, at de slet ikke skelner, for så skal man ind og oprette ALLE annoncer igen.

Derudover har jeg lige oplevet at blive truet med inaktivering, fordi jeg i følge dem har fået en annonce lukket gentagne gange. PROBLEMET er bare, at det er en annonce jeg lige har åbnet, så deres kunde support tager fejl. Derfor skrev jeg en mail til dem, hvor jeg forklarede sagen, og fortalte at jeg synes det var meget ubehageligt at blive truet. Får man en undskyldning? Nej, de forklarer bare at de har slettet mine annoncer fordi de var erhvervslignende, dvs. de svarer på noget helt andet end det jeg opponerede imod!

Alt i alt kan det "nye" dba.dk kun få 1 stjerne fra mig. Så jeg vil anbefale andre at gå på papkassen, guloggratis eller endda trendsales (som jeg ellers synes er lidt for gebyr-fokuserede, men trods alt bedre end dba.dk).

Peter Larsen found this review useful

Sunday, October 10, 2010

Reply from DBA

Hej Mette,

Jeg er naturligvis ked af at høre om din uheldige oplevelse med dba.dk. Vi ønsker kun, at vores brugere føler sig godt og retfærdigt behandlet.

Det er dog korrekt at hvis man sælger vareparti/restlager eller mange nye varer, skal annoncerne indrykkes som "Erhverv" - Også selvom du er almindelig privatperson uden cvr-nummer. Dette gælder naturligvis ikke dine brugte sko.

Annonceringsreglerne findes her: http://www.dba.dk/annonceringsregler

Jeg vil meget gerne undersøge sagen for dig igen, og håber at du vil kontakte mig på support@dba.dk - Att. Lene.

Lad mig høre fra dig - Kundetilfredshed betyder meget for os, og er der sket en fejl skal dette naturligvis rettes.

Med venlig hilsen

Lene Kristensen
Support dba.dk

Esprit

God stabil e-butik med kvalitetsvarer, gode tilbud og gratis returnering

God butik at finde kvalitetstøj, jeg har især brugt den til at købe basic-varer da esprit t-shirts er af virkelig god kvalitet.

Der er også tit udsalg, dog er de populære størrelser oftest væk.

Et absolut plus ved butikken er at returnering er gratis! Det er god kundeservice.

RikkiTikkiShop.dk

Spændende butik

Jeg har købt forskellige hos RikkiTikki - blandt andet min yndlings køkken gadget: EggPerfect-timeren, der bare ikke kan undværes når der skal koges æg. Men de har også gode tilbud på Susanne Scherning sengetøj engang imellem.

Bestemt en butik der er værd at besøg.

Play.com

Absolut yndlingsside når der skal købes billige engelske paperbacks

Jeg elsker www.play.com når jeg skal finde billige engelske paperbacks. Priserne er gode og portoen er gratis.

De har et stort udvalg af bøger, cd´er, dvd´er og en masse sjovt legetøj. Der er tit udsalg, hvor man kan finde interessante ting. Eneste minus er at der ikke er danske undertekster på dvd´er.

Det er ihvertfald en side jeg kan anbefale til alle.

- Bliver desværre nødt til at redigere min review af play.com, efter en af mine pakker er blevet stoppet i tolden! Det er første gang, men derfor fandt jeg også ud af noget, jeg ikke har vidst tidligere. Play.com er IKKE et engelsk selskab, de har hjemadresse på Jersey, som åbenbart ikke er en del af EU. Dvs. hvis man bestiller for mere end 80 kroner, så skal man betale moms - OG ikke nok med det, så er der jo post danmarks gebyr på 150 kr. oveni. Det gjorde at min DVD til 130 kroner pludselig kom til at koste 312 kr. - og så kan det virkelig ikke betale sig at købe hos play.com.

Så min anbefaling er at man skal holde sig til de virkelig billige bøger mv. under 80 kr, så der ikke bliver problemer med tolden.

Udover det, er det nu stadig en god side - jeg synes bare, at de burde have gjort det lidt mere tydeligt hvor de lå henne - men det står på deres side, man skal bare gøre en indsats for at finde det :)

Unisport.dk

Kan kun anbefale Unisport

Har købt flere ting hos Unisport lige fra strømper til fodboldtrøjer. De har mange gode tilbud og så giver de nogle gange fri fragt på næste ordre, hvilket er virkelig god service.

Kan kun anbefale dem.

