Nikolaj Grøns profile

Reviews (21)

HJV

Hjemmeværnet: Frivillige soldater, der bliver brug herhjemme og internationalt

Hjemmeværnet: Frivillige soldater, der bliver brug herhjemme og internationalt.
Jeg er selv frivillig soldat i Hjemmeværnet! 4 stjerner fordi man kan ALTID gør det bedre!

Danskefragtmand

Fik regning for returnering af varer

Jeg havde bestilt varer hos Petworld.dk og bedt dem om at standse leverancen da jeg ønskede at annulere mit online køb. Varerne blev leveret alligevel om formiddagen, og uden min viden, afhentet igen om eftermiddagen. Sidstnævnte fremgik ikke af Track&Trace og skulle ske på Petworld' regning. Alligevel modtog jeg en faktura på over 500 kroner fra DDF, på returneringen. Petworld bekræftede at der var tale om en fejl og regningen blev annuleret af DDF. - men jeg sad tilbage med en følelse af at "går den så går den" :-p

CinemaxX

Real 3D på STOR skærm!

5 stjerner til 3D biografen (var i Sal 8 og se Gravity): jeg ved ikke om der er bedre 3D biografer i København? Så vil jeg gerne vide det :-)

jeg undgår helst opmarch-området / billetsalg / popcorn-og-sodavands-salgs området.... da det er overbefolket og støjende, og ikke særligt tiltalende. Derfor kun 4 stjerner.

Det fungerede fint at bestille på nettet omend jeg røg via Kino.dk og måtte indtaste det hele en gang til. Det fungerede super med print af billetterne ved indgangen ved at indtaste mobilnummer på bestillingen.

Parkeringsforhold på Fisketorvet er OK og gratis - men Fisketorvet minder mest af alt om det gamle SCALA med friture-duft og spis hvad du kan for 49 kroner tilbud.... det giver ikke det festligste miljø på vej ind i biografen.

Alt i alt en super 3D biograf, men rammerne kunne godt være federe...

Petworld

Online uheld og gode priser i fysiske butikker

Jeg har af flere omgange været tilfreds med at kunne hente kvalitetshundefoder til en lav pris i butikkerne hos Petworld. Online har jeg været uheldig en enkelt gang, men det er min forventning at det var en enlig svale. Man skal dog være opmærksom på at "løftet" om en rabat på x % - er et relativt løfte: Det HILLs foder jeg køber hos Petworld koster vejledende ca 450 kr, men er altid på tilbud i butikkerne til 369-375 kr. Så det er ikke sikkert at der er "noget at spare" ved at benytte sig af et online tilbud, fordi rabatten gives på den (fiktive) vejledende udsalgspris på 450 kr. og ikke den faktiske pris på 375 i butikkerne.

Monday, March 3, 2014

Reply from Petworld

Hej Nikolaj

Vi har ikke noget, der hedder "online-tilbud". Det er de samme priser i vores butikker og i vores webshop. Enkelte gange oplever butikkerne dog stadig at have tilbudsvarer på lager efter tilbudsavisens udløb, hvorfor dette naturligvis kommer kunden til gode i den pågældende butik.

I forhold til rabatberegningen gives der ikke rabat på rabat, dvs. at rabattens udregning udspringer fra normalprisen.

Med venlig hilsen

Petworld.dk

Demib

Dansk SEO ekspert i verdensklasse!

Dansk SEO ekspert i verdensklasse! Jeg har som kunde, arbejdet i en årrække med Mikkel DeMib som leverandør af SEO og SEM ydelser til en stor international virksomhed. Mikkel ved hvad han taler om!

Demib

Dansk SEO ekspert i verdensklasse!

Dansk SEO ekspert i verdensklasse!

3 (HI3G Danmark ApS)

4G men ikke engang 2G dækning :-p

Jeg er faldt for den massive markedsføring af 4G og *bedste netværk* osv osv. - da jeg købte en 4G Samsung Galaxy S4 Active hos 3. - Desværre oplever jeg meget hyppigt at der er et fuldstændigt udfald af netværksdækning, selv når jeg kører på motorvejene i det storkøbenhavnske område. Det er meget lidt tilfredsstillende, og gør at jeg på ingen måde får det forventede udbytte af mit 4G abonnement, men i mit stille sind også tager mig selv i at ønske at jeg havde en gammel nokia med 2G abonnement fra TDC/Telmore, så jeg da i det mindste kunne tale i telefon! - Jeg har oplevet at kollegaer med iPhone og 4G fra 3, havde *3 af 4 bjælker* når jeg havde 0-1 bjælker af 4 på min Samsung, på det samme fysiske sted. Det får mig til at frygte at det måske er kombinationen af Samsung S4 og 4G fra 3, der halter? De samme problemer med totalt udfald oplevede jeg ikke tidligere med min Samsung Galaxy S2 og 3G fra Telmore.

