Pernilles profile

Reviews (13)

LoveJoy ApS

Ikke noget at sætte en finger på

Det gik nemt og rigtig hurtigt med levering. Varene var fine, så jeg er mere end tilfreds. Vil klart anbefale at handle herfra. Diskret levering er også et plus:)

Mytrendyphone

Fint nok

Billig og hurtig levering. Har dog oplevet flere af mine covers til mine Sony mobiler, at coveret nemt knækker, eller at det krakelere.
Det sidste cover jeg har købt, har jeg haft i 2 uger og det holder endnu, så det er jeg tilfreds med..

Friday, September 13, 2013

Reply from Mytrendyphone.dk

Tak for henvendelsen!
Jeg kan ikke se at du har oprettet en reklamationssag vedr. ordren du henviser til, og hvis det drejer sig om en ældre ordre, må jeg bede dig om at kontakte vores kundeserviceafdeling, så vi kan løse problemet: http://www.mytrendyphone.dk/shop/external/pages/da/contact.html


Hav en fortsat god dag!

dk.bestseller.com

I LOVE YOU<3

Fede vare, altid god pris, hurtig levering, super service! Sådan her burde alt online shopping være. Skønt at mange kan shoppe alle Bestsellers mærker på en gang. Det ikke første gang jeg har brugt hjemmesiden og det er ihvertfald hellere ikke sidste gang. Forsæt den gode stil;)

Sarenza

ELENDIG FIRMA - HOLD JER VÆK!

Magen til flabet medarbejder og elendig service skal man lede længe efter.
Jeg bestiller 1 par sko, samme aften fortryder jeg og klikker på et link i min ordrebekræftelse for at fortælle at de skal annullere ordren. Jeg bestiller istedet et andet par sko fra deres side, som jeg hellere vil have. Jeg modtager dagen efter en svar mail at det vil tage op til 72 timer før de svarer på kunders email. Jeg ringer selvfølgelig for at annullere det første par sko pr telefon samme dag, fordi jeg ved de nok bliver sendt inden de 72 timer. Den flabede medarbejder siger de først har modtaget min email kl. 14.01 og at skoene var pakket og at de derfor ikke kunne stoppe ordren. Hun siger at hun på ingen måder kan gøre noget nu, SELVOM hun siger skoene ikke er sendt afsted fra deres lager. Hun siger jeg derfor at jeg må afvise begge par sko når de bliver leveret og der vil herefter vil gå 3 dage til jeg har pengene på min konto.
Jeg bestilte skoene d. 22.04 og de skriver ang. 1 af de 2 par sko d. 03.05.13 at de nu har refunderet pengene, de er på min konto d. 07.05.13 penge på min konto!
Dog har jeg intet hørt fra mit andet par sko, som jeg har betalt for og også afvist ved levering. Jeg ringer så igen til firmaet, hun siger at hun vil undersøge sagen og jeg ber hende derfor ringe til mig når hun har svar. Hun vil kun sende mig en email og hun nægter at oplyse hendes efternavn, så jeg ved hvem jeg har talt med. Jeg vil aldrig nogensinde købe sko her igen, jeg er i chok over deres service, levering og retunering. Det synd for de har virkelig nogen fine sko!

Tuesday, May 14, 2013

Reply from sarenza.dk

Hej Pernille

Tak fordi handlede hos Sarenza og har taget dig tid til at give denne anmeldelse, da det naturligvis er meget vigtigt for os, hvad vores kunder synes og oplever.

En af de vigtigste ting for os er at kunne tilbyde en kort leveringstid, så varen hurtigt kan komme ud til kunden på trods af, at vores lager er placeret i Frankrig. Det er derfor ikke muligt for os at annullere en ordre, når den er kommet så langt i processen, at den er ved at blive forberedt til afsendelse, da det betyder, at pakken er pakket, lagt på palle og blot venter på at blive afhentet af vores distributør. Vi afsender tusindvis af pakker hver eneste dag fra vores lager, og vi kan derfor ikke nå at stoppe en pakke, når den allerede er blevet forberedt. Derfor foreslog vi, at du blot kunne afvise pakken med den forkerte model eller tage imod den, se den og efterfølgende returnere den, hvis ikke du ville have den. På den måde kunne du blive tilbagebetalt, så snart vi modtog pakken på vores lager.

Da du valgte at afvise begge pakker, blev de begge sendt retur til os, men vi modtog dem ikke på samme tid på vores lager, og derfor blev du heller ikke refunderet samme dag, men begge dine refunderinger blev udført henholdsvis d. 03/05-2013 og d. 08/05-2013, enten samme dag eller få dage efter, at vi modtog din pakke på vores lager. Derefter vil der altid gå yderligere 2-3 hverdage, før pengene er til syne på din konto, og hvis du checker din konto igen nu, vil du kunne se, at begge beløb atter er tilgængelige derpå. Som du også kan se på vores hjemmeside, så skriver vi, at det kan tage op til 15 dage at gennemføre en refundering, og i dit tilfælde har vi gennemført begge refunderinger inden for 5 dage.

Vi beklager selvfølgelig, hvis du føler, at du har haft en negativ oplevelse med at bestille på vores side.

Du er velkommen til at kontakte vores Kundeservice på telefonnummer: 7877 0153 eller mail: kundeservice@sarenza.dk, som med glæde vil besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Med venlig hilsen
Dit Team Sarenza

Lavprisdyrehandel.dk

Super duper!

Billige priser, hurtig levering og rigtig gode vare modtaget.. Jamen ville helt klart handle her igen, det bare helt i orden:)

Loppetjansen.dk Vi gør dyr billig

Fantastisk

Jeg bestilte et par løbetids trusser til min lille Yorkshire terrier. De var de eneste på nettet der havde nogen i så små størrelse. Pakken kom et par dage efter og trusserne passede perfekt. Jeg har kun positivt at sige om denne hjemmeside:)

Aros Forsikring

Perfekt betjening og pris..

Jeg fik et rigtig godt tilbud på min bil, dog var der lidt problemer med den pris assurandøren havde lovet mig og så den pris der stod i deres system, udover det så gik der 1,5 mdr hvor jeg flere gangede rykkede for min regning samt police, uden at jeg modtog noget. Jeg fik fat i en medarbejder, som var lidt flabet og ikke rigtig troede på den pris jeg havde fået. Jeg ringede starks til den assurandør, som jeg havde talt med og han fik lige med det samme lavet det hele, ENDNU bedre end vi først havde aftalt, pga. besværet for mig. Det fik mig til at glemme alle sure miner og den skriftlige klage jeg ville have indgivet på service medarbejderen. Jeg syntes det var så fedt, at en person kan vende det hele så hurtigt, jeg er yderst tilfreds og kunne aldrig finde på at skifte selvskab efter så dejlig en behandling. I fortjener virkelig ros for jeres assurandør, Jesper. Kæft han er god, han tager ansvar og jeg kan ikke gøre andet end bare at anbefale ham så meget. Super fedt:) Mvh Pernille

Gucca

Lynhurtig

Fik varene leveret dagene efter jeg bestilte dem og de 2 cd'er var MEGA billige og fejler selvfølgelig ingenting. Hvis al internet handel gik så hurtigt og nemt, ville det være super fedt! Alle anbefalinge herfra:)

Boozt.com

SUPER SERVICE

Der var lidt problemer med levering osv. Jeg skrev til kundeservice og fik lynhurtigt svar og alt blev hurtigt undersøgt og jeg fik selvfølgelig min pakke + en lille ekstra ting som plaster på såret over den store forvirring. Det er noget af det bedste kundeservice jeg nogensinde har fået og varene var selvfølgelig som de skulle være... Klart en anbefaling herfra

Thursday, May 24, 2012

Reply from Boozt.com

Kære Pernille,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive så pæne ord omkring Boozt.com

Det glæder mig meget at du er tilfreds og vi ser meget frem til at se dig på Boozt.com igen.

Med venlig hilsen

Sabine
Kundeservice
Dit Boozt.com team
00800 2669 8266

NiceHair

ÍNTET DÅRLIGT AT SIGE:)

Jeg har bestilt herfra mange gange og tingene er altid kommet lynhurtigt og der varene har bare være helt iorden. Kan anbefale alle at handle herfra. Det er fedt at få billige varer nemt og hurtigt:)

Parfume-Klik

PERFEKT :)

Jeg var nervøs for at købe herinde, fordi syntes virkelig det var billigt og så var de ikke E-mærket. Men valgte alligevel at bestille 7 parfumer og jeg samlignede dem allesammen med dem jeg har købt i matas og der er INGEN forskel og de holder lige så længe. Så syntes bare det er MEGA fedt at jeg nu har fundet en hjemmeside som har alle parfumer og så til rigtig billige penge... Jeg vil fremover selvfølgelig benytte denne hjemmeside frem for at betale fuld pris i butikkerne... Pakken kom inden for de aftalte 10 dage, så har intet negativt at sige. Kan kun anbefale alle at bestille herfra og hvis nogen tvivler ligesom jeg gjorde, SÅ er parfumerne altså ægte :)

Corsagen.dk

Dårlig pasform

Pakken kom hurtigt og selve corsagen var super smuk. Dog var pasformen elendig og corsagen gabte meget foroven og syntes ikke de mål der står derinde er korrekte (Selvom jeg grundigt målte mig selv for at være sikker på at den passede perfekt) .. Gider ikke betale 75 kr. i porto for at sende den retur, når selve varen kun har kostet 200 kr, så i mit tilfælde er det penge lige ud af vinduet :(

Friday, November 18, 2011

Reply from Corsagen

Hej Pernille,

Det er en skam at du anmelder så negativt, når du er tilfreds med både corsagen og leveringen. Inde på størrelsesguiden kan du se at alle mål er standard. De passer de fleste af vores modeller, men er man i tvivl kan man altid tage kontakt inden køb, som vi også skriver.
Du skriver den er dårlig i pasform, men dette kan vi desværre aldrig garantere at alle vores corsager vil være. Det er jo individuelt hvordan tøj sidder på folk. Og det er af den selvsamme grund man har returret på nettet, og kan bytte sine varer.

Så jeg synes din karakter er noget unfair.

Udover det skal du ikke betale 75kr for at sende en vare retur. Den vare du har købt koster kun 25kr at sende som brev, eller 65kr som pakkepost. Postdanmark har ikke nogen priser der hedder 75kr mere, og jeg ville ønske at du havde studeret dette inden din anmeldelse.

Da du ikke har taget kontakt til os og ej heller har skrevet retur på vores email, håber jeg du vil svare på vores besked herinde istedetfor så, da jeg regner med du er interesseret i at få hjælp og ikke kun giver karakter uden grund.

Jeg ser frem til at du svarer retur.

Mvh
Heidi
Corsagen.dk

Effektlageret

SUPER !!

Jeg købte et par vinter støvler, som udover at være de billigste på nettet, så er kvaliten i top og servicen firmaet gav, var helt kanon. Hurtig levering uden nogen problemer..
Kan kun anbefale Effektlageret til alle andre.. Ville med glæde handle på siden igen:)

Pernilles profile

profile image of Pernille
Pernille
Reviewer
Female, 1989
Fredericia, Denmark

About