Asos

Spændende side med mange gode ting - men DYRT at returnere

ASOS er en rigtig spændende side, og efter de har lavet prisen på levering om fra 100 til 40 er det blevet mere attraktivt at handle der.

MEN man skal huske, at hvis man skal returnere noget så bliver det rigtig DYRT. For alt skal sendes til London, og selvom man sender det som brev, så koster det nemt over 100 kroner....og så er spørgsmålet om det kan betale sig. Men jeg må indrømme at man kan gøre nogle gode handler, man skal bare være sikker på at man vil beholde det.

Nikolaj Petersen found this review useful

Taschen Paradies

Virkelig billige samsonite produkter!

Man skal ikke være bange for at handle i tyskland, for priserne er MEGET bedre end i Danmark og service + levering er ligeså god, hvis ikke bedre.

Ihvertfald fik jeg gjort mig en rigtig god handel på Samsonite kufferter til ca. ½ pris af hvad de koster i DK og de blev leveret på kun 2 dage. Virkelig imponerende.

avXperten.dk

Super handel - hurtig levering + 10% på næste ordre

Virkelig god oplevelse ved handel hos avXperten.dk.

God pris, super kundeservice og information under forløbet, hurtig levering og så fik man endda 10% på næste ordre. Kan klart anbefales.

dress-for-less.dk

Mange spændende varer - men problem med returvarer

De har mange spændende varer men skal man returnere en af dem, så har man problemer. Eller det havde jeg ihvertfald.

Varen levede på ingen måde op med beskrivelsen, så den røg retur. MEN det tog over 20 dage før pakken blev registreret som modtaget og så gik der endnu 10 dage før jeg fik pengene retur. Det synes jeg på ingen måde er rimeligt.

Rikke found this review useful

apo-rot

Billige varer og billig shipping

Skal man have apotek varer eller loppemiddel til hunden, så køb det i Tyskland. Det er BILLIGT og det bliver leveret med UPS for så lidt som 4 Euro.

Det er en side, der helt sikkert kan anbefales!

Med24.dk

God side med billige vare + gratis ting

Står man og skal bruge noget fra apoteket så kan man med fordel købe det her for det er billigere, og man skal ikke stå og bede om pinlige ting ved håndkøbsskranken.

Derudover kan man få et gratis termometer hvis man skriver en anmeldelse af et produkt, gratis kondomer og andet.

Alt ankommer hurtigt i en fin pakke...og så endda med et lille bolche, det kan næsten ikke blive bedre!

Brandstrup

Dårlig rejsebeskrivelse og manglende information om ekstraudgifter, visum m.m., dårlig/ingen service under rejsen

Vi kan bestemt ikke anbefale at rejse med Brandstrup.

Vi havde valgt en pakkerejse og regnede med at alt information var givet på forhånd. MEN en så vigtig ting som VISUM havde de ikke informeret om, hvilket medførte lang ventetid i Københavns lufthavn før vi fik lov til at tage afsted. Heldigvis var SAS personalet kompetente, og fortalte at vi skulle have taget 2 pasbilleder, for ellers var vi aldrig kommet ind i Cambodia.

Hoteller og ture lever slet ikke op til beskrivelserne, og der var ingen afhentning i lufthavnen selvom det var inkluderet i rejsen. I følge hotellet skyldes det at Brandstrup ikke havde betalt for det og de havde ikke engang bekræftet overfor hotellet at vi skulle afhentes. Da vi så ringede til Brandstrup for hjælp under rejsen, var der intet at komme efter, vi måtte klare os selv.

Derudover var der løbende en masse ekstra udgifter, som Brandstrup heller ikke havde fortalt om.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse, og en vi ikke ønsker andre skal få. Så inden i vælger Brandstrup så overvej det lige en gang til, for der er mange andre gode alternativer derude!!!

Sidst har vi prøvet at komme i kontakt med Brandstrup efter vi er kommet hjem, for at få en afklaring på ovenstående forhold, men de har totalt ignoreret os. Så meget for kundeservice og deres "anbefalinger" på deres hjemmeside. I skal IKKE lade jer narre!

timarco

Ingen problemer med handel

Skulle købe et par skridsikre sokker til min farmor. De var billige og nemme at finde på siden. Da jeg havde betalt fik jeg dog en mail hvor der stod at leveringstiden ville være 10-12 dage! Det synes jeg lød lidt ekstremt, heldigvis stod jeg ikke og skulle bruge sokkerne før lang tid senere, så det gjorde ikke noget, men jeg vil nok være opmærksom på det en anden gang.