P.t. er min holdning at jeg vender tilbage til Telmore når min binding til 3 udløber - uanset om Telmore har 4G eller ej: Det oplever jeg heller ikke at 3 har, desværre.

Jeg valgte et privat abo. med fritale og 10 Gb data/mdr til 299 kr/mdr. med forventning om at jeg nok skulle få brugt noget data med det nye 4G net. Jeg sniger mig måske op på 2-3 Gb forbrug pga den manglende dækning, så jeg føler ikke at jeg får noget for differencen ned til 5Gb/mdr for 249 kr/mdr - som havde været alternativet.

Asif Faridand Gerhardt Frank found this review useful

Thursday, January 2, 2014

Reply from HI3G Danmark ApS

Hej Nikolaj

Jeg vil gerne beklage, hvis du ikke er tilfreds med den oplevede 4G/LTE-dækning på din telefon. Jeg kan nemlig sagtens forstå, at det selvfølgelig ikke er optimalt.

Hvis man generelt oplever så mange udsving og på mange adresser, skyldes det som regel, at der er en fejl på enten telefonen eller SIM-kortet. Det virker især også sandsynligt når du oplyser, at dine kollegaer ikke har samme problemer. Jeg vil derfor anbefale, at du forsøger at få tilsendt et nyt SIM-kort til at starte med. Hjælper det ikke, skal din telefon indsendes til reparation, da der i så fald kan være en fejl på antennen.

Ønsker du, at jeg sender et nyt SIM-kort til dig, kan du sende en mail til trustpilot@3.dk med dit telefonnummer.


De bedste hilsner
Sophie

thansen.dk

Smertefri levering på under 24 timer dagen før jul, men...

Søndag d. 22 december kort før kl 1600 bestilte jeg en Park One Lite til kun 199 kr på Thansen.dk pga deres løfte om at pakken med garanti blev leveret dagen efter d. 23 december! Det løfte holdt de, og med gratis levering via GLS har jeg svært ved at se hvordan de har kunne tjene penge på mig denne gang. Alt i alt en oplevelse til 5-6 stjerner ud af 5!

Eneste sten i skoen var at jeg bestilte som FIRMA, med levering på en anden adresse, hvor jeg vidste at jeg ville være dagen efter, d. 23, nemlig hos min mor. - Leveringen fungerede som sagt smertefrit på den alternative adresse, men desværre lyder Faktura nu på min mors navn og adresse! :-p og den efterfølgende automatiserede email-korrespondance omkring tilfredshed (herunder TrustPilot) er også stilet til min mor!! - Det virker som om der ikke helt er styr på logikken i kundesystemet... Når jeg som firma bestiller en varer, så skal andre ikke modtage en faktura med deres navn på. Og dialog-systemet skal ikke tage navnet fra pakkemodtageren på C/O leverings-adressen, og skrive til vedkommende, der jo intet har haft med hele købsoplevelsen at gøre, ud over at pakken er blevet leveret der! - så den del er en *ommer*

Trustpilot

Godt koncept - Social Vægtning efterlyses

TrustPilot er et godt og nødvendigt initiativ. Dog mener jeg at "Stjerne"-konceptet nemt kan misbruges, af enten utilfredse enkeltpersoner eller Virksomheder, der har mere travlt med at rense deres online-renome, end med at løse de problemer de har i forhold til deres kunder.

Idag virke det som om at hver enkelt bedømmelse/anmeldelse vægtes lige tungt. Altså at to anmeldelse på hhv. 1 stjerne og 5 stjerne tilsammen vil give en Virksomhed en gennemsnitlig bedømmelse på 3 stjerner. Ved at indføre en gennemskuelig social vægtning vil anmeldelsen på kun 1 stjerne, veje markant tungere hvis 100 personer via sociale medier angav at de "Synes om" anmeldelse med den ene stjerne, og kun 10 personer "Synes om" anmeldelsen med de fem stjerner, således at den overordnede gennemsnitlige bedømmelse nok nærmere skulle enden på 1½-2 stjerner.

Ivan Christiansen found this review useful

Wednesday, November 14, 2012

Reply from trustpilot.dk

Hej Nikolaj

Tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Den algoritme vi bruger til at beregne hvor mange stjerner en virksomhed får tildelt, kalder vi TrustScoren. Formålet er at give et så retvisende billede af virksomheders omdømme kogt ned til en simpel stjernebedømmelse, som er let at forstå. Algoritmen tager allerede højde for "folkets stemme", da det kræver mange anmeldelser at få en samlet bedømmelse som er helt i top eller i bund.

Jeg er med på din idé, om at man kan "synes om" anmeldelser og lade det vægte i beregningen af TrustScoren. Idéen er givet videre til vores udviklere.

På vores blog kan du læse mere om, hvordan TrustScoren fungerer:
http://blog.trustpilot.com/review-ranking-system/

Mvh
Joakim Ditlev
Trustpilot

--- Opdateret 14/11 2012 ---

Hej Nikolaj

Som svar på din kommentar. Nej, selvfølgelig kan man ikke købe sig til højere scores.
Beregningen du kommer med er helt rigtig, men TrustScoren er som nævnt et vægtet gennemsnit, der også tager højde for antallet af anmeldelser.

Mvh
Joakim

Kommunikationsforum

Interessant og relevant forum - lidt for meget "reklame"

Kommunikationsforum.dk er uden tvivl det førende forum for kommunikationsfolk, spindoktore og journalister. Der er en del interessante artikler og rapporter om aktuelle emner indenfor kommunikationsområdet, ligesom der er en del kurser rettet mod kommunikationsbranchen. Eneste "minus" er at firmaet Advice A/S der oprindeligt startede kforum op, stadig er den mest dominerende kommercielle indholdsleverandør. Men mon ikke man kan overleve det? :-)

TELMORE

no problems!

jeg har god erfaring med Telmore mobil og mobilt bredbånd. jeg har altid oplevet god rådgivning omkring hvilke mobil/data-pakker jeg skulle vælge, og jeg får aldrig "prakket noget på". Når jeg har ville ændre noget har kundeservice været hjælpsomme og ikke "staffet" mig med unødige dobbelt-abonnementer eller fastholdt mig i en dyrere pakke, men skiftet med det samme. generelt god stil og god karma omkring deres forretningsførelse. fortsæt med det!

Airberlin

Good service and right on time

I have travelled several times with Air Berlin from Denmark to Spain (and back) with connecting flights from different airports i Germany. And I have allways experienced good connections and no/limited delays. My familiy uses Air Berlin too and they have once experienced a delay that resulted in a missed connecting flight. Air Berlin took full responsability and housed my relatives in a hotel near the airport and got them on the first flight out. Good customer-service on the phone.

Aspect

NUL STJERNER! ingen styr på hverken teknik eller administration.

Tilbage i 2009 havde jeg et webhotel hos Mondo, der solgte deres hosting fra til Aspect Networks. Det var en opgave som Aspect indrømmede gentagende gangen at de ikke magtede, også offentligt. På trods af at jeg formelt set aldrig havde indgået en aftale med Aspekt om leverance af hosting, og de heller ikke kunne honorere de forpligtigelser som Mondo havde haft overfor mig, efterfølgende i 2009-2010 så insisterede Aspekt på et tidspunkt i 2011 at sende mig inkasso-rykkere. Rykkere på faktura, som de aldrig havde sendt til mig og på tjenesteydelser som de aldrig havde leveret (fået til at virke) og som jeg ikke havde bestil hos dem. Mange tilsvarende sager fik også dengang omtale i ComputerWorld og Ingeniøren da jeg ikke var den eneste som oplevede Incasso-spam fra Aspect' Teknisk Direktør/CTO "Chief Technical Officer" ved navn M. L. - På trods af at jeg opfordrede Aspect Networks til at dokumentere kundeforholdet og/eller hvad det var de mente at de havde leveret af varer/tjenesteydelser (herunder evt. "oppetider"), så fik jeg at vide at al dialog måtte gå gennem deres Inkassofirma (Intrum) som jeg så også måtte have besværet med at sætte ind i sagen. Aspect undlod at svarer efterfølgende, men jeg er overbevist om at jeg ALDRIG skal være kunde hos dem igen - frivilligt eller ufrivilligt.

---
Tilføjelse pr. 14/11-2012:
Man kan så undre sig over at 7 anmeldelser med 5x1 og 2x2 stjerner (gennemsnit=1,29, altså markant UNDER to stjerner), kan medføre en TrustScore på "3,5" og to stjerner - kan man som virksomhed "købe" sig til en højere score hos TrustPilot?

---
Artikler om Aspect Networks i ComputerWorld:

Omstridt hostingfirma fortæller om sin brandslukning
Kæmpe kaos med konkurskrise og krakilske kunder har tvunget hosting-selskabet Aspect Networks helt i knæ. Selskabet har nu hyret en ny fungerende direktør som brandslukker.
http://www.computerworld.dk/art/55539/omstridt-hostingfirma-fortaeller-om-sin-brandslukning
---
Hosting-selskab barrikaderer sig bag telefonsvarer
I flere måneder har den været gruelig gal med servicen hos hostingselskabet Aspect Networks. Kunderne raser, men bliver konstant mødt med telefonsvarer og auto-mails.
http://www.computerworld.dk/art/55515/hosting-selskab-barrikaderer-sig-bag-telefonsvarer
---
Når kunderne hos hosting-selskabet Aspect Networks ikke kan få fat i hverken deres data eller selskabet,
http://www.computerworld.dk/art/55529/kongens-foged-kan-hjaelpe-hosting-kunder-i-havsnoed
---

Mille Marinaand Esben Jensen found this review useful

batteribyen.dk

kvalitet til tiden

jeg har handlet flere gange på batteribyen og købt ladere og OEM batterier til bl.a. kamera og mobiltelefoner, og har været tilfreds med hvad jeg har fået, den hurtige levering og de lave priser.

PBS

PBS / NETS tryner den lille mand

PBS (nu NETS) opfører sig rigtig kedeligt overfor ejeren/brugeren af domænet nets.dk og naturligvis nemid.dk - i stedet for at indrømme at de er uprofessionelle og har lanceret produkter og websites uden at have sørget for at have .dk domænerne, og så efterfølgende forsøger at presse dem fra brugerne. usmageligt og dårlig moral!

Danid

Danid, NETS og PBS - en kedelig band!

Nemid, danid og firmaet bag PBS (nu NETS) opfører sig rigtig kedeligt overfor ejeren/brugeren af domænet nets.dk og naturligvis nemid.dk - i stedet for at indrømme at de er uprofessionelle og har lanceret produkter og websites uden at have sørget for at have .dk domænerne, og så efterfølgende forsøger at presse dem fra brugerne. usmageligt og dårlig moral!

lion75 found this review useful

Nets

PBS / NETS er dårlig stil

Nemid og firmaet bag PBS (nu NETS) opfører sig rigtig kedeligt overfor ejeren/brugeren af domænet nets.dk og naturligvis nemid.dk - i stedet for at indrømme at de er uprofessionelle og har lanceret produkter og websites uden at have sørget for at have .dk domænerne, og så efterfølgende forsøger at presse dem fra brugerne. usmageligt og dårlig moral!

Robin Grengman, Kristian B. Østergaard, GJ, Cyrus Razavi, Jamens Bondusand Søren Lund-Hansen found this review useful

Nemid

ok produkt - skidt moral !

Nemid og firmaet bag PBS (nu NETS) opfører sig rigtig kedeligt overfor ejeren/brugeren af domænet nets.dk og naturligvis nemid.dk - i stedet for at indrømme at de er uprofessionelle og har lanceret produkter og websites uden at have sørget for at have .dk domænerne, og så efterfølgende forsøger at presse dem fra brugerne. usmageligt og dårlig moral!

Thomas Christensenand Forbruger found this review useful

Telia

Telia har forudsigelige regninger (de er altid for store!)

efter et par år hvor jeg var bundet til Telia pga et telefon-køb, oplevede jeg at regningerne ALTID var overraskende store i forhold til mit lave minut-forbrug. Mobilt bredbånd var en direkte joke da det blev lanceret, selv i københavn, men det antager jeg er blevet bedre?

Nikolaj found this review useful

Netto

NETTO er nice!

jeg er sgu generelt set glad for min(e) NETTO(er). Af og til er der een som ikke er så vel-drevet og hvor priser-skilte ikke passer til de varer som de står ud for. Varerne har fået et hak op af på ca 10% men de er stadigvæk i den billige ende af kvalitets-discount butikkerne.

Cinemagic

hurtig levering til en lav pris.

Jeg har netop købt et Samsung 40" LED TV hos CineMagic og det var en yderst positiv oplevelse. Prisen var god (den laveste jf. pricerunner m.f.), og leveringen skete dagen efter de havde modtaget min ordrer. Der var rigtig god information omkring status og levering undervejs. Så Top-dollar herfra!

Nikolaj found this review useful

Nikolaj Grøns profile

profile image of Nikolaj Grøn
Nikolaj Grøn
Reviewer
Male, 1973
København, Denmark

About

Nørd, Rejsesmølf, Hundeejer, Netto-fan, Hobbykriger, Bilejer.