Jack Perssons profile

Reviews (9)

Av-Cables.dk

Hurtig og rigtig levering

Bestilte mit kabel fredag kl. 13,og det leveret med posten lørdag formiddag. Det er hvad jeg forstår ved hurtig levering med rimelige forsendelsesomkostninger. Så næste gang jeg skal bruge et kabel, bliver det hos AV Cables

Pixojet ApS

Prima produkter og hurtig levering

Det er første gang jeg handler hos Pixojet, og det var absolut en positiv oplevelse. Mine farvepatroner virkede upåklageligt, og levering var super gennem GLS afhentningsdepot.

Der var en flor gave med i min ordre.

Cykelpartner.dk

Hurtig levering - God service - Prisrigtig

Det er første gang jeg handler med Cykelpartner, og absolut ikke sidste gang.

Jeg købte et komplet gearkabel model SCRAM7 med drejegrab og håndtag + dæk og slange.
Jeg var lidt i tvivl om montagen af kablet, men fik en udsøgt service da jeg ringede et par gang for at få hjælp. Jeg talte med 2 forskellige medarbejdere, og fik ens service og hjælp hver gang.

Mine varer kom dagen efter jeg afgav min bestilling, fragtfrit og til fornuftige priser..

Her handler jeg igen......

www.pixum.dk

Tilfred trods forsinkelse

Efter at jeg havde udfærdiget mit Layout til fotobogen, kontaktede jeg Pixum for at få datoen for deadline for levering inden jul. Jeg fik datoen og sendte mit materiale 2 dage inden Deadline. Desværre gik der kuk i produktionen, så mine fotobøger kom ikke inden jul. Jeg kontaktede Pixum, der beklagede problemet, men at de ville gøre alt for en hurtig levering. Trods juleferien fik jeg mine fotobøger 2. januar med en god kompensation.
Fotobøgerne var værd at vente på. De var, som tidligere, af god kvalitet og det er sikkert jeg kommer tilbage trods det lille uheld.

mobilityshop.dk

Hurtig levering

Igen, er forsendelseomkostninger for store, jfr. gældende priser fra PostDanmark. Der ligger en skjult avance i her. Læg den på prisen stedet for, så er det mere gennemskueligt. Andre net virksomheder gør det samme.... Jeg er ellers godt tilfreds med min handel med Mobilityshop og vil købe igen

billigsport24.dk

Jack Persson

Jeg har endnu en gang været ovenud tilfreds med mit køb hos BilligSport24.dk

Gode priser, hurtig levering og god service

OLIVER'S Petfood

Godt foder, god service og hurtig levering

Jeg kan klart anbefale at bruge Oliver som leverandør af hundefoder. .

Ingen maveproblemer og flot pels. Og hunden kan lide foderet

Oliver har indført nyt edb-system, som ser ud til at virke godt.

Ny produktudvikling på størrelse af pillerne.......perfekt ide. Nu sluger vores hund ikke maden mere.

Tidligere, når vi fik leveret hundefoder, lå der 2 politistave som lækkerbisken til hunden......de må være fra valgt....de var ikke med ved sidste levering.

Hilsen
Jack Persson

Mytrendyphone

Jack

Jeg fik hvad jeg bestilte, og må rose Mytrendphone for hurtig levering.

Servicemæssigt mangler Mytrendphone medarbejdere der forstår bedre dansk. Jeg havde et mindre problem, hvor vi kørte i ring p.g.a. sprogbariere.

Jeg vil helt sikkert købe igen. Hurtig levering og den rigtige pris........

Tuesday, September 6, 2011

Reply from Mytrendyphone.dk

Takk for henvendelsen, det er godt å høre at du har fått ordren og at du er fornøyd med varen.
Vi beklager mye for uleiligheten du har opplevd på telefonen. Vi er et internasjonalt selskap som er basert i Danmark og vi har også telefonstøtte for andre språk: norsk, svensk, englesk.. Den første kollega som er ledig tar alltid telefonen. Derfor skjer det noen ganger at du ikke får kollega som snakker dansk. I hvert fall, kan du alltid gi oss ditt telefonnummer slik at vår danske kollega kan ringe deg opp.Skulle du ha ytterligere spørsmål eller feedback er du velkommen til kontakte vår support avdeling både via chat, telefon eller e-post.

Ha en fortsatt fin kveld.

VVS.dk

Fragten er misvisende

Jeg var yderst tilfreds med mit køb hos VVS.DK. Jeg fik min vare i løbet af 2 dage, og alt forløb som det skulle.

Prisen på enheden var rigtig, men jeg forstår ikke helt en fragt på en almindelig prøvepose med en vægt på 23 gram på kr. 75.-.

Der må naturligvis ligge andre omkostninger bag denne pris på forsendelsen. Det kunne være ekspedition omkostninger etc. Forøvrigt beregner andre VVS-internetfirmaer nøjagtig det samme beløb i forsendelse. Det virker som om man har talt sammen........

Jeg har købt og bestilt at andet produkt, i en anden branche, med en vægt på 3,9 kg. Her var forsendelsesomkostning-erne kun kr. 50.- !!!!!!!

Efter min mening bør man opdele forsendelseomkostningen op i 2, nemlig den rene fragt + omkostninger til ekspedition. Det er mere gennemskueligt.

Friday, July 22, 2011

Reply from VVS.dk ApS

Hej Jack.

Først og fremmest er jeg glad for at høre at du er yderst tilfreds med dit køb hos os.

De muligheder der er for fragt i vores butik, er dem vi bliver mødt af hos vores leverandører som ikke tilbyder andet pt. Det beløb indeholder kun fragt.

Man kan i kurven hele tiden se til hvilken fragt man vil blive faktureret - og dermed selv afgøre om det er en handel man vil indgå.

Vi vil inden for kort tid indsætte en ekstra linie under kurven, der viser fragten under hele bestillingsprocessen. (I toppen af browseren)

Med venlig hilsen

Allan Bjerre
Salgsansvarlig VVS.dk

Jack Perssons profile

profile image of Jack Persson
Jack Persson
Reviewer
Denmark

About