Andy Møllers profile

Reviews (11)

Itnetbutik

Professionelt & hurtigt :-)

Bestilte søndag aften, mandag blev varen ekspederet til Kolding tirsdag morgen var den fremme, indtil videre har tingene været intakte så alt godt, såfremt de er billigst igen næste gang jeg mangler diverse ting (lommer, dvd'er etc.) , er det her ordren bliver lagt igen

Jafi A/S

Herlig butik

godt udvalg, gode priser, samt høfligt personale.

mvh Andy Møller

Av-Cables.dk

endnu en vellykket handel

Bestilte 1 usb forlængerkabel på 1.8meter samt 3 styks usb til mini b kabler af 1meter, kom med posten i dag dog var de 2 af de 3 kabler 1.8meter, de 2 kabler af de 4 er testet indtil videre og fungere som de skal, alt i alt en god handel som det plejer at være når man bestiller hos Av-cables.dk

:)

Ikea

Ikea er fantastisk

er vild med deres koncept og priser, specielt på bestik, lamper, skærebrat etc.
Savner dog leveringsomkostningerne var noget lavere at man evt. kunne bruge et kurerfirma der var billigere.
prismæssigt er Ikea godt med det kunne diverse andre lign. butikker godt lære noget af.

GLS Denmark

GLS gør det godt

jeg har fået leveret nogle varer fra tyskland ind i mellem med GLS og det går som oftest relativt hurtigt 2 nogle gange hvis man er lidt "uheldig" 3dage hvilket er acceptabelt og til priser der er til at være med til, mener det var 75kr jeg gav for op til 20kg fragt (eller 10kg husker det ikke helt) men det er også betydeligt billigere end med post danmmark. Pakkehåndteringen ved GLS er også fornuftig har ikke modtaget noget de har fragtet endnu der har været defekt eller skadet ved ankomst.

DHL

DHL godt tilfreds

har brugt DHL omkring 5 gange da jeg har handlet varer fra tyskland/luxemburg.
Deres fragtpriser er meget fornuftige, specielt sammenlignet med post danmark.
Leveringstiden er også rimelig, den er typisk på 3-5 dage hvis det er fra udlandet, hvilket er okay da de jo ikke bruger en lastbil til at fragte for 1 kunde hvis man har 10kg fragt af måske 100kr. ca.

personligt undgår jeg altid post danmark hvis muligt da de som oftest er mellem 3 og 10 gange dyrere end de professionelle kurerfirmaer.

DPD

DPD 100000 gange bedre end post danmark

Da jeg handler en del på nettet og der naturligvis skal bruges en eller anden form for firma til at fragte om det er kurer eller post dk, valget falder som oftest på DPD hvor det er muligt da de er hurtige og har en fornuftig omgang med pakkerne (har ikke modtaget noget der har været i stykker eller defekt endnu, samme kan ikke siges om post dk), plus de som oftest er billige og ikke kører med overpriser når det er flere kilo af gangen der handles.

Nordea

Nordea fantastisk som altid

har selv haft nordea som bank altid, og da jeg er jyde sammenligner jeg naturligvis bankerne ;)

nordea's service er jeg godt tilfreds med, samt jeg er glad for der nogle gange rettes henvendelse til mig telefonisk hvis der er noget der "bedre kan svare sig for mig økonomisk" (hvilket jeg savner i andre banker når jeg snakker økonomi med vennerne".
Eneste der måske trækker lidt ned er som med Danske Bank og de andre store banker så kan det godt savnes lidt mere lokalt arrangement.

Jysk

Jysk Holstebro/struer

havde en uheldig handel i Holstebro for nogle uger siden købte en topmadras til 500kr der var sat ned til halv pris hvor så ugen efter grundet noget "ombygning" der var tilbud igen til 400kr. det mente jeg var lidt fusk da jeg kontaktede jysk telefonisk var der ingen sure miner eller problemer jeg kunne vælge at få diffenrencen udbetalt, men da jeg alligevel skulle købe en rullemadras blev de 100kr selvfølgelig modregnet.

så det var en "happy end" på et problem hvor mange firmaer ville være kolde og ligeglade.

TDC A/S

TDC

ja har haft telia før det var ikke super mht. dækning og desværre som med "debitel" i gamle dage en del vrøvl med regningerne.
har selv maxsms+ eller hvad det nu hedder abb. koster 99kr i måneden fri sms og mms plus 300mb fri data, har ikke været udefor endnu når jeg færdes rundt omkring i landet der ikke har været dækning, hvilket selvfølgelig er vigtigt.
Da mit forbrug ikke er højt er det fordelagtigt og jeg skal ikke ha onfone eller andre af disse mindre selvskaber da dækningen der som oftest er ringe til næsten ikke eksisterende hvis man bevæger sig ret meget udenfor byer af en rimelig størrelse.

Thursday, March 24, 2011

Reply from TDC A/S

Hej Andy,

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med dit abonnement og med vores dækning - vi gør meget for at tilbyde de bedst dækkende løsninger på begge områder.

Med venlig hilsen

Thomas Wandahl
Kundeservicechef i TDC

Cellshoppen

perfekt som altid

bestilte en ac-4e nokia lader til 25kr og sampakken med dc-4 autolader og endnu en ac-4e lader fra nokia til 74kr. totalprisen var på 99kr også 24kr i fragt hvilket ikke var galt bestilte i går aftes det var fremme i morges og med en lille tilhørende gave som altid.

så er godt tilfreds, havde nogle spørgsmål til deres support vedr output på laderene det blev der svaret hurtigt på selvom det var sent de blev skrevet.

Andy Møllers profile

profile image of Andy Møller
Andy Møller
Reviewer
Male, 1984
Holstebro, Denmark

About

spørg og du skal få et svar ;)

Er en gut på snart 27, med erfaring vedr. diverse elektronik ting og kabler etc. mobiltelefoner, tv, kvalitetsprodukter osv. såfremt der skulle være nogle spørgsmål så skriv endeligt så skal jeg svare efter bedste evne.