Men efter kun 2 dage fik jeg en leveringsbekræftelse og jeg modtog varen 4 dage efter bestilling, så det var jo dejligt!

Har heldigvis ikke oplevet nogle problemer som de andre her på siden, så pt kan jeg kun anbefale timarco.dk

Lagersalg.nu

Virkelig lækkert tøj i god kvalitet til gode priser + god service også ved retur

Kan kun anbefale dem! Fik leveringen hurtigt + informativt, gode emails med information om bestilling og forsendelse.

Ved returnering af varer var der heller ikke nogen problemer, fik hurtigt mine penge retur.

Perfekt handel!

Easyshopping

Ingen garanti hvis dit tv går i stykker

Jeg købte et 32 tommer samsung lcd tv hos easyshopping.dk d. 10-04-2007, som fik ordreNummer: 663809. Prisen og leveringen var ok, MEN præcis et år efter købet, d. 16-04-2008 ville fjernsynet lige pludselig ikke tænde. Jeg kontaktede så easyshopping.dk, for at få lavet fjernsynet på garantien. De var meget svære at komme i kontakt med, så jeg måtte rykke flere gange for svar.

I mellemtiden prøver jeg at kontakte Samsung, for jeg er sikker på, at da fjernsynet kun lige er blevet 1 år, så må den være dækket af 2 års garantien. Det viste sig dog, at fjernsynet ikke var dansk men importeret fra Tyskland og derfor dækkede den 2 års garanti Samsung ellers giver til danske tv IKKE.

Derfor bliver jeg ved med at kontakte easyshopping, og da de så endelig svarer, så får jeg en kontant e-mail, hvor der står:
"Før vi behandler din reklamation gør vi opmærksom på, at vores reklamationsforpligtigelser alene vedrører mangler ved produktet på leveringstidspunktet. Vi yder iht. gældende dansk lovgivning 6 måneders garanti og 2 års reklamationsret. I garantiperioden anses mangler som udgangspunkt at have været til stede ved leveringen, såfremt vi som sælger ikke kan bevise det modsatte. Konstateres en mangel 6 måneder efter leveringen, er det som udgangspunkt dig som køber der skal bevise, at manglen var tilstede på apparatet ved leveringen. En reklamation over produktet på nuværende tidspunkt – Ca 1 år. efter levering, kan således være vanskeligt at påvise stammer fra en mangel ved leveringen. På nuværende tidspunkt påhviler det dig som køber at bevise at manglen var ved leveringen, for at vi skal dække reparationsomkostningerne. At produktet har virket indtil nu modsiger, at manglen var ved leveringen. Der kan være tale om almindelig slidtage, fejlbetjening eller andet, der har forårsaget problemerne med produktet nu. Vi vil gerne tage din reklamation under behandling. Vi vil lade et uvildigt autoriseret værksted undersøge produktet. Viser det sig, at fejlen ikke er dækket af reklamationsretten vil du blive afregnet for sagsbehandlingen af din reklamation, herunder eventuelle transportomkostninger."

Dvs. kort fortalt. Fordi mit tv er over 1 år gammel, så mener Easyshopping, at der højst sandsynligt tale om slidtage? og JEG skal påvise at fejlen var der ved købstidspunktet, ellers skal jeg betale betale for både transportomkostninger, reperationsomkostninger samt easyshoppings interne sagsomkostninger!?

Alt i alt, endte det med en meget dårlig oplevelse af Easyshopping og deres kundeservice, og grundet udsigten til at skulle betale for en masse omkostninger af udefinerbar størrelse, valgte jeg at tage mit tv til en lokal reperatør (istedet for at sende mit tv til Sønderjylland), som dog synes, at jeg skulle have sendt det til reperation hos Easyshopping, for det viste sig da også at fejlen var på den interne strømforsyning, og det er ikke noget der kan kategoriseres som "slidtage" eller "fejlbetjening"....men hvordan beviser man at det var der på købstidspunktet?

Jeg handler dog ALDRIG mere hos easyshopping og jeg har lært at bruge Trustpilot til at undersøge andre websider.

Morten Lassen, Kim M., Odense, JGLand Steffen Schultz found this review useful

Mette Erichsens profile

profile image of Mette Erichsen
Mette Erichsen
Reviewer
Greve, Denmark

About

Kvinde, 31 år, Greve