Mads Lønborgs profile

Reviews (17)

memoryshop.dk

Sådan

Ikke noget at påpege - fungerede uden prob.

Lavprisdyrehandel.dk

Helt ok

Bestilte diverse produkter til hund. Levering tog 3 dage og det er helt ok. Dog kunne man mangle en bekræftelses mail indholdende et track and trace nummer så man ku følge pakken. Pakken var ikke helt optimalt lukket men alle varer blev leveret så ingen skade sket. Priserne er rigtig fine og billigst på bla frontline. Alt i alt helt ok og ka sagtens anbefales

Ole Kramer found this review useful

Gorgeousshop

Meget positiv

Dette er et mønster site der fungerer 100 p. Har ofte bestilt diverse shampoo, vox osv. Prisen er ca halv pris + ift dk priser og tilmed er fragten GRATIS og særdeles hurtig ift at det sendes fra uk. Ca 2-4 dage. Har en enkelt gang modtaget en forkert vare, balsam i stedet for shampoo. Skrev til kundeservice som uden problemer sendte den rigtige vare straks uden beregning og den forkerte kunne jeg beholde. Helt i top. Kan varmt anbefales

LavprisVVS.dk

Godt produkt til lav pris

Bestilte et brusearmatur. Kom 2 dage senere som lovet. Ingen problemer. Kan fint anbefales. Nem hjemmeside og tilmed videoer med tips til installation for folk med 10 tommelfingre

Lavpriskoekken

Særdeles tilfredsstillende

Vores ovn brændte af i et lynnedslag og vi stod efter en kort forsikringsbehandling med et akut behov for en ny ovn. Derfor bestilte jeg en ny ovn hos Lavpriskoekken.dk. Ikke nok med at prisbesparelsen ift. diverse butikker (incl forhandlet rabat) lå ca. på 20% så fungerede købet og leveringen perfekt.
Bestilte søndag aften. Mandag blev jeg kontaktet af firmaet som skulle levere og montere, som informerede om levering tirsdag mlm 12-16. De kom kl 12.15 og 1 time senere var ovnen installeret.
Præcis som det skal være. Kan anbefales herfra.

Musikboden

Nemt og hurtigt

Lever fuldt op til forventninger om hurtig og præcis levering. Varerne kunne afhentes hos GLS-pakkeshop dagen efter bestilling/afsendelse.

Golfbidder

God oplevelse

Købte en "ny" driver på sitet. Blev sendt dagen efter med UPS, som tildelte forsendelsen en stregkode så varen ku følges, der i øvrigt blev leveret som aftalt.
Siden er let at finde rundt på og der er gode sorteringsmuligheder i de forskellige kategorier.
Vil helst sikkert handle her igen og kan kun anbefale andre det samme.

Cinemagic

Som det skal være...

God overskuelighed på siden og problemfrit køb og levering. Købte 5.1 højttalersæt som blev frit leveret til GLS pakkeshop dagen efter som forventet. Kan kun anbefale sitet.

Trustpilot

Brugbart

Bruger siden ofte og har flere gange foretaget valg udfra bedømmelserne. Det har indtil nu kun givet mig positive oplevelser ved diverse virksomheder. Så ikke kun tak til sitet, men også til alle dem der gør en indsats for at fortælle godt og skidt.

www.computersalg.dk

Helt ok

Ingen problemer. Bestilte en Boxee Box, der blev leveret på den aftalte tid.

Mlflyt

Anbefalesesværdigt

Har efterhånden hørt meget dårligt om flyttefirmaer i TV/forbrugerprogrammer, hvorfor man bliver en smule nervøs når man skal leje en flyttebil for første gang. ML Flyt virker som et meget professionelt drevet firma der har styr på tingene. Havde ingen problemer med det købte produkt. Kan fint anbefales.

Nordea

God, fornuftig og realistisk rådgivning

Har gode erfaringer med Nordea i Århus. Får super god og personlig rådgivning, som er fornuftig og realistisk i forhold til min økonomi.

Netbanken kan dog have problemer med at kører ordentligt i google chrome hvilket kan være et irritations moment, da jeg nogle gange har spildt flere NEM-ID nøgler på at logge ind gentagne gange.

Samlet vurdering er dog meget positiv

IDEmøbler A/S

Ingen problemer

Købte en lædersofa med 4-6 ugers leveringstid. Blev kontaktet af Idemøbler 5 uger efter, at sofaen kunne afhentes.
Havde efter 4 uger fat i kundeservice, som meget hjælpsomt oplyste status.
Super produkt og service uden problemer.

Shampooshoppen.dk

Langsom levering/Manglende info

Bestilte 3 x voks. Leveringstid iflg. hjemmesiden 2-4 dage. Det 1 uge inden tingene kom frem (kan selvfølgelig være Post DK). Som sådan OK - problemet synes jeg dog er at man ingen steder kan søge information om sin levering. Ellers ingen problemer.

www.konsol-chips.dk

Nemt og godt

Købte en soft-mod til min WII som blev indsendt. Efter 3 dage, som de lover var ordren gennemført og dagen efter modtog jeg min WII. Fungere upåklageligt. Henvendte mig inden og under købet med spørgsmål hvilke blev besvaret indenfor kort tid. Super

TELMORE

Enkelt og billigt - fremragende

Overskriften siger vist det hele. Kan ikke være lettere. God dækning og oplever aldrig problemer.

Fullrate A/S

Stabilitet og funktionalitet i høj klasse

Har i mange år været bredbåndskunde hos Fullrate og kan kun varmt anbefale andre det samme. Har flere gange opgraderet - uden meromkostninger, hvis det har været et gældende tilbud og har aldrig haft omstillingsvanskeligheder. Hastigheden har i mine tilfælde levet op til det lovede. Mht. kundeservice er der intet at sætte en finger på. Bemærkelsesværdigt er stabiliteten. Stort set aldrig nedbrud eller udfald - og er det sket, blive man straks opdateret via SMS.

Mads Lønborgs profile

profile image of Mads Lønborg
Mads Lønborg
Reviewer
Male, 1980
Skanderborg, Denmark

About

Team Leader i stor dansk speditionsvirksomhed