Torben Frylunds profile

Reviews (10)

Vildmedvin

Altid perfekt

Har fået meget vin og whisky gennem flere år altid utroligt godt pakket og hurtigt leveret. Har også fået hjælpe til at vælge det rigtige i telefon uden besvær.

Rezetstore.dk

Billigt, hurtig bekræftigelse, track'n'trace, leveret næste dag.

Billigt, hurtig bekræftigelse, track'n'trace, leveret næste dag. Intet at klage over mht. produktet heller.

Hurtigegavekort

Super hurtig levering en almindelig torsdag

Så løb kontoen tør, men hvad gør det når de leverer på 5 minutter en almindelig torsdag aften! Tak for det :-)

Fotoversand Afa

Top klasse!

Ich habe verwendet AFA Fotoversand mehrmals ohne Probleme. Sehr billig und schnelle Lieferung. Es ist eine großartige Wahl für Pentax-Enthusiasten in Dänemark!

Activfoto

Hurtig levering og super indpakning!

Pakket grundigt ind i en papkasse med skum fiduser - dejligt at det tages seriøst når det nu er foto udstyr! Leveringen var hurtig, som lovet, og der var generøse email opdateringer undervejs.

Prispresseren

Hurtig og billigt

Meget hurtig levering, billigt, rigtig god pakning af varerne. Mulighed for GLS pakkeshop levering inkl. SMS advisering et stort plus!

Kunstogkokkentoj

Super køkkentøj forhandler!

Jeg købte en mængde forskellige ting, tærte forme, kugler, stege gaffel, stegepande osv. hos dem, og jeg fik straks de ting de havde på lager, og en lille uge senere kom det sidste. Kommunikationen var hurtig, personlig og god.

Deres hjemmeside er også et studie ud i, hvordan det skal gøres, mht. overblik. Udvalget er også rigtig godt.

Edbstore

Annullering af ordre = ikke pengene tilbage!

Jeg bestilte en server og noget ram d 3/10-2010
Da leveringsdato for serveren efterfølgend rykkede sig konstant valgte jeg at annullerer ordren. Efter gentagende rykkere i løbet af oktober overfører edbstore penge for serveren, men ikke for ram og fragt. Det har ikke været muligt at få fat i "Jacob" og få de sidste penge (224.5 kr).

Jeg har handlet på nettet i over 10 år og jeg har aldrig opleve så dårlig kommunikation omkring lager status, besvarelse af mails rettidigt og at jeg ikke ha fået kradset mine penge hjem ved annulleret ordre.

Thursday, October 28, 2010

Reply from EDBstore.dk A/S

Hej Torben

Det er korrekt at du bestilte en server og noget ram og afbestilte serveren, da den ikke kunne leveres.

Rammene var blevet afsendt fra anden leverandør og vi kan se, at GLS har forsøgt at aflevere dem på din bopæl. De er nu på vej retur til leverandøren. Når vi har besked fra dem at de fyskisk er retur - returneres resten af dine penge selvfølgelig.

Med venlig hilsen

Steen
EDBStore

Coolshop

Civilization 5

Fik leveret Civilization 5 en dag senere end udgivelsesdatoen fordi de ikke fik nok hjem af den. Er der risiko for det, så bør det fremgå af lagerstatus på varen. Kommunikation var dog hurtig og smertefrit som altid med Coolshop, så helt sikkert en butik der kan anbefales.

Billigespil

Forkert spil leveret, men rigtig hurtig og smertefri ombytning!

Fik det forkerte spil, men ved email henvendelse blev der lynhurtigt svaret tilbage, og det rigtige spil afsendt samme dag. Det kom så dagen efter, og det forkerte blev sendt retur i medsendt frankeret kuvert. Sådan skal det bare gøres, for fejl kan ske, men med en så hurtig udbedring viser det bare hvor godt en god netbutik som Billigespil fungerer.

Torben Frylunds profile

profile image of Torben Frylund
Torben Frylund
Reviewer
Male, 1974
Trige, Denmark

About

Garvet ehandler fra Østjylland. Har købt stort og småt i nd og udland de sidste 10+ års tid. 99 ud af 100 gange går det rigtig godt, men der er brådne kar derude! Og det er mit håb at kunne anbefal et par af de gode og advare mod de dårlige her på Trustpilot