Mikes profile

Reviews (4)

Spreadshirt

Alt i orden, men et lille minus

Jeg bestilte Herre hættesweater MALTE. Det er rigtig god kvalitet osv.

Men syntes desværre varen er utrolig tynd!

Bortset fra det er alt som det skal være! Jeg havde lidt problemer med at finde ud af hvordan man selv designede som jeg ville have det, og jeg fik alt den hjælp jeg skulle bruge! Spreadshirt klart anbefales, og har også anbefalet dem til mine venner!
Jeg tror bare at den Herre hættesweater MALTE, er af utrolig tyndt materiale.
Det kunne være en idé til jer fra spreadshirt lige at nævne lidt ang. om det er en trøje man kan holde varmen i :)

Kan klart anbefales!!

YouSee

Problem med MMS´opsætning

Jeg købte en Sony Ericsson U8i Vivaz pro (ikke hos Onfone da de ikke sælger mobiler), og jeg manglede MMS opsætninger til den. Jeg ringede derfor til kundeservicen for at lidt hjælp. Først rettede de min "profil" til, så der stod jeg havde en Sony Ericsson U8i Vivaz pro. Derefter ville de så sende mig MMS konfigurationerne. Det resulterede så i, at jeg i stedet for at få en sms med opsætningerne, fik 2 sms´r, hvor den ene ikke kunne åbnes, og i den anden stod der en webadresse, og Onfones navn. Jeg ringede til dem igen, og der fik jeg så de manuelle opsætningsdata. De viste dog ikke præcist hvor jeg skulle sætte dem ind, men de ville dog meget gerne arbejde videre med sagen! Men det ende med at jeg selv fandt ud af hvordan det skulle sættes op, og det brugte jeg lige en halv eftermiddag på at finde ud af. Jeg har altså selv fundet ud af hvor de forskellige informationer skal stå, da jeg måtte sætte MMS opsætningen op manuelt. Jeg har lavet en guide som jeg om ikke så forfærdelig længe sender til Onfone, så de ikke har problemer med det en anden gang.

Bortset fra denne lille episode kører det upåklageligt! Alt er i top, der er altid forbindelse! Venlig kundeservice osv.
KAN KLART ANBEFALES!

Fullrate A/S

Fullrate, hjælpsom kundeservice, altid i top!

Vi har en forbindelse med 10 mbit download, og 1 mbit upload, samt IP-telefoni ville jeg mene(Ved ikke om det udtales på den måde). Det kører altid! Hvis der er spørgsmål, så ringer man bare til Kundeservicen, og man får en rigtig god betjening!
Dog har vi haft et lille problem:
Lidt efter vi havde fået fullrate var der problemer med, at telefonen koblede fra, og at der altid var optages hvis man ringede til den, selvom vi ikke snakkede i den. Derfor ringede vi til Fullrate, som satte en overvågning på forbindelsen. Vi "genstartede" alt udstyret fra fullrate(slukkede og tændte for strømmen), også kørte det i ca en uge, indtil telefonen igen blev underlig, og blokerede indgående opkald. Igen ringede vi til fullrate, som desværre ikke kunne se noget på forbindelsen. Så de sendte os bare lige en ny routher, og det har kørt lige sidden!
Fullrate skal helt klart have 5 stjerner, for den fantastiske support!
Har aldrig prøvet at nettet har været nede! Det kører altid!
Kan kun anbefales!!

UR Tid

Support, Levering, alt i top!

Jeg købte et Casio G-SHOCK DW-6900CC-2ER, og jeg kan virkelig ikke klage! Når jeg handler på nettet, har jeg altid en masse spørgsmål om mit produkt. Jeg skrev derfor til ur-tid.dk´s support. Jeg skrev til dem lidt sent, jeg tror den var lidt i 20. Allerede 5 minutter efter havde de allerede skrevet en lang smøre, med detaljeret besvarelser af mine spørgsmål! Jeg havde i mellemtiden fået nogle flere spørgsmål, og alle sammen blev besvaret på et langt højere plan end jeg havde forventet! De ved virkelig hvad de snakker om!
Jeg bestilte så mit ur, på trods af at de ikke havde det på lager! Der stod der ville gå 3 til 7 dage. Jeg fik det efter 6 dage, og det beviser bare de holder hvad de lover!!
Jeg troede så der var en fejl på mit ur, da en af knapperne sad længere inde i uret end de andre. Jeg skrev derfor til supporten endnu engang! Supporteren ringede til deres urmager, og de fandt derefter ud af, at det var meningen, da knappen nemt ville kunne ændre på klokken på uret. Det kalder jeg altså service i topklasse! Og derfor lovede jeg at skrive denne anmeldelse! Jeg vil forslå ur-tid.dk til alle jeg kender!
Så ja, ur-tid-dk kan helt klart befales!!

Mikes profile

profile image of Mike
Mike
Reviewer
Male
Denmark